Author Topic: Aθλητικό κέντρο ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσήμβρια, Άγιο Αθανάσιο  (Read 33391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλοριζικο και μακαρι να βγαλει ολους τους επομενους παικτες την ομαδος απο εκει.. απαραιτητο εργαλειο για καθε ομαδα και ευτυχως αν και αργα αρχιζουμε να το εχουμε στην διαθεση μας

οσο και αν προσπαθειτε να το μειωσετε καποιοι αυτο το εργο ανηκει στα + του ζαγορακη... τα μειον τα εχουμε πει αλλα δεν αναιρουν τα μεν τα δε

PAOK_VOLOS

• Guest
Για να γινει ενα εργο σαν το προπονητικο χρειαζονται λεφτα.Πες μου ποσα εβαλε ο Ζαγορακης για το προπονητικο κεντρο.Εκτος κι αν πιστευεις οτι μονο με δημοσιες σχεσεις μπορει να γινει ενα τετοιο εργο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
85 χρονια (με δεκαδες προεδρους) απο εδω και απο εκει κανεις προπονηση, πρωτη φορα εχεις δικο σου σπιτι για την α ομαδα και τις ακαδημιες... τι αλλο να γραψουμε δηλαδη για να καταλαβετε οτι ειναι σπουδαιο πραγμα; τα λεφτα ειναι δικα μου και δικα σου και των αλλων παιδιων για αυτο να χαιρεσαι που πιασαν τοπο, ημαρτον

οταν κατηγορειτε ετσι απο συνηθεια χανετε το δικιο που εχετε σε αλλα θεματα, να το ξερετε

PAOK_VOLOS

• Guest
Ãéá íá ìçí ôï êïõñáæïõìå,ï êáêïäéá÷åéñéóôçò åâáëå ôï ðëáíï êáé ôéò äçìïóéåò ó÷åóåéò ìå ôï äçìáñ÷ï-ãéá ôá óôñåììáôá- êáé ï ËÁÏÓ åâáëå ôá ëåöôá ãéá íá ãéíåé ôï åñãï ðñáãìáôéêïôçôá.Ç ïõóéá ïìùò åéíáé ïôé ôá € åéíáé ôï Á êáé ôï Ù ôïõ åñãïõ.
Êáé ãéá íá ìçí åéìáé êáé áäéêïò èá ôïõ áíáãíùñéóù ïôé óôï ìïíï èåìá ðïõ åéíáé êáëïò åéíáé ïé äçìïóéåò ó÷åóåéò...

*Ôï ïôé ôá ëåöôá ôïõ êïóìïõ ðñåðåé íá ðéáíïõí ôïðï åéíáé ôï ÁÕÔÏÍÏÇÔÏ.Ðñïóùðéêá äåí ÷áéñïìáé ìå ôá áõôïíïçôá,ïõôå ôá âëåðù óáí åðéôõ÷éá.

CLUB LARISA

• Guest
85 χρονια (με δεκαδες προεδρους) απο εδω και απο εκει κανεις προπονηση, πρωτη φορα εχεις δικο σου σπιτι για την α ομαδα και τις ακαδημιες... τι αλλο να γραψουμε δηλαδη για να καταλαβετε οτι ειναι σπουδαιο πραγμα; τα λεφτα ειναι δικα μου και δικα σου και των αλλων παιδιων για αυτο να χαιρεσαι που πιασαν τοπο, ημαρτον

οταν κατηγορειτε ετσι απο συνηθεια χανετε το δικιο που εχετε σε αλλα θεματα, να το ξερετε

