Author Topic: www.superleaguegreece.net Τέλος η 'Α ζητω η Superleague (σχολια για αυτην)  (Read 22475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
δηλαδη δεν σε καταλαβαινω με τιποτα ομως ρε τασουλη τι ειναι αυτα που λες?
αντι να χαιρεσαι που ειμαστε ο μοναδικος λαος που παμε παντου περισσοτεροι απο τα εισιτηρια ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ???

Offline bozik

• Αλλαγή
 αφού τελειωσε το παιχνίδι μετά από αυτή τη προσβολή που δεχτήκαμε σαν άνθρωποι πριν το παιχνίδι...ας το αφήσουμε...μην τη ψάχνεις...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛA..
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Α.Νικοπολίδης (τερματοφύλακας) : Για την συμπεριφορά του τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Α.Νικοπολίδη διότι «Μετά την λήξη του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας σας με αριθμό φανέλας 71, Αντώνιος Νικοπολίδης χτύπησε με λάκτισμα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με άλλους τριάντα (30) περίπου φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι τον κατεδίωκαν».
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15, 17 και 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

http://www.metrosport.gr/?p=16532

φουλ για αθωωση παει ο κηπουρος.Η αναφορα της σουπερλιγκ ειναι ψευδες και αποδεικνυεται βαση βιντεο.30 καταδιωκαν τον νικοπολιδη ? πλακα μας κανετε ρε ?

Ο σεργιος μαλλον την γλιτωσε

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι ο Νικοπολίδης ενέργησε υπό καθεστώς αυτοάμυνας, μην γνωρίζοντας ότι στον ΚΑΠ αναφέρει ρητά ότι ο ποδοσφαιριστής απαγορεύεται να χτυπήσει αντίπαλο, συμπαίκτη, διαιτητές, οπαδούς ακόμα και σε περίπτωση αυτοάμυνας. Ο "Κηπουρός" πρέπει να τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές. 3 για την πράξη του και 2 επειδή ήταν αρχηγός.
Δεν ξέρουν πως θα τον αθωώσουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ψαχτούν και θα βρουν κάποια παράγραφο κάποιου άρθρου για να τον δικαιολογήσουν.
Ετοιμαστείτε να γελάσετε με το νέο σκάνδαλο και να δείτε για ακόμα μια φορά πως λειτουργεί το Κοκκαλιστάν στο ποδοσφαιρο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ετσι.....σιγα μην τον τιμωρησουν..ας το εκανε παικτης του ΠΑΟΚ αυτο μπορει να μην ξαναπαιζε ποδοσφαιρο στην ζωη του..

PAOK_VOLOS

• Guest
Κ.Κυριάκος: «Έχει κάθε δίκιο με το μέρος του ο Νικοπολίδης»

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=91382

Αυτογκόλ :-\ Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι ο Νικοπολίδης ενέργησε υπό καθεστώς αυτοάμυνας, μην γνωρίζοντας ότι στον ΚΑΠ αναφέρει ρητά ότι ο ποδοσφαιριστής απαγορεύεται να χτυπήσει αντίπαλο, συμπαίκτη, διαιτητές, οπαδούς ακόμα και σε περίπτωση αυτοάμυνας. Ο "Κηπουρός" πρέπει να τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές. 3 για την πράξη του και 2 επειδή ήταν αρχηγός.
Δεν ξέρουν πως θα τον αθωώσουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ψαχτούν και θα βρουν κάποια παράγραφο κάποιου άρθρου για να τον δικαιολογήσουν.
Ετοιμαστείτε να γελάσετε με το νέο σκάνδαλο και να δείτε για ακόμα μια φορά πως λειτουργεί το Κοκκαλιστάν στο ποδοσφαιρο.

ξέρουν ρε...το βρήκαν κιόλας.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK_Olympiacos/233215.html

...Πρέπει πάντως, να επισημάνουμε και το εξής: Η πειθαρχική επιτροπή της Super League, κάλεσε τον πορτιέρο του Ολυμπιακού σε απολογία με το άρθρο 26, που αναφέρεται σε «δυσφήμηση του αθλήματος». Το άρθρο αυτό, περιλαμβάνει πολύ βαρύτερες ποινές (π.χ. η μικρότερη είναι 40.000 ευρώ πρόστιμο ή αποκλεισμό τουλάχιστον ενός έτους). Χρησιμοποιώντας, όμως, το εν λόγω άρθρο, η πειθαρχική αφήνει «παραθυράκι» ακόμη και για απαλλαγή του παίκτη, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει αν τον παρέπεμπε με το άρθρο 10....

