Εγώ είπα ... για να στηρίξει ο Χ.Δ. πρέπει κάποιος απο τους 82, ως εκπρόσωπος αυτής της κίνησης, επίσημα, να έρθει σε επίσημη επαφή με τον Χ.Δ. Αυτό λέω. Αύριο το βράδυ έχουμε Δ.Σ. ανοιχτό σε όλους, οπότε είπα ένας, όποιος νά'ναι μπορεί να έρθει και να πάρουμε απόφαση. Είναι πολύ λογικό, γιατί ο Χρυσός Δικέφαλος είναι ένα σωματείο 120 ατόμων και δεν μπορεί να στηρίξει κάτι εντελέως αόριστο .... κάποιοι θέλουν να δουν περι τίνος πρόκειται, να ενημερωθούν, ποιοί το κάνουν κλπ. πού το είδες το καπέλωμα λοιπόν.
Καταρχήν δεν το είπες αυτό στο πρώτο ποστ σου, τώρα το γράφεις. Γι αυτό και σε ρώτησα τί τον θέλεις τον έναν από τους 82.
Δεύτερον, ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 82 δεν μπορεί να έρθει στη συγκέντρωσή σας σαν "εκπρόσωπος" της κίνησης γιατί πολύ απλά κανένας δεν έχει αυτό το αξίωμα. Εάν λοιπόν κάποιος εμφανιστεί και πει αύριο μεθαύριο ότι μιλάει εκ μέρους των 82 τότε να ξέρεις/ξέρετε ότι λέει ψέμματα.
Τρίτον και σημαντικότερο. Λες κάποιος να παρουσιάσει και να εξηγήσει την κίνηση για να μην είναι αόριστη. Νομίζω ότι η εξήγηση που ψάχνεις είναι πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του paokworld.com και δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια. Τα πρόσωπα δεν παίζουν ρόλο. Η κίνηση έγινε από επώνυμους-ανώνυμους οι οποίοι έχουν ένα μόνο κοινό: Είναι μέλη στον ΑΣ ΠΑΟΚ.
Εάν αύριο στην συνέλευσή σας κρίνετε ότι η κίνηση αυτή είναι καλή, μαζέψτε ακόμα 120 υπογραφές και στείλτε τις. Το κείμενο είναι σε προηγούμενο ποστ.
Όσες περισότερες υπογραφές τόσο το καλύτερο.
Εάν πάλι δεν σας εκφράζει απόλυτα το κείμενο και προτιμάτε κάτι διαφορετικό κάντε κάτι διαφορετικό. Κάτι ανάλογο θα κάνει λέει το ΜΕΛΒΑ το οποίο ζητάει συνδρομή 50 ευρώ κι όχι 45. Σημασία έχει να φτάσουν ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Λίγη σημασία έχει ποιος τις στέλνει.
Πάντως, εάν υπάρχει κάτι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που δεν είναι κατανοητό και παραμένει "αόριστο" ρώτα να σε απαντήσει κάποιος από τους 82.
Νομίζω όμως ότι μιλάμε για κάτι ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Μια παρέα παιδιών μίλησε σε φίλους και γνωστούς και μάζεψε 82 υπογραφές για μια πρόταση που κατέθεσε στον ΑΣ ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να βοήθησα.