Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 106385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στον ανεπανάληπτο παλίκαρο CLUB και σε όσους γιορτάζουν τις ερχόμενες ημέρες. Να είστε όλοι καλά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Χρονια σου πολλα αδερφε CLUB...οτι επιθυμεις παλικαρε,υγεια πανω απ'ολα και το κοντερ να συνεχιζει να γραφει ασπρομαυρα χιλιομετρα...
με οπαδους-αδερφους σαν εσενα ο ΠΑΟΚ και το οπαδικο του κινημα δεν εχει να φοβηθει τιποτα ;)

Jordan-4

• Guest
Σε όλη τη ζωή σου έτσι τρελαμένος με την ΠΑΟΚΑΡΑ και ότι αγαπάς .Πολύχρονος σκύλε και "παλικαρε" Club Λάρισα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια πολλα μαυρε λυκε
Επισης χρονια πολλα σε Χρηστους, Χριστινες..απο τωρα

Offline savage republic

• Βασικός
Λυσσασμένο ντόπερμαν, κοπρίτη της Ευελπίδων, χιλιομετροφάγε ιδεαλιστή, μερακλή κυνηγέ της γονιμότητας, χρόνια καλά και δυναμικά. Πάντα έτσι και δυναμικότερα. Και ο ΠΑΟΚ μας πρωταθλητής. Αμήν.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Χρονια πολλα σε ολους που γιορταζουν αυτες τις μερες... καπου εκει ειμαι χωμενος και εγω, Βασιλης :)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά σε όλους, καλά χριστούγεννα  και ο νέος χρόνος να βρει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και κυπελούχο σε όλα τα αθλήματα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
"Χρόνια πολλά σε όλους, καλά χριστούγεννα  και ο νέος χρόνος να βρει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και κυπελούχο σε όλα τα αθλήματα."
πολυ καλη ευχη τασουλη αλλα πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.....

Offline petrov

• Αλλαγή

zagorakis

• Guest
Τρελιάρη CLUB χρόνια σου πολλά αδελφέ και ότι επιθυμείς. Συνέχισε έτσι  ;) ξέρεις εσύ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε όλη τη ζωή σου έτσι τρελαμένος με την ΠΑΟΚΑΡΑ και ότι αγαπάς .Πολύχρονος σκύλε και "παλικαρε" Club Λάρισα.

northeagle_4

• Guest
Χρονια πολλα τρελλαμενε αδερφε,Παντα τα καλυτερα σου ευχομαι,υγεια χαρες και τον ΠΑΟΚ εκει που τον θελουμε.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Χρονια πολλα απολυτα τρελαμενε και γνησιε ΠΑΟΚΤΣΗ Club, ιδαλμα λαριγγιου και σκεψης για καθε ΠΑΟΚτση που σεβεται τον εαυτο του.
Οτι επιθυμεις αδερφε μου να εχεις και να γουσταρεις καθε στιγμη της ζωη σου. Πολυχρωνος, πολυχιλιομετρος και πολυγαμος να εισαι παλικαρε μου.  :-*

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Χρονια πολλά και ο,τι επιθυμείς ρήτορα Club :)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
τις καλυτερες ευχες κ απο μενα στο μεγαλυτερο αλανι του φορουμ ....

club αδελφε να εισαι παντα καλα τα καλυτερα σου ευχομαι.....

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
χρονια πολλα αβυσσαλεε club
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline bane

• Αλλαγή
χρονια πολλα φιλε κλαμπ . τις καλυτερες ευχες μου σε οτι και αν επιθυμεις στη ζωη σου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

DimNaoussa

• Guest
χρονια πολλα ρε club αλητη..οτι επιθυμεις...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά ΚΛΑΜΠ, ό,τι επιθυμείς αδερφέ...!