0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: BillYpoglwssioS on October 25, 2006, 09:46:19egw mono ena 8a pw: to PRWTO prama pou 8ymame molis akouw to onoma tou einaito TETRAPONTO tou sthn ekpnoh tou agwna me tous bazelous sto kleisto ths lewforou......opeios "paliouras" to 8ymate..... Λοιπόν, να σου θυμίσω ότι χάναμε με 3 πόντους και κερδίζει ο βάζελος 1 + 1 βολές. Και καλά ο παίκτης που τις κέρδισε τραυματίζεται και μπαίνει ένας άλλος, πιο εύστοχος από τον άλλον. Αλλά η πουστιά τους τους βγήκε σε κακό και ο τυπάς χάνει την πρώτη βολή. Παίρνουμε ριμπάουντ και the rest is history... Στον τάφο του Ινδού μέσα! Αν δεν κάνω λάθος ήταν για το κύπελλο. Θυμάμαι πιτσιρικάς, που εγώ ήμουνα φαν του Κόρφα και η αδερφή μου του Μπάνε και μαλώναμε για το ποιος είναι ο καλύτερος. Ε ρε χρόνια....
egw mono ena 8a pw: to PRWTO prama pou 8ymame molis akouw to onoma tou einaito TETRAPONTO tou sthn ekpnoh tou agwna me tous bazelous sto kleisto ths lewforou......opeios "paliouras" to 8ymate.....
Τερασταια λατρεια το ειχα, μεχρι που οταν ξεκινησα να παιζω μπασκετ σουταρα και εγω οπως αυτος... Μετα το αλλαξα