Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 106127 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά και καλά Κατίσι, ότι ποθείς ρε τρελοκομείο!

Offline petran4

• Αλλαγή
Χρονια πολλα και καλα ρε Κατεριναρα παντα με υγεια και φυσικα με την ιδια Παοκτσιδικη τρελλα!!!Πολλα φιλια απο μενα.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Σας ευχαριστω ολους ειλικρινα για τις ευχες σας....4 να βαζει η ΠΑΟΚΑΡΑ και παντα καλα θα ειμαι...

να ειστε ολοι καλα και αντε να σκισουμε και το χανουμι να γουσταρουμε διπλα..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ...

chiltsid

• Guest
χρονια πολλα κατι,οτι επιθυμείς,να σε παντα γερη και δυνατη!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Katisi, ο,τι ποθείς! Πολύχρονη και πολύχρωμη!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Χρονια πολλα στους τετραπέρατους υπερκόσμιους αβαρετους αγωνιστικους αετισιους αθραυστους

αλεπουδισιους εκπληκτικους αμασητους τρομερους δυνατους βαρελισιους γενναιους διαβοητους διαστημικους

αερινους εξαισιους εξαιρετικους επαναστατικους επιδεξιους εφευρετικους εχεμυθους ζωηροχρωμους

θεοτρελους κανιβαλικους καπριτσιοζους υπεροχους αδερφους κολλητους BIV και LIOSTE!

Ας συνεχιζετε να μοιραζεστε μαζι μας (μου) προγνωστικα ο μεν και καλλιτεχνικες ανησυχιες ο δε και ολα καλα ;D

Υγεια αδερφια και ατεεεελειωτα χιομετρα για τη μαστουρα μας την πιο μεγαλη

northeagle_4

• Guest
Τα ειπε ολα ο παραπανω  ;D
Χρονια πολλα και απο μενα στα αλανια και σε ολους τους στελιους και στελλες.
 :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :wow: :wow: :wow:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Χρονια πολλα στον φοβο και τρομο της betfair (biv τον λενε και ολες οι εταιριες κλαινε) και το τρελακι τον λιοστε.. Οτι επιθυμητε ρε στελαρες του φορουμ!

chiltsid

• Guest

Χρονια πολλα στους τετραπέρατους υπερκόσμιους αβαρετους αγωνιστικους αετισιους αθραυστους

αλεπουδισιους εκπληκτικους αμασητους τρομερους δυνατους βαρελισιους γενναιους διαβοητους διαστημικους

αερινους εξαισιους εξαιρετικους επαναστατικους επιδεξιους εφευρετικους εχεμυθους ζωηροχρωμους

θεοτρελους κανιβαλικους καπριτσιοζους υπεροχους αδερφους κολλητους BIV και LIOSTE!

Ας συνεχιζετε να μοιραζεστε μαζι μας (μου) προγνωστικα ο μεν και καλλιτεχνικες ανησυχιες ο δε και ολα καλα ;D

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :prosk: :prosk:

χρονια πολλα αλαναρες,μπιβ κ λιοστε,οτι ποθειτε και παντα με υγεια!!!

Offline Suicidal

• Βασικός

ΤΙ ευχή να κάνεις μετά από τέτοιο πόστ ?  :D ΤΙ ?
ότι και να γράψω , ορφανό θα φένετε.....
ΤΙΣ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ! ! ! !

Κι ένα
extra super duper special spectacular extraordinary tremendous outrageous
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ εκ των υστέρων (ενα μυαλό το'χω πλέον κι αυτό μισό)
στην μουτζαχεντίνα του φόρουμ Κατ. για την ονομαστική της εορτή ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
GREEK KING OF THE EASTERN WORLD,
FEAR OF THE ASIAN FEMININ SCENE,
OUTRAGEOUS BLACK&WHITE CRUSADER,
HUMAN MENACE FROM GREECE.......

Απόστολε αδερφέ μου, σε εύχομε ΟΛΑ τα καλά του κόσμου σου,
τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ευχαριστώ που υπάρχεις..... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά στους Στέλιους και τις Στέλλες μας αλλά και στον Aπόστολο για τα γενέθλιά του, κάθε ευτυχία και υγεία αδέρφια
« Last Edit: November 26, 2009, 08:54:33 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
χρονια πολλα και καλα κι απο μενα στον παλικαρο τον Biv και στον τσακαλο τον lioste για την ονομαστικη τους γιορτη και χρονια πολλα και στον apostolo για τα γενεθλια του...
να ειστε καλα μαγκες,οτι επιθυμειτε,υγεια πανω απ'ολα και συντομα να δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκει που πρεπει...

Offline ved

• Αλλαγή

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :prosk: :prosk:

χρονια πολλα αλαναρες,μπιβ κ λιοστε,οτι ποθειτε και παντα με υγεια!!!

χρονια πολλα ρε αλανια και στον αποστολο για τα γεννεθλια του.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αποστολε,μια απο τα ιδια+σε σενα bro! Οτι επιθυμειs. .

Offline cure

• Αλλαγή
Απόστολε αδερφέ μου εκεί στην άκρη του κόσμου σου εύχομαι να έχεις ό,τι επιθυμείς και να περνάς καλά.
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και στον biv που σήμερα στάνταρ θα πιει όλο το Βόσπορο  ;D και σ' όλα τα παιδιά που γιορτάζουν.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Xρόνια πολλά στον άρχοντα της Μαγνησίας επικεφαλής του Συνδυασμού Φιλοσοφικές κ άλλες συζητήσεις πνευματικού Συμποσίου (χωρίς λόγια κ ανώφελο ξόδεμα δυνάμεων), στον αντιδραστικό του Πειραιά και πανελλήνιου δευτεραθλητη στην ρίξη σιέλου κ στον ηγέτης της Άπω Ανατολής....Πάντα  χαρές αδέρφια , πάντα μάρτυρες του Παοκίζειν εστι φιλοσοφείν  ;D ;D :P

Offline scouser4

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά lioste και biv!Πάντα με υγεία αλάνια! ;)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
χρονια πολλα στον βιρτουοζο του στοιχηματος τον νεο παρασκευα μπιβιτς και στον καλιτεχνη των γουολπειπερ κ οχι μονο λιοστε, χρονια πολλα κ στον αποστολο για τα γενεθλια του

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ευχαριστω παρα πολυ ολα τα αδερφια για τις ευχες τους... να στε καλα μαγκες..

Τα χρονια μου πολλα και στο αρρωστακι αδερφο τον lioste και στο πατριωτακι τον apostolo! παντα γεροι και δυνατοι αλανια κοντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ!