Author Topic: Σκάνδαλα και τεράστια βοήθεια προς τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες από το κράτος  (Read 1316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Σκάνδαλα και τεράστια βοήθεια προ
« Reply #20 on: June 15, 2007, 14:50:21 »
Kamia fora apo tin xazomara tous, tous pianei kai mia dwsi eilikrinias (diarkei gia molis 10 sec) kai thavontai apo monoi tous. panta tetoia... LAMOGIA.

"Μέσα μπήκε ο Μυτιληναίος από την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, όπως μέσα είχαν μπει η ENIC και η NetΜed από την εμπλοκή τους στην ΑΕΚ. Η οποία για να μπει στο 44 χρειάστηκε ο δικηγόρος του κράτους «να χάσει τον δρόμο του προς το δικαστήριο», για να μην ξεφτιλιστεί δεχόμενος τα «χρέη» σε ανύπαρκτες εταιρείες που έβαλαν την ΑΕΚ στη ρύθμιση. "

me ypografi, o poutanas gios karaflas.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=89700

« Last Edit: June 15, 2007, 14:52:54 by king »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Gipedo sto xanoumi44 - Xarisma 257 strematwn

Το μεσημέρι οι δύο άντρες, όπως και ο Πέτρος Δούκας υπέγραψαν το μνημόνιο παραχώρησης της έκτασης του ΟΔΔΥ στην ΑΕΚ για την ανέγερση γηπέδου πέντε αστέρων και χωρητικότητας 50.000 θεατών, όπως ανακοίνωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Υπουργός Οικονομικών. Στη συνάντηση ήταν "παρών" και ο Β' αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Κούλης και ρυθμίστηκαν οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και αναμένεται να συσταθεί η ομάδα εργασίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Γιώργος Αλογοσκούφης δήλωσε: «Μέσω διαγωνισμού θα παραχωρηθεί το έργο σε μία εταιρία. Οι προδιαγραφές του γηπέδου θα είναι πέντε αστέρων, χωρητικότητας 50.000 θέσεων και σε 2-3 μήνες θα ξεκινήσουμε τις υπόλοιπες διαδικασίες. Το μνημόνιο το έχουμε υπογράψει κι εγώ και ο κύριος Δούκας. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κύριος Σουφλιάς, θα ασχοληθεί μόνο με τα χωροταξικά όταν έρθει η ώρα. Δεν πρόκειται για προεκλογική υπόσχεση, αφορά γεγονότα και συμφωνίες που έχουν γίνει από τον Ιούνιο. Είχαμε πει να συναντηθούμε νωρίτερα, αλλά τα γεγονότα δεν μας το επέτρεπαν», ενώ από την πλευρά του ο Πέτρος Δούκας τόνισε πως «το γήπεδο θα συνοδεύεται από τους απαραίτητους εμπορικούς χώρους και η διαχείρισή τους θα ανήκει στην ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνεννόηση πάντα και με το Δήμο Άνω Λιοσίων».

Sxetika links:

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=100426
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=58540

http://www.aekfc.gr/media/Documents/mnimomio1.pdf
« Last Edit: September 07, 2007, 14:53:34 by king »

Offline bozik

• Αλλαγή
σκανδαλο....πουλανε και το χωρο στη νεα φιλαδελφεια..και ολα καλα....ψηφηστε τους βοδια
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
óêáíäáëï....ðïõëáíå êáé ôï ÷ùñï óôç íåá öéëáäåëöåéá..êáé ïëá êáëá....øçöçóôå ôïõò âïäéá

Ç ÁÅÊ êÜíåé áõôü ðïõ óáò åß÷á ãñÜøåé ãéá ðáñá÷þñçóç íÝïõ ÷þñïõ óôïí ÐÁÏÊ êáé ôáõôü÷ñïíá äéáôÞñçóç ôïõ õðÜñ÷ïíôïò (ïéêüðåäï Ôïýìðáò) ðïõ õðÜñ÷åé óôçí éäéïêôçóßá ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ, Ýôóé þóôå ï óýëëïãïò íá åßíáé áêüìá ðéü äõíáôüò ïéêïíïìéêÜ êáé áíåîÜñôçôïò, áöïý ìå ôá Ýóïäá ðïõ èá Ý÷ïõìå èá ìðïñïýìå íá óõíôçñÞóïõìå üëá ôá ôìÞìáôá ìáò, áêüìá êáé áõôÞí ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5720.msg131298.html#msg131298

Èõìßæù üôé êÜðïéá óôéãìÞ ï õðïøÞöéïò åñãïëÜâïò Óáââßäçò ðïõ Þèåëå íá ðÜñåé ìå áíôéðáñï÷Þ ôçí Ôïýìðá, äåí äå÷üôáí íá äßíåé ôï 10% ôùí êåñäþí óôïí ÁÓ, áëëÜ ôï ðïóü ôïõ 1.000.000 € åôçóßùò. Áõôü ìáò ëÝåé üôé ôá Ýóïäá, áí ÷åéñéóôåß óùóôÜ ï ÁÓ ôçí áíïéêïäüìçóç êáé ôçí ìåëÝôç ôùí ÷þñùí, ìðïñåß íá ìáò öÝñíåé Ýóïäá ðïëý ìåãáëýôåñá ôùí 10.000.000 åõñþ ðïõ èåùñïýíôáí óßãïõñá êáèáñÜ Ýóïäá áðü ôïí Óáââßäç.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline arwstos

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΑΠΑΙΤΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

υγ: Καντε μια επαναληψη ξεκινωντας απο την πρωτη σελιδα του τοπικ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6078.0.html

« Last Edit: November 22, 2007, 15:19:49 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
Συνέβη και αυτό στον ΟΠΑΠ! Ενα μήνα μετά την απευθείας ανάθεση στην Intralot της μαμούθ σύμβασης των 230 εκατ. ευρώ και δεκαοκτώ ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ μοίρασε και bonus εις εαυτούς και αλλήλους...

Phgh   http://www.enet.gr/online/online_text/c=110

ta logia einai peritta poy elege kai h skoulikomarinella
aderfia zeite

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Γκρεμίζεται η "παράγκα"

http://www.sport.gr/news/020331/ekpobi.asp

etsi apla gia to arxeio...  ;)

EDIT HOMO PAOKUS: Symplhrwnw to plhres keimeno parakatw, sto kommati poy mas afora amesa

"Στο Χ δεν παίρνεις τίποτα"

Γιάννης Σπάθας (πρόεδρος του Συνδέσμου Πειραιά) συνομιλεί με τον Σπύρο Βούλγαρη (διαιτητή Α΄ Εθνικής). Ο Γιάννης Σπάθας ευχαριστεί τον Σπύρο Βούλγαρη για την άψογη διαιτησία του στον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική στις 25/2/2002. Ο αγώνας έληξε 0-0. Ο Γιάννης Σπάθας ρωτάει τον Σπύρο Βούλγαρη αν στην Κρήτη που πήγε για να σφυρίξει τον αγώνα είχε επαφή με τον Λάμπρο Μάρη (πρόεδρο Αγίου Νικολάου). Ο Βούλγαρης επιβαιβεώνει ότι συναντήθηκε με τον Λάμπρο Μάρη και ότι ο Μάρης του είπε ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ ενδιαφέρονται για τον ΑΣΟ και ότι είναι διατεθιμένοι να δώσουν χρήματα. Ο Βούλγαρης απάντησε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί χωρίς να εκτεθεί ο ίδιος. Τότε ο Μάρης "του ζήτησε" κάποιες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Σπάθας είχε ζητήσει έξι κίτρινες κάρτες στον Βούλγαρη. Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ εκείνη την περίοδο ήταν στις τελευταίες θέσεις και κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό και ο ΠΑΟΚ ήταν στις πρώτες θέσεις και διεκδικούσε μαζί με τον ΠΑΟ την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπάθας: Καλησπέρα.
Σπύρος: Έλα, καλησπέρα.
Σπάθας: Τι κάνεις;
Σπύρος: Ωραία. Και σε σκεφτόμουν τώρα πριν από λίγο. Λέω αύριο το πρωί θα τον πάρω να τον πετύχω σπίτι.
Σπάθας: Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ. Οι άνθρωποι εκεί πέρα, οι φίλοι από την Κρήτη δεν έχουν παράπονα. Μια φάση μπορούσε, αλλά γενικά μου λέει, οι άνθρωποι μου λέει, δεν βαριέσαι, δεν έχουμε. Αμα μας ξαναπαίξει...Θέλω να σε ρωτήσω κάτι Σπύρο.
Σπύρος: Ναι, σε ακούω.
Σπάθας: Και δεν μπορώ γιατί είσαι πράγμα του σπιτιού, αλλά θέλω να μου πεις.
Σπύρος: Ναι, ναι
Σπάθας: Έχεις μιλήσει με τον Λάμπρο καθόλου;
Σπύρος: με τον Λάμπρο τον Μάρη;
Σπάθας: Ναι.
Σπύρος: Ναι, με πήρε τηλέφωνο.
Σπάθας: Περιμένεις κάτι;
Σπύρος: Όχι.
Σπάθας: Στην αγάπη μας, στον λόγο μας;
Σπύρος: Στο λόγο μας. Στο λόγο μας.
Σπάθας: Εγώ χαίρομαι να περιμένεις κατάλαβες τι λέω.
Σπύρος: Ο Λάμπρος με πήρε τηλέφωνο το Σάββατο που ήμουνα κάτω, στο Ηράκλειο.
Σπάθας: Ωραία.
Σπύρος: Εντάξει; Λοιπόν...και μου είπε, έλα να συναντηθούμε. Λοιπόν...και πράγματι συναντηθήκαμε. Λοιπόν. Μου είπε, λοιπόν ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τον άσο και είναι διατεθιμένοι να δώσουνε χρήματα. Λοιπόν, εγώ του είπα, ό,τι μου είπε εσύ...
Σπάθας: Μάλιστα, ναι
Σπύρος: Και γυρίζει και μου λεει, το ξέρει και ο Γιάννης, το ξέρουνε και διάφορα τέτοια.
Σπάθας: Τίποτα δεν ήξερα.
Σπύρος: Του λέω, άκουσε με να σου πω κάτι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Γιάννη. Μου έχει πει όσο μπορώ χωρίς να εκτεθώ, να πάω λίγο την ομάδα. Έτσι; λοιπόν αλλά από κει και πέρα Λάμπρο το μόνο που προέχει είναι ο Σπύρος και τίποτα άλλο.
Σπάθας: Πολύ ωραία.
Σπύρος: Και γυρίζει και μου λέει θα σου ζητήσω τότε κάποιες κάρτες. Λοιπόν και μου ζητάει τα ονόματα που μου είχες δώσει εσύ να μην τα δείξω.
Σπάθας: Μάλιστα.
Σπύρος: Έτσι; Μου είπε ότι οι άνθρωποι στον "άσο" είναι διατεθιμένοι να δώσουν κάποια χρήματα. Έτσι; Εγώ του είπα αυτά τα πράγματα, μπήκα μέσα στο παιχνίδι, από τους έξι που μου είχες δώσει εσύ παίζανε οι δυο. Οι άλλοι τέσσερις ήταν πάγκο.
Σπάθας: Ωραία.
Σπύρος: Έβγαλα στον έναν...
Σπάθας: Μπράβο.
Σπύρος: Ο οποίος έγινε μετά αλλαγή και μπήκανε δύο από αυτούς.
Σπάθας: Εγώ μιλάω μαζί σου με μια κουβέντα. Αν μου πεις τώρα ναι, δεν θα σε ρωτήσω τίποτα άλλο, ούτε με ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή όμως που μου λες όχι, παίζονται στην πλάτη σου και στην πλάτη μου κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα ρε Σπύρο να παίζονται και εμείς να μην ξέρουμε τίποτα;
Σπύρος: Σωστό.
Σπάθας: Έτσι δεν είναι; Και κάτι άλλι τώρα.
Σπύρος: Να σου πω και κάτι άλλο; Και μου είπαν ότι πλήρωναν οι άνθρωποι κάποια χρήματα χωρίς να μου προσδιορίσει ποσό και μου είπε ότι είχε υπ' όψιν σου ότι στο "Χ" δεν παίρνεις τίποτα. Έτσι ακριβώς, όπως στο λέω. Και του λέω Λάμπρο, το πρώτο που προέχει είναι ο Σπύρος, ακριβώς όπως σου το λέω, και μου έχει πει και ο Γιάννης ότι μπορώ...
Σπάθας: Σπύρο, εγώ, επειδή σ' αυτή την υπόθεση, έστω η μια κουβέντα, και νιώθω την υποχρέωση απέναντί σου, είναι...δηλαδή θέλω να είμαι ξάστερος απέναντί σου. Και κάποια στιγμή θα βρεθούμε και μ' αυτόν τον άνθρωπο, τον Κώστα, τον καλό άνθρωπο από εκεί κάτω, για να ακούσει ο Σπύρος...Να πιούμε ένα καφέ εδώ στην Αθήνα, αλλά την άλλη εβδομάδα ο Γιάννης δεν ήταν μπερδεμένος σε κάτι ύποπτο σ' αυτό. Ήτανε γνήσιες οι κουβέντες του απέναντι στα παιδιά που τα ξέρω 10 χρόνια. Δεν γίνεται όμως τώρα να με παίρνει αυτός ο φίλος και να μου λέει "μας πιέζει ο τάδε ότι πρέπει να στείλουμε αυτά".
Σπύρος: Όχι, να μην στείλει τίποτα. Να μη του στείλει τίποτα γιατί δεν πρόκειται να φτάσει τίποτα.
Σπάθας: Έτσι μπράβο.
Σπύρος: Έτσι;
Σπάθας: Έτσι μπράβο του είπα κι εγώ
Σπύρος: Και πάμε παρακάτω. Τελειώνει το παιχνίδι και με πιάνει στην άκρη ο φίλος μας, ο...
Σπάθας: Ο Παντελής...
Σπύρος: Με το τυρί. Λοιπόν και μου λέει μίλησα, μου είπε ότι τα πάει καλά μαζί σου, οτί δεν τα πάει τόσο καλά με τον Παππά
Σπάθας: Μπράβο, έτσι μου είπε, μου το είπε.
Σπύρος: Μπράβο. Λοιπόν και του λέω ναι, ο Γιάννης μου μίλησε, μου είπε ότι μπορούσα, αλλά ξέρεις ότι ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Μου λέει ότι δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο.
Σπάθας: Δεν έχουν οι άνθρωποι.
Σπύρος: Έτσι ακριβώς. Όπως το λες. Κανένα απολύτως παράπονο.
Σπάθας: Σπύρο, εγώ επειδή θέλω να είμαι...
Σπύρος: Και ξέρεις και τι άλλο μου είπε; Και την Τρίτη θ' ανέβω στην Αθήνα.
Σπάθας: Ναι, δεν θα έλθει λόγω της Εθνικής το παιχνίδι.
Σπύρος: Και να δω πως μπορώ να σώσω την ομάδα.
Σπάθας: Αδελφέ, εγώ απέναντί σου αγόρι μου θέλω να είμαι εντάξει, γι' αυτό επειδή τους είπα να μη στείλουνε πουθενά τίποτα, θα φροντίσω με τους ανθρώπους να πιούμε ένα καφέ γιατί είναι καλοί άνθρωποι, αλλά θέλω να ακούσεις ότι ο Γιάννης δεν έχει ανακατευτεί σε τίποτα που να ήταν επιλήψιμο για το Σπύρο.
Σπύρος: Και εσύ Γιάννη να ξέρεις ότι ο Σπύρος δεν πάιζει χωρις τον Γιάννη. Εντάξει;
Σπάθας: Φιλιά, τα λέμε.
Σπύρος: Ό,τι θέλεις...
Σπάθας: Γεια σου.
Σπύρος: Γιάννη, ό,τι θέλεις για το επόμενο, σε περιμένω.
Σπάθας: Φιλιά.

Ο Σπύρος Βούλγαρης από τον Σύνδεσμο Πειραιά σφυρίζει τον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ για τη 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 25-2-02.

Ο κ. Βούλγαρης βγάζει πέντε φορές την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του για να την δείξει σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Μεταξύ αυτών ο Γεωργιάδης που γίνεται αλλαγή. Μεταξύ αυτών επίσης και οι Ουντέζε και Αμπονσά που έβλεπαν την κίτρινη κάρτα για 6η φορά στο πρωτάθλημα και λόγω τιμωρίας δεν έπαιξαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δύο αγωνιστικές μετά όπου ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να αγωνιστεί με το αναπληρωματικό του κεντρικό αμυντικό δίδυμο Χασιώτη-Κουλακιώτη. Για την ιστορία έχασε 5-2.

Πρίν τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ είχε 36 βαθμούς και κυνηγούσε με βάσιμες ελπίδες την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή που ο ΟΦΗ ήταν στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς και προκειμένου να σωθεί χρειαζόταν μόνο τη νίκη.

Το επόμενο ματς που σφύριξε ο Βούλγαρης είναι την αμέσως επόμενη αγωνιστική, την 21η, μεταξυ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ. Για την ιστορία ο κύριος Βούλγαρης άφησε την ΑΕΚ με 10 παίκτες από το 33' και με 9 από το 62'. Η Παναχαϊκή τελικά επικράτησε με 1-0.
« Last Edit: December 01, 2007, 14:10:34 by HOMO PAOKUS »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Na yparxei kai to parakatw gia future reference:

http://sports.pathfinder.gr/basket/greece/A1/124/574637.html

ÓõíÜíôçóç ìå ØùìéÜäç ãéá ôï ãÞðåäï
÷ôÝò | 20:09
core.slideshow img
« Ðñïçãïýìåíç  -  Åðüìåíç »

ÓÞìåñá ôï ðñùß óôéò 9:00 ï ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ¢ñçò, ÁèáíÜóéïò ÔæåâåëÝêçò, óõíáíôÞèçêå ìå ôï ÍïìÜñ÷ç Èåóóáëïíßêçò, Ðáíáãéþôç ØùìéÜäç, êáé óõæÞôçóáí ãéá ôï èÝìá ôçò áíÝãåñóçò ôïõ éäéüêôçôïõ ãçðÝäïõ ðïõ åðéäéþêåé íá áðïêôÞóåé ï óýëëïãïò.

ÊáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôçò êïõâÝíôáò ìåôáîý ôùí äýï áíäñþí õðÞñîå ðëÞñçò ôáýôéóç áðüøåùí, åíþ ï ê. ØùìéÜäçò äåóìåýèçêå áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ üôé èá óôçñßîåé ìå üëåò ôïõ ôéò äõíÜìåéò ôï áßôçìá ôïõ ¢ñç ãéá íá áðïêôÞóåé åðéôÝëïõò ôïõ äéêü ôïõ "óðßôé".

Äåóìåýèçêå ìÜëéóôá üôé ç Íïìáñ÷åßá Èåóóáëïíßêçò äåí èá äå÷èåß åð’ ïõäåíß ïôéäÞðïôå ìðïñåß íá êáèõóôåñÞóåé ôçí Ýíáñîç ôùí Ýñãùí, åíþ ï ê. ÔæåâåëÝêçò ôïí åõ÷áñßóôçóå ãéá ôçí áìÝñéóôç óõìðáñÜóôáóç ôïõ óôï öëÝãïí æÞôçìá ðïõ áðáó÷ïëåß Ýíôïíá ôïí óýëëïãï êáé óõìöùíÞèçêå áðü êïéíïý íá ãßíåé Ýíá íÝï ñáíôåâïý ìåôáîý ôïõò. Ôüôå ìÜëéóôá ðñüêåéôáé íá óõæçôçèïýí ìå áêüìç ðåñéóóüôåñåò ëåðôïìÝñåéåò ïé åîåëßîåéò, áëëÜ êáé ç ïñãÜíùóç ôçò üëçò ðñïóðÜèåéáò.

Áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ ï ÈáíÜóçò ÔæåâåëÝêçò ìåôÜ ôï ôÝëïò ôçò óõíÜíôçóçò åîÝöñáóå ôçí áðüëõôç éêáíïðïßçóÞ ôïõ ãéá ôçí äÝóìåõóç ôïõ ÍïìÜñ÷ç Èåóóáëïíßêçò íá óôçñßîåé äõíáìéêÜ ôçí ðñïóðÜèåéá ðïõ üðùò ôüíéóå:

"èá öÝñåé ôïí ¢ñç óôá ìåãÜëá óáëüíéá ôïõ åõñùðáúêïý ìðÜóêåô. Íéþèù ðïëý ðéï ùñáßá êáé ðïëý ðéï óßãïõñïò ôþñá ðïõ åéóÝðñáîá ôçí äÞëùóç õðïóôÞñéîçò ôïõ ê. ØùìéÜäçò" óõíÝ÷éóå ï ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ¢ñçò êáé äéåõêñßíéóå üôé ç ðñüôáóç ãéá ôçí áíÝãåñóç ôïõ íÝïõ ãçðÝäïõ äåí ðñÝðåé íá áíôéìåôùðßæåôáé áðëÜ ùò åðßëõóç åíüò áãùíéóôéêïý ðñïâëÞìáôïò.
Click here to find out more!

"Åßíáé êáé ìéá áíáðôõîéáêÞ ðñüôáóç ãéá ôç Èåóóáëïíßêç, ðïõ äåí ôéò ðåñéóóåýïõí ôá Ýñãá êáé ïé åðåíäýóåéò", êáôÝëçîå ï ê. ÔæåâåëÝêçò.

¼óï ãéá ôïí ÍïìÜñ÷ç Èåóóáëïíßêçò; Ï ê. ØùìéÜäçò ôüíéóå: "ÓôÝêïìáé äßðëá óôïí Ðñüåäñï êáé óôçí ÊÁÅ ¢ñçò, üðùò óôÝêïìáé äßðëá óå üëåò ôéò ïìÜäåò ôçò Èåóóáëïíßêçò. Èá äéåêäéêÞóïõìå ôï íÝï ãÞðåäï ôïõ ¢ñç êáé èá ôï äéåêäéêÞóïõìå äõíáìéêÜ. Ç åëëçíéêÞ ðïëéôåßá ÷ñùóôÜåé óôïí ¢ñç êáé äåí ÷ñùóôÜåé ï ¢ñçò óå ôßðïôå íá ôáëáéðùñåßôáé", õðïãñÜììéóå ï ê. ØùìéÜäçò, áíáöÝñïíôáò üôé ôï æÞôçìá ôçò áíÝãåñóçò íÝïõ ãçðÝäïõ ü÷é ìüíï ãéá ôïí ¢ñç, áëëÜ êáé ãéá êÜèå ïìÜäá ôçò Èåóóáëïíßêçò åßíáé êñßóéìï èÝìá ãéá ôçí áíÜðôõîç ôçò ðüëçò.

ÅëëÜäá äåí åßíáé ìüíï ç ÁèÞíá. Áí ç åêÜóôïôå êõâÝñíçóç áó÷ïëïýíôáí ìå ôá ðñïâëÞìáôá ôïõ áèëçôéóìïý ôçò Èåóóáëïíßêçò üóï áó÷ïëåßôáé ìå ôéò ìåãÜëåò ïìÜäåò ôùí Áèçíþí, èá åß÷áìå ëýóåé ôá ðñïâëÞìáôá», êáôÝëçîå ï ÍïìÜñ÷çò Èåóóáëïíßêçò.

Ó÷ïëéÜæïíôáò ôï áðïôÝëåóìá ôïõ ÷èåóéíïý áãþíá ãéá ôï Êýðåëëï UEFA ìåôáîý ôçò Ìðüëôïí êáé ôïõ ¢ñç óôï Reebok Stadium ï ê. ØùìéÜäçò äÞëùóå áéóéüäïîïò ãéá ôçí ðñüêñéóç ôïõ ¢ñç óôïí åðüìåíï ãýñï ôïõ åõñùðáúêïý èåóìïý êáé ó÷ïëßáóå ÷áñéôïëïãþíôáò: "ÅîÜëëïõ üëïé ãíùñßæïõìå üôé ç ìðÜëá åßíáé èçëõêïý ãÝíïõò".

ÓõíôÜêôçò: ÐÜñçò Ôóåëåðßäçò

ÐçãÞ: Sport24

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
ΑΥΤΑ φιλε μου να τα δουν αυτοι που τον ανεβασαν να μιλησει στο συλλαλητηριο καθως και ο ζαγορακης.