Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 108294 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Χρονια πολλα και απο μενα στον Ιορδανη και Skyclad να ειστε καλα αλανια οτι επιθυμειτε

fatal_invasion

• Guest
Χρονια πολλά και από μένα jordan.

Offline savage republic

• Βασικός
Τζο παλλίκαρε χρόνια πολλά και καλά, με άπειρες ασπρόμαυρες νίκες. Χρωστάμε ο ένας στον άλλον μισό καφάσι αγκουστίνερ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά που γιόρταζαν, σερραίο - σκαί και στην παλιοσειρούλα μου τον τζό!

Πάντα με υγεία!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ hotdog, πανταχού παρόν με την ΠAOKάρα, οδηγέ 700 χιλιομέτρων με κομμένο από το συρματόπλεγμα του πετάλου στο Alkmaar χέρι, ταπεινέ άνθρωπε που ΜΕΧΡΙ και στο πάτωμα κοιμήθηκες για να με προσφέρεις το κρεβάτι σου στο Oslo.... σαν χθες σε θυμάμαι όταν γνωριστήκαμε σε εκείνο το διαβολικό πούλμαν για Graz, οι μισοί να είχαν την μουρλά σου και την αγνή αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ....
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ρε τιτάνα απ'το Reutlingen, υγεία και δύναμη να συνεχίζει το κοντέρ σου να γράφει χιλιόμετρα ! Χιλιόχρονος !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bane

• Αλλαγή
χρονια πολλα στα αδερφια που γιορταζαν αυτες τις μερες. σπεσιαλ στον γιο μου jordan  :P
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

CLUB LARISA

• Guest
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ hotdog, πανταχού παρόν με την ΠAOKάρα, οδηγέ 700 χιλιομέτρων με κομμένο από το συρματόπλεγμα του πετάλου στο Alkmaar χέρι, ταπεινέ άνθρωπε που ΜΕΧΡΙ και στο πάτωμα κοιμήθηκες για να με προσφέρεις το κρεβάτι σου στο Oslo.... σαν χθες σε θυμάμαι όταν γνωριστήκαμε σε εκείνο το διαβολικό πούλμαν για Graz, οι μισοί να είχαν την μουρλά σου και την αγνή αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ....
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ρε τιτάνα απ'το Reutlingen, υγεία και δύναμη να συνεχίζει το κοντέρ σου να γράφει χιλιόμετρα ! Χιλιόχρονος !

5 Γραμμές πλημμύρας Π.Α.Ο.Κ. - Οπαδών Π.Α.Ο.Κ.
Χρόνια πολλά στο καρντάσι, χιλιόχρονος

Offline savage republic

• Βασικός

Ένα μικρό δείγμα του ποιος είναι ο hotdog. Πολύχρονος!

chiltsid

• Guest
χρονια πολλα hotdog,παντα γερος αδερφε!

zagorakis

• Guest
hotdog αδελφε μου χρονια σου πολλα ρε παλικαρε.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Χιλιοχρονος να εισαι hotdog...

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
PAOK PANO APO OLLA

Jordan-4

• Guest
σας ευχάριστο από καρδιας για τις ευχές σας.

Offline cure

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα hotdog
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zagorakis

• Guest
bati φανταρακι χρονια πολλα αδελφουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια καλα μεγαλε Μπατι και οτι επιθυμεις να το εχεις.. αντε και καλος πολιτης αν και αργεις ακομα.. :P

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια πολλα αλανι, αντε να πιασει ανοιξη να πινουμε καμια παγωμενη σε καμια ταβερνα χαλαρα με τα δακυγονα  ;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά ρε τρελεεεεε  ;D οτι επιθυμεις!Και σύντομα κοντά μας!

chiltsid

• Guest
χρονια πολλα μπατι,οτι επιθυμεις αδερφε,παντα με υγεια!

Offline savage republic

• Βασικός
Χρόνια πολλά και καλά ρε ψηλέ! Και να μην ποστάρεις συχνά, για να μπαίνουμε άνετα από τη δουλειά μας. :P