κανείς απορίες?

Offline Geo

• Αλλαγή
http://www.superleaguegreece.net/news/2009/03mar2009/news10-03-09-1812.htm
...Μετά την λήξη του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας σας με αριθμό φανέλας 71, Αντώνιος Νικοπολίδης χτύπησε με λάκτισμα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με άλλους τριάντα (30) περίπου φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι τον κατεδίωκαν...

Το μεγάλο ψέμα για την καρατιά του κηπουρού, είναι ότι τον κυνηγούσαν 30 ! ! ! ! Μ'αρέσει που τους μέτρησαν κιόλας!

Τη φάση την παρακολούθησα από την αρχή. Ένας και μόνο ένας ήταν αυτός που πήγε να ζητήσει συμβουλές κηπουρικής. Και τις πήρε σε άριστη καρατική.

Μια φορά ρε ξεφτιλισμένοι με το πισωγλέντη το πρόεδρό σας δεν μπορείτε να πείτε την αλήθεια? Έστω μια φορά!

ΔΙΑΛΥΣΗ της super league, το συντομότερο δυνατό.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
σωστά!

αυτό για τους 30 είναι μέγα φόλα! παρακολουθησα τη φάση θυμάμι και λέγαμε τι κάνει ρε ο δικός μας...(ο μόνος με καλυμένοπρόσωπο) οι υπόλοιποι 29 μου δώσαν την εντύπωση ότι κυνηγούσαν αυτόν...και όχι παίκτες! εξ' άλλου για ασφάλεια του γηπέδου μου φάνηκαν (ακάλυπτα πρόσωπα κανονικά...)

Offline dave

• Αλλαγή
ενταξει εχουμε χασει λιγο τη μπαλα αυτη τη βδομαδα...

εγω αν ημουν στη θεση του κηπουρου το ιδιο θα κανα παντως...δλδ μπουκαρουν τοσα ατομα μεσα (αυτους που βριζουμε καθε κυριακη), μετα απο ολα αυτα που συνεβησαν τι περιμενετε να πιστευει ο κηπουρος για τις προθεσεις αυτων που μπουκαραν?? η μηπως εσεις θα καθοσασταν να το συζητησετε μαζι τους?

ανεξαρτητα απο το τι λεει ο κανονισμος, μη τρελαθουμε την αντιδραση του νικοπολιδη την καταλαβαινω απολυτα. τωρα αν θελουμε να τα βλεπουμε ολα απο μια σκοπια εχει καλως...

σορυ που δε γραφω σαν οπαδος
« Last Edit: March 11, 2009, 10:46:40 by dave »

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
στον ΚΑΠ αναφέρει ρητά ότι ο ποδοσφαιριστής απαγορεύεται να χτυπήσει αντίπαλο, συμπαίκτη, διαιτητές, οπαδούς ακόμα και σε περίπτωση αυτοάμυνας.

ασχετο, δηλαδή τότε που είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας στην νίκαια, με αγωνιζόμενους όλους τους παίχτες του θρήνου.....στην πάλη, είχε τιμωρηθεί κανείς?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ανεξαρτητα απο το τι λεει ο κανονισμος, μη τρελαθουμε την αντιδραση του νικοπολιδη την καταλαβαινω απολυτα. τωρα αν θελουμε να τα βλεπουμε ολα απο μια σκοπια εχει καλως...

σορυ που δε γραφω σαν οπαδος

Dave είναι άλλο να καταλαβαίνεις την αντίδραση του Κηπουρού κ άλλο η εφαρμογή του καπ. Και του Γκαρσία την αντίδραση (σε καραισκάκη κ φυλή) είμαι σίγουρος ότι την "καταλάβανε" αλλά η τιμωρία έπεσε.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία του γελοίου αλλά η εφαρμογή των κανονισμών
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
capri με εφαρμογη του καπ πηρε περυσι ο γκει το πρωταθλημα βαλνερ. στα @@ μου οι κανονισμοι κ το γραμμα του νομου. πηρε το τιτλο στα δικαστηρια, αλλα @@ τιτλο πηρε οταν παιρνεις 3 βαθμους που εχασες απο την τελευταια ομαδα του πρωταθληματος επειδη εβαλε αλλαγη εναν παιχτη στο 70φευγα που μπορει να μην ειχε δικαιωμα να παιξει. ΗΘΙΚΑ, η προσφυγη κ μονο του γκει δε στεκει

