Author Topic: λάρισα - ΠΑΟΚ 29/10/2006 και Ξάνθη - ΠΑΟΚ 07/08/2007 5 κατηγορούμενοι και άλλα  (Read 7329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aparadektos69

• Guest
Σηκώνει πολύ ανάλυση αυτό αδερφέ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Κοινωνικοί, οικονομικοί, νοοτροπία. Πολλά. Εδώ όμως μιλάμε για το ματς με τη λάρισα και με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκεί. Επιφυλάσσομαι για την απάντηση. Θα στο αναλύσω (όπως το βλέπω εγώ έτσι?) σύντομα σε άλλο topic

:) ok ego den tha kano megali analisi... pisteyo ayto poy leo edo kai poly kairo oti den iparxi o igetis poy tha pisi. ena prosopo diladi poy tha empneei sevasmo. eso kai apo ton xoro to sindesmiako.

epomeno post pou 8a kathgorhseis opadous tu PAOK xoris apodeikseis FEVGEIS.xoris polla polla
« Last Edit: October 30, 2006, 13:54:06 by chris »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
i via sta gipeda einai megalo 8ema
me ena atoma pou nomizei oti pane merikoi na ton prokalesoun
kai pisteuei oti autos prepei na einai o magkas pou an ta spasei prwta einai kai o kaliteros duskola na mporeseis na sizitiseis
to 8ema mas einai re ÐÁÏÊôóÜêéá oti i omada me ena kako proedro einai stin 5 8esh me  ola auta pou exei traviksei pire ena kalo diplo me duo gkolares alla sto komati tou laou
 einai 7os kata meso oro sta eisitiria
http://www.superleaguegreece.net/tikets.htm
kai ante na pesei kai kanena psrostimo kai tipota agwnistikes na dw xamparia egw
aaaaaaaaaaaa ksexasa etsi 8a figei o xontros

Ó.Ö ÄÕÔÉÊÇ ÁÔÔÉÊÇ

• Guest
tha trelatho teleios re are alites ÐÁÏÊôóÞäåò pou kanatai ta episodia den sas theloume re figete ego apo ton kanape mou ayto sas leo giati toys varesete re sas kanane tipota  THA TRELATHO TELEIOS aytoi poy lene autes tis  malak.... omos prepei na tous paroume edo stin athina otan pame ston sindesmo k giro giro einai gavrobazeloxanoumises na do ti tha lene se ligo tha xexasoyme oti imaste PAOK

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Όποιος νομίζει οτι ιστορία του λαού μας γράφτηκε επειδή στις εκδρομές μας πετούσαμε ροδοπέταλα στους αντιπάλους καλά κάνει και κράζει για τα χθεσινά.  Δεν ήμουν στο γήπεδο άλλα ξέρω τι έγινε. Ο όρος βλαχομαγκιές που συνήθως χρησιμοποιείται μεταφορικά χθες βρήκε την πραγματική του έννοια, αφού οι βλαχομαγκιές γίνανε απο βλάχους και φυσικά πήρανε την απάντηση τους. Όποιος νομίζει οτι αυτοί που συμφωνούν με τα επεισόδια είναι 50 και όσοι διαφωνούν 950 ας οργανωθεί και την επόμενη φορά που θα δει τους μαστουρωμένους μεθυσμένους και φτιαγμένους να τα σπάνε ας τους σταματήσει. Με τέτοια αριθμητική διαφορά δεν θα του είναι και πολύ δύσκολο. ΚΑι επειδή γίνεται μεγάλη συζήτηση για την φωτοβολίδα, πρέπει να καταλάβουν μερικοί οτι πολύ πιο επικίνδυνες ήταν οι πέτρες που πετούσαμε και εμείς και οι λαρισαίοι παρά η φωτοβολίδα.

ΥΓ-βιντεο στο youtube ανέβηκαν, και αν ναι με τι τίτλο; 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline bane

• Αλλαγή
καποια στιγμη πρεπει να δεις τα πραγματα πιο ανθρωπινα δυτικη αττικη .φαυλος κυκλος. βραζει το αιμα. κανεις δεν σου ειπε να κατσεις να τις φας. να την πεσεις και εσυ. αλλα οπαδικα δεν εισαι πρωτος με αυτα . αλλου εισαι πρωτος οπαδικα. αν αληθευει αυτο που ακουσαστο ραδιο οτι κοπανησανε μια γρια με το εγγονι της δεν μπορω να μιλησω ουτε για ζωα. και μαλον καλυτερα να σταματησω να μιλαω. θα σου πω μονο κατι. πολυ πιθανο να εχεις κοπανησει κοσμο. αν φτασει η στιγμη ομως που θα φας και εσυ και δειςτον τρομο τοτε θα σκεφτεις αλλοιως .αναγκαστικα. και εγω που περπαταω τα 39 εριξα και εφαγα αλλα ποτε δεν εγινε πουστικα. τωρα εχει ξεφυγει η κατασταση αυτο που λες για τους αθηναιους το εχω ζησει σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο εσενα . αλλα η μαγκια ειναι οταν αμυνεσαι και με λιγοτερο κοσμο. τοτε κερδιζεις τον σεβασμο. υπηρχαν ατομα απο αλλοθρησκους εδω στην αθηνα που μας γνωριζαν ολους του πανελληνιου αλλα δεν μας πειραζαν γιατι μας σεβοντουσαν. μονο οσους δεν γνωριζαν κοπανουσανε που δεν ξερανε τι καπνο φουμαρανε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
eksygxronismos kai malakies.an krinw apo osous mou milane gia tous kakoyus paoktshdes den exoun faei pote pesimo sthn omonoia giati apla phgan na doun ton PAOK, mallon einai oi idioi  kai oi idioi pou analiskontai stis idies malakies mesw internet kai radiofwnwn peri alhteias kai peri trixwn katsarwn. otan kserw oti ekei pou paw me perimenei molotof den 8a paw me to 8ymiato.esu an 8es thn allh fora pou den 8a einai ta prezakia opws ta les phgaine ekdromoula sthn larisa kai sto karaiskakh.alla ksereis kati?h sigouria oti einai autoi se kanei na phgaineis an phgaineis pote. h sigouria oti o malakas pou shkw8hke kai phge me to treno ama fas ntou u8a mpei mprosta!alla auta den ta kserete merikoi giati poly apla ta ghpeda ta blepete apo fwtografia!
ENA EINAI TO SYN8HMA POU OLOUS MAS ENWNEI.. PAOK IRAN KAMPOTZH BIETNAM.
NA 8imisw stous lalistatous paokmetropolisfans oti ta prwta xronia tou mpatman den anoige myth out sthn toumpa!kai omws h omada kataferne apisteuta pragmata!to apolyto tipota dhladh. o paok autos einai PAOK PANTOU THANATOS KAI NTOU. MPRABO STA TSAKALAKIA MAS. GAULWSTE MAS KI ALLO.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ρε bane πολλά θα ακούσεις και πιθανότατα τ'ιποτα δεν θα ισχύει. Αυτά που περιγράφεις για τα δικά σου χρόνια δεν πιστεύω πως διαφέρουν και πολύ απο τα χθεσινά 15 χιλάδες ήταν τα τυριά και 1000 εμείς. Οι λίγοι ορμήξανε στους πολλούς όπως είδες και οι λίγοι αμυνθήκανε όταν οι πολλοί επιτέθηκαν με τις πλάτες των μπάτσων. Οι λίγοι φτάσανε χωρίς καμία συνοδεία μέσα στην λάρισα και αυτοί οι λίγοι δώσανε μάχες με τα τυριά που τους περιμένανε για πούστικό πέσιμο περιμένοντας να βρούνε καμιά παρέα 10 ατόμων.   Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πειράξει τόσο για τα χθεσινά.

Offline bane

• Αλλαγή
μακη ξερω πολυ καλα τι ειδα και τι ακουσα. και διαφερουν παρα πολυ.δεν μιλαω για τα χθεσινα ,γενικα μιλαω αν δεις αλλα οχι να φτασουμε σε σημειο να τα επικροτουμε κιολας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

aparadektos69

• Guest
Σηκώνει πολύ ανάλυση αυτό αδερφέ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Κοινωνικοί, οικονομικοί, νοοτροπία. Πολλά. Εδώ όμως μιλάμε για το ματς με τη λάρισα και με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκεί. Επιφυλάσσομαι για την απάντηση. Θα στο αναλύσω (όπως το βλέπω εγώ έτσι?) σύντομα σε άλλο topic

:) ok ego den tha kano megali analisi... pisteyo ayto poy leo edo kai poly kairo oti den iparxi o igetis poy tha pisi. ena prosopo diladi poy tha empneei sevasmo. eso kai apo ton xoro to sindesmiako.

epomeno post pou 8a kathgorhseis opadous tu PAOK xoris apodeikseis FEVGEIS.xoris polla polla

ok lipon. ektos toy oti leipei o igetis. den iparxoyn anthropoi feregioi kai katartismenoi oso prepei gia na pisoyn gia aytin tin prospathia....

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Γενικά συμφωνώ κι εγώ οτι δεν πρέπει να ξεκινάς για το γήπεδο και να βρίσκεσαι στο νοσοκομείο. Και δεν επικροτώ αυτό. Παραδέχεσαι όμως κι εσύ οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει, οπότε ένας οπαδός 2 λύσεις έχει. Η κόβει το γήπεδο για να προστατέψει την σωματική του ακεραιότητα ή οργανώνεται ώστε αν να χρειαστεί να υπερασπθιστεί τον εαυτό του, διότι αν δεν προστατευτείς μόνος σου κανείς δεν πρόκειται να σε προστατέψει. Όλοι οι οπαδοί ξεκινάνε απο το 2ο και όσο μεγαλώνουν καταλήγουν να μην περνάνε ούτε έξω απο γήπεδο. Ο τρόπος που γίνονται σήμερα τα πεσίματα φυσικά και έχει αλλάξει σε σχέση με πριν απο 20 χρόνια και έχει γίνει πιο άγριος ή πιο πούστικος αν θες.Αλλά και πριν απο 40 χρόνια κανείς παοκτσής δεν σκεφτόταν να παίξει ξύλο στην γέφυρα της χαλκίδας με χανούμια για να χρησιμοποιήσω ένα δικό σου παράδειγμα. Το τι συμβαίνει έχει  να κάνει με τις συνθήκες της εποχής και όχι με πότε ήταν πιο άντρες οι οπαδοί.  

IronEagle

• Guest
ειναι τρελλος ο αγγελος

A Y T O    T O    M Y N H M A     P O T E     8 A    T O    S B I S E I S      :police:   C H R I S   :police:  . . . . . ? ? ? ?

KANOUME PROPAGNADA YPER KAI TA KATA TA SBINOUME ? ? ? ?

1.os logos gia diagrafi post = off topic !!!!
2.os logos gia diagrafi post = dixasmos !!!
(...)

bre pana8ema se ;D .esbhsa TO MELOS @tetr an prosekses xtes.e shmera kai to post tu.
« Last Edit: October 30, 2006, 15:21:01 by chris »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
σε μιση ωρα θα ειναι στο youtube το βιντεο 5 λεπτων με γαματη αναλυση μεσα απο την κερκιδα μας απο χτες τα επεισοδια..θα δειτε και θα καταλαβατε τι γινοταν χτες..θα εχει τιτλο αελ παοκ 1-2 ντου

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Όποιος νομίζει οτι ιστορία του λαού μας γράφτηκε επειδή στις εκδρομές μας πετούσαμε ροδοπέταλα στους αντιπάλους καλά κάνει και κράζει για τα χθεσινά.  Δεν ήμουν στο γήπεδο άλλα ξέρω τι έγινε. Ο όρος βλαχομαγκιές που συνήθως χρησιμοποιείται μεταφορικά χθες βρήκε την πραγματική του έννοια, αφού οι βλαχομαγκιές γίνανε απο βλάχους και φυσικά πήρανε την απάντηση τους. Όποιος νομίζει οτι αυτοί που συμφωνούν με τα επεισόδια είναι 50 και όσοι διαφωνούν 950 ας οργανωθεί και την επόμενη φορά που θα δει τους μαστουρωμένους μεθυσμένους και φτιαγμένους να τα σπάνε ας τους σταματήσει. Με τέτοια αριθμητική διαφορά δεν θα του είναι και πολύ δύσκολο. ΚΑι επειδή γίνεται μεγάλη συζήτηση για την φωτοβολίδα, πρέπει να καταλάβουν μερικοί οτι πολύ πιο επικίνδυνες ήταν οι πέτρες που πετούσαμε και εμείς και οι λαρισαίοι παρά η φωτοβολίδα.

ΥΓ-βιντεο στο youtube ανέβηκαν, και αν ναι με τι τίτλο; 

doste re kapio link i esto ton titlo --> den ta brisko
PAOK PANO APO OLLA

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
επειδη εχω αργη συνδεση αργει να ανεβει το γαμημενο.αελ παοκ 1-2 ντου λεγεται ως τις 4.15 θα εχει ανεβει πατε δειτε το

giorgos4

• Guest
Ti ginete me ta videakia 8a ta anevasetai na ta doume???

Prepei na stamathsoun ayta ta xaza me ta stilos. O logos einai oti otan to vlepei o antipalos ginetai kapnos kai etsi den yparxei pi8anotita na er8oun potes konta.

Poet

• Guest
Τα έχουμε ζήσει εκατοντάδες φορές ... τα ίδια και τα ίδια. Η κατάσταση δεν αλλάζει εύκολα. Μακάρι να άλλαζε, αλλά δυστυχώς χειροτερεύει. Κάποτε γινόταν επεισόδια τουλάχιστον μόνο στο γήπεδο, τώρα γίνονται πεσίματα ... αυτοί που την πέφτουν κοιτάνε να βρουν κανέναν ανυποψίαστο ξεκομένο της άλλης ομάδας ... απίστευτη δειλία!!! Εγώ ξέρω ότι είτε είναι πεσίματα, είτε είναι επεισόδια ... δεν θα έπρεπε να γίνονται. Και εγώ πέρασα πριν απο καμμιά εικοσαετία απο την ίδια κατάσταση ... φαντασία οπαδού ... μυθοπλασία ... ψευτοιδανικά ... είναι ένα πολύ περίεργο προσωπικο-κοινωνικο-οικονομικο-ερωτικό μπλέξιμο, που συμβαίνει κάθε φορά προσωπικά στον καθένα. Αυτό που μπορώ να διακρίνω, είναι ότι λείπει η σύνεση σίγουρα. Δεν υπάρχει ούτε καθαρό μυαλό, ούτε καθαρές προθέσεις. Φυσικά και δεν συμφωνώ με τα επεισόδια. Η σύνεση απαιτεί όταν ο άλλος σε προκαλεί να τον αποφεύγεις. Να συγκρούεσαι μαζί του, μόνο αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις.

Θυμάμαι εκδρομή στη Λάρισα, 85 πούλμαν, ένα τραίνο και πολλοί με Ι.Χ. Θυμάμαι που κυκλοφορούσα μέσα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας 2 ώρες πριν τον αγώνα με ασπρόμαυρο κασκόλ και ενώ περνούσα μπροστά απο στέκια Λαρισαίων δεν έφαγα ποτέ πέσιμο. Τί άλλαξε τόσο πολύ προς το χειρότερο απορώ. Ο κόσμος έχει γίνει πιό βίαιος, μάλλον δεν έχει τόσο υπομονή, ίσως να μην έχει πιά μείνει και ίχνος αγάπης για τον συνάνθρωπο ... ίσως να μην έχει μείνει ίχνος φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο ... δεν είναι δυνατόν συνέχεια να πηγαίνουμε προς το χειρότερο!!!΄

Επίσης οι σημερινοί εικοσάρηδες, έχουν μυθοποιήσει την δικιά μας την γενιά, των σημερινών σαραντάρηδων και σαρανταπεντάρηδων ... που κατεβάζαμε κάθε χρόνο μόνιμα 7 χιλιάδες στον γαύρο ... 3 και 4 χιλιάδες στη λεωφόρο και μιά 5άρα στη Φιλαδέλφεια!!! Έχουν μυθοποιήσει σήμερα τα εικοσάρια τα κατορθώματα του Μανάβη και του φίλου μου του Τζαμάλ που είμασταν κολλητάρια σε κάθε εκδρομή. Ακούω ιστορίες απο εικοσάρια ΠΑΟΚτσάκια, που ουδέποτε συνέβησαν ... και οι σημερινοί εικοσάρηδες, θέλουν ίσως να φανούν αντάξιοι του ονόματος και της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Εμείς δεν κάναμε ποτέ πεσίματα σε ξεκάρφωτους ... εμείς δεν κάναμε ποτέ πρώτοι κίνηση ... πάντα μα πάντα είμασταν αμυνόμενοι ... πάντοτε τρώγαμε πέσιμο ... στον Σταθμό Λαρίσης, στο Περοκέ, στον ηλεκτρικό, στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και μετά απαντούσαμε. Ποτέ δεν κάναμε καραούλι να περιμένουμε σκουλίκια για να τους την πέσουμε στύλ Μαυροσκούφεια ... ποτέ. Σε όλη την οπαδική μου πορεία, και έχω γυρίσει πλήν Ηρακλείου όλα τα γήπεδα της Ελλάδος ... μέχρι και Ρόδο πήγα με τον ΠΑΟΚ ... μόνο μία φορά θυμάμαι ένα πέσιμο που είχαν κάνει 7-8 δικοί μας σε έναν Αρειανό επι της Παπαναστασίου ... πάντοτε είμασταν ή λιγότεροι ή σχεδόν ισοδύναμοι. Τα πράγματα νομίζω πλέον είναι εκτός ελέγχου. Όχι δηλαδή ότι απαραίτητα πρέπει να υπάρχει έλεγχος, αλλά σήμερα πραγματικά κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Σήμερα μπορεί να πάει ο πατέρας με το παιδάκι του ... και το παιδί να φοράει κασκολάκι κιτρινόμαυρο ... και να του την πέσουν 7-8 πιτσιρικάδες για να πάρουν το κασκόλ απ'το μωρό!!! Έχει φτάσει σε τέτοια σημεία ο ανδρισμός που εκφράζεται βίαια ανεξέλεγκτα όπου μπορεί να εκφραστεί ... ίσως επειδή ο ανδρισμός στην κανονική μας ζωή είναι είδος υπο εξαφάνιση!!!!

Φυσικά λοιπόν και καταδικάζω τα επεισόδια απ'όπου και αν προέρχονται. Φυσικά είμαι υπέρ ενός γηπέδου που θα είναι γεμάτο με οικογένειες, πολύχρωμο, παρά μονόχρωμο με αφιονισμένους στρατιώτες. Έχω ξεκαθαρίσει ότι το ποδόσφαιρο για εμένα είναι ένα θέαμα ... και στα θεάματα δεν χωράνε στρατοί

Offline sabbath

• Αλλαγή
Τα έχουμε ζήσει εκατοντάδες φορές ... τα ίδια και τα ίδια. Η κατάσταση δεν αλλάζει εύκολα. Μακάρι να άλλαζε, αλλά δυστυχώς χειροτερεύει. Κάποτε γινόταν επεισόδια τουλάχιστον μόνο στο γήπεδο, τώρα γίνονται πεσίματα ... αυτοί που την πέφτουν κοιτάνε να βρουν κανέναν ανυποψίαστο ξεκομένο της άλλης ομάδας ... απίστευτη δειλία!!! Εγώ ξέρω ότι είτε είναι πεσίματα, είτε είναι επεισόδια ... δεν θα έπρεπε να γίνονται. Και εγώ πέρασα πριν απο καμμιά εικοσαετία απο την ίδια κατάσταση ... φαντασία οπαδού ... μυθοπλασία ... ψευτοιδανικά ... είναι ένα πολύ περίεργο προσωπικο-κοινωνικο-οικονομικο-ερωτικό μπλέξιμο, που συμβαίνει κάθε φορά προσωπικά στον καθένα. Αυτό που μπορώ να διακρίνω, είναι ότι λείπει η σύνεση σίγουρα. Δεν υπάρχει ούτε καθαρό μυαλό, ούτε καθαρές προθέσεις. Φυσικά και δεν συμφωνώ με τα επεισόδια. Η σύνεση απαιτεί όταν ο άλλος σε προκαλεί να τον αποφεύγεις. Να συγκρούεσαι μαζί του, μόνο αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις.

Θυμάμαι εκδρομή στη Λάρισα, 85 πούλμαν, ένα τραίνο και πολλοί με Ι.Χ. Θυμάμαι που κυκλοφορούσα μέσα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας 2 ώρες πριν τον αγώνα με ασπρόμαυρο κασκόλ και ενώ περνούσα μπροστά απο στέκια Λαρισαίων δεν έφαγα ποτέ πέσιμο. Τί άλλαξε τόσο πολύ προς το χειρότερο απορώ. Ο κόσμος έχει γίνει πιό βίαιος, μάλλον δεν έχει τόσο υπομονή, ίσως να μην έχει πιά μείνει και ίχνος αγάπης για τον συνάνθρωπο ... ίσως να μην έχει μείνει ίχνος φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο ... δεν είναι δυνατόν συνέχεια να πηγαίνουμε προς το χειρότερο!!!΄

Επίσης οι σημερινοί εικοσάρηδες, έχουν μυθοποιήσει την δικιά μας την γενιά, των σημερινών σαραντάρηδων και σαρανταπεντάρηδων ... που κατεβάζαμε κάθε χρόνο μόνιμα 7 χιλιάδες στον γαύρο ... 3 και 4 χιλιάδες στη λεωφόρο και μιά 5άρα στη Φιλαδέλφεια!!! Έχουν μυθοποιήσει σήμερα τα εικοσάρια τα κατορθώματα του Μανάβη και του φίλου μου του Τζαμάλ που είμασταν κολλητάρια σε κάθε εκδρομή. Ακούω ιστορίες απο εικοσάρια ΠΑΟΚτσάκια, που ουδέποτε συνέβησαν ... και οι σημερινοί εικοσάρηδες, θέλουν ίσως να φανούν αντάξιοι του ονόματος και της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Εμείς δεν κάναμε ποτέ πεσίματα σε ξεκάρφωτους ... εμείς δεν κάναμε ποτέ πρώτοι κίνηση ... πάντα μα πάντα είμασταν αμυνόμενοι ... πάντοτε τρώγαμε πέσιμο ... στον Σταθμό Λαρίσης, στο Περοκέ, στον ηλεκτρικό, στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και μετά απαντούσαμε. Ποτέ δεν κάναμε καραούλι να περιμένουμε σκουλίκια για να τους την πέσουμε στύλ Μαυροσκούφεια ... ποτέ. Σε όλη την οπαδική μου πορεία, και έχω γυρίσει πλήν Ηρακλείου όλα τα γήπεδα της Ελλάδος ... μέχρι και Ρόδο πήγα με τον ΠΑΟΚ ... μόνο μία φορά θυμάμαι ένα πέσιμο που είχαν κάνει 7-8 δικοί μας σε έναν Αρειανό επι της Παπαναστασίου ... πάντοτε είμασταν ή λιγότεροι ή σχεδόν ισοδύναμοι. Τα πράγματα νομίζω πλέον είναι εκτός ελέγχου. Όχι δηλαδή ότι απαραίτητα πρέπει να υπάρχει έλεγχος, αλλά σήμερα πραγματικά κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Σήμερα μπορεί να πάει ο πατέρας με το παιδάκι του ... και το παιδί να φοράει κασκολάκι κιτρινόμαυρο ... και να του την πέσουν 7-8 πιτσιρικάδες για να πάρουν το κασκόλ απ'το μωρό!!! Έχει φτάσει σε τέτοια σημεία ο ανδρισμός που εκφράζεται βίαια ανεξέλεγκτα όπου μπορεί να εκφραστεί ... ίσως επειδή ο ανδρισμός στην κανονική μας ζωή είναι είδος υπο εξαφάνιση!!!!

Φυσικά λοιπόν και καταδικάζω τα επεισόδια απ'όπου και αν προέρχονται. Φυσικά είμαι υπέρ ενός γηπέδου που θα είναι γεμάτο με οικογένειες, πολύχρωμο, παρά μονόχρωμο με αφιονισμένους στρατιώτες. Έχω ξεκαθαρίσει ότι το ποδόσφαιρο για εμένα είναι ένα θέαμα ... και στα θεάματα δεν χωράνε στρατοί

συμφωνω σε ολα :thumbok:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Diego-4

• Guest
Φίλε μου Poet έχω να γράψω σε αυτήν εδώ την μαλακία πάνω απο 6-7 μήνες , αλλα εσύ με αναγκάζεις να γράψω για να σου πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

aparadektos69

• Guest

Bravo aderfe giayta poy eipes. akrivos etsi einai.

giorgos4

• Guest
Paideia xalarwste ligo ,egine oti egine ex8es as to ksexasoume. Alla eimai poly periergos an ex8es mas eixane kanei touloumi sto ksilo oi opadoi ths ael kai apo tous dikous mas den eixe ginei to paramikro! Shmera pws 8a hmastan?
Egw goustara ex8es pou ksanaeida tous PAOKtshdes pali etsi me tsampouka kai ntou! To giati? Eixa na to dw polla xrwneia apo to 95' me thn aek mesa sthn Toumpa. Nomiza pws o PAOKtshs einai eidos opadou  pros eksafanish, xwris na 8elo na stiriksw twn xouliganismo se kanena shmeio,omws ex8es goustara trela na vlepw tous PAOKtshdes na ta spane otan olo to ghpedo mas fwnaze VOULGAROUS.   
Pisteyo pws htan erketo ex8es gia na katalavoun oloi oi alloi pws O LAOS tou PAOK einai edw parwn kai den sikwnh miga sto spa8h tou !!!