Author Topic: Aθλητικό κέντρο ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσήμβρια, Άγιο Αθανάσιο  (Read 33612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

biggeorge

• Guest
στην περιοχή Αγ. Αθανασίου και Μεσήμβριας τα σκουλίκια μαζεύουνε υπογραφές να μπλοκάρουνε το χτίσιμο του αθλητικού κέντρου με πρόσχημα την αλίωση του φυσικού περιβάλοντος (ποιο περιβάλον τώρα χωράφια εχει εκει.....)και άλλες μαλακίες δέν ξέρω πόσες υπογραφές απαιτούνται για να προσφύγει κάπιος στο ΣΤΕ αλλά ας προσέχουνε εκει οι κάτοικοι τι τους δίνουνε κάποιο να υπογράψουν.

επειδη το χωριο μου ειναι εκει κοντα και ξερω...αμα πανε στοις γιαγιαδες που εχει εκει...(και δν ειναι και λιγες)και τοις παραμυθιασουν οτι δηθεν θα κανει κακο το κεντρο και τετοια τοτε ευκολα θα βαλουν υπογραφες....σε εκεινα τα μερη ειναι πανευκολο να γινουν τετοιες κινήσεις....ΠΡΟΣΟΧΉ

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
αντε ρε μλκ...αλανι ειναι η γιαγια σου μη μασας..ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα ρεεεεεεεεεεε
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

tilemachos

• Guest
και για να μην ξεχνιομαστε... μακαρι η παε να προχωρησει σε μια τετοια κινηση

Μου είρθε μια ιδέα για το προπονητήριο και θα ήθελα να την μοιραστώ... Δεν ξέρω, βέβαια, αν κάποιος στην ΠΑΕ το έχει σκεφτεί ήδη.
Αν στέκει νομικά , προτείνω να διοργανώσει η ΠΑΕ μια διαδικασία δωρεάς , κατά την οποία ο κάθε ΠΑΟΚτσής, (δωρίζοντας ένα ποσό από πχ 50 euro μέχρι όσα θέλει) να συμμετέχει σε ένα <<μνημείο>> δωρητών, το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του προπονητικού κέντρου.
Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι υπόλοιποι ΠΑΟΚτσήδες, πάντως εγώ θα ήθελα, κάποια  χρόνια μετά, τα παιδιά μου ή τα εγγόνια μου (που θα επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο να δουν ότι και εγώ συμμετείχα στο έργο, έστω και συμβολικά). Είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι (πχ) για την γρήγορη ανέγερση ιδρυμάτων και όχι μόνο. Πιστεύω ότι έτσι το έργο θα ολοκληρωθεί πολύ πιο γρήγορα.

Παραθέτω δυο παραδείγματα, αν και στο μυαλό μου έχω κάτι διαφορετικό. Περιμένω καμιά γνώμη

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αν κληθείς αύριο να χώσεις φράγκα για το αθλητικό κέντρο, όπως κλήθηκες τώρα για την ΑΜΚ, θα το κάνεις όχι για να επαίρεσαι και να αυτοαποθεώνεσαι θαυμάζοντας το όνομά σου σε μιά στήλη, αλλά γιατί σαν ταπεινός ΠΑΟΚτσής πίστεψες και συστρατεύτηκες (και) σε αυτήν την προσπάθεια. Χώσε φράγκα στο αθλητικό κέντρο και δεν χρειάζεται να πείσεις το παιδί σου αύριο για τίποτα. Αν δε σε πιστεύει, ας πρόσεχε. Μαγκιά σου και μόνο που συνέβαλες. Όλα τα άλλα είναι για τους ματαιόδοξους αμερικάνους. Μη ζητάς φόρο τιμής για 50 γιούρο. Τι θα έπρεπε άραγε να ζητήσει και ο αείμνηστος ο Δεδέογλου? Μακρυά από τον ΠΑΟΚ μας αυτά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

ive4

• Guest
έ όχι αμερικάνικο. Για το όνομά του πολέμησε και ο Αχιλλέας στη Τροία.  ;)

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Εγκρίθηκαν τα σχέδια του Αθ. Κέντρου απο τον Σουφλιά. Είχε συνάντηση σήμερα το πρωί ο Ζαγοράκης με τον Καλαφάτη και τον Σουφλιά. Περιμένουν την γραπτή έγκριση. Το λέει τώρα στον Extrasport
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