Εγώ ξέρω οτι ο παιδεμένος/πληγωμένος/άδειος/ταλαιπωρημένος/φυλακισμένος/ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ λαός του ΠΑΟΚ, στην πρώτη αύξηση Μ.Κ. της εταιρίας (για τις επόμενες Α.Μ.Κ.ρωτήστε τους άπλες ΠΑΟΚσήδες της λεζάντας εκεί στην 1 κ τους φίλους του Θόδωρον, όπως εκείνους τους άραβες με τους οποίους έπαιζε 5χ5, έβαλαν ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ή ου?)  έβαλε Μ-Ο-Ν-Ο-Σ ΤΟΥ κοντά 2 εκατομύρια ευρώ γτ είδε όραμα απο τη διοίκηση του κλεφτογουνά, του κωλομπαρά χοντρού του φίλου που έστειλε στον Α.Σ. κ του τσιρακιού του Θανασάκη τον οποίο επανεξέλεξε (δυστυχώς) με την βοήθεια ακόμα κ οργανωμένων στον Ερασιτέχνη, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ποιά εγκλήματα έκανε εναντίον της μάνας του Συλλόγου. Επίσης γνωρίζω και έναν Σεργιαννίδη που έβαλε απο την τσέπη του γτ νιώθει και αγαπάει τον Σύλλλογο για να ξεκινήσει το προπονητικό μας.

Επίσης ξέρω οτι πέρσυ η αυλή του αγράμματου μας έλεγε "δεν γίνεται να κάνουμε μεταγραφες" για να τελειώσει το προπονητικό. Επίσης ξέρω πάντα σύμφωνα με αυτά τα τσογλάνια που χθες τα έβαλαν ακόμα κ με τον προπονηταρά του ΠΑΟΚ επειδή ζητάει τα αυτονόητα, οτι το 2010 θα "έμπαινε μέσα στο σπίτι μας" η πρώτη ομάδα και θα έκανε εκεί προετοιμασία.

Και χθες στην ημέρα πραγματικής κατάρρευσης του καθεστώτος ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ,  βγήκαν τα γνωστά λέσια να μας πούνε πανηγυριστε για τον ηγέτη μας που κοιτάξτε, σήκωσε 2 τοίχους.....Οι παλαμάκια παλαμάκια με τα 2 μου τα χεράκια (κ δεν εννοώ εσένα) ας ζητωκραυγάζουν για τα προκατ της πλάκας όσο θέλουν.

ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ (ίσως κ πιο νωρίς) Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 11ΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, παοκακι και πότε επιτέλους οι της Σαλονίκης, θ αφήσουν την γκρίνια και θα πάνε στην Μ Ασίας για να πιάσουνε λαιμάρια......Και των ανύπαρκτων διοικούντων και της άλλοτε "πανίσχυρης αντιπολίτευσης", που απο την ημέρα εμφάνισης των Τσοκ Γκιουζέλ, κάνουν τις πάπιες και γαμιούνται και αυτοί
« Last Edit: September 01, 2011, 11:39:42 by CLUB »

Offline tsag

• Αλλαγή
Club είσαι μεγάλος ρε αδερφέ. Ποιος να σ'ακούσει όμως έτσι όπως έχουμε γίνει ρε? Έχουμε μετατραπεί σε θερμοκήπιο πλέον γαμώ τα πάντα-όλα τους

Ειδικά αυτό με τη  επανεκλογή του κυρ-Θανάση και την υποστήριξη που του παρείχαν συγκεκριμένοι σύνδεσμοι (αν είναι δυνατόν ρε ολόκληρη νεάπολη ρε) το θυμάμαι ακομα και κάνω εμετό ρε φίλε. Αισχροί όλοι τους
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ε ναι κάποιος έπρεπε να τα πει!Και ειδικά αυτό με τον Κατσαρή και τους συνδέσμους που το πνίγουν ΟΛΟΙ!
για το προπονητικό καλό που ξεκίνησε αλλά όταν το παρουσιάζετε ως δικαιολογία για το άνοιγμα,πώς να μην είμαστε καχύποπτοι!!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με τον Κλάμπ. Χαρείτε λίγο και με κάτι ρε σεις! Το αυτονόητο - που αναφέρθηκε πριν από τον Βόλο - όταν σπανίζει, πρέπει να γίνεται οδηγός. Μην ξεχνάμε πως για 85 χρόνια δεν υπήρχε. Κι εμείς αντιδράμε με τις άπειρες μαλακίες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε και χαιρόμαστε. Είναι κι αυτό μια μορφή αντίστασης. Να μπορείς να ξεχωρίσεις το πάθος από το λάθος. Αλλιώς και στους επόμενους που θα έρθουν (όταν), θα εξακολουθείς να κάνεις τα ίδια λάθη, λόγω οπαδικού πάθους. Να μην χάνουμε το οπαδικό μας πάθος (άλλωστε οπαδικό φόρουμ είμαστε), αλλά να μην μας τυφλώνει το πάθος. Από τη στιγμή που αλλάζει μάλιστα το ιδιοκτησιακό, καλό θα είναι να δείχνουμε κι εμείς ποιον δρόμο θέλουμε να βαδίσουν οι επόμενοι. Επικροτώντας το σωστό και κράζοντας το λάθος.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.-

ΥΓ: Για μένα ο καρκίνος του ΠΑΟΚ (που μόνο ως τέτοιος δεν ξεκίνησε) έφυγε.

zagorakis

• Guest
«Äñüìïò óå 20 çìÝñåò…»

Ï äÞìáñ÷ïò Áãßïõ Áèáíáóßïõ (üðïõ õðÜãåôáé ç ÍÝá ÌåóÞìâñéá) ìßëçóå óÞìåñá ãéá ôï èÝìá ôçò áóöáëôüóôñùóçò ôïõ äñüìïõ ðïõ ïäçãåß óôï áèëçôéêü êÝíôñï ôïõ ÐÁÏÊ.

Ï ê. Ðáíáãéþôçò Äáúêïýäçò ìßëçóå óôïí Sport 103 êáé áñ÷éêÜ áíáöÝñèçêå óôçí ìåôáêüìéóç ôïõ ÐÁÏÊ: «Ç ðåñéï÷Þ ôçò ÌåóÞìâñéáò óå ìßá ôåôñáåôßá áðü ôþñá èá áðïôåëåß Ýíá óôïëßäé. ¹äç ïëïêëçñþíåôáé êáé ôï Ýñãï ôçò áðï÷Ýôåõóçò. ¹äç óôï êÝíôñï ôïõ ÐÁÏÊ êáèçìåñéíÜ âñßóêïíôáé 150 áõôïêßíçôá. ¸íá áèëçôéêü êÝíôñï ðïõ äåí Ý÷åé íá æçëÝøåé ôßðïôá áðü êáíÝíá êÝíôñï óôïí êüóìï. Åìåßò Ý÷ïõìå îåíáãçèåß óôá 400 ìÝôñá ôïõ íÝïõ êôéñßïõ ôï ïðïßï åßíáé ðïëý êáëü». 

¼óïí áöïñÜ ôçí ÷èåóéíÞ áðüöáóç ôïõ äçìïôéêïý óõìâïõëßïõ, ï ê. Äáúêïýäçò ôüíéóå: «ÐÜñèçêå ðëÝïí ç áðüöáóç üôé èá áóöáëôïóôñùèåß ï äñüìïò ôùí 350 ìÝôñùí áðü ôïí êåíôñéêü Üîïíá ÌáóÞìâñéáò – Îçñï÷ùñßïõ ìÝ÷ñé ôï áèëçôéêü êÝíôñï ôïõ ÐÁÏÊ. ÐÞñáìå ôçí áðüöáóç ìåëÝôçò êáé ðëÝïí èá ðñÝðåé íá ãßíåé äéáãùíéóìüò. Ï äéáãùíéóìüò äéáñêåß äÝêá çìÝñåò êáé ìåôÜ èá åßíáé èÝìá åñãïëÜâïõ íá îåêéíÞóåé ôéò åñãáóßåò. Ðéóôåýù üôé óå 20 ìÝñåò èá Ý÷åé ïëïêëçñùèåß ôï Ýñãï».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11322

