Gia elaxisth apaitoumenh taxythta den kserw (egw exw 512 kai einai kurile twra parakatw den kserw ti ginetai) alla eikona arketa kalh, vasika polu kaluterh apo ta apla streaming san ths ert gia pradeigma.
Akou ti tha kaneis:
Mpes rojadirecta.com. 8a deis mprosta sou mia lista me ta mats ths hmeras. Kane klik sto real-paok kia tha sou vgalei apo katw to kanali pou to deixnei se mayra bold grammata (LaOtra) kai dipla akrivws grafei to p2p programma pou to exei pou einai to tvants (upogrammmismeno). An upothesoume oti exeis hdh katevasei to programma, kaneis apla klik sto Tvants kai se ligo arxizei na paizei.
To provlhma einai an den to exeis. Prepei kapou na to katevaseis kai na to kaneis set up. Egw as poume mphka google kai egrapsa tvants kai sto prwto site pou vghke to vrika. To problhma einai oti htan sta kinezika to site kai eida ki epatha mexri na vrw pou prepei na kanw klik. An loipon kaneis to idio (google, tvants kai klik sto prwto site panw panw to kineziko) me to pou mpeis sto site tha deis kapou pros ta pshla ths selidas ena grizwpo koutaki me ena velaki pros ta katw (kai ligo pio dipla einai ena koutaki pou grafei windows media player gia na se prosanatolisw sto lew). Auto einai. Kanei klik ekei. 8a sou kanei download kai meta einai ola sta agglika.
Kalh tyxh....