Author Topic: Videos στο www.youtube.com(Οδηγίες αποθήκευσης τους στο PC μας στη 4η σελίδα του Τοπικ)  (Read 91171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
λοιπον ειμαι πολυ φορτωμενη τωρα, το βιντεακι απο το καραισκακη με τα επισημα-που ξανανεβηκε στο τοπικ γενικα περι γαυρων, μου ζητηθηκε απο μελος του πανελληνιου (επειδη ο ιδιος δεν ειχε account στο youtube) να του πω ευγενικα να το κατεβασει, γιατι υπαρχει ενα θεμα σε αυτο το βιντεο για οπαδο μας κατοικο αθηνων(δεν εχει σημασια τι) κ κοιταξτε τι απαντηση πηρα...εννοειται ειναι Παοκτσης αυτος που το ανεβασε, αλλα αν ειναι δυνατον να εξηγεις σε καποιον 2 πραγματα κ να σε γραφει στα αρχιδια του. η απαντηση του:

"allo se rotaw.. ti tha ginei an den to svisw? an eisai PAOK ti se noiazei ti kanoun oi gavroi kai o panellinios ? afou autoi kanane epeisodia kala na pathoun... an den kanane malakies sto karaiskaki den tha ypirxe auto to video..."

τωρα αν αυτο ειναι Παοκτσηδικη αλληλεγγυη, τι να πω?
και ενταξει ειναι αληθεια οτι το συγκεκριμενο βιντεο, ειναι σε πολλα σιτε κ μπλοκς, αλλα εστω ενα λιγοτερο κερδος θα ειναι...

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

CLUB LARISA

• Guest
λοιπον ειμαι πολυ φορτωμενη τωρα, το βιντεακι απο το καραισκακη με τα επισημα-που ξανανεβηκε στο τοπικ γενικα περι γαυρων, μου ζητηθηκε απο μελος του πανελληνιου (επειδη ο ιδιος δεν ειχε account στο youtube) να του πω ευγενικα να το κατεβασει, γιατι υπαρχει ενα θεμα σε αυτο το βιντεο για οπαδο μας κατοικο αθηνων(δεν εχει σημασια τι) κ κοιταξτε τι απαντηση πηρα...εννοειται ειναι Παοκτσης αυτος που το ανεβασε, αλλα αν ειναι δυνατον να εξηγεις σε καποιον 2 πραγματα κ να σε γραφει στα αρχιδια του. η απαντηση του:

"allo se rotaw.. ti tha ginei an den to svisw? an eisai PAOK ti se noiazei ti kanoun oi gavroi kai o panellinios ? afou autoi kanane epeisodia kala na pathoun... an den kanane malakies sto karaiskaki den tha ypirxe auto to video..."

Άμα τρως φάπες όμως απο τον πρόεδρό του σ.φ. σου, τότε το κατεβάζεις το βιντεάκι....Άντε με τον κάθε τυχάρπαστο "φίλαθλο" που μαλακίζεται στο ίντερνετ....Μίλα καλύτερα για τους συνδέσμους πουστράκι μην σε βάλω εγώ στο u tube να παρακαλάς για έλεος....ντεμέκ παπαρίδι

euboia4

• Guest

και ενταξει ειναι αληθεια οτι το συγκεκριμενο βιντεο, ειναι σε πολλα σιτε κ μπλοκς, αλλα εστω ενα λιγοτερο κερδος θα ειναι...
Μαρια κανας ασχετος θα ηταν που νομισε τον πανελληνιο για την ομαδουλα του Κυριακου
ti se noiazei ti kanoun oi gavroi kai o panellinios

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
το βιντεάκι που πόσταρε ο vedder,
λέει μερικές μπούρδες (ποιοί σφ μοσχάτου τώρα, και ποιά ντου και ποιές διακοπές)
κι επείσης έχει άκυρες φωτογραφίες! (αυτές με τις καρέκλες δεν ειναι απο το φιναλ4? )

ΑΚΥΡΟ ΕΝΤΕΛΟΣ για μένα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
σύμφωνο καθότι ήμουν σε εκείνο το mats και μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έγινε!

Offline ved

• Αλλαγή
το βιντεάκι που πόσταρε ο vedder,
λέει μερικές μπούρδες (ποιοί σφ μοσχάτου τώρα, και ποιά ντου και ποιές διακοπές)
κι επείσης έχει άκυρες φωτογραφίες! (αυτές με τις καρέκλες δεν ειναι απο το φιναλ4? )

ΑΚΥΡΟ ΕΝΤΕΛΟΣ για μένα....

αυτες με τις καρεκλες μηπως ειναι απο το τελικο με αεκ?

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bozik

• Αλλαγή

Offline lik4

• Αλλαγή
αυτη η σκουλικιστικη κερκιδα με γυρισε τα μυαλα