ετσι κ σαυτη τη περιπτωση ΗΘΙΚΑ εμενα δε με νοιαζει να τιμωρηθει παιχτης επειδη ενιωσε απειλη βλεποντας 30 ατομα να μπουκαρουν κ καποιοι να κινουνται προς αυτον

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Εγώ συμφωνώ με τον dave αλλά και με τον capri (είμαι καλά γιατρέ μου; )
Σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού ναι πάει για τιμωρία.
Προφανώς όμως είναι γελοίος ο κανονισμός που δεν διαχωρίζει περιπτώσεις. (Όπως πριν από κανα δίμηνο, δεν θυμάμαι από ποιόν αγώνα που έβαλε τρικλοποδιά ένας παίκτης σε οπαδό που μπήκε μέσα για να το σταματήσει και αποβλήθηκε!)
Η αλήθεια είναι πως αν ήμουν δικαστής (όχι ΠΑΟΚτσης δικαστής  :D ) θα αναγκαζόμουν να του ρίξω ποινή γιατί το λέει ο νόμος αλλά τη μικρότερη δυνατή γιατί είναι παράλογο. Αν ο κανονισμός είναι ηλίθιος να τον αλλάξουν. Αλλά αυθαίρετα να τον δεχόμαστε ή όχι κατά περίπτωση δεν είναι σωστό.
Να σημειώσω πως σε κουβέντες με αδερφούς τα είχα ακούσει γιατί είχα πέρσι υποστηρίξει πως ναι μεν είναι ανήθικο το να πάρει έτσι το πρωτάθλημα ο gay πλην όμως νόμιμο- δεν είχε δικαίωμα το δικαστήριο να μην τον δικαιώσει. (Τώρα το γεγονός πως πολλές φορές τον δικαιώνει και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις ας μην το συζητήσουμε)

Και μια που μιλάμε για τον συγκεκριμένο αγώνα, φυσικά τον κανονισμό θα τον δεχτώ και στην περίπτωση που όπως φαίνεται θα μας ρίξουν 2-3 αγωνιστικές, (γιατί για τόσο είμαστε!)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
To θέμα dave (αν δεν το κατάλαβες) είναι η επιλεκτική διαχείριση κάποιων περιστάσεων βάση ΗΘΙΚΗΣ κ κάποιων άλλων βάση μόνο ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ για συγκεκριμένες ομάδες και δή τον γάυρο. Πόσο "ηθικό" άραγε είναι αυτό...?

Ναι το ξέρω κ γώ ότι σε έναν ιδανικό κόσμο ο νόμος κ ηθική θα ταυτιζότανε αλλά δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμη ώς εκεί.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
To θέμα dave (αν δεν το κατάλαβες) είναι η επιλεκτική διαχείριση κάποιων περιστάσεων βάση ΗΘΙΚΗΣ κ κάποιων άλλων βάση μόνο ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ για συγκεκριμένες ομάδες και δή τον γάυρο.

επιλεκτικες κρισεις περιστασεων βαση ΗΘΙΚΗΣ και καποιων αλλων βαση μονο ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ κανουμε κ μεις αυτη τη στιγμη εγω σε αυτο αναφερομαι και νομιζω ειμαι σαφης. κ το σταματαω εδω απο τη πλευρα μου, ακουστηκα νομιζω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
To 89' που πήγαν 400 δικοί μας στο Καραισκάκη με το γκέι χωρίς εισιτήρια και έγιναν μανούρες με ματ και γαύρους είναι μαγκιά, τσαμπουκάς, χρυσή στιγμή της ιστορίας του λαού του ΠΑΟΚ και δε συμμαζεύεται...

Κάνεις το ίδιο πράγμα, το αυτονόητο, εκμεταλλεύεσαι το δικαίωμα σου να παρακολουθήσεις την ομάδα σου (ενώ το κράτος με έναν κωλονόμο στο απαγορεύει ετσιθελικά) πχ στο Καυτατζόγλειο και ξαφνικά έγινες αλήτης, κάθαρμα, εγκληματίας, αναρχικός και δε ξέρω γω τι...

Κάτι δεν μου κολλάει καλά εδώ πέρα... Χμμμ...

Υπάρχουν κανόνες όταν θέλεις να παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι της ομάδας σου. Δηλαδή αν βγούμε τσάμπιονς λίγκ και θέλουμε να παμε σε παιχνίδι με την μπάγερν 50χιλιάδες θα βγάλουμε αυτούς για να πάμε εμείς νταηλίκι??? Εν τέλει αν τιμωρηθούμε με κεκλεισμένων των θυρών μπορεί να με πει κάποιος γιατί να ξαναγοράσει ο παοκτσής διαρκέιας???? Του χρόνου στα ντέρμπυ θα πηγαίνουν όλοι κούτρα αφού ανοίγουν οι πόρτες αέρα , θα παίρνει και το ουισκάκι του (πιο κυριλέ κατάσταση) και όταν τελειώσει το μπουκάλι και έχει ντίρλα θα συμμαδεύει και τον φουκαρά τον αντίπαλο που έρχεται να χτυπήσει το κόρνερ!!!Πολλοί μιλάτε για το δικαίωμα σας να βλέπετε τον ΠΑΟΚ και εκτός έδρας, για το δικό μας δικαίωμα να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον εντός έδρας (που γι'αυτό πληρώσαμε 290 ευρώ για να πάρουμε διαρκείας)δεν βλέπω να ενδιαφέρει κανέναν,αφού ελάχιστους έχω δει να κράζουν όσους προκάλεσαν τα επεισόδια και εντός και εκτός γηπέδου. Αν όμως το καλοκαίρι ο κόσμος δεν αγοράζει διαρκείας εσείς οι ίδιοι που δικαιολογείται αυτούς τους αλήτες που εξαιτίας τους ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει πληρώσει 200 χιλιάρικα σε προστιμα και κινδυνέυει να κλείσει το γήπεδο μας για 2 ή και περισσότερες αγωνιστικές, θα τα βάζετε με τον απλό παοκτσή που δεν γουστάρει να βλέπει περιφερόμενους μέθυσους και πρέζονες μέσα στο γήπεδο να κυνηγάν αντιπάλους για να τους δείρουν ή και δικούς μας ακόμα παίκτες να τους κλέψουν τις φανέλες. Εμείς σαν κόσμος φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να προστατέψουμε την ομάδα και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα διότι η ποινή που θα φάμε είναι σίγουρα κεκλεισμένων των θυρών -μόνο τις αγωνιστικές μένει να μάθουμε-, κάτι πρέπει να κάνει η διοίκηση γιατί θα είναι κρίμα το καλοκαίρι από τις 19000 διαρκείας να πέσουμε κάτω από τις 10000 !!!! 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

baron

• Guest
Το ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κράζει "αυτούς που κάνουν τα επεισόδια" λέει κάτι για αυτούς που κράζουν όλη μέρα σε αυτό το forum τους "αλήτες" και τους "κάφρους".

Τυράκια του style "εάν παίζαμε με την μπάγερν"αστο: έχουμε παίξει και με αυτούς- νομίζω ότι βαράνε ακόμα penalty στον φορτούλα....

northeagle_4

• Guest
Και παλι εισαι λαθος και το παραδειγμα με τσου λου ειναι αστειο και ατοπο.Εδω μιλαμε για αδεια γηπεδα που πηγες και τα γεμισες εσυ σαν ΠΑΟΚ η γρια με 2000 κοσμο σε εκλειθσε τσαμπουκα γηπεδο 28000,ο πανθραξ ειχε 2 κερκιδες κενες και δεν εδωσε τπτ,βουλης με λιγο καλη θεληση ολα γινοταν,ν. σμυρνη κανεις δεν εμεινε εξω με αυτην την καλη θεληση που λεμε.Εννοειτε οτι σε ενα γηπεδο με πληροτητα 90% αλλαζει το πραγμα αλλα δεν θα μας κοροιδευουν και οι τυχαρπαστοι για να μην δουμε ΠΑΟΚ τσαμπουκα.
για τα μπουκαλια και ολα τα αλλα σκατα που γινονται εχουν γινει απειρες κουβεντες,συμφωνω οτι ειναι ψευτομαγκια αλλα βαριεμαι να ξαναμπω σε τετοιο τρυπακι να το αναλυσουμε.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Πολλοί μιλάτε για το δικαίωμα σας να βλέπετε τον ΠΑΟΚ και εκτός έδρας, για το δικό μας δικαίωμα να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον εντός έδρας (που γι'αυτό πληρώσαμε 290 ευρώ για να πάρουμε διαρκείας)δεν βλέπω να ενδιαφέρει κανέναν,αφού ελάχιστους έχω δει να κράζουν όσους προκάλεσαν τα επεισόδια και εντός και εκτός γηπέδου.
τασουλη μου φαινεται δεν διαβαζεις καλα το φορουμ..
εγω ειδα πολλους να κραζουν τους μπατσους..