Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 105902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BLACK DOG

• Guest
Σας ευχαριστω ολους μεσα απ την καρδια μου παιδια για τις ευχες.ευχομαι κι εγω σε οσους γιορταζαν τα καλυτερα αν και καθυστερημενα λιγο.να μαστε ολοι καλα και να γουσταρουμε τον ΠΑΟΚ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια πολλα και καλα vedder αλανιαρη και οτι επιθυμεις να το εχεις!(γηπεδο στην Τουμπα, γυναικες, ζωαρα, λεφτα.. τα απλα πραγματα δηλαδη της ζωης.. :D)

Μην μασας που τα χρονια περνανε.. εσυ παραμενεις τζοβενο.. ασε τους 20αρηδες με τους οποιους εχεις μπλεξει τον τελευταιο καιρο να λενε οτι θελουνε.. εχουν πολλα ψωμια να φανε ακομα για να σε φτασουν!

Μαλακια που δεν θα μπορεσω να ανεβω αυριο.. αλλα στην πρωτη ευκαιρια θα εχει βραδυνο καψιμο στιν Θεσσαλονικη.. μεχρι πρωιας!  :D :D

Μασε λεφτα να ανοιξουμε καμια επιχειρηση... με 3 μερες δουλεια και ειμαι ετοιμος να βγω στην συνταξη ηδη...δεν ειναι πραματα αυτα για μας να εχουμε αφεντικα πανω απο το κεφαλι μας!

zagorakis

• Guest
Καταρχήν να πω τα χρόνια μου πολλά στον αδελφό egoist και του εύχομαι να σκάσει ξανά στο ναό για να δει την ΠΑΟΚΑΡΑ για να πάμε και για κανένα φαγοπότι. Ξέρει αυτός τι ωραία περνάει ο λαός. Καράβι και δεν σημαδεύετε ;)

Επίσης τα χρόνια μου πολλά στον τεμπέλη vedder και του εύχομαι ότι επιθυμεί. Και να ξέρεις και κάτι τελευταίο. Tου χρόνου με το καλό όταν και θα ξανά πάμε ευρωπαϊκό ταξίδι με την ΠΑΟΚΑΡΑ, θα ροχαλίζω ακόμη περισσότερο. Κανόνισε να μην σε ξανά πουλήσουν τα φιλαράκια σου. Κατάλαβες batistuta? 

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια πολλα και στον egoist τον τιτανοτεραστιο θαυμαστη της Κιμ Γκορντον!
Οτι επιθυμεις τσακαλε.. αντε να ερθει το καλοκαιρακι να τα ξαναγαμησουμε την μανα ολα! ;D

Offline toy

• Αλλαγή
Χρονια πολλά και καλά και στους δυό
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

ive4

• Guest
Χρόνια πολλά Βέντερ και έγκοιστ και άντε να ανοίξει κανένα τόπικ να γίνει πάλι της πόπης  :D

Offline Suicidal

• Βασικός
ποποποποπο, κάτι ΜΟΡΦΑΡΕΣ που γιορτάζουν ! ! ! !
egoist , vedder χιλιόχρονοι αδέρφια μου !

http://img217.imageshack.us/img217/2484/egoist.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/9325/vedder.jpg
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Xρόνια πολλά σε egoist k vedder. Πάντα υγεία αδέρφια κ ωραία γούστα. Εύχομαι τα καλύτερα κ στους 2 μέσα απο την ψυχή μου. ΠΑΟΚ = ΛΥΣΣΑ  ;)

Offline savage republic

• Βασικός
Χαχαχα και γαμώ τις ευχές, πρωί πρωί! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έγραψαν. Ρε Μπίλυ τρελλάκι, είσαι τιτανοτεράστιος λέμε (άσχετο που άμα έβλεπε η άλλη τη λέξη sweetie θα μας κοπανούσε καμμιά κιθάρα στο δόξα πατρί  ;D )

Όσο για τα παιδιά του βόλου, είπαμε, θα πιάσουμε την καλή και θα υιοθετήσουμε όλο τον σύνδεσμο...   :o

Χρόνια πολλά Βέντερ και έγκοιστ και άντε να ανοίξει κανένα τόπικ να γίνει πάλι της πόπης  :D
Όσο για σένα Περσέα, θα κατέβω και θα σε περιμένω να πάμε για τσίπουρα στους Νέους Επιβάτες.  ::)

GeorgT

• Guest
Όπα τη έχουμε σήμερα?? Γενέθλια επί δυο!!!! Χρονια Πολλά εγκο και βεντερ!!! Οτι επιθυμείτε παιδιά!!!

(bill αδικείται ο egoist, η κυρία vedder ειναι πιο καλή)

Offline Suicidal

• Βασικός
τς τς τς τζορτζ,
ασε τον egoist να ξέρει αν αδικείται  ;D ;D ;D ;D
αυτός ξέρει !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

fatal_invasion

• Guest
Έστω και καθυστερημένα.Χρόνια καλά και στους 3.(και μπλακ ντογκ).

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα στο αλανι τον Black dog...να 'σαι παντα γερος ψηλε και οτι επιθυμεις ;)
και στα σημερινα...χρονια πολλα στον egoist με υγεια πανω απ'ολα....
και χρονια πολλα σε μια απο τις μεγαλυτερες μορφες του φορουμ,τον γερολυκο vedder!!!που φετος ειναι και πολυ κουρασμενος αφου εχει κανει ηδη δυο εκδρομες με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας ;D ;D ;D
οτι επιθυμεις ρε φιλε και με τον κυριο αθανασιο κατσαρη παντα στο τιμονι του Α.Σ. :12: :12: :12:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Χρονια στον τιτανοτεραστιοτατο δαμαστη του τειχους του Βερολινου Egoist και στον Vedder. Πολυχρονοι, πολυχρωμοι και ο,τι γουσταρετε και να ζησετε να δειτε μια τουρτα που να μην φαινεται απο τα κερακια.
Ο,τι ποθειτε να το βρειτε παιδια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline diegito4

• Αλλαγή
που φετος ειναι και πολυ κουρασμενος αφου εχει κανει ηδη δυο εκδρομες με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας ;D ;D ;D
οτι επιθυμεις ρε φιλε και με τον κυριο αθανασιο κατσαρη παντα στο τιμονι του Α.Σ. :12: :12: :12:

ολοκληρώθηκε πιστευω με 2 εκδρομές φέτος..θα χει να το λέει χρονια τώρα..ωχ ποιος τον ακούει. :nianiania:

χρόνια πολλά γκαρντάσια,τρελόπαππου και βερολινέζικο τείχος.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
χρονια πολλα vedder και egoist!να στε καλα και οι δυοι και παντα ευτυχισμενοι!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
Xρονια πολλα και απο μενα στον βερολινεζο τρελλο εγκοιστ και το νιατο τον βεντερ.Να ειστε παντα καλα με υγεια,χαρες και τον ΠΑΟΚ να μας κανει περηφανους και καλυτερους.

Offline maria-mtb

• Βασικός
χρονια πολλα και καλα σε ολους κ δωρακι αυριο 2 ασσους!  ;)

Lydia_4

• Guest
Χρονια πολλα και στους 2, να στε παντα καλα και οτι επιθυμειτε!

Offline bane

• Αλλαγή
χρονια πολλα και στα 2 αλανια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