petrovgr ok ρε φίλε καλά τα λές αλλά γενικά η ουσία είναι λίγο αλλού.
Το να βγαίνεις Ευρώπη όταν είσαι πρώτος είναι λίγο μαλακία...να το θέσω αλλιώς...Θα βγαίνεις Ευρώπη μια στα 10 χρόνια!
ε αυτό εμένα δε μου δίνει και καμία δυναμική σαν ομάδα...πρώτος στο χωριό και τελευταίος στην πόλη δεν λέει ρε φίλε.
Εγώ γουστάρω ΠΑΟΚ σε γκρουπ δυναμικότητας Α με Ρεάλ και Μίλαν (όνειρα οκ το ξέρω) και Τούμπα να καίγεται!!!
καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι εμπορικό πλέον και το να είμαι για να είμαι στην Ελλάδα και όχι στην Ευρώπη δεν θα απασχολήσεί ποτέ κανένα επενδυτή και ούτε ποτέ με αυτό το τρόπο θα δούμε καμιά διαφήμιση τεράστιαw εταιρείας στο μπροστά μέρος της φανέλας...οπότε μήπως αυτά περί "Ευρώπη μόνο ο πρώτος" και λοιπά, είναι λίγο αντιφατικά με αυτά που θέλουμε για τον ΠΑΟΚ?
είναι λίγα τα 15 μύρια (ελλείψη ΑΕΚ) που μαζεψε φιξ ο gay από το chl?

Στην ταμπακιέρα οκ...εμένα στα @@ μου αν ο γαύρος χάσει η κερδίσει στην Ευρώπη, αν παίξει ή όχι καλή μπάλα (το ότι έπαιξε σε 2 ματς όπως οποιαδήποτε άλλη μέτρια Ευρωπαική ομάδα δε λέει ότι είναι έτοιμος να το σηκώσει κιόλας!!! και η Ροζεμποργκ είχε πάρει διπλό εκεί μέσα αλλά δεν νομίζω την άλλη μέρα στη Νορβηγία να κλείσαν τα σχολεία!!!)..γραμμένο στα @@ μου τον έχω
και όσο για τη νοοτροπία πάλι παπάρια...απλα όπως και να το κάνεις στην Αθήνα ο Γαυρος μετράει πολύ...δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό! λογικό είναι μαλάκες να υπάρχουν πολλοί!(χεχε)
δλδ αν ο ΠΑΟΚ έσκαγε 2-2 στο 83 μέσα στο Μπερναμπέου τι θα γινόταν στην πόλη?
τεσπά! ας πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς τώρα που έχει προοπτική και η δική μας ομάδα γιατί έτσι...(οικονομικά καθαρά) μειώνουμε το handycap περασμένων ετών χωρίς Ευρώπη! (χρόνια που άλλες ομαδούλες έκαναν μπάζα λεφτάκια από δικαιώματα και εισητήρια!!!)
γαμιέται πάντως ο γαύρος...μπράβο ρε Κασίγιας