Author Topic: Ο Βεζυρτζής είναι καλή λύση ? ή θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?(ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ)  (Read 7089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
den se adikw ka8olou ;D.
To anti8eto (gia olous mas auto) 8a me parakseneue.. 8)

TRA LA LA LA LA LA
DEN EIMASTE KALA STA MYALA MAS
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Τα χρεη δεν υπαρχει αμφιβολια οτι εγιναν απο Μπατμαν κ Γουμενο. Ισως ο Κρις δεν ακουσε καλα η ο Βεζυρτζης μπερδευτηκε και ειπε κατι τετοιο η εννοουσε κατι αλλο.

Μεχρι το 99-00 η εφορια ηταν ενταξει μετα αρχισαν τα προβληματα επι Μπατμαν.
Πλεον χρωσταμε τα πιο πολλα σε εφορια με τις προσαυξησεις, μετα σε νυν παικτες, προπονητες (πολυ μικροτερο ποσο) και μετα σε πρωην

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

North_pole

• Guest
Σιγά σιγά μας σερβίρουν αυτά που μας σέρβιρε κι ο Γούμενος. Μόνο που αυτοί βάζουν και "σάλιο". Οτι δεν έχουμε λεφτά το ξέρουμε. Οτι χρωστάμε και στον μπακάλη, επίσης. Η λύση που προτείνουν οι διοικούντες είναι απλή και ίδια με τη λύση του Γουμενοπαγωνέικου. Πουλάμε παίκτες και εξασφαλίζουμε χαμηλό μπάτζετ και έσοδα. Ελάτε στο γήπεδο να δείτε τα νέα παιδιά να σκίζονται και έχει ο Θεός. Δώστε λεφτά για να κάνουμε εμείς κουμάντο και να σώσουμε τον ΠΑΟΚ κι αφήστε την καλή πορεία και λοιπές αηδίες.
Τουλάχιστον να περιμένουμε να σωθούμε και μαθηματικά και μετά να κάνουμε σχόλια!
Κι εγώ αν ήμουν διοίκηση πρωτοδικείου και δεν είχα μία τα ίδια θα έλεγα και τα ίδια θα έκανα. Αλλά δεν είμαι!
Εγώ πάντως το διαρκείας το έχω πάρει από το καλοκαίρι και είτε με Σαλπιγγίδη (παραλίγο), είτε με Τόργκελε και Χαραλαμπίδη (μπλιάξ) είτε με Τσουλάκο και Μουμίν, θα είμαι εκεί.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Σιγά σιγά μας σερβίρουν αυτά που μας σέρβιρε κι ο Γούμενος. Μόνο που αυτοί βάζουν και "σάλιο". Οτι δεν έχουμε λεφτά το ξέρουμε. Οτι χρωστάμε και στον μπακάλη, επίσης. Η λύση που προτείνουν οι διοικούντες είναι απλή και ίδια με τη λύση του Γουμενοπαγωνέικου. Πουλάμε παίκτες και εξασφαλίζουμε χαμηλό μπάτζετ και έσοδα. Ελάτε στο γήπεδο να δείτε τα νέα παιδιά να σκίζονται και έχει ο Θεός. Δώστε λεφτά για να κάνουμε εμείς κουμάντο και να σώσουμε τον ΠΑΟΚ κι αφήστε την καλή πορεία και λοιπές αηδίες.
Τουλάχιστον να περιμένουμε να σωθούμε και μαθηματικά και μετά να κάνουμε σχόλια!
Κι εγώ αν ήμουν διοίκηση πρωτοδικείου και δεν είχα μία τα ίδια θα έλεγα και τα ίδια θα έκανα. Αλλά δεν είμαι!
Εγώ πάντως το διαρκείας το έχω πάρει από το καλοκαίρι και είτε με Σαλπιγγίδη (παραλίγο), είτε με Τόργκελε και Χαραλαμπίδη (μπλιάξ) είτε με Τσουλάκο και Μουμίν, θα είμαι εκεί.

γιατι υπαρχει αλλη λυση????τουλαχιστον αυτοι ξερεις οτι δεν προκειται να αυξησουν τα χρεη,ισως τα μειωσουν κι ολας.θα τακτοποιησουν την παε και ισως βρεθει καποιος να μας αγορασει.

καλη πορεια τι εννοεις?να παμε για πρωταθλημα?αυτο μονο αν ερθει καποια στιγμη φραγκατος επενδυτης να ριξει χρημα για μεταγραφες.4οι αν βγουμε φετος θα ειναι μια χαρα.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

kostakis_xanthi

• Guest
moy fainetai pantos oti paei na kalupsei olous tous goumenous kai tous pagonhdes.

G I A T I ? ? ?

pisteuo oti thelei na boithisei kai aytos ton PAOK alla einai poly mikros pisteuo... makari na brethei politikh lush kai na erthei enas na xosei lefta...

O PAOK ALHKEI STON LAO TOY!!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
egw pali apaitw eidikh ekka8arish.sta arxidia mou ti lei o bezyrtzhs.apaitw eidikh ekka8arish,na teleiwnw mia kai kalh apta xreh pou kapoioi den plhrwsan.as kanoun meta mynhseis sta fysika proswpa osoi 8a xanou xrhmata apo thn ekka8arish den me endiaferei. bare8hka na blepw swthres.aksioi lakhs kai nikos, alla den 8elw allous swthresm, eidikh ekka8arish. kai epishs nomiko plaisio sto opoio den 8a apofasizei o kyrios katsarof monos tou gia tou pou 8a paei h nea etairia me to neo afm, opws ekane sto mpasket. APAITW NOMO EKKA8ARISHS.TELOS.

bL-4-cK_religion

• Guest
lysh yparxei alla den pragmatopoieitai....apo emas.......oxi apo allous ......
kai o goumenos den ypokinei tipota...ypokineitai....

polaret

• Guest
Ξερει κανενας εαν 1 εβδομαδα πριν την "υποτιθεμενη" μεταβιβαση μετοχων ποιοι εχουν υπογραψει το συμφωνητικο εκτος του αποστολιδη και του ιωσηφιδη?
Και μηπως ξερει επισης κανενας το περεχομενο του συμφωνητικου?
Η δεν χρειαζεται να το μαθουμε?

GeorgT

• Guest
Ξερει κανενας εαν 1 εβδομαδα πριν την "υποτιθεμενη" μεταβιβαση μετοχων ποιοι εχουν υπογραψει το συμφωνητικο εκτος του αποστολιδη και του ιωσηφιδη?
Και μηπως ξερει επισης κανενας το περεχομενο του συμφωνητικου?
Η δεν χρειαζεται να το μαθουμε?

Τελικα απο οσα λεει στο supersport μονο αυτοι οι δυο εχουν υπογραψει μεχρη σημερα. Με φενεται στο τελος θα κολλησει και αυτο το θεμα πουθενα και θα το πιγενουν απο δευτερα σε δευτερα παλι.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=69441

2 θέλουν, 11 δεν θέλουν!

Απίστευτα πράγματα! Είναι ένα θέμα που είναι πολύ σοβαρό, ωστόσο κάποιοι δείχνουν να αδιαφορούν. Η μέρα που ο Γιάννης Γούμενος θα δώσει τις μετοχές πλησιάζει, ωστόσο μόνο δύο (Ιωσηφίδης, Αποστολίδης) από τους έντεκα έχουν υπογράψει την συμβολαιογραφική πράξη! Μέχρι τις πρώτες μέρες του 2007 θα πρέπει αυτό το θέμα να έχει τελειώσει, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον του Γούμενου η διαδικασία δεν προχωρά, καθώς οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους δεν επιθυμούν να πάρουν τις μετοχές.

goudas4

• Guest
Lete na doume kana tragelafiko meres pou einai? E, re ti allo tha akousoume re paidia?
Elpizw na lithei oso einai kairos to provlima alliws to provlima tha to exoune kai oi 11 is doihkhshs!
Giati eipame apo ti stigmi pou anelavan oi 11 na vgaloun ton Paok apo to vourko, exoun kai euthines! Opote as analogistoun tis euthines tous gia na min xoume alla...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
eksamhnh paratash o regouzas
eksamhnh paratash kai o diorismenos
eksi mhnes akomh fagoura ki emeis
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
apla thelo na pistevo oti den tha iparxei provlima giati etsi elege o vezirtzis, ksero go ti na po dio meres k vlepoume.

polaret

• Guest
eksamhnh paratash o regouzas
eksamhnh paratash kai o diorismenos
eksi mhnes akomh fagoura ki emeis
μπα  ο σωζων ευατω σωθητω

Offline babis36

• Αλλαγή
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

IronEagle

• Guest
.....Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την Πρωτοχρονιά.

META tin protoxronia   :o ? ? ? ?  Ki'alli bdomada diladi   :-\  !!!!!

Opote DEN kinite apolitos tipota file mou @babi !!!! Menoun opos exoun ta pragmata mexri kai meta tin protoxronia !!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ψεμα ψεμα ψεμα ψεμα ψεμα κι αλλλο ψεμα ψεμα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Υπέγραψαν την Πέμπτη το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Γούμενου οι Νίκος Βεζυρτζής, Θανάσης Καδεμλιάδης, Θόδωρος Δοϊναρλής, Αριστοτέλης Μπιστιάνης, Κούλης Αποστολίδης και Άκης Τρυφωνίδης, οι οποίοι έγιναν κάτοχοι του 38% που ανήκε στον πρώην μεγαλομέτοχο (την Παρασκευή θα υπογράψουν το συμφωνητικό παίρνοντας μέρος των μετοχών του Γούμενου και οι Σταύρος Σαράφης και Κώστας Ιωσηφίδης). Πλέον το όνομα Γούμενος δεν υφίσταται στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/138008.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Γούμενος ...τέλος

Επί αρκετούς μήνες το ζήτημα της απομάκρυνσης του Γιάννη Γούμενου βρισκόταν στις πρώτες σελίδες. Κι όταν έφτασε η επίμαχη ημέρα, του έκλεψε τη δόξα ο Θανάσης Τσίγκας. Οπως και να έχει όμως πρόκειται για κάτι που ζητούσαν επίμονα οργανωμένοι και μη φίλαθλοι του Δικεφάλου και το οποίο έγινε πραγματικότητα την Πέμπτη (28/12).

Το ποσοστό του Γιάννης Γούμενου -κάτι περισσότερο από 38%- μεταβιβάστηκε σε 8 φυσικά πρόσωπα, χωρίς να συμπεριληφθεί στο συμφωνητικό έστω κι ένας όρος που να δίνει το δικαίωμα στον πρώην -πλέον- μεγαλομέτοχο να διεκδικήσει στο μέλλον τις μετοχές.

Αρχικά, ήταν ξεκάθαρο ότι τα φυσικά πρόσωπα που θα παραλάμβαναν τις μετοχές του Γιάννη Γουμενου ήταν 11. Τρεις εξ` αυτών όμως αρνήθηκαν.

Κατ` επέκταση τα 8 φυσικά πρόσωπα που κατέχουν πλέον το ποσοστό του Γιάννη Γούμενου είναι οι Νίκος Βεζυρτζής, Κούλης Αποστολίδης, Κώστας Ιωσηφίδης, Σταύρος Σαράφης, Αθανάσιος Κατεμλιάδης, Θόδωρος Δοϊρανλής, Γρηγόρης Τρυφωνίδης και Αριστοτέλης Μπιτσιάνης.

http://www.sport.gr/news/061228/football_fpak1.asp

telika iron irthe to doraki prin tin protoxronia :)
daskale eutixos den itan psema...!