Author Topic: Παρουσία του Πανελληνιου Σ.Φ.ΠΑΟΚ Αθηνων στο internet & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  (Read 3701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
kai poia einai ta provlhmata pou talanizoun ton syndesmo re sy club larissa?ama den pataei anthrwpos na plhrwsei syndromes kai mazeyontai mono sta mats,etsi gia na mazeytoun, taxa kai na lene oti kaname poreia sthn athina kai tetoia.dystyxws etsi to vlepoun polloi!
Πολύ δύσκολα στη ζωή μου Γαλάτσι φτάνω σε σημείο να κατηγορήσω αδερφό ΠΑΟΚΤΣΗ και δη συδεσμίτη. Επειδή σε αυτό το σάιτ δεν διαβάζουνε μόνο δικοί μας, αλλά κ .... άλλοι, την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα σε πώ τί φταίει κατά τη γνώμη μου. Πάντως τα φράγκα δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα. Άλλου έπασχε ο Σύνδεμος. Γιατί φίλε Γαλάτσι εγώ δεν είμαι ΝΤΕΜΕΚ Π.Α.Ο.Κ., ούτε έχω άλλου είδους εξαρτήσεις για να βάζω τον ΠΑΟΚ δεύτερο ή να μη μπορώ να αφήσω το λαρίγγι μου στο γήπεδο....Αυτά κ ο νοών νοείτω.....
Μακάρι ρε Πετρούσα να είναι η αρχή του τέλους κ η απαρχή ενος γερού ξεκινήματος....Τ αλλα θα τα πούμε Face to fave

Offline diegito4

• Αλλαγή
δεν χρειαζεται παραπανω παιδια..οσοι ξερουν ξερουν και ας τα κρατησουν για τον εαυτο τους.
εμεις μενουμε στο θετικο της υποθεσης και στην επομενη μερα του σφ οπως ενημερωσε ο πετρουσιωτης.

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
οκ θα μιλήσουμε από κοντά για αυτά Λάρισα
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!