Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 108233 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
ρε αλανι χρονια πολλα ρε club .οπως και σε ολα τα παιδια. σορυ ελειπα πολυ καιρο και εχω χασει την μπαλα . θα τα πουμε τηλ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

mpougatsas

• Guest
Να ευχαριστήσώ κι εγώ όλα τα παιδιά για τις ευχές τους έστω και καθυστερημένα..και να ευχηθώ με τη σειρά μου εν όψη της καινούριας χρονιάς που μας έρχεται υγεία και ευημερία σε όλα τα μέλη και στις οικογένειες τους και φυσικά στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.

zagorakis

• Guest
Εκτός από τις ευχές μου που μετέφερα για καλή χρονιά, να ευχηθώ στον billy τον gianniwti Dani και τον TAZ_4 TRIKALA τα χρόνια μου πολλά για την ονομαστική τους γιορτή. Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον.
« Last Edit: January 01, 2009, 00:32:48 by zagorakis »

billaras

• Guest
Χρονιά πολλά σε όλους τους συνονόματους....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πολλα γενεθλια βλεπω σημερα....χρονια πολλα στα αδερφια
HOMO PAOKUS,Dragon4,LFPADRAM,elront,PAOK_Eimai_re...πολυχρονοι μαγκες και οτι επιθυμειτε....

επισης χρονια πολλα για την ονομαστικη τους εορτη στους BillYpoglwssioS και billaras και  σε ολους του βασιληδες του φορουμ.να ειστε ολοι καλα και καλη χρονια να εχουμε...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε και να είστε πάντα υγιείς

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Χρονια Πολλα σε οσα αδελφια γιορταζουν billaras, homopaokus,σε οσους ξεχναω
Χρονια Πολλα στον billy και ελπιζω λιγοτερα υπογγλωσια αυτην την χρονια
Χρονια Πολλα σε ολους

makptol

• Guest
χρονια πολλα σε ολους και ειδικα στους Βασιλιδες ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΟΥ..........

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά σε όλους σας παιδιά και στις οικογένειές σας! Ειδικότερα σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα αλλά και σε όλους τους συνονόματους! Να δούμε τον ΠΑΟΚ μας εκεί που μας και του αξίζει!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!

χρονια πολλα και σε ολους τους βασιληδες του φορουμ...

καθως και σ αυτους της μεγαλης οικογενειας του ΠΑΟΚ!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

mpougatsas

• Guest
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους εορτάζοντες...Dani, BillY, billara κι σ'όποιον άλλο Βασίλη και Βασιλική έχουμε.. και σε HOMO, Dragon, nikoskoz4, xaotikos, LF, elront, nikmorales, PAOK_Eimai_re για τα γενέθλια τους.. να τα εκατοστήσετε** κι ότι επιθυμείτε να το κυνηγήσετε και να το βρείτε..

**ειδικά  στον χαοτικό του εύχομαι να τα διακοσιοστήσει..  :) ;D ;D

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Για την ΠΑΟΚΑΡΑ να τη δούμε στην κορυφή με ένα  ''΄πακετατζή '' επενδυτή.

LFPADRAM

• Guest
Xρονια πολλα και ΠΑΟΚτσιδικα σε ολα τα αδερφια και ειδικα σε οσους γιορταζουν! Υγεια πανω απ'ολα και πολλες ασπρομαυρες επιτυχιες για την καψουρα μας!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Χρονιά πολλά σε gianniwti Billy Dani και σε όπιον άλλο Βασίλη Βασιλική άλλα και σε HOMO PAOKUS,Dragon4,LFPADRAM,elront,PAOK_Eimai_re και σε όλα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που έχουν τα γενέθλιά τους σημερα

Offline ved

• Αλλαγή
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους οσους γιορταζουν και ευχομαι πολλα γευστικα

Argonath4

• Guest
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους εορτάζοντες (Βασιλιδες-Βασιλικες)... και καλη χρονιά σε όλα τα αδελφια του forum.

Offline savage republic

• Βασικός
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες της ημέρας. Καλή χρονιά να έχουμε ολοι και χρόνια μας πολλά!

ΥΓ: Vedder, μιαμ μιαμ...

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
χρονια πολλα και ταυτοχρονα καλη χρονια στα παληκαρια που γιορταζουν!παντα μαχημοι!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!