zagorakis

• Guest

http://www.youtube.com/watch?v=T9xg2lzuejM&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=a0wN65GkBaU&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Για να μην σαλτάρουμε κιόλας, να λέμε και ότι βλέπουμε, ανακοινώσαν ότι είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο... και έχω την απορία αν αυτό είναι προπονητικό κέντρο επιπέδου Α' εθνικής πόσο μάλλον επιπέδου ΠΑΟΚ. Δεν μιλάω για τον αγωνιστικό χώρο, για τα γήπεδα, μπορεί να είναι άψογα μιλάω για τις εγκαταστάσεις, τι εγκαταστάσεις δηλαδή.... για μερικά δωμάτια μιλάμε, μας δείξανε ένα δωμάτιο με 5 όργανα γυμναστικής, ενα δωμάτιο αποδυτηρίων, το δωμάτιο μασάζ που δεν είναι ακόμα έτοιμο και το δωμάτιο προπονητή που δεν είναι ακόμα και αυτό έτοιμο. Σε ένα κτίριο που είναι λυόμενο ? είναι τσαντίρι τι σκατά είναι ? με τα αρκουδίσιον απ έξω δίπλα στις πόρτες, λες και είναι κτίριο του 70 και χρειάστηκε κλιματισμό.
Σαν να βλέπω εγκαταστάσεις τοπικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Είναι ντροπή με αυτές τις εικόνες να μας ανακοινώνουν οτι είναι έτοιμο το προπονητικο κέντρο του ΠΑΟΚ.

Δηλαδή κατά την λογική τους.. προπονητικό κέντρο είναι αυτο...

Προπονητικό κέντρο είναι και αυτό....

Ενοείται οτι το αεκάκι θα πληρώνει ενοίκιο γιατί δεν είναι δικό της το κέντρο, αλλα και δικό της να ήταν πάλι θα είχε έξοδα συντήρησης και λειτουργίας, δεν λέω πως κάποιος δεν κονομάει, αν δεν κάνω λάθος ο νοτιάς που το έφτιαξε και τους έδεσε με μακροχρόνιο συμβόλαιο αλλα τουλάχιστον κτιριακά βλέπω οτι είναι εγκαταστάσεις επιπέδου.

Δεν ζήτησα γκλαμουριές και ντιζάιν και μαλακίες αλλα μην λέμε οτι είναι εγκαταστάσεις προπονητικού κέντρου αυτό το πράγμα, δηλαδή τόσα χρόνια φάγανε για να φτιάξουν αυτό ? ...είμαι σίγουρος οτι αν έλεγαν σε 10 παιδιά δικά μας που είναι της δουλειάς θα τους το είχαν έτοιμο σε 2 μήνες για την πλάκα τους, ξεκάθαρα καθρεφτίζει την προχειρότητα της διοίκησης και αυτό το έργο.
« Last Edit: September 01, 2011, 21:08:45 by hkp »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με τον Κλάμπ. Χαρείτε λίγο και με κάτι ρε σεις! Το αυτονόητο - που αναφέρθηκε πριν από τον Βόλο - όταν σπανίζει, πρέπει να γίνεται οδηγός. Μην ξεχνάμε πως για 85 χρόνια δεν υπήρχε. Κι εμείς αντιδράμε με τις άπειρες μαλακίες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε και χαιρόμαστε. Είναι κι αυτό μια μορφή αντίστασης. Να μπορείς να ξεχωρίσεις το πάθος από το λάθος. Αλλιώς και στους επόμενους που θα έρθουν (όταν), θα εξακολουθείς να κάνεις τα ίδια λάθη, λόγω οπαδικού πάθους. Να μην χάνουμε το οπαδικό μας πάθος (άλλωστε οπαδικό φόρουμ είμαστε), αλλά να μην μας τυφλώνει το πάθος. Από τη στιγμή που αλλάζει μάλιστα το ιδιοκτησιακό, καλό θα είναι να δείχνουμε κι εμείς ποιον δρόμο θέλουμε να βαδίσουν οι επόμενοι. Επικροτώντας το σωστό και κράζοντας το λάθος.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.-

ΥΓ: Για μένα ο καρκίνος του ΠΑΟΚ (που μόνο ως τέτοιος δεν ξεκίνησε) έφυγε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Του Παναιτωλικου ειναι καλυτερο αλλα παρ΄ολα αυτα -αν βγαλουμε τα υπολοιπα που μας χαλανε την διαθεση βεβαια - ειναι ενα ονειρο ζωης.Μακαρι να ηταν καλυτερο, μακαρι να μπορουσαμε να το πανηγυρισουμε χωρις να ξενερωνουμε. Αλλα και παλι ειναι δικο μας.
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣ
http://alex-daynight.blogspot.com/2011/07/pics.html

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ενοείται οτι το αεκάκι θα πληρώνει ενοίκιο γιατί δεν είναι δικό της το κέντρο, αλλα και δικό της να ήταν πάλι θα είχε έξοδα συντήρησης και λειτουργίας, δεν λέω πως κάποιος δεν κονομάει, αν δεν κάνω λάθος ο νοτιάς που το έφτιαξε και τους έδεσε με μακροχρόνιο συμβόλαιο αλλα τουλάχιστον κτιριακά βλέπω οτι είναι εγκαταστάσεις επιπέδου.

