0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: JamaicaN on November 17, 2006, 04:21:02San simera prin apo 2 xronia -paramoni 17 Noembri - ekana kai gw tin eggrafi mou s'auto to Forum...Agglia tote, Ptolemaida simera.....2 xronia sto paokworld.com genikotera, diabasa polla arthra kai polles apopsis pollwn anthropwn, allote sumfwnousa allote oxi.... Sigoura, omws, me ekanan kalutero kai poio sfairika skeptomeno poaktsi.....Ta sugxaritiria mou sta paidia pou dimiourgisan kai suntiroun me kopo, prospatheia kai polles wres auto to polu simantiko gia mas ta ΠΑΟΚτσήδες site.......Genethlia simera...O Jamaicanos ginete 3 etwn melos autou tou forum......Mods..Keep up the good work!
San simera prin apo 2 xronia -paramoni 17 Noembri - ekana kai gw tin eggrafi mou s'auto to Forum...Agglia tote, Ptolemaida simera.....2 xronia sto paokworld.com genikotera, diabasa polla arthra kai polles apopsis pollwn anthropwn, allote sumfwnousa allote oxi.... Sigoura, omws, me ekanan kalutero kai poio sfairika skeptomeno poaktsi.....Ta sugxaritiria mou sta paidia pou dimiourgisan kai suntiroun me kopo, prospatheia kai polles wres auto to polu simantiko gia mas ta ΠΑΟΚτσήδες site.......