Author Topic: Σ.Φ.ΠΑΟΚ Τούμπας  (Read 8216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Σ.Φ.ΠΑΟΚ Τούμπας
« Reply #40 on: March 04, 2008, 01:54:50 »
έλεος ρε γαμώτο.από το πουθενά να μένεις χωρίς χέρι στην ουσία.Κρίμα το παιδί.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #41 on: March 04, 2008, 03:40:41 »
polu dysaresth eidhsh.eilikrina stenaxoritika kai as mhn to xero to paidi auto.perastika kai apo emena.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #42 on: March 04, 2008, 08:34:36 »
Κουράγιο στον αδερφό μας, μακάρι να συνεχίσει τη ζωή του με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Εύχομαι ο σύλλογος ΠΑΟΚ με τα τόσα τμήματα και εγκαταστάσεις που έχει να δώσει μία θέση εργασίας σε αυτό το παιδί άν αντιμετωπίσει πρόβλημα λόγω του ατυχήματος. Ο ΠΑΟΚ και οι ιδιόκτητες εγκατστάσεις του ανήκουν στο λαό του και πιστεύω ότι κανείς δε θα διαφωνούσε να δώσει ο ΠΑΟΚ δουλειά στον άτυχο αδερφό μας.

Diego-4

• Guest
« Reply #43 on: March 04, 2008, 09:24:03 »
Eimai akomh sokarismenos apo to symban .. Eida to palikari na skaei h krotida sta xeria tou ... Dystyxws apo ex8es eimaste oloi arwstoi... Perastika sto palikari , den exw tipote allo na pw..Pantos eixe Agio dioti 8a mporousame ayth th stigmh na mhlame gia nekro...Psospa8w na to dw apo th 8etikh tou pleura dioti pragmatika mesa sthn atyxia tou htan tyxeros , 8a mporouse h krotida na twn tyflwsei h na tou parei akomh kai thn karotida....O 8eos mazi sou adelfe.....Eyxomai  taxia anarwsh.

GeorgT

• Guest
« Reply #44 on: March 04, 2008, 09:42:21 »
Σκατα, σκατά, σκατά!!! περαστικά στο παλικάρι αλλά τη περαστικά να του ευχηθούμε αν έχασε το μισό του χέρι κ λογικά θα είναι κ το δεξή του οπότε πιο χάλια τα πράγματα δεν γίνονται.
Εμεις φταίμε όμως, πάμε κ κόβουμε κάθε χρόνο 100 χιλιάδες πίτες! Μονο για τα πανηγύρια είμαστε κ τη πάτησε τώρα ένας αδερφός μας!

Diego-4

• Guest
« Reply #45 on: March 04, 2008, 09:59:50 »
Εμεις φταίμε όμως, πάμε κ κόβουμε κάθε χρόνο 100 χιλιάδες πίτες! Μονο για τα πανηγύρια είμαστε κ τη πάτησε τώρα ένας αδερφός μας!

Ti sxesh exei twra ayto....8a mas xazepseis entelos..

GeorgT

• Guest
« Reply #46 on: March 04, 2008, 10:06:34 »
Αν δεν κόβαμε πρωτοχρ. πίτες δεν θα τη πατούσε το παλικάρι, αν είναι να γίνονται τέτοια, έστω κ κάθε 100 χρονια μια φορά, εγώ προτιμάω να μην γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Προσωπική μου άποψη πάντα.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #47 on: March 04, 2008, 10:23:13 »
αυτο ρε φιλε μπορουσε να συμβει οπουδηποτε.στο γηπεδο,σε μια πορεια,στα καρναβαλια ακομη και σε γαμο!!!σε πολλες εκδηλωσεις σκανε κροτιδες,απλα ηταν να γινει το κακο.δεν φταινε οι κοπες πιτας για οτι εγινε.κουραγιο στο παλικαρι

GeorgT

• Guest
« Reply #48 on: March 04, 2008, 10:46:09 »
Γιαυτο θέλει πολύ προσοχή σε τέτοια πράγματα ρε πστ μου, έγινε η μ@λ@κι@ τώρα! (είναι κ οτι πιστεύω οτι π.χ η κοπή της πίτας για μενα προσωπικά τις βρίσκω λίγο περιττές σαν εκδηλώσεις, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτο τώρα αλλά το παλικάρι να είναι καλά)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #49 on: March 04, 2008, 11:40:16 »
Ti na pw? Megalh malakia. Twra, kalo kouragio sto paidi kai sthn oikogeneia tou. Elpizw na mhn ton ksexasoume mono sta duskola pou mporei an er8oun.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #50 on: March 04, 2008, 18:38:37 »
Κουράγιο στον Αδερφό και την οικογένειά του.
Δεν έγινε προσπάθεια για συγκόλλησή? Γιατί ρε γμτ μου?
Οχι άλλα αθώα θύματα στο βωμό τριτοκοσμικών πανηγυρισμών!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: March 04, 2008, 19:13:43 »
Osa fernei h stigmh den ta fernei o xronos olos leei mia paroimia...

Ti na peis.......  megalh malakia to peristatiko...Perastika sto palhkari
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #52 on: March 06, 2008, 17:26:06 »
o zagorakis simera episkethike sto spiti tou ton giannaki pou eixe to atixima.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #53 on: March 06, 2008, 17:33:10 »
 Τελικά ποια είναι η κατάστασή του? Με το χέρι εννοώ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #54 on: March 06, 2008, 17:38:37 »
dani me skotoses tora pou rotises pali kai to thimithika.diskola to kano ayto to post,malakia pou to anefera.
akrotiriastikan ta 2 daxtila entelos..kai ta ypoloipa telospanton den einai kanonika..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #55 on: March 06, 2008, 17:45:17 »
 Σόρρυ ρε diegito, καταλαβαίνεις με τι τόνο το ρωτάω. Σωστή κίνηση από το Θοδωρή, κουράγιο στο Γιάννη και σύντομα ξανά κοντά μας το παλικάρι!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

MariaKapa4

• Guest
« Reply #56 on: March 13, 2008, 02:44:16 »
to paidi adelfia einai gnostos.....einai to paidi pou varaei to timpano stin 4a o giannakis gia emas tous gnostous tou...melos tou sf toumpa.....eskase mia 100ara krotida sta xeria tou...kai tou ekopse ta dio daktila eno ta alla tria einai misa...KRIMA...GIANNAKI KOURAGIO ADELFE...KOURAGIO...
Πωπω, και ήρθε και μου μίλησε όταν παίζαμε με γαύρο,αλλά συνέχιζε να χτυπάει το τύμπανο! Τι να πω ρε γμτ, περαστικά,αν και έχει περάσει καιρός από τότε!

tasosfragos

• Guest
« Reply #57 on: November 22, 2008, 12:14:50 »
θέλω να γραφτώ στον Σ.Φ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΥΣ είμαι 13

Πέρασε απο τον σύνδεσμο της Τούμπας, που βρίσκεται κάτω από την Θύρα 4 να μάθεις λεπτομέρειες

Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε νέα θέματα, ενώ ήδη υπάρχουν
« Last Edit: November 22, 2008, 13:57:19 by tsakalaki »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #58 on: November 24, 2008, 11:26:18 »
Ανέκαθεν το είχα απορία και βρήκα την αφορμή να το θέσω: Πώς και ο σ.φ. Τούμπας δεν διαθέτει τη δική του ιστοσελίδα...; Παράξενο να μην έχει το δικό του διαδικτυακό χώρο ένας από τους ιστορικότερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ και μάλιστα ο δεύτερος αρχαιότερος...  :gruebel:

Φανταστείτε μόνο το υλικό που θα ανέβαινε από το αρχείο του συνδέσμου...  :thumbok:

georges_4_

• Guest
« Reply #59 on: December 12, 2008, 15:18:59 »
φιλε συμφωνω μαζι σου...τους τα λεω εγω αλλα δεν με ακουνε.............