Δεν υπαρχει λογος να ερθει σε κοντρα ο πανελληνιος με τα παιδια της Αγια Σοφιας και ειδικα την περιοδο αυτη, ο παοκτσης πρεπει να ειναι ενωμενος και οχι να κοβεται στα δυο, προσωπικα εκτιμω αφανταστα των πανελληνιο για τη σημαια που κραταει εδω και δεκαετιες μεσα στην Αθηνα και ποτε δεν γουσταρα δευτερο συνδεσμο στο λεκανοπεδιο, τωρα φυσικα οι Αθηναιοι γνωριζουν πολυ καλυτερα αν ηταν αναγκαια η δημιουργια και ενος πυρηνα ακομη οπως και κατα το παρελθον ( Δυτικη Αττικη , Λεσχη Αθηνων) αλλα μια ''συμβουλη'' προς τα παιδια της Αγιας Σοφιας, ας πουμε οτι το γεγονος να ''χασουν'' το πανο του συνδεσμου και μαλιστα σε μια απο τισ παρθενικες τους εμφανισεις ηταν μια ατυχη στιγμη ( βλακεια θα ελεγα εγω αλλα τεσπα.........) αλλα να υπαρχει συνδεσμος του ΠΑΟΚ κρυφος ειναι το λιγοτερο υποτιμητικο για την ιστορια του συλλογου και του λαου του, ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηταν παντα περηφανος και μαγκας, δεν μασησε δεκαετιες τωρα απο κανενα gay-lago δεν θα το κανει σημερα, αν λοιπον δεν εχετε τα κοτσια να ειστε ''φανεροι'' κλειστε το ''μαγαζι'' διαφορετικα ακουλουθηστε τα χναρια του πανελληνιου δηλαδη η θα εχετε το συνδεσμο φανερο (και οχι σαν τους αθηναικους συνδεσμους στη θεσσαλονικη που ηταν παντα gost clubs , αν και πλεον κατι τετοιο δεν ισχυει) η κλειστε τον και μη μου πει κανεις οτι ξερεις δεν ειμαστε κρυφοι κτλ ( μαλακιες που ακουγα καποτε απο ατομα της Λεσχης και της Δυτ.Αττικης......αν και προς το τελος η Λεσχη εμμεσως ελεγε που ειναι τα γραφεια αλλα τα ατομα που την απαρτιζαν ηταν παιδακια και αυτο ειχε ως αποτελεσμα ενα 20χρονο παοκτση απο το Αγρινιο μαχαιρωμενο παραμονη του τελικου με τον gay το 2001)
για τους παραπανο λογους αδερφια απο την Αγ.Σοφια πολλοι κοιτουν με ''μισο'' ματι το συνδεσμο σας και αναγνωριζουν ( οπως και εγω) ενα συνδεσμο στην Αθηνα και αυτος ειναι ο πανελληνιος ακομη και αν ειναι μπαχαλο οπως λενε καποιοι.