Author Topic: www.mbides.com Κώστας Χαραλαμπίδης  (Read 4867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
Απ: www.mbides.com Κώστας Χαραλαμπίδης
« Reply #100 on: September 17, 2006, 17:35:19 »
bravo mbidh paiktara mou...
elpizw na meinei polla xronia to palhkari,to katexei to topi k fainetai kalos xarakthras

Ououououuouu................... na eisai sigouros oti 8a meinei , gia polla xronia akoma !!!!!

Edo leigei to symboleio tou me ton bazelo tou xronou to Dekembri '07 kai tou ekane protasi o PAOK na meinei ston PAOK kai epipleon ena eksamino, diladi na teleisoei tin saizon tou xronou kai na min figei sta mesa tis saizon , kai DEN dextike !!!!

Anypomonei pote 8a perasei o kairos gia na teleionei me tin "aggaria" ston PAOK kai na feygei !!!!

APOEL

• Guest
« Reply #101 on: September 17, 2006, 18:20:22 »
ο Μπιδης δεν εχει κανενα συμβολεο με τον Παναθηναικο
Και αν φυγει απο τον παοκ θα ειναι ελευθερος. Και αυτο με δικη του επιθυμια

IronEagle

• Guest
« Reply #102 on: September 17, 2006, 19:12:40 »
Signomi pou 8a se apogo'i'teyso, alla o Mpidis EXEI symbolaio me ton bazelo mexri ton Iaounario tou '08 !!!!!! Apo ekei kai pera, menei ely8eros kai paei opou 8elei !!!!

En to metaksi ean den ananeosei to symboloaio tou (me ton PAOK) mexri ton Iounio tou '07* , mporei na "pazarepsei"  me opoion 8elei tin metakinisi tou ton Genari , efoson menei ELEY8EROS !!!!!!

*Stin ousia i dioikisi prepei na tou kanei protasi , os to telos tis fetinis saizon, os ton Ma'i'o tou '07 diladi, kai an 8eloun kai oi dyo meries (kyrios o paixtis) tote ypografei to KAINOURIO tou symbolaio me ton PAOK , pou 8a isxysei apo to Ianouario tou 2008 !!!!!

H ousia omos einai, oti i PAE tou ekane idi protasi , na tou ananeosei to symbolaio kai na ton kratisei kai tou xronou oli tin saizon (kai oxi tin misi, opos problepei to symbolaio tou me bazelo), kai aytos DEN DEXTIKE !!!!!!

Tora pos to symperanes esy oti DEN exei kanena symbolaio me ton bazelo, .......de ksero !!!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #103 on: September 17, 2006, 20:06:07 »
bravo mbidh paiktara mou...
elpizw na meinei polla xronia to palhkari,to katexei to topi k fainetai kalos xarakthras

Ououououuouu................... na eisai sigouros oti 8a meinei , gia polla xronia akoma !!!!!

Edo leigei to symboleio tou me ton bazelo tou xronou to Dekembri '07 kai tou ekane protasi o PAOK na meinei ston PAOK kai epipleon ena eksamino, diladi na teleisoei tin saizon tou xronou kai na min figei sta mesa tis saizon , kai DEN dextike !!!!

Anypomonei pote 8a perasei o kairos gia na teleionei me tin "aggaria" ston PAOK kai na feygei !!!!

Dhladh kathgoreis to Xaralampidh pou den 8elei na epekteinei th sunergasia tou (kai na empisteutei to mellon tou) me enan an8rwpo (Goumeno) ton opoio emeis de 8eloume na ton doume oute zwgrafisto;

IronEagle

• Guest
« Reply #104 on: September 17, 2006, 21:05:45 »
O PAOK DEN einai     ........o goumenos,

Kai o goumenos ................DEN einai o PAOK !!!!

O PAOK einai o PAOK !!!!

Kai o Mpidis DEN 8elei na agonistei ston PAOK !!!!

Exeis tin entiposi oti ama figei o goumenos, 8a ananeosei me xilia o Mpidis ? ? ? ?

De to pisteyo !!!!!!

goudas4

• Guest
« Reply #105 on: September 17, 2006, 23:18:41 »
O PAOK DEN einai     ........o goumenos,

O PAOK einai o PAOK !!!!

Exeis tin entiposi oti ama figei o goumenos, 8a ananeosei me xilia o Mpidis ? ? ? ?

De to pisteyo !!!!!!

Ego pantos file mou Iron pisteuo oti an figei o goumenos kai erthei mia sovari doiikisi tote o Mpidis mporei na meinei gia arketo kairo stin omada! Pantos ego pisteuo oti einai poli kalos podosfairistis o Xaralampidis kai ton goustaro poli san paikti!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #106 on: September 18, 2006, 02:35:48 »
O PAOK DEN einai     ........o goumenos,

O PAOK einai o PAOK !!!!

