μάγκες , ανέβασα προλίγο ένα βίντεο στο youtube .
http://www.youtube.com/watch?v=6mxc8G-lP98
Ενώ η ποιότητα της εικόνας του βίντεο όταν το βλέπω με Quicktimeplayer στον υπολογιστή μου είναι σχετικά καλή , το ίδιο βίντεο βλέποντάς το τώρα στο youtube είναι απογοήτευση .
Μπορούσα να κάνω κάτι ώστε ανεβάζοντάς το στο youtube να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας απ ότι έχει τώρα ;;
Θέλω να ανεβάσω 3-4 βίντεο από τη πορεία στη Ν.Εγνατία που αποδεικνύουν ότι είμασταν περισσότεροι από 20.000 .
Είναι δεδομένο ότι θα χάσεις ποιότητα στο youtube.
Το αρχικό βίντεο, που έχεις, το πήρες με βιντεοκάμερα ή με κανα κινητό? Αν το έχεις τραβήξει με βιντεοκάμερα, απάντησε μου...
Με ποιό τρόπο το έκανες capture στον σκληρό?
Με ποιό τρόπο το μετέτρεψες σε avi για να το ανεβάσεις στο youtube?
Τι ρυθμίσεις έβαλες στην μετατροπή?
Ανεβάζω τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο paokmania. Αν και έφυγα και δεν είμαι πλέον admin στο site, συνεχίζω να τα ανεβάζω για να τα βλέπουν οι ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού, που δεν έχουν την δυνατότητα να τα δουν και για να υπάρχει ένα αρχείο. Ταυτόχρονα, επειδή γνωρίζω το πρόβλημα με την κακή ποιότητα που δίνει το youtube, τα ανεβάζω σε συγκεκριμένο χώρο στο paokmania με την αρχική τους μορφή, για να μπορεί να τα κατεβάζει όποιος θέλει και να τα έχει σε πολύ καλύτερη ποιότητα.
ΥΓ. Από ότι είδα, μια χαρά είναι το βίντεο. Δύσκολα να πάρεις στο youtube καλύτερη ανάλυση.