MetroStar

• Guest
έ όχι αμερικάνικο. Για το όνομά του πολέμησε και ο Αχιλλέας στη Τροία.  ;)

Όλοι για  το όνομα τους τα κάνουν όλα. Αν δεν νοιαζόταν κανείς για την υστεροφημία του θα βασίλευε το χάος. Αχιλέας, Λεωνίδας, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και άλλοι πολλοί θυσιάστηκαν για να μην σπιλώσουν το όνομά τους και το όνομα της πατρίδας τους.

makptol

• Guest
Εγκρίθηκαν τα σχέδια του Αθ. Κέντρου απο τον Σουφλιά. Είχε συνάντηση σήμερα το πρωί ο Ζαγοράκης με τον Καλαφάτη και τον Σουφλιά. Περιμένουν την γραπτή έγκριση. Το λέει τώρα στον Extrasport

ωραια ... :)

LFPADRAM

• Guest
ΠΑΟΚ
Συνάντηση Ζαγοράκη-Σουφλιά

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2009 18:17

Την ίδια ώρα που ο Φερνάντο Σάντος συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι πρωταθλήματος της Κυριακής (25/01, 19:00) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν ξεχνάει την δημιουργία του αθλητικού κέντρου στην Νέα Μεσήμβρια

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά, για το θέμα της δημιουργίας του αθλητικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Στα αγωνιστικά μετά την χθεσινή του απολογία στην διοίκηση της ΠΑΕ ο Ιμπραήμα Μπακαγιόκο ενσωματώθηκε και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα με τον Ιβοριανό να αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Όσο για την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα ενώ πριν την έναρξή της ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο από παιχνίδια του Άρη.

Αναστασάκος και Ηλιάδης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο διεθνής Χιλιανός Πάμπλο Κοντρέρας ακολούθησε το μισό πρόγραμμα της ομάδας και στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε ατομικά. Όσο για τους Λάκη και Βαγγελή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Παπαδημητρίου: "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο"

Φαίνεται ότι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχουν όλο και περισσότερες γυναίκες.
Η Ιωάννα Παπαδημητρίου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μοντέλο και σύντροφος του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κου Δρόσου, τόνισε:

"...με την ανάμειξή μου στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του, γιατί οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, όμως ο κόσμος είναι πάντα εκεί. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του...".

Εν τω μεταξύ, την αποκάλυψη ότι γίνονται συζητήσεις με έναν Ελληνοαμερικανό για την αγορά του ΠΑΟΚ, έκανε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Extrasport" ο Αχιλλέας Μπέος.

"Έχω ακούσει ότι γίνονται συζητήσεις με έναν Ελληνοαμερικανό για την αγορά του ΠΑΟΚ. Δεν ήμουν παρών για να γνωρίζω αν αυτό θα γίνει μέσω της κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ή αγοράζοντας τμήμα των μετοχών.

Την πληροφορία την έχω από φίλους μου που ζουν στη Νέα Υόρκη, μου είπαν ότι αυτός ο ομογενής επιχειρηματίας ζει πλέον στην Ελλάδα. Αυτά μόνο γνωρίζω διότι δεν έχω τη δυνατότητα περισσότερων πληροφοριών", δήλωσε χαρακτηριστικά.
http://www.sport24.gr/html/ent/530/ent.271530.asp

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ισως η μεγαλυτερη εμπρακτη επιτυχια του στα χρονια προεδριας του.συγχαρητηρια και συνεχιζουμε!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87237

....Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ενέκρινε το πολεοδομικό σχέδιο στο οποίο εντάσσεται η έκταση της ΠΑΕ στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας και πλέον η κατασκευή του έργου εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τους πόρους που θα προκύψουν από την ΑΜΚ...

Νοιωθω πλεον ζωντανη ιστορια της αγαπημενης μου ομαδας του ΠΑΟΚ και αμα θελετε πειτε με ματαιοδοξο.

Με τον οβολο μου, οπως και με τον οβολο των υπολοιπων νεων μετοχων αρχιζει να χτιζεται το προπονητικο κεντρο του ΠΑΟΚ.

