Author Topic: αεκτσίδικη προπαγάνδα και τι γράφουν στα site τους  (Read 1568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Totenkopf

• Guest
http://www.geocities.com/n21r/Toumba.html

parakalo afou deite to site pou grafoun oi xavoutzides na sxoliasete gia to egkiro ton periexomenon tou giati nomizo oti einai poli propagandistiko...to 75 irthane proti fora??? ego nomizo oti itane to 89... :S

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δε μου βγάζει τη σελίδα...

"Sorry, this GeoCities site is currently unavailable."
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline polman

• Αποστολή
  • **
θα πήγε πολύς κόσμος φαίνετε να το δει..

The GeoCities web site you were trying to view has temporarily exceeded its data transfer limit. Please try again later.

νομίζω έχει ένα όριο 10mb ανά μέρα...
oooooooo PAOKara exo trela...

p@oki-92

• Guest
s'emena to bgazei kanonika

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Και σε εμένα άνοιξε κανονικά σήμερα όμως. Τώρα να σου πω φίλε λίγα πράγματα για αυτά που παρουσιάζουν.
Κατ' αρχήν τα χανούμια έρχόταν και πριν το 89 δεν θυμάμαι απο πότε ακριβώς αλλά ερχόταν. Η αλήθεια όμως είναι πως μπαίναν μέσα στο 45 και βγαίναν στο 70 ίσως και πιο μπροστά. Αυτή είναι η αλήθεια και το θεωρούσαν και μεγάλη τιμή που ήταν ο μοναδικός λαός που ερχόταν στην τούμπα. Και μαγκιά τους για μένα. Ερχόταν σε μια κόλαση γυρίζαν πίσω με απώλιες πάντα, αλλά αυτοί εκεί.
Δεν κάνω προπαγάνδα για τα χανούμια που δεν χωνεύω κι όλας. Βέβαια αυτά δεν τα λένε, γιατί δεν θα μπορέσουν να ψήσουν έτσι τα παιδάκια για την ορίτζιναλ.
Να γράψω και για την φώτο με την γεμάτη Τούμπα το 92, που είναι πέρα για πέρα αληθινή, αλλά η πραγματικότητα είναι πως τότε υπήρχε αποχή, ήταν εποχές βουλινού και ο κόσμος είχε κυρήξει πόλεμο στο θωμά.
Κάτι ακόμα αν και τα γράφω μπερδεμένα, σε μια ασπρόμαυρη φώτο απο τη θύρα 8 η οποία έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας λέει εδώ είναι το σπίτι μας. Ναι ρε φίλε αλλά το γράφεις πάνω απο το ασθενοφόρο και καταλαβαίνω πως τότε το όχημα αυτό το νιώθατε σαν σπίτι σας.
Να γράψω και για το 75 που μπορεί να είναι και αληθινή καθώς τότε ερχόταν κόσμος και δεν γινόταν τα επεισόδια με την σημερινή τους μορφή, την κατάληξη του μάγκα όμως που τον ρίχνει κάτω ο δικός μας δεν μας την δείχει.
Τι να γράφω θέλει ώρες, ο καθένας για τον κόσμο του προσπαθεί να παρουσιάσει το καλύτερο, η μαγκιά είναι να είναι και αληθινά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
από όσα θυμάμαι, τα χανούμια είχαν ανέβει οργανωμένα
για πρώτη φορά, τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα
το 1985, στο παιχνίδι που έληξε 1-1
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ego symfono me @tsakalaki. Exo ki alla na po sxetika otan mporeso.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bane

• Αλλαγή
σωστα το 1985 ανεβηκαν 200 ατομα στο πρωταθλημα . απο τοτε ξεκινησαν και ανεβαινουν σχεδον παντα αλλα λιγα ατομα παντα λεγανε το λεωφορειο της φλοριτζιναλ και ποτε τα λεωφορεια και με 21 δραχμες παρακαλω παντα . τσπ. σακη τους θυμαμαι το 1982 νομιζω στο κυπελλο το 6-1 ητανε 150 ατομα .εγω απο τοτε τους θυμαμαι . παντως απο τους αθηναιους ειναι οι μονοι που εχουν ερθει περισσοτερες φορες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

CLUB LARISA

• Guest
O κυρ ντούσκος ο βλαχοπρίγκηπας, αφου πούλησε την πατρίδα του κ έγινε (Σερβο)έλληνας, αφού πούλησε τη γυναίκα του κ πήγε στη Στανίση, αφού πούλησε την ομάδα του κ τσέπωσε το μπικικίνι απο τον Mr Vlefarides αποφάσισε να ξαναγυρίσει εκεί που του κουνούσαν πεντοχίλιαρα.
Ο Κος Χατζηχρήστος, "ιστορία της φλοριτζιναλ" και πνευματικός καθοδηγητής της "ιδέας αεκ", απο το πυρ το εξώτερον που έστελνε τον βλαχοπρίγκηπα, το μοντελάκι των κουστουμιών του Γλού, τα γύρισε μόλις προχθες......
"ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ του αεκ" είπε στους δημιοβλάχους........
Αυτή είναι οι ιδεολόγοι αεκτζήδες, αυτοί που θέλουν γήπεδο στη ν. φιλαδέλφεια, αυτοί που δεν γλύφουν εκεί που φτύνουν, αυτοί που αφήνουν ανέμελα στιχάκια και καρικατούρες μικρό μου πόνυ στον τηλεφωνητή της φλοριτζιναλ, οι πειρατέςτης ονείρωξης.....
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ρε χανούμισσες.....Μπροστά στο να βλέπεις την ομάδα σου δευτερότριτη, ξεχνάς κ μίση και πάθη. ΤΟΣΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ χανούμισσες, τόσο πολύ τιμάτε τα παντελόνια σας και τους όρκους που πήρατε.....ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΙ σε αυτά που πιστεύετε είστε.....

Offline savage republic

• Βασικός
Έχεις δίκιο για την τεράστια κωλοτούμπα τους, αλλά λέγεται ότι σαν αντάλλαγμα πήραν την υπόσχεση για γήπεδο στα Φιλαδέλφεια. Τώρα, μπορεί και οι ίδιοι να το ρίχνουν στο ράδιο αρβύλα, επειδή ο θεσμικός τους πλέον ρόλος τους απαγορεύει τις συγκρούσεις του παρελθόντος. Δηλαδή, πέρα από καραγκιοζάκια, είναι πονηρά καραγκιοζάκια. Για να δούμε τι ισχύει. Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα σε κάθε περίπτωση.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η κωλοτούμπα της Κωλοτούμπας ώ κωλοτούμπα

Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω..

Για όλους εκεί αυτό....οπαδούς οργανωμένους κ μή,διοίκηση,παλαιμάχους κτλ...

καθημερινά αποδεικνύουν πόσο ασήμαντα μικροί είναι...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

bagos1

• Guest
τελικά αυτός ο Νοτιάς ο εφοπλιστής είναι πολυ γεναιόδωρος............................

mpougatsas

• Guest
Xθες βγαίνανε χανούμια σε αθηναικό ραδιόφωνο και λέγαν οτι θα δεχθούν τον Μπάγεβιτς πίσω αλλά να βγεί πρώτα και να αποκαλύψει γιατί είχε φύγει τότε απ την αεκ για να πάει στον gay.. τα καημένα έχουν πάθει αμνησία και δεν θυμούνται το γιατί..

Offline ved

• Αλλαγή

ο ασπρομαλης ο γκερσον ειναι? !  :P

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
χθες κοτσάραν στο πέταλο για να το παίρνει η κάμερα στην κατεβασιά ένα πανό ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ *** θρησκεία και στη μακεδονία.

η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια.

και εγώ είμαι γαύρος και αύριο κοπανάω ένα αρναια θυρα 7 40 μέτρα με τα φράγκα μου.

ΓΑΤΑΚΙΑ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Άσε που ένα δικό τους σύνθημα δεν είπανε οι ανύπαρκτοι, μέχρι και το "Δικέφαλε αρρώστησα" κλέψανε
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Lennon_ με σημαία έμοιαζε αυτό που λές παρά με πανό,πολυ μικρό για πανό.Και τα σκουλήκια το κάνουν με πολλές (αγορασμένες) σημαίες.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline bozik

• Αλλαγή
Άσε που ένα δικό τους σύνθημα δεν είπανε οι ανύπαρκτοι, μέχρι και το "Δικέφαλε αρρώστησα" κλέψανε
ναι ρε τους ξεφτιλισμένους...μετά το ο ΠΑΟΚΑΡΑ που λένε εδώ και καιρό χωρίς να ντρέπονται, είπαν και το δικέφαλε αρρώστησα χθες...καλά μιλάμε ότι τελικά είναι πολύ κατώτεροι από τις γριές...και τις γριές πρέπει να λέμε χάνουμι της θεσσαλονίκης....συνοικία της αθηνας θυμίζουν...κάτι σαν ατρόμητο-ιωνικό-άγιο δημήτριο κτλ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Lennon_ με σημαία έμοιαζε αυτό που λές παρά με πανό,πολυ μικρό για πανό.Και τα σκουλήκια το κάνουν με πολλές (αγορασμένες) σημαίες.

σε τι αναφερεσαι;στο πανι της ουρανουπολης των αεκτζηδων η σε κατι αλλο;

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
το ουρανούπολη ήταν πανό τουλάχιστον 7-8-10 μέτρα, όχι σημαία.
το είχαν όπως βλέπαμα στην tv στο αριστερό πέταλο πάνω από τα κεφάλια τους
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