Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 108295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Χρονια πολλα με υγεια diegito.. Οτι επιθυμεις αδερφε να το παθεις και να εισαι παντα καλα. Ο ΠΑΟΚ να σου φερνει μονο χαρές και η ζωη νιαμου να εχεις να ασχολεισαι..  ;)

Offline savage republic

• Βασικός
Υγεία, χαρά και ευτυχία, diegito. Και με ένα διπλό από την Ολλανδία.

Offline cure

• Αλλαγή
Αδερφέ diegito σου εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να γράψει το κοντέρ αμέτρητα χιλιόμετρα με την ΠΑΟΚάρα σε όλα τα γήπεδα που γουστάρεις να πας για να τους δείξεις τι σημαίνει ΠΑΟΚ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline KATISI4

• Αλλαγή
diegito αλανι χρονια σου πολλα να εισαι παντα γερος,να σε πανε ολα τα πραγματα οπως θες και φυσικα την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ζωη βαθεια μες την καρδια μας....

Offline ved

• Αλλαγή
ρε ντιεγκιτο σαββατο δεν ειχες πει ρε απατεωνα?

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Χρονια Πολλα κι απο μενα, αδερφε, γεματα υγεια και ΠΑΟΚαρα!
Tα φιλακια την Πεμπτη απο κοντα!

P.S. Σημερα εχει γενεθλια και η κορη μου (6). Αφου την τραγουδησα το happy birthday τηλεφωνικα, ζητησα και το τραγουδακι του μπαμπα..
Αρχισε με μιας....
Οοοο ΠΑΟΚαρα, εχω τρελα ;D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
να χαιρεσαι και την κορουλα σου ΑΚ4 καλο τυχερο να εχει παντα γερη και να γινει τρελαμμενη ΠΑΟΚτσου σαν τον μπαμπα της

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια σου πολλα και καλα diegito παλικαρε.. οτι επιθυμεις να το εχεις...

Επισης ΑΚ4 χρονια πολλα για την κορακλα σου να εισαι γερος να την καμαρωνεις!

Diego-4

• Guest
Να χαίρεσαι την τρελοΠΑΟΚΤΣΟΥ σου ΑK4...

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε ΑΚ4 να χαίρεσαι την κορούλα σου και να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline diegito4

• Αλλαγή
αδέρφια σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη τις καρδιας μου,να είμαστε γεροι να γουστάρουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
τέτοιες μέρες πραγματικά σου έρχονται στο μυαλό ποσα πράγματα μπορούν να συμβούν στην ζωή όσο περνάνε τα χρόνια.σας ευχαριστώ ξανά και ξέρετε γιατί.

υγ:ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου..
υγ1:..θα φέρουμε τον πρόκριση,να στε σίγουροι..

northeagle_4

• Guest
Χρονια πολλα στον τρισμεγιστο και υποδειγματικο diegito και απο μενα,χρονια πολλα και καλα με υγεια και χαρα αδερφε !!!
  θα τα λεμε συντομα πιο πολυ  ;D

chiltsid

• Guest
χρονια πολλα γκιτο,οτι επιθυμεις αδερφε,ευχομαι υγεια κ ευτυχια σε σενα κ οσους αγαπας.

ΑΚ4,να χαιρεσαι την κορακλα σου,αντε κ σε λιγα χρονακια να την φερνεις στην 4 ;D ;D ;D!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
χρονια πολλα γκιτο πανε φερε μας την προκριση αν οχι μεινε εκει

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά τεράστιε gito, γερός κι ευτυχισμένος και όλα να σου έρθουν όπως επιθυμείς.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

GENTLESOS

• Guest

JamaicaN

• Guest

υγ1:..θα φέρουμε τον πρόκριση,να στε σίγουροι..

Αντε

Lydia_4

• Guest
Χρονια πολλα cosmopaok!!!!Να τα εκατοστησεις ,να σαι παντα καλα και ευτυχισμενη!!!!

CLUB LARISA

• Guest
Χρόνια πολλά στην αδερφή μας, πάντα τα καλύτερα.....Tω αυτώ κ στον eptalofiti, χιλιόχρονοι παίδες
« Last Edit: August 25, 2009, 12:21:50 by CLUB LARISA »

Offline bane

• Αλλαγή
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ  μιας και λειπαμε διακοπες .χρονια πολλα και στην κοσμο (κλπ παρατσουκλια)
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