Αδερφέ μου JamaicaN το κόλλημα δεν έχει να κάνει με το ποιος θα είναι στη διοίκηση, αλλά για ποιον λόγο θα είναι εκεί, ποιου συμφέροντα θα εξυπηρετεί και πως θα διασφαλιστεί το ότι δεν θα ξανα-ματα-ζήσουμε τα ίδια που ζούμε τα τελευταία 20 χρόνια.
Όσο για το αν θα πέσουμε Δ' Εθνική, εγώ δεν θα σου πω ότι "είμαστε ο ΠΑΟΚ δεν μας ρίχνουν". Γιατί όντως κινδυνεύουμε σοβαρά. Θα σου πω όμως ότι όλο αυτό το αλαλούμ που ζούμε, όλα αυτά τα χρόνια είναι μία αναμέτρηση αυτών που θέλουν να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ όπως αυτός δημιουργήθηκε με ό,τι αντιπροσώπευε και αυτών που θέλουν να μείνει ο ΠΑΟΚ όπως ήταν ασχέτως τιμήματος.
Είμαι ο τελευταίος που θα πει ποιο είναι προτιμότερο και έχουν αναπτυχθεί χιλιάδες απόψεις για το τι πρέπει να γίνει. Μην το βλέπεις όμως το θέμα τόσο απλά, λέγοντας ότι δεν έχει σημασία ποιος θα είναι σε αυτή την διοίκηση, αυτή την εποχή. Δες το από την παραπάνω οπτική γωνία και θα δεις ότι όλες αυτές οι κόντρες ακόμη και μεταξύ μας δεν είναι πείσματα και φιλοδοξίες συνδέσμων, αλλά διαφορετικές απόψεις για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ και του τι πρέπει να θυσιάσουμε από εμάς για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως ομάδα.