ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
1η συνάντηση μελών Paokworld, Πέμπτη 24/8
Ενέργειες:
Συγκέντρωση χρημάτων επί τόπου και στη συνέχεια εκτύπωση άμεση την επόμενη ημέρα 3.000 φέιγ βολάν και 400 stickers του Billy και του Δικέφαλου για τον αγώνα του Σαββάτου σε δύο ημέρες!
Επιτυχημένη μάζωξη μελών (ακόμη και στρατευμένων-daskalos) για να μοιραστούν στο παιχνίδι.
Επικοινωνία με κεντρικούς συνδέσμους της πόλης για κοινοποίηση των ενεργειών σε αυτούς και για βοήθεια στο μοίρασμα της δεύτερης παρτίδας.
Επίλυση του αρχικού "προβλήματος" συγκέκτρωσης χρημάτων των αδερφών από όλα τα υπόλοιπα μέρη της γης, εκτός Θεσσαλονίκης.
Ενέργειες για την ανάρτηση πανώ.
Αποστολή της "πρώτης ύλης", αλλά και έτοιμου υλικού σε διάφορες πόλεις της Β. Ελλάδας για ξεκίνημα παραγωγής και πέταμα-κόλλημα και σε άλλες πόλεις
Αποτελέσματα:
Κινητοποίηση άμεση των συνδέσμων με αποτέλεσμα την παραγωγή περισσοτέρων φέιγ βολάν και κυρίως το ξεκίνημα του κολλήματων των stickers σε όλη την πόλη
Παραγωγή ραδιοφωνικού σποτ από τους συνδέσμους και παίξιμο του καλέσματος σε όλα τα ραδιόφωνα της πόλης!
Δημοσίευση την επομένη του αγώνα στο Goalnews του περιεχομένου του φέιγ βολάν
Αναφορά σε όλα τα μέσα για ξεκίνημα οργάνωσης του συλλαλητηρίου από τους οπαδούς
Δημοσίευμα ολοσέλιδο στον "Κόσμο του Επενδυτή" για το συλλαλητήριο με τίτλο "Λευτεριά στον ΠΑΟΚ"
Σε πολλές πόλεις της Β. Ελλάδας πετάχτηκε υλικό πολύ πριν από πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επειδή έλειπα έγιναν και άλλα πολλά την εβδομάδα μετά το ματς (όπως η αφίσες και η ανάρτηση πανώ σε αερογέφυρα, κάπου στα Μάλγαρα - γεια σου ρε Γιώργαρε), αλλά καλύτερα να μιλήσουν τα παιδιά που τα έζησαν και τα έκαναν, όπως καλύτερα αυτοί να μιλήσουν και για τη 2η συνάντηση.3η συνάντηση μελών Paokworld, Τρίτη 5/9
Ενέργειες:
Αποστολή όλων των fax με την ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ όλης της χώρας, αφού προηγουμένως είχαν αναλάβει 3 μέλη του forum την αποστολή με e-mail.
Εκτύπωση των τελευταίων 4.500 χιλιάδων φέιγ βολάν και καταμερισμός τους στα μέλη που θα τα πετούσαν και μοίρασμα των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ stickers που έμειναν
Ειδοποίηση της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων και κοινοποίηση σε αυτούς της επιστολής. Τα παιδιά είπαν ότι θα διαβαστεί, αλλά έτσι πως κύλησε η συνέντευξη με σύντομες παρεμβάσεις ήταν όντως αδύνατον. Όπως είπε όμως κι ο S.F.Malgaron ξέρουν τι έγινε κτλ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η επιστολή μπήκε στην Μέτροσπορ και στα Σπορ του Βορρά (εδώ μάλιστα με πρωτοσέλιδη αναφορά)
Στον extrasport έγινε ειδική αναφορά σε αυτήν από τον Ζουράρι
Σε όλες πλέον τις αθλητικές εφημερίδες και τα αθλητικά sites υπάρχουν αναφορές στο συλλαλητήριο με εκφράσεις "γέμισε η Θεσσαλονίκη φέιγ βολάν" ή και αυτούσιο το κείμενο του φέιγ βολάν (χθεσινή Sportday)
Οι σύνδεσμοι ξεκίνησαν από χθες την κόλαση και σήμερα το βράδυ θα γεμίσουν την Θεσσαλονίκη με 100.000 φέιγ βολάν!!
Υπάρχουν πολλά που ξεχνάω τώρα ή και δεν ξέρω. Βοηθήστε και οι υπόλοιποι.
Εγώ τα γράφω όλα αυτά για να δούμε όλοι τι μπορούμε να κάνουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και για να έχουμε περισσότερα παιδιά την επόμενη φορά! Όσο για κόπο και χρόνο δεν υπάρχουν αυτά γιατί έγραψα και προηγουμένως, όλα γίνανε με χαβαλέ και στο χαλαρό βγαίνοντας για καφέ (ή για γκόμενες για μερικούς μερικούς

) με φίλους .
Αύριο είμαι αισιόδοξος ότι γίνει της πουτάνας και θα θαυμάσει όλη η Ελλάδα για 2η φορά σε λίγες μέρες μετά το ΟΑΚΑ τον μεγαλύτερο λαό του κόσμου! Κι μέχρι η ομάδα μας να γίνει ξανά μεγάλη αγωνιστικά και διοικητικά θα κάνουμε οπαδούς εμείς σ' αυτό το στυλ.
ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
έχω τρέλα
μέσα στοοοο μυαλό
όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ
για σάνα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω
και στη version του συλλαλητηρίου
ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
έχω τρέλα
μέσα στοοοο μυαλό
γούμενε λαμόγιο σήκω φύγε από δω
όπου και να τρέξεις πάντα θα σε κυνηγώτι έγραψε ο άρχοντας ο capricorn ρε γαμώ την τρέλα μου!!!!!!!!!!