ΣΚΡΑΤΣ ΓΙΟΡ ΜΠΟΛΣ ΔΗΛΑΔΗ .....
ΠΑΟΚτσήδες (των τελευταίων ετών) και κοινός παρονομαστής ή έστω κοινή γραμμή
είναι σαν να λέμε ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 0:5 !
Δηλαδή αδύνατο......
Υπάρχει πολλή καχυποψία απο όλους, προς όλους!!! Σε παραπάνω post, κάποιος φίλος είπε ότι πήρανε οι 82 απόφαση να είναι μακρυά απο φορείς και εγώ ψιλοθίχθηκα. Με την ίδια καχυποψία που ο φίλος αντιμετωπίζει τους φορείς, την ίδια καχυποψία είχαν και στον Χρυσό Δικέφαλο για την κίνηση των 82 .... Ποιοί είναι ήταν το πρώτο θέμα ... αν υπάρχει μία λίστα να δούμε τα ονόματά τους .... είναι όλοι ΠΑΟΚτσήδες; ... Είναι 82 ή μήπως είναι 12 και λένε ότι είναι 82 και βγούμε και στηρίξουμε και εκτεθούμε .... και αν είναι 82 πού ξέρουμε εμείς ότι είναι μέλη στον Α.Σ. ... τέτοια ερωτήματα τέθηκαν σε πληροφορώ απο σοβαρούς ανθρώπους!!! Δεν αναφέρομαι καν στην ουσία του θέματος.
Υφέρπει λοιπόν πολλή μεγάλη καχυποψία του ενός προς τον άλλον. Επιπρόσθετα, στον Χ.Δ. υπάρχει και μιά πίκρα, επειδή πολλοί ήθελαν να πάνε κόντρα στη θύρα 4 και το ΜΕ.Λ.ΒΑ και ψήφισαν Κατσαρή ... και στο σημείο αυτό βγαίνει πολλή τρέλλα ... και αν θέλεις ... και δικαιολογημένη τρέλλα!!! Ο Κατσαρής πήρε 65% ... ε, λένε κάποιοι ... ας πάνε στον Κατσαρή που τον στηρίξαν, να τους κάνει τα χατήρια ... τί ζητάνε και την στήριξη του Χ.Δ. εμείς σαν Χ.Δ. πούμε δεν πούμε ... ότι θέλει ο Κατσαρής θα κάνει!!!
Αυτά τα γράφω για να γνωρίσετε και το τί λέγεται απο την άλλη πλευρά, γιατί εγώ δεν είμαι ούτε συντηρητικός, ούτε επιφυλλακτικός, ούτε καχύποπτος ... γεγονός που πολλές φορές με κάνει να είμαι λάθος ... και ότι και η άλλη πλευρά έχει επιχειρήματα.
Το θέμα λοιπόν είναι ακριβώς αυτό, πώς δηλαδή μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η καχυποψία και η επιφυλλακτικότητα του ενός προς τον άλλον και να μετατραπεί σε εμπιστοσύνη και καλή προαίρεση.
Στον Χ.Δ. όταν συζητάμε ένα θέμα, όλοι τοποθετούνται, όλοι λένε τη γνώμη τους και στο τέλος το βάζουμε για ψήφιση. Όταν λοιπόν τέθηκε το θέμα, έκανα μιά μίνι ενημέρωση ... πραγματικά ο Ησαϊάδης δεν γνώριζε τίποτα άλλο εκτός απο αυτό που του είχα πει εγώ, μιά τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον απο τους 82 που δήλωσε απο τους πρωταίτιους της κίνησης των 82, και ένα μήνυμα στο κινητό του που το δέχθηκε μόλις άρχισε η μάζωξη.
Η δικιά μου εισήγηση ήταν ότι η κίνηση των 82 είναι κίνηση μελών του Α.Σ. Ο Χ.Δ. εκτός απο σωματείο που θέλει να βοηθάει τον ΠΑΟΚ, πρόσφατα κατέβηκε στις εκλογές του Α.Σ. διεκδικόντας την ψήφο των μελών του. Αν λοιπόν, υποθετικά μιλάμε, ο Χ.Δ. είχε κερδίσει τις εκλογές, θα ήταν αυτός που θα έπρεπε να αποφασίσει σήμερα επι της πρότασης που κατέθεσαν οι 82. Έτσι λοιπόν, εφ'όσον αν είμασταν εμείς αυτοί που διοικούσαμε τον Α.Σ. θα οφείλαμε να είχαμε πάρει θέση επι του αιτήματος αυτού, έτσι θεωρώ ότι οφείλουμε να πάρουμε θέση επι του αιτήματος και ας μην είμαστε εμείς αυτοί που διοικούν. Δεν μπορούμε λοιπόν να αγνοήσουμε μιά κίνηση 82 ατόμων, οι οποίοι έχουν τον ίδιο πόθο με εμάς, αγαπούν τον ίδιο σύλλογο με εμάς, και έχουν μιά άποψη για το καλό του ΠΑΟΚ. Εμείς ως Χ.Δ. οφείλουμε να κρίνουμε με βάση το συμφέρον του ΠΑΟΚ και όχι με βάση ποιός έχει κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόταση, και τί πιθανά σενάρια θα μπορούσε η πρόταση αυτή να κρύβει, αλλά κάθε φορά να σταθμίζουμε το συμφέρον του ΠΑΟΚ και αυτό να επιλέγουμε. Οφείλουμε να είμαστε αδιάφοροι και να κλείνουμε τα μάτια σε ταμπέλες. Αν το ΜΕΛΒΑ έχει κάνει μιά καλή πρόταση για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας, θα το στηρίξουμε, αν ο Κατσαρής το κάνει, θα τον στηρίξουμε, αν το κάνουν ανεξάρτητοι, θα το στηρίξουμε. Εδώ στο παρελθόν στηρίξαμε τον Γούμενο γιατί έτσι τον είχαμε πιστέψει. Όπου λοιπόν κρίνουμε και φρονούμε ότι είναι το συμφέρον του ΠΑΟΚ, απαλλαγμένοι απο προκαταλήψεις, με αυτούς θα είμαστε. Δεν πρέπει με τίποτα να κοιτάξουμε να καπελώσουμε την κίνηση των 82 ατόμων, όπως και εμάς δεν θέλουμε με τίποτα να μας καπελώνουν άλλοι. Πρέπει να είμαστε μαζί τους, αρωγοί και συμπαραστάτες τους, σκεφτόμενοι ότι σε κάποια άλλη περίσταση που θα χρειαστούμε εμείς στήριξη σε μιά δικιά μας πρόταση όπου μπορούμε να προσμένουμε σε μιά αντίστοιχη κίνηση στήριξης. Εν τέλει, το αίτημα αυτό καθ'αυτό θεωρώ ότι είναι δίκαιο, διότι αν κάποιοι απο εδώ θεωρούν ότι εύκολα μπορούν να δώσουν αυτά τα χρήματα, υπάρχει πολύς κόσμος που με την δυσπραγία που υπάρχει αδυνατεί να το κάνει, και οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, διαφορετικά θα ξεκοπούμε απο αυτήν. Αυτή ήταν η δικιά μου εισήγηση ... η οποία τελικά και δεν έγινε δεκτή ... παρ'όλα αυτά αποφασίσθηκε αυτό που έγραψα στο παραπάνω μήνυμα.