Ετσι είναι οπως τα λέει ο rabbitweed απ τις εποχές που πρότεινε o Bates (ο πρόεδρός τους) να μπει...ηλεκτροφόρο σύρμα για να μην μπαίνουν οπαδοί μέσα (ποιος Βουλινός μου λέτε), μέχρι την σημερινή με τις κάμερες τους Ασιάτες και τους επιχειρηματίες να κατακλύζουν τα γήπεδα έχει αλλάξει πολύ η Αγγλία -και η Τσέλσι ακόμα χειρότερα μετά την εποχή Αμπράμοβιτς. Αφου για να φανταστείς όταν οι οπαδοί μιας (φιλοξενούμενης συνήθως) ομάδας σε αγγλικό γήπεδο είναι "εκδηλωτικοί", τους γίνονται συστάσεις απ τα μεγάφωνα να καθίσουν στις θέσεις τους. Ασε που άμα πας να φωνάξεις στις "non-singing" κ καλά θύρες θα φας κράξιμο-και δεν μιλάω για επισήμους, κανονικές θέσεις-.
Νταξει στο νεκροταφείο κάνω και εγώ τον τρελαμένο γαυράκια...μην τρώτε τον παπά των ανύπαρκτων δημοσιογράφων που φάγαν τα 3 ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ απο μέρους της Τσέλσι και πάνε να βγάλουν τον γαύρο κερδισμένο και ηθικό νικητή κ δν ξερω κ εγω τι άλλο...
Εχεις δίκιο apaokι στην Αγγλία το γήπεδο δεν είναι πια μέρος για τον λαό, με τα τεράστια μπάτζετ και τους απίθανους μισθούς, τα κλαμπς βάζουν δυσβάστακτες τιμές στα εισητήρια για να έχουν κέρδος (ακόμα και οι γιγαντιαίες χορηγίες δεν τους φτάνουν), εχουν εμπορευματοποιήσει τελείως το ποδόσφαιρό τους άσχετα αν ως θέαμα είναι ωραίο (το hot θέμα της εποχής να φανταστείτε είναι να κάνουν 39η μπόνους αγωνιστική που να παίζεται στην ΑΣΙΑ!! για να πηγαίνουν τα κινεζάκια να αγοράζουν merchandise...).Και δεν μπορείς να κλάσεις μέσα στο γήπεδο χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι με τόσο έλεγχο που παίζει...γενικά έτσι θέλουν να μας κάνουν και μας με την υπεραστυνόμευση και είναι πραγματικά επικίνδυνοι καιροί για να σαι οπαδός...ακόμα και να μην κάνεις τίποτα λάθος.