Δεν ζήτησα γκλαμουριές και ντιζάιν και μαλακίες αλλα μην λέμε οτι είναι εγκαταστάσεις προπονητικού κέντρου αυτό το πράγμα, δηλαδή τόσα χρόνια φάγανε για να φτιάξουν αυτό ? ...είμαι σίγουρος οτι αν έλεγαν σε 10 παιδιά δικά μας που είναι της δουλειάς θα τους το είχαν έτοιμο σε 2 μήνες για την πλάκα τους, ξεκάθαρα καθρεφτίζει την προχειρότητα της διοίκησης και αυτό το έργο.

Η ΑΕΚ εχει κλειστο 12ετες συμβολαιο με τον Νοτια με 600.000 ετησιο μισθωμα για το προπονητικο, που ανηκει στην Μεσογαια ΑΕ.

@ ΗΟΜΟ

του παναιτωλικου ειναι σαν την WATERLAND, πληρωνεις εισιτηριο και κανεις τα μπανια σου. Και επισης δεν ανηκει στον Παναιτωλικο, αλλα στην εταιρια ΕΜΙΛΕΩΝ ΑΕ. Απο οτι γνωριζω ειναι το αθλητικο κεντρο ολης της περιοχης και οχι του Παναιτωλικου αποκλειστικα. Παντως ειναι ΣΤΟΛΙΔΙ και μακαρι να γινει και το δικο μας ετσι, για να εχουμε εσοδα.
http://www.emileon.gr/home-page.html

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Για να μην σαλτάρουμε κιόλας, να λέμε και ότι βλέπουμε, ανακοινώσαν ότι είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο... και έχω την απορία αν αυτό είναι προπονητικό κέντρο επιπέδου Α' εθνικής πόσο μάλλον επιπέδου ΠΑΟΚ. Δεν μιλάω για τον αγωνιστικό χώρο, για τα γήπεδα, μπορεί να είναι άψογα μιλάω για τις εγκαταστάσεις, τι εγκαταστάσεις δηλαδή.... για μερικά δωμάτια μιλάμε, μας δείξανε ένα δωμάτιο με 5 όργανα γυμναστικής, ενα δωμάτιο αποδυτηρίων, το δωμάτιο μασάζ που δεν είναι ακόμα έτοιμο και το δωμάτιο προπονητή που δεν είναι ακόμα και αυτό έτοιμο. Σε ένα κτίριο που είναι λυόμενο ? είναι τσαντίρι τι σκατά είναι ? με τα αρκουδίσιον απ έξω δίπλα στις πόρτες, λες και είναι κτίριο του 70 και χρειάστηκε κλιματισμό.
Σαν να βλέπω εγκαταστάσεις τοπικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Είναι ντροπή με αυτές τις εικόνες να μας ανακοινώνουν οτι είναι έτοιμο το προπονητικο κέντρο του ΠΑΟΚ.

Δηλαδή κατά την λογική τους.. προπονητικό κέντρο είναι αυτο...

Προπονητικό κέντρο είναι και αυτό....

Ρε αδερφε μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.το ενα ειναι ιδιωτικο (βρεθηκε ενας με φραγκα και το χτισε σε δυο μηνες αφου εσκασε και φραγκα για το οικοπεδο και πληρωνει η αεκ και το αλλο ειναι ιδιοκτητο της ΠΑΕ για τα επομενα 49 χρονια και  εγινε με τον οβολο μας αφου παραλληλα γινοταν με τα ιδια λεφτα μεταγραφες ,αποπληρωμες παλιων γραματιων κλπ.
Επισης το ενα (αεκ) επειδη εγινε προχειροδουλεια εχει μονο 2 γηπεδα ετοιμα με οποιοδηποτε προβλημα προκυπτει για την παραλληλη δουλεια ολων των παικτων χωρις να παιζει κ17 και κ20 και το αλλο (ΠΑΟΚ) επειδη σχεδιαστηκε με πλανο εχει 7 γηπεδα για ολο το οικοδομημα που λεγεται ΠΑΟΚ.
Και κατι που ειπα και πριν.Συγκρινεις αεκ γαυρο βαζελο ξανθη παναιτωλικο και δεν ξερω και γω ποιον αλλο που τα χτισαν ιδιωτες και οι ομαδες πληρωνουν ενοικια καθε χρονο και ανα πασα στιγμη τις σουταρουν απο κει γιατι αλλαξε ο ιδιοκτητης της ομαδος.
Τα γραφετε για να τα γραφετε ρε πουστη μου?
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ive4

• Guest
Ãéá íá ìçí ôï êïõñáæïõìå,ï êáêïäéá÷åéñéóôçò åâáëå ôï ðëáíï êáé ôéò äçìïóéåò ó÷åóåéò ìå ôï äçìáñ÷ï-ãéá ôá óôñåììáôá- êáé ï ËÁÏÓ åâáëå ôá ëåöôá ãéá íá ãéíåé ôï åñãï ðñáãìáôéêïôçôá.Ç ïõóéá ïìùò åéíáé ïôé ôá € åéíáé ôï Á êáé ôï Ù ôïõ åñãïõ.
Êáé ãéá íá ìçí åéìáé êáé áäéêïò èá ôïõ áíáãíùñéóù ïôé óôï ìïíï èåìá ðïõ åéíáé êáëïò åéíáé ïé äçìïóéåò ó÷åóåéò...

*Ôï ïôé ôá ëåöôá ôïõ êïóìïõ ðñåðåé íá ðéáíïõí ôïðï åéíáé ôï ÁÕÔÏÍÏÇÔÏ.Ðñïóùðéêá äåí ÷áéñïìáé ìå ôá áõôïíïçôá,ïõôå ôá âëåðù óáí åðéôõ÷éá.

ößëå äåí åß÷áìå êé å÷èÝò ôï áõôïíüçôï (ðñïðïíçôéêü êÝíôñï). Ôþñá ôï Ý÷ïõìå.

Êáé ó÷åôéêÜ ìå ôçí áñ÷éôåêôïíéêÞ ðïõ èõìßæåé áõèáßñåôï ôïõ Ìðáñìðá-Óôáýñïõ êé åìÝíá ìå ðåéñÜæåé ðïëý, áëëÜ åßíáé Ýíá ðñïðïíçôéêü êÝíôñï, äåí åßíáé 7óôåñï ÷ïôÝë óôá ÅìéñÜôá ïýôå ç ÓáãñÜäá Öáìßëéá.

Óïõ ðÞñá êéíçôü íá ìéëÜìå üëç ìÝñá
óïõ ðÞñá êáé ôïõ âëÜ÷ïõ ôç óêáëéóôÞ öëïãÝñá
óå ðÞãá áõóôñáëßá íá äåéò ôá êáãêïõñü
óïõ áãüñóá óôï ÌÝ÷éêï ôçí êÜðá ôïõ Æïññü.

¸äùóá ôá ðÜíôá ãéá óÝíá íå ìáíôÜì êáé ôþñá Je suis la cloche bossu de Notre Dame

Offline cure

• Αλλαγή
Άντε να θυμηθούμε λίγο τα (καλά) παλιά του forum με τα κουίζ και τέτοια για να περνάνε πιο ευχάριστα οι μέρες της μεταβίβασης, που όπως πολύ εύστοχα είπε ο φίλος μου ο Γιαννιώτης είναι ένα απίστευτο ντεζαβού με τα ίδια γεγονότα του 2003. Ο αρχιμάγειρας που έχουμε φίλε μου δεν αλλάζει φαίνεται μία επιτυχημένη συνταγή  ;D

Πάμε λοιπόν στο κουίζ. Για να είμαι εντάξει θα πω πως αυτό που έμαθα δεν είμαι σίγουρος για το πόσο αλήθεια είναι (εγώ πάντως το ασπάζομαι), απλά κάπου κάπως, έτυχε να ακούσω κάτι και έμεινα. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν πολυσκέφτεσαι γιατί έχεις μία προφανή απάντηση, αλλά σου δίνουν και μία άλλη και μένεις. Θα το ονομάσω λοιπόν σενάριο εκ των προτέρων να μη στενοχωριόμαστε μεταξύ μας.

Λοιπόν είχα την βεβαιότητα ότι η ομάδα μπήκε μετά βαΐων και κλάδων από τώρα στο προπονητικό, παρόλο που μέχρι πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί για Δεκέμβριο η είσοδος, λόγω μη μεταγραφών, όπως μάλλον σκεφτήκαμε όλοι μας. Λοιπόν υπάρχει κι άλλη εκδοχή, πιο... πιπεράτη. Παρακαλώ για τις εκδοχές σας. Άντε να σας δω διεστραμένα μου μυαλά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άντε πες cure και άσε τα κουίζ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline agraf

• Αλλαγή
Είναι χαρά αυτή η πρόοδος, ας το αγαπήσουμε όλοι το νέο μας προπονητικό κέντρο. Επιβάλλεται να βελτιωθεί στα επόμενα χρόνια.

Είναι κρίμα που καταντήσμαε και με το Ζαγοράκη καχύποπτοι για όλα. Εγκλημάτισε ο Ζαγοράκης που κατάφερε να μας δημιουργήσει τέτοια ανασφάλεια, ακόμα και για καλά πράγματα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Άντε να θυμηθούμε λίγο τα (καλά) παλιά του forum με τα κουίζ και τέτοια για να περνάνε πιο ευχάριστα οι μέρες της μεταβίβασης, που όπως πολύ εύστοχα είπε ο φίλος μου ο Γιαννιώτης είναι ένα απίστευτο ντεζαβού με τα ίδια γεγονότα του 2003. Ο αρχιμάγειρας που έχουμε φίλε μου δεν αλλάζει φαίνεται μία επιτυχημένη συνταγή  ;D

Πάμε λοιπόν στο κουίζ. Για να είμαι εντάξει θα πω πως αυτό που έμαθα δεν είμαι σίγουρος για το πόσο αλήθεια είναι (εγώ πάντως το ασπάζομαι), απλά κάπου κάπως, έτυχε να ακούσω κάτι και έμεινα. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν πολυσκέφτεσαι γιατί έχεις μία προφανή απάντηση, αλλά σου δίνουν και μία άλλη και μένεις. Θα το ονομάσω λοιπόν σενάριο εκ των προτέρων να μη στενοχωριόμαστε μεταξύ μας.

Λοιπόν είχα την βεβαιότητα ότι η ομάδα μπήκε μετά βαΐων και κλάδων από τώρα στο προπονητικό, παρόλο που μέχρι πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί για Δεκέμβριο η είσοδος, λόγω μη μεταγραφών, όπως μάλλον σκεφτήκαμε όλοι μας. Λοιπόν υπάρχει κι άλλη εκδοχή, πιο... πιπεράτη. Παρακαλώ για τις εκδοχές σας. Άντε να σας δω διεστραμένα μου μυαλά

δηλαδη ρε φιλε τραβαμε που τραβαμε το νταλκα μας, να συνεχισουμε με τα "κουιζ" σου και στα σκληρα ε?

αντιλαμβανομαι τη διαθεση σου για χαβαλε, αλλα τετοια ωρα με τοση καχυποψια, τοση απογοητευση και τοση οργη, το να βαζεις τα μυαλα να σκεφτονται τα ακομα χειροτερα και περιεργα (που μπορει και να ισχυουν , δεν αντιλεγω) τα αρρωσταινεις τελειως...

Υ.Σ. μηπως χρωστανε τρελα λεφτα ΚΑΙ στο λολα, τους σουταρε απ τη σουρωτη και αυτοι για να μην κανουν προπονησεις στα λιβάδια, "πασαλειψαν" τη μεσημβρια και τρεξαν αρον αρον εκει? ;D  (τι κερδιζω?)  8)
« Last Edit: September 02, 2011, 00:36:31 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα