Εγώ δεν είδα τίποτα εκτός απο κάποια στιγμιότυπα στις ειδήσεις, αλλά μην τα βάζετε με την αστυνομία, όχι μόνο με αυτήν τουλάχιστον.
Ευθύνες και μεγάλες για όλα όσα γίνονται έχει πάντα και η ηγεσία, και δεν εννοώ της αστυνομίας αλλά και ο υπουργός δημοσίας τάξεως όπως φυσικά και ο πρωθυπουργός. Οι αστυνομικοί κάνουν την δουλειά τους αν μπορεί να την ονομάσει κανένας δουλειά. Και ιδίως τα ΜΑΤ είναι δυνάμεις καταστολής και καταλαβαίνει κάποιος τι σημαίνει αυτό.
Όποιος απο την ηγεσία τους, δώσει εντολή για ξύλο θα τον σαπίσουν στο ξύλο, εδώ έχουν χτυπήσει γέρους, τους γονείς τους τα αδέρφια τους που ζητάνε απο την εκάστοτε κυβέρνηση, συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης σε εμάς θα κολούσαν;
Τι θα βγεί να πει σε αυτόν τον κόσμο ο πρωθυπουργός που εκλέγεται σε αυτήν την πόλη; οι βουλευτές του νομού;
Πέρασε και το συλλαλητήριο και νομίζω πως δεν τους ενδιαφέρει το μήνυμα που στέλνουμε εδώ και καιρό με όσες κινητοποιήσεις έχουμε κάνει. Το επόμενο βήμα και καθήκον μας είναι το μαύρισμα στις εκλογές που έρχονται.
Η όλη φάση σήμερα μου θυμίζει τη φράση, και χαμένος και δαρμένος, βγήκαμε να ζητήσουμε δικαιοσύνη και θα εισπράξουμε την λάσπη που θα μας πετάξουν οι γνωστοί άγνωστοι αβανταδόροι, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, όπως και ξύλο και προσαγωγές.
Και αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα, πόσοι αθώοι θα πληρώσουν σήμερα άδικα επειδή κάποιοι θα τους πιάσουν για να γεμίσουν την λίστα των συλλήψεων.
Ξύπνα κόσμε έστω και την τελευταία στιγμή, ζούμε σε μια δημοκρατία που είναι μόνο στο όνομα, και το μόνο όπλο σου είναι η ψήφος.
ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ
ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