Author Topic: www.superleaguegreece.net Τέλος η 'Α ζητω η Superleague (σχολια για αυτην)  (Read 22581 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή

Τα play-off φαντάζουν σαν ένα 2ο φίλτρο για να μαγειρευτούν αποτελέσματα και να βολευτούν οι του ποκ. Μια δεύτερη ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για το CL στην περίπτωση που κάποιος άλλος εκτός της κλίκας τους ξεφύγει.

περυσι που παλευαμε για τη 5η θεση (μεχρι το ματς με τον αστερα) τα πλει οφ δε μας χαλαγαν, αντιθετα τα βλεπαμε ως αλλη μια ευκαιρια να βρεθουμε ψηλα. φετος που ειμαστε 2οι προς το παρον ο θεσμος των πλει οφ μας φαινεται εις βαρος μας και ετσι τον κραζουμε ως στημενο.

ας δουμε λιγο περσινες αποψεις εδω στο φορουμ ετσι για να ελατωσσουμε λιγο αυτες τις αντιφασεις που μας χαρακτηριζουν αναλογα με το πως μας βολευει να ερμηνευουμε τα πραγματα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Σε καμιά περίπτωση

ΤΟ Πρωτάθλημα και γενικότερα τις προνομιούχες θέσεις τις κερδίζουνε ομάδες οι οποίες είναι καλυτερες όχι μόνο σε μια συγκεκριμένη περίοδο, αλλά αντέχουνε για μια ολόκληρη σεζόν σε ένα υψηλό επίπεδο. Δεν μου λέει τπτ εαν είμαστε 5οι να βγούμε 2οι το θεωρώ κοροιδία. Άλλη φιλοσοφία το μπάσκετ.

Όπως και θα θεωρούσα σωστότερο σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων να μην μετράνε τα μεταξύ τους ματς αλλά  η διαφορά τερμάτων που είχανε σε όλη την σαιζόν. Αυτό είναι σωστότερο κατα την γνώμη μου για αντικατοπτρίζει την πορεία μιας ομάδας σε όλο το τουρνουά.

Τα πλειοφ στην μπάλα δεν τα θέλω σε κανένα πρωτάθλημα στον κόσμο είναι αστείο φαινόμενο και το έλεγα και πέρσι που πιθανόν θα μας ευνοούσε. Γελάει ο κόσμος τώρα.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
τα play off είναι ότι καλύτερο για τον ΠAOK
απλός δεν είμαι ευχαριστημένος με το σύστημα βαθμολογήσεις
ίσος να έπαιζαν ρολο η μεταξύ τους διαφορα
ίσος τα γκολ η νίκες δεν ξέρω
αλλα φέτος είναι καλύτερα από την περσινή ξεφτίλα

Offline Geo

• Αλλαγή
Επειδή στην Ελλάδα ζούμε, και ορμώμενος από την περσυνή παρωδία πρωτάθλημα του βάλνερ, όπου η άεκ ούτε CL κατάφερε να μπει, εμμένω στην άποψή μου, και μακάρι να βγω ψεύτης, ότι τα play-offs είναι ένα μαγείρεμα με άλλο κουστούμι.
Κοινώς άλλαξε ο μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Η αλλιώς τι είχες johnny ....τι είχα πάντα.

Ο πρωταθλητής γιατί να μην βγαίνει από τα play-off?

Εδώ είναι όλο το ζουμί....

reset4

• Guest
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει υπεύθυνα ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??και συγκεκριμένα στο ΟΥΕΦΑ?

αλλοι λένε για 4 (3+κυπελλούχος) όπως πέρσυ και άλλοι λένε για 5 (4+κυπελλούχος).

επίσης εάν ο κυπελλούχος είναι ήδη ευρώπη, ο φιναλίστ βγαίνει ΟΥΕΦΑ??

ας μας δώσει κάποιος κάποιο λίνκ απτην σουπερκλίκα να δουμε τι ισχύει τελικα ρε παιδια

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Έχω την εντύπωση οτι εαν οι ομάδες του τελικού είναι απο την πρώτη πεντάδα (και οι δύο) τότε όλες οι ομάδες των play off βγαίνουν Ευρώπη ο πρώτος champions και οι άλλοι τρεις UEFA.
Σενάριο που μας συμφέρει γιατί έχοντας εξασφαλισμένο Ουεφα sta play off θα γίνει της πουτάνας.
Εαν τώρα μια ομάδα στον τελικό του κυπέλου δεν είναι απο την πρώτη πεντάδα (Αστέρας Τρίπολης) οι τελευταία των play off παει μόνο INTERTOTO
Αυτό το σενάριο δεν το βλέπω γιατί τον Αστέρα εύκολα ή δύσκολα τον έχουμε και ο άλλος ημιτελικός θα είναι ΠΑΟ-ΑΕΚ.
Οπότε ΠΑΟΚ-ΠΑΟ τελικό και ο βάζελος στα 100 χρόνια του θα έχει μνημόσινο.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Γενικα τα play-off ειναι μια εμπορικη χαζοαμερικανια για να γινονται περισσοτεροι αγωνες και αρα να υπαρχουν περισσοτερα εσοδα. Ασχετα με το αν μας συμφερουν ή οχι, προσωπικα δε τα γουσταρω καθολου και σε καμια μορφη.
Στην ελλαδα ομως, φοβαμαι οτι εχουν και αλλο ρολο. Να εξασφαλισουν το τσου-λου στον γαυροβαζελο σε περιπτωση που κατι παει ασχημα στο πραγματικο πρωταθλημα.
Αυτο δε σημαινει ομως οτι δε πρεπει να το παλεψουμε με ολες μας τις δυναμεις, ε;
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει υπεύθυνα ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??και συγκεκριμένα στο ΟΥΕΦΑ?

αλλοι λένε για 4 (3+κυπελλούχος) όπως πέρσυ και άλλοι λένε για 5 (4+κυπελλούχος).

επίσης εάν ο κυπελλούχος είναι ήδη ευρώπη, ο φιναλίστ βγαίνει ΟΥΕΦΑ??

ας μας δώσει κάποιος κάποιο λίνκ απτην σουπερκλίκα να δουμε τι ισχύει τελικα ρε παιδια
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/access2009.html
ελα φιλε...εδω φαινονται ολες οι ομαδες και οι χωρες..
απο την ελλαδα στο τσου-λου μπαινουν οι 2 πρωτοι και ουεφα ο κυππελουχος και ο τριτος και ο τεταρτος τωρα εαν ο κυππελουχος ειναι μεσα στους πρωτους 4 βγαινει και ο πεμπτος του πρωταθληματος..
σημαντικο ειναι οτι η ομαδα που θα παει ουεφα μεσω του κυππελου(κυππελουχος ή φιναλιστ) μπαινει στον τριτο προκριματικο του ουεφα πριν τους ομιλους...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

ive4

• Guest
Τα Playoff το έχω ξαναπεί και παλιότερα ήταν αν δεν κάνω λάθος μια ιδέα του Νικολαίδη κ.α

Απλά έφεραν το ελληνικό πρωτάθλημα στα επίπεδα του πρωταθλήματος Ταυλάνδης..

Διαφωνώ. Με την μόνιμη σειρά κατάταξης στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια (γαύρος - βάζελος - άεκ) ο μόνος τρόπος για να σπάγαμε την τριάδα ήταν τα πλέι όφς.
Τώρα βέβαια πάμε για δεύτερη θέση και μας πονάει αλλά σαν σύστημα εμένα μ αρέσει.
Και πέρσυ οι αεκτζήδες προκάλεσαν αυτή τη συζήτηση για τα πλέι όφς επειδή είχαν την δεύτερη θέση (κανονικά την πρώτη αλλά ας όψεται η΄΄δικαιοσύνη΄΄) και την έχασαν στα πλέι όφς.
Γενικά αυτό το σύστημα δίνει την δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να διεκδικούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική , να μη κάθονται να χάνουν επειδή μαθηματικά έχουν σωθεί και δε πάνε για τίποτα.
Είναι απόλυτα αντικειμενικό γιατί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αυτός που τερμάτιζσ έναν βαθμό παραπάνω από τον τρίτο, δεν είναι απαραίτητα καλύτερη ομάδα.
Επίσης μειώνει την επιρροή των διατητικών λαθών, αφού αν κάποιος βρέθηκε τρίτος ή τέταρτος λόγω διαιτησίας, έχει πιθανότητες στα πλέι οφς να αποδείξει ότι είναι καλύτερος, αρκεί στα πλέι οφς η διαιτησία να παίζει 50-50.
Και δίνει και ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα που τον Μάιο μας ήταν ήδη αδιάφορο αφού ξέραμε την κατάταξη των ομάδων.
Χώρια τα έσοδα από 3 ντέρμπι εντός έδρας, που για εμάς τουλάχιστον θα είναι απίστευτη βοήθεια σε μια συνήθως  νεκρή οικονομικά περίοδο.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αρκει να μην ισχυε αυτο το βαθμολογικο συστημα. Τι 5 βαθμοι και παπαριες να πουμε. 12 βαθμους διαφορα να εχεις αρκει ενα πετσινο πεναλτι στα πλει οφ να σε παει απο το +2 στο -1
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.all-star-game.gr/Default.asp

Ψηφοφορια για το all star game που θα γινει στη Λαρισα 15 Απριλιου
Οποιος θελει ψηφιζει

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Θα εχει πλακα να ειναι Γκαρσια και φιογκος στην ιδια ομαδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Τα Playoff το έχω ξαναπεί και παλιότερα ήταν αν δεν κάνω λάθος μια ιδέα του Νικολαίδη κ.α

Απλά έφεραν το ελληνικό πρωτάθλημα στα επίπεδα του πρωταθλήματος Ταυλάνδης..

Διαφωνώ. Με την μόνιμη σειρά κατάταξης στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια (γαύρος - βάζελος - άεκ) ο μόνος τρόπος για να σπάγαμε την τριάδα ήταν τα πλέι όφς.
Τώρα βέβαια πάμε για δεύτερη θέση και μας πονάει αλλά σαν σύστημα εμένα μ αρέσει.
Και πέρσυ οι αεκτζήδες προκάλεσαν αυτή τη συζήτηση για τα πλέι όφς επειδή είχαν την δεύτερη θέση (κανονικά την πρώτη αλλά ας όψεται η΄΄δικαιοσύνη΄΄) και την έχασαν στα πλέι όφς.
Γενικά αυτό το σύστημα δίνει την δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να διεκδικούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική , να μη κάθονται να χάνουν επειδή μαθηματικά έχουν σωθεί και δε πάνε για τίποτα.
Είναι απόλυτα αντικειμενικό γιατί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αυτός που τερμάτιζσ έναν βαθμό παραπάνω από τον τρίτο, δεν είναι απαραίτητα καλύτερη ομάδα.
Επίσης μειώνει την επιρροή των διατητικών λαθών, αφού αν κάποιος βρέθηκε τρίτος ή τέταρτος λόγω διαιτησίας, έχει πιθανότητες στα πλέι οφς να αποδείξει ότι είναι καλύτερος, αρκεί στα πλέι οφς η διαιτησία να παίζει 50-50.
Και δίνει και ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα που τον Μάιο μας ήταν ήδη αδιάφορο αφού ξέραμε την κατάταξη των ομάδων.
Χώρια τα έσοδα από 3 ντέρμπι εντός έδρας, που για εμάς τουλάχιστον θα είναι απίστευτη βοήθεια σε μια συνήθως  νεκρή οικονομικά περίοδο.
πολυ καλη αναλυση persea.συμφωνω σε ολα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
Απο χθες στο τηλέκονσερβοκούτι του γιουνανιστάν, κυκλοφορεί σποτάκι διαφημιστικό κατά της βίας στα γήπεδα στο οποίο συμμετέχουν ο γενίτσαρος νταμπίζας, ο πρωταθλητής της βούτας γιαννακόπουλος, ο αργεντίνος μαχλάς Μπλάνκο, του γιουνανιστάν το μεγαλύτερο τσεκούρι - λοτόμος σέντερ μπακ του αεκ44 Μαιστόροβιτς, ο sexy που μεγάλωσε τρώγωντας τις μίξες του Κηπουρός κ άλλα πολλά ινδάλματα του Βασίλειου Κοστέτσου (λόγω sexyness) κ του Τοστάο (λόγω του οτι το μιλάνε το τόπι). Εμπνευστής αυτής της ιδέας ο πρόεδρος των δουλικών Πηλαδάκης που στάζει χολή εδώ κ 2 χρόνια για το σωματείο που τρέμει κ ο ΟΠΑΠ στην γραμμή του politically correct.....Ο πρώτος μάλιστα εμφανίζεται "τρελαμένος" με τα όσα έγιναν στην Τούμπα κ δε δίστασε να δηλώσει "οτι τα σωματεία πρέπει να ναι απέναντι στους οργανωμένους, όταν αυτοί χρησιμοποιούν βία"......
Να σε γαμάει τη γυναίκα σου ο gay που έκανε τραγουδιστική καριέρα επειδή τον γαμούσε αυτός που ξεκόλιαζαν στα 80'ς οι αθηναίοι βορειοπροαστίτες κ να σφυρίζεις περήφανα το καταλαβαίνω....
Να δηλώνεις φίλος φιλόμουσου επειδή έχει πρόεδρο άλλη τραγουδιάρα που αδυνατεί να γαμήσει την γυναίκα σου, επειδή είναι απσχολημένος στα μπούκια που τον χορταίνουν οι μπράβοι στην Πειραιώς το καταλαβαίνω....
Να μην βγάζεις κιχ ως δουλικό επειδή ένας εκ των δυο αφεντικών σου, σου απαγόρεψε την εκδρομή τελείως ετσιθελικά κ ενώ είχες δώσει εισιτήρια στον πρώτο γύρο πάλι το καταλαβαίνω.....
Το να εξακολουθείς να παίζεις με την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΒΑ που υπάρχει στην Ελλάδα κ να μου είσαι όλο μπηχτή κ εξυπνάδα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Τώρα που ο ποντικός σκάβει τα Τέμπη οι αποστάσεις μειώνονται απειλητικά.......

Offline spartian

• Αποστολή
  • **

[/quote]

[/quote]

Ίσα ίσα νομίζω πως τώρα έχουμε περισσότερα αδιάφορα παιχνίδια τουλάχιστον στις θέσεις 2-5. Εάν εξαιρέσεις πχ τη Λάρισα που την κυνηγάει ο ρούλης και θα πάιζει μέχρι τελευταία αγωνιστική, οι υπόλοιποι ψιλοχεστήκαμε.Εάν είχε και το τυρί διαφορά ασφαλείας, για αυτή την τετράδα θα είχε τελειώσει η κανονική πεείοδος.
(Αφού κατά 99% με τον βάζελο θα ξεκινήσουμε με τους ίδιους βαθμούς, και με την αεκ το πολύ με 1 διαφορά, τί να σκοτώνεσαι;)
Εάν όμως έβγαιναν απευθείας οι θέσεις τώρα θα είχαμε σφαγή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Βέβαια αυτό ισχύει στην φετινή κατάσταση που υπάρχει μεγάλη διαφορά από τον gay. Ισως θα έπρεπε να παραμείνει το σύστημα με τους 3 βαθμούς αντί για τους 5, και το ίδιο θα πίστευα ακόμα και αν είμασταν στη θέση της αεκ πχ. Είναι μαλακία να σου ακυρώνουν όλη τη προσπάθεια της χρονιάς. Δηλαδή, οι 15 βαθμοί διαφορά (Δ-Ε-Κ-Α-Π-Ε-Ν-Τ-Ε) που σημάινει πως έκανες πάρα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από τον άλλο γίνονται 3, μια ήττα δηλαδή!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Δεν έχω δει το spot, αλλά είμαι σίγουρος ότι πριν λίγο καιρό διάβασα πως ο Sergio κατέβηκε στην Αθήνα μια μέρα για να συμμετάσχει στα γυρίσματα του συγκεκριμένου διαφημιστικού. Τελικά τον κόψανε επειδή είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ τους πονάει?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδιά ακούγεται κάτι ότι θα φάμε 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, γνωρίζει κανείς κάτι???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Ακομα δε μπορω να χωνεψω πως πουλησαμε το προκριματικο ματσακι για τους ομιλους του C.L. στους Εβραιους για να αγορασθουν κατι σπιτια και οικοπεδα στην Ελλαδα...

kite-surf

• Guest
Που κολαει αυτο τωρα ρε?

Offline spartian

• Αποστολή
  • **