Author Topic: Παγκόσμιο κύπελλο στίβου  (Read 124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Παγκόσμιο κύπελλο στίβου
« on: September 15, 2006, 17:56:25 »
an k twra einai kapws arga to sav/kyr ginetai to kupello stivou sto oaka. egw 8a paw thn kuriakh (5eur to eisithriaki), 8a htan mia kalh eukairia na dhlwname k ekei ta aithmata mas (oi notioi), na yposthrizame ton iakwvakh pou einai k PAOKTSHS k na tou diname sto termatismo kanena pani na krathsei...an k to paizei ligo ntiva autos, 8a eprepe hdh na to eixe kanei monos tou, anyway...thn kuriakh 8a eimai sth 8ura 9 . osoi pistoi prosel8ete...

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: Παγκόσμιο κύπελλο στίβου
« Reply #1 on: August 29, 2007, 16:51:12 »
to vazw edw, prin ligo sthn osaka h kupros panughrise th megaluerh epituxia sthn istoria ths ston klasiko a8lhtismo me ena paidi, pou kata th gnwmh mou exei apisteutes dunatothtes k prosonta! XILIA BRAVO!
http://www.contra.gr/TrackandField/World/165529.html   

Την μεγαλύτερη επιτυχία της στον αθλητισμό πανηγυρίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης (29/08) η Κύπρος.

Ο Κυριάκος Ιωάννου, πραγματοποιώντας μια ονειρική εμφάνιση στον τελικό του ύψους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Οζάκα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 2μ35, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο, όσα έκαναν και οι άλλοι δύο αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο, ο Ντόναλντ Τόμας και ο Γιάροσλαβ Ριμπακόφ. Οι τελευταίοι όμως είχαν καλύτερες τις προηγούμενες προσπάθειες τους, παίρνοντας έτσι το χρυσό και το ασημένιο αντίστοιχα.

Ο γεννημένος στην Λεμεσό άλτης, που πήγε στην Ιαπωνία με ατομικό ρεκόρ 2μ31 έκανε έναν συγκλονιστικό αγώνα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο και τις μεγάλες δυνατότητες του. Αφού ξεπέρασε με την πρώτη τα 2μ16, 2μ21 και 2μ26 και με την δεύτερη τα 2μ30, έκανε επίσης στην δεύτερη προσπάθεια του τα 2μ33.

Στα 2μ35 έγινε το ξεκαθάρισμα, καθώς μόνο τρεις αθλητές μπόρεσαν να τα ξεπεράσουν, ο Ιωάννου στην δεύτερη, ο Ριμπακόφ επίσης στην δεύτερη (είχε κάνει τα 2μ33 στην πρώτη) και τον Τόμας στην πρώτη με τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη της Αθήνας Στέφαν Χολμ να μένει εκτός μεταλλίων. Και οι τρεις δοκίμασαν στα 2μ37 αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να πάρω ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο» δήλωσε πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας ο Ιωάννου.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή σκεφτόμουν ότι δεν θα πήγαινα καλά γιατί είχα κάποια σωματικά προβλήματα από την ένταση και το άγχος αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα όλα άλλαξαν. Έτσι έγιναν τα δύο ατομικά ρεκόρ. Σκεφτόμουν τα ονόματα των αντιπάλων μου αλλά ήξερα τις δυνατότητες μου».

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Απ: Παγκόσμιο κύπελλο στίβου
« Reply #2 on: August 29, 2007, 17:40:57 »
 ante mpravo to palikari, ton eida kai egw, an doulepsei swsta mporei na ginei spoudaios a8lhths
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.