De to pisteyo !!!!!!

ennoeite oti an erthei mia dioikisi o mpidis k o KATHE mpidis tha parakalaei esto na tou steiloun fotografia tis toumpas me iposimeiosi "isos endiaferomaste gia sena"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

kostakis_xanthi

• Guest
« Reply #107 on: September 18, 2006, 03:04:32 »
Pisteuo oti kanoume poloi to eksis lathos. Theloume na einai sthn omada kai na sunexisoyn na einai kapoioi paixtes poy diakrinontai sthn omada. To thema einai na broyme kai kalyteroys kai na anebasoyme apo toys mikroys kanenan akomh.

Mpalafas, Karupidhs, Xristodoulopoulos, Hliadhs, Malezas klp.

Dhladi exoume anagkh na dimiourgoyme paixtes kai na dinoume eukairia se aytoys gia na mporoyme na elpizoyme gia kalutero mellon.

Blepo sthn Xanthi oti exei akadimia toy gayrou kai trelenomai..  :cwm23:

jmjyiannis

• Guest
« Reply #108 on: September 19, 2006, 11:57:22 »
Magkes o Mpidis edose sinenteuksi sto sportime gia ton Panathinaiko, giati oi mises erotiseis gia auton eginan.
rikkste mia matia.

http://www.sportime.gr/site/football_inside.asp?article_id=29639

A! kai poli timitiko gia ton PAOK pou eikona exei ton Mpidi sta prasina kai oxi sta maura. Pali na arxisoume ta kantileria gia tous athinaious tous dimosiografous? panta ta idia kai ta idia.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: September 19, 2006, 12:25:27 »
Ela re, mhn zitas kai polla  :P

De les pou to artho einai sti katigoria "PAOK". Xari sou kanane kiolas!!
oooooooo PAOKara exo trela...

SKAILS

• Guest
« Reply #110 on: September 19, 2006, 14:16:17 »
pantws oti eipe gia ton PAOK m arese polu,htan polu swstos pisteuw...
alla egw exw trelathei re paidia me ton melisi!!!poulen mou egine

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #111 on: October 06, 2006, 22:34:58 »
Mporei autin tin stigmi o PAOK na einai ena mpourdelo, alla toulaxiston thelo apo tous paiktes tou sevasmo. k auti i sinenteuksi dixnei oxi apla apaksiosi alla rezilikia....

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8330&subid=2&pubid=374951

Ο επίλογος της σχέσης τους γράφτηκε πολύ βιαστικά. Oύτε καλά καλά που πρόλαβαν να αποχαιρετισθούν. O Παναθηναϊκός «καιγόταν» να κλείσει τη μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ο Kωνσταντίνος Xαραλαμπίδης ήταν το εμπόδιο για την ολοκλήρωσή της.

Mέσα σε λίγες ώρες και ενώ βρισκόταν στη Pουμανία με την Eθνική ομάδα της Kύπρου, ο ΠAO υποχρέωσε τον Xαραλαμπίδη να φέρει «τούμπα» τη ζωή του. H μετακόμιση από την Aθήνα στη Θεσσαλονίκη έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, όμως πριν προλάβει να συνηθίσει τους δρόμους στη συμπρωτεύουσα που οδηγούν στην Tούμπα, ο δικός του δρόμος διασταυρώνεται απόψε με αυτόν του ΠAO στο OAKA.

Mια συνάντηση, την οποία ο Kύπριος διεθνής μέσος περιμένει με μεγάλη αγωνία και όπως υποστηρίζει στο «EΘNOΣΠOP της Kυριακής», αν βρεθεί σε θέση βολής θα σκοράρει χωρίς ενδοιασμούς απέναντι στην πρώην ομάδα του.
«Kαι βέβαια θα σκοράρω αν έχω την ευκαιρία, γιατί πλέον για μένα υπάρχει μόνο ο ΠAOK. Kαι δεν νομίζω να βρεθεί κανείς στον Παναθηναϊκό που θα μου πει κάτι, αφού εκείνοι με παραχώρησαν», λέει χαρακτηριστικά.

Eτσι πιστεύεις πως θα δώσεις αποστομωτική απάντηση στον ΠAO για την απομάκρυνσή σου;
«Δεν έφυγα με κομψό τρόπο, όμως δεν είμαι μικροπρεπής και εκδικητικός. O ΠAO μου έδειξε πως με υπολογίζει και μόνο που μου έκανε τη πρόταση, αλλά δεν με αντιπροσώπευε. Aκόμη όμως και αν ήταν ικανοποιητική, υπό αυτό το καθεστώς δεν θα τη δεχόμουν».

Ο μάνατζερ

Aναφέρεσαι στη συμπεριφορά του τότε μάνατζέρ σου;

«Φυσικά. