Π.Α.Ο.Κ.
Φερνάντες,Ντάνιελ Μάρσιο :Τα έκανε τα λαθάκια του αυτή τη φορά είχε όμως και καλες στιγμές μέτριος...
Αραμπατζής,Νίκος: Προσπάθησε αυτό το παιδί έχει τεχνική κατάρτιση έχει και πνευμόνια λίγο ψυχολογηκά να βελτιωθεί χρειάζεται.
Μπαρκαουάν,Κόσμιν: Αυτός πάλι δεν έχω κατάλάβει ακόμα τι ρόλο παίζει απο τη μία παίζει ασφυκτικό μαν-του μαν απο την άλλη του φεύγει ο παίκτης για πλάκα
Κωνσταντινίδης,Παντελής: Ο παντέλος θέλει επιγώντος απο την πλευρά εκείνη τον χαραλάμπους δεν γίνεται μόνος του
Ρεμπόσιο,Μιγκέλ :το ίδιο με τον μπαρκαουάν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα συννενόησης στην άμυνα μας ΣΟβαρό κιόλας 3 διαφορετικές εθνικότητες πορτογάλος-ρουμάνος-περουβιανός
Μελίσσης,Χρήστος: Η αποκάλυψη της χρονιάς μέχρι τώρα
Σεγκάρα,Κάρλος: Τρία πουλάκια κάθονταν
Ζαγοράκης,Θοδωρής: στου Διάκου το ταμπούρη
Χαραλαμπίδης,Κώστας: θέλει ακόμα δουλειά και του λείπουν και ματς
Γιασουμή,Γιασουμής: Νιναει γιάβρουμ νιαναει ναει
Μίετσελ,Μάρτσιν :Το παιδι αυτό θα κάνει μύνηση σε προέδρους και προπονητές του ΠΑΟΚ που τόσα χρόνια δεν έχει ένα δεκάρι πίσω του.
46' : Αντικαταστάθηκε ο Γιασουμή: Αυτόν πάντως κατάλαβα ότι έπαιζε από την αλλαγή που έγινε
46' : Πέρασε στον αγώνα ο Τόργκελε: Δυνατός άτεχνος αλλά μαχητής αυτό που μου άρεσε είναι ότι θέλει να παίξει μπάλα .
55' : Αντικαταστάθηκε ο Ζαγοράκης Ο οποίος πλέον μετά την εθνική θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση ότι σταματά και από τον ΠΑΟΚ έχω υπάρξει από τους θερμότερους υποστηρικτές του αλλά δυστηχώς το παληκάρι μάλλον πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να κρεμάσει τα παπούτσια του για την υστεροφημία του και μόνο, δεν γίνεται να σέρνεσαι ,να μην σε αλλάζει κανείς και να επινοείς δήθεν τραβήγματα γιατί δεν μπορείς να τρέξεις ελεος...
55' : Πέρασε στον αγώνα ο Μπαλάφας ο καλύτερος του γηπέδου από τη στιγμή που μπήκε αλλά γιατί να μην έχει μπει νωρίτερα?
56' : Αντικαταστάθηκε ο Σεγκάρα: επιτέλους
56' : Πέρασε στον αγώνα ο Γκονθάλεθ: Αυτός και ο προηγούμενος πρέπει να παίζουν επειδή είναι μεταγραφές του ρουμάνου? Αυτός ο γκονζάλεθ σα γκόμενα είναι άν τον δείς απο πίσω
Διαιτητής: Μπριάκος (Ηπείρου) : κίτρινη κάρτα στο 4 και στο 10 στον κεντρικό αμυντικό μας και στο χαφ της ομάδας μας ? Δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε εχθές αλλά όταν σε σφυράει έτσι δε γίνεται να μην τρελλαθείς
Ίλιε Ντουμιτρέσκου: ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αυτός θα έπρεπε να πληρώνει για να παρακολουθεί τις προπονήσεις όχι να είναι και προπονητής μας, αδιακαιολόγητη εμμονή στους παίκτες που έφερε και που δεν αξίζει να παίζουν και που παντελόνιασε και ένα αξιοσέβαστο ποσό αλλά βρήκε και κάνει και αυτός δυστηχώς.
Ας ελπίσουμε να γίνει κανα θαύμα να φύγει ο χοντρός και να αρχίσει σύντομα στο ξεκαθάρισμα στην ομαδούλα μας γιατί έτσι την καταντήσανε...