Ισως ειναι ασυγκριτα τα μεγεθη, αλλα καποτε καποιοι αλλοι ΠΑΟΚτσηδες με πολυ μεγαλυτερο κοπο συνεβαλαν με προσωπικες θυσιες τους (χρημα, εργασια) στο χτισιμο της ΤΟΥΜΠΑΣ του γηπεδου του ΠΑΟΚ.

Τωρα καποιοι αλλοι, με τη μικρη-μεγαλη συνεισφορα στην ΑΜΚ, συμβαλουν στο χτισιμο του προπονητικου κεντρου του ΠΑΟΚ.

Θα τις θυμομαστε για παρα πολλα χρονια αυτες τις μερες
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

bagos1

• Guest
εγώ φαντάζομαι τον εαυτό μου στην νέα μεσήμβρια ιούλιο μήνα να επεφημώ τους παίκτες στην πρώτη της ομάδας και να φωνάζω για πρόκριση στους ομίλους του champions league μιας και αυγουστο θα έχουμε τον προκριματικό

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ένα μεγάλο μπράβο και για αυτό! φαντάζεστε ρε να κάνουν προπόνηση εκεί το καλοκαίρι! θα σαλτάρει κόσμος ρεεεεεε

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Φαντάζεσαι να πάς μετα απο χρόνια το παιδί σου και να του λές

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΑΜΚ

ive4

• Guest
πριν μερικά χρόνια είχαμε βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ σε λογαριασμό, για να μείνει ο Σαλπιγγίδης, ο Φερνάντεζ κτλ. Ευτυχώς ο Ντάνιελ έμεινε, αλλά ο Σαλπιγγίδης προτίμησε να πάρει τα λεφτά και να πάρει και συμβόλαιο στον βάζελο.
Σήμερα με τα λεφτά που βάλαμε, περιμένουμε όλοι να δούμε  κάτι που θα φτιαχτεί για τον ΠΑΟΚ, θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και θα φτιάξει νέα ΠΑΟΚτσάκια.

Απόδειξη κατάθεσης στην ΑΜΚ δεν είναι το κωλόχαρτο της τράπεζας. Απόδειξη θα είναι τα κτίρια και τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου, μόλις φτιαχτούν. 

Offline savage republic

• Βασικός
Η συνέχεια του παραπάνω ποστ είναι αυτή:
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=19023&catid=24

Μπαίνουν μπουλντόζες  13-02-2009

Στο τελευταίο στάδιο πριν αρχίσουν τα έργα της κατασκευής του βρίσκεται πλέον το αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Βασίλη Σεργιαννίδη, πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ και εργολάβο του κέντρου και πήρε διαβεβαιώσεις ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. Σεργιαννίδης στην «Εξέδρα»: «Ξεκινάμε πολύ σύντομα».

Η συνάντηση Σεργιαννίδη-Ζαγοράκη έβγαλε έναν κοινό στόχο. Να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες. Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, όπου και θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο, που περιλαμβάνει το χτίσιμο των αποδυτηρίων και τεσσάρων γηπέδων.

Ο κ. Σεργιαννίδης μίλησε στην «Εξέδρα» και ξεκαθάρισε πως από την στιγμ΄ξ που έχει μπει η υπογραφή του κ. Σουφλιά, έχουν τελειώσει τα τυπικά και το πρόβλημα ήταν ο καιρός. Πολύ σύντομα όμως ξεκαθάρισε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν

Photis

• Guest
Άντε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά το ταξίδι προς την κορυφή και με το κτίσιμο του δικού μας προπονητικού κέντρου!!!

zagorakis

• Guest
Έναρξη εργασιών στο προπονητικό κέντρο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26.Φεβ.2009 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη εργασιών του Αθλητικού Κέντρου της ομάδας στη Ν. Μεσημβρία.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=2A4D89ACA6033326219B301964268F36?newsCode=20090225144307343

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!  :lalalalala: :smiliedisco1: :prosk: :b191: :spray: :04a:

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ: Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Οι κόποι των διοικούντων του ΠΑΟΚ έπιασαν τόπο, καθώς την Πέμπτη(26/2) θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26.Φεβ.2009 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη εργασιών του Αθλητικού Κέντρου της ομάδας στη Ν. Μεσημβρία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

http://www.sport-fm.gr/article/166679

Πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ μερα!!!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."