Author Topic: Ο Βεζυρτζής είναι καλή λύση ? ή θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?(ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ)  (Read 7051 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε μαγκες η παραχωρηση των μετοχων εγινε ναι ή οχι ακομα γαμω την πουτανα μου απο τον χοντροαπατεωνα? Γιατι παλι μας βλεπω να γεμιζουμε γηπεδο και ο χοντρος να γυρναει για να φαει ξανα. >:( :02: :cwm23:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline babis36

• Αλλαγή
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Μηπως θα έπρεπε να φύγει απο το θέμα του topic το "θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?" είναι νομίζω προσβλητικό για τον Νίκο Βεζυρτζή που δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα. Πόσο μάλλον να υπάρχει στο forum των οπαδών της ομάδας, φαντάζομαι θα πάρει μεγάλη χαρά και κουράγιο αν το δει !!!
Ας γίνει "Νικος Βεζυρτζής Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ" η κάτι τέτοιο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Offline bozik

• Αλλαγή
Μηπως θα έπρεπε να φύγει απο το θέμα του topic το "θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?"

ναι και εγω πιστευω οτι πρεπει να βγει και να το ξαναβαλουμε μετα....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μηπως θα έπρεπε να φύγει απο το θέμα του topic το "θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?"

:smack:

Offline sabbath

• Αλλαγή

:smack:

χωρις παρεξηγηση συμφωνω με τον darklord και βαζω δυο :smack: :smack:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

bL-4-cK_religion

• Guest
ksexaste ton goumeno paides kai  eimai sigouros o homo kserei kala oti o gou marioneta htane apo thn arxh ws to telos...opws kai polloi mesa ston SKLABWMENO PAOK MAS  p PARAMENEI SKLABWMENOS EDW KAI POOLAA XRONIA...

Gia ton bezirtzi den kserw ti na pw kai autos na to deite tha katalhksei na paraitithei...alla pisteuw poio euklola apo oti o gou...giait kserei apo paok exei arketh istoria pisw tou...kserei oti o kosmos an anapsei mia fora thn fwtia den thn sbhnei...oute gia asteio...

ypokinoumenos den pisteuw na nai...ALLA TA XRHMATa......O PAOK THELEI EPENDYTH MEGALO ME "ARXIDIA" ( LEFTA )...mono tote tha ksefygei...kalh xronia na exoume...skekinhsame poly kala me aek...epomenh stash griantzogleio...

Offline sabbath

• Αλλαγή
ποιος παγωνης ρε παιδια αυτος ειναι σαν να μην υπαρχει..εδω δεν υπηρχε οταν ηταν μεσα ο γουμενος..

εγω περιμενω δυο πραγματα απο τον βεζυρτζη..

1)να καταφερει να γινει η ρυθμιση των χρεων και να σβηστουν οι προσαυξησεις.
2)να μπορεσει να κρατησει τους νεαρους ποδοσφαιριστες στην ομαδα.

απο κει και περα οσο δεν βρισκεται καποιος ισχυρος επενδυτης ασφαλως η ιστορια δεν αλλαζει και περιπτωσ να δουμε εναν παοκ να πρωταγωνιστει και να χτυπαει πρωταθληματατα σταθερα για 10 π.χ χρονια δεν υπαρχει..

ο κατσαρης δυστυχως ειναι σαν να μην υπαρχει.

εγω απο τον βεζυρτζη εχω μονο ενα παραπονο. οτι δεν βγαινει να πει καθαρα αυτο που πιστευει οτι θα πρεπει να τεθει απο τον ερασιτεχνη θεμα γηπεδου(το ειχε αναφερει σε μια δυο συνεντευξεις αλλα στη συνεχεια σωπασε φοβουμενος ασφαλως οτι θα τον κραξουν οι μεγαλοσυνδεσμιτες.

η λυση για μενα ειναι μια..
1)εδω και τωρα μειωση της συνδρομης του ερασιτεχνη στα 50-60 ευρω.
2)καλεσμα σε ολο τον λαο του παοκ για εγγραφη στον ερασιτεχνη δινοντας του διαφορα προνομια
3)μολις τα μελη γινουν αρκετες χιλαδες γενικη συνελευση για το τι θα γινει με το γηπεδο..

αποψη μου ειναι πως μεγαλο ρολο στην αναγενηση του παοκ θα παιξει η οσο το δυνατον καλυτερη εκμεταλλευση του γηπεδου..με οποιοδηποτε τροπο.

εδω οι αλλοι παρακαλανε για να τους χαρισει η πολιτεια γη και εμεις αφηνουμε την τουμπα ανεκμεταλευτη με ενα γηπεδο 50 ετων.

κατσαρη ξυπνα
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=70565

το ειχα πει και παλαιοτερα ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που μπορει να δωσει οραμα οι δηλωσεις του σου βγαζουν ενα παθος .να θελεις να συμμετεχεις και εσυ σε οτι κανει. εγω θα προτιμουσα ενα μοντελο ανθρωπων με καποια σχετικη οικονομικη επιφανεια και αυτον προεδρο . οχι τον λεφτα που δεν ξερει τι του γινεται αλλα και την νοοτροπια της ομαδος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

ÐÅÍÇÍÔÁÑÇÓ

• Guest
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ..

ΑΛΛΑ!

ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ  ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
Η ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ -ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ . :)

;) :-[ :'(

Offline sabbath

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=70565

το ειχα πει και παλαιοτερα ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που μπορει να δωσει οραμα οι δηλωσεις του σου βγαζουν ενα παθος .να θελεις να συμμετεχεις και εσυ σε οτι κανει. εγω θα προτιμουσα ενα μοντελο ανθρωπων με καποια σχετικη οικονομικη επιφανεια και αυτον προεδρο . οχι τον λεφτα που δεν ξερει τι του γινεται αλλα και την νοοτροπια της ομαδος

τη διαβασα και εγω τη συνεντευξη του βεζυρτζη σημερα στη sporday..κατα τη γνωμη μου μιλησε πολυ σωστα. εδωσε πειστικη απαντηση για το θεμα τσιγκα,και γενικα του εχω μεγαλη εμπιστοσυνη..

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ..

ΑΛΛΑ!

ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ  ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
Η ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ -ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ . :)

;) :-[ :'(

ενα απο τα δυο συμβαινει..η ο παοκ ειναι τοσο επικερδες επιχειρηση που τους συμφερει τους παραγοντες στον ΑΣ να διοικητε ο παοκ απο το δικο τους κλειστο club και να περνουν ολες τις αποφασεις αυτοι η ειναι τελειως αχρηστοι και αδρανεις και δεν κανουν καμμια κινηση να αλλαξει κατι.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Fylage ta royxa soy na exeis ta misa.
Sternh moy gnosh na se eixa prota.
Ta leo sth nyfh na ta akoyei h pe8era.
Opoy akoys polla kerasia krata kai mikro kala8i..
Opoios kaei apo to gala, fysaei kai to giaoyrti.
To pa8hma, ma8hma.
To psari sth 8alassa, to thgani sth fotia.
Kallio gaidoyrodene para gaidoyrogyreye.
kai ayto poy kollaei kalytera gia ton Nikola ton Vezyrtzh kai ton titlo toy topic:
KAI O AGIOS FOVERA 8ELEI

"Leykh" epitagh den exei kanenas pleon. Prota na doyme prakseis. Meta, na zhthsoyme kai sygnomh. Kai ayto den prokyptei oyte apo elleipsh sevasmoy se prosopa, oyte apo istorikh agnoia se katastaseis , oyte elleipsh anagnorishs prosforas. Einai aplh epifylaksh.
To syn8hma paramenei:
LEYTERIA STON PAOK.

O titlos toy topic loipon den allazei. (akoma)

ps1: DEN m' arese poy dhlose o Vezyrtzhs oti "oloi sthn kyvernhsh exoyn skypsei pano apo to provlhma toy PAOK". TOSO KAIRO TI EKANAN? TO PORISMA TOY SDOE TI EGINE? 
Na ksexasoyme ton Giorgo Orfano poy paramones toy syllalhthrioy shkone toys wmoys legontas: " H kyvernhsh den asxoleitai, den einai dikh ths doyleia". Den 8a epekta8o perissotero.

ps2: O mpoyzos x8es paroysiase thn x8esinh synanthsh synanthsh Pagonh-Oikonomidh me 8ema  thn paraxorhsh toy dikoy toy posostoy (38%) na vgazei to ekshs symperasma: O OIKONOMIDHS KATALAVE POS KAI O PAGONHS EPESE 8YMA TOY GOYMENOY (!!!). O mpoyzos de me thn olh topo8ethsh toy emoiaze na exnsternizetai kai na symfonei me thn apopsh ayth agiopoiontas sxedon to pagoni. Malista sxedon synexarh to pagoni gia thn foverh toy apofash na MHN symetasxei mellontika se aykhsh toy MK ths PAE PAOK. Ayto da mas eleipe! Den mporo na pistepso pos o Mpoyzos phre tis plhrofories toy apo thn pleyra ths PAE PAOK, dioti de nomizo pos kanenas Oikonomidhs h Vezyrtzhs einai toso aga8oi gia na fane papa kai prologo apo kanena Pagonh. EIMAI SIGOYROS POS APOKLEIETAI H PROSPA8EIA NA EMFANISTEI OS 8YMA O YP' ARI8MON 2 8YTHS, EINAI SYMPERASMA POY VGHKE APO TON MPOYZO XORIS NA KSERO TO POS KAI GIATI.
To syn8hma isxyei kai gia to pagoni: FERE PISO TA KLEMMENA.

ps3. Meta to split ton metoxon toy Goymenoy, to meridio toy moirasthke sta melh toy DS. Ekastos phre peripoy 3,5% ektos ton Panteliadh kai Mpitsianh oi opoioi phran diplasio, dhladh ekastos phre peripoy 7%. Poy8ena den eida/diavasa ton logo. Sta erothmata ths kentrikhs selidas loipon pros8eto ena akoma: GIATI?
Epishs na 8ymiso mia ma8hmatikh praksh 7+7+38=52.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
kai gia na prolavo kapoion,

ps4: o dromos pros thn kolash einai stromenos me kales pro8eseis.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Kala, homo, eisai faoul. Me thn aukshsh tou kefalaiou, peftei to pososto polu. Mhn trella8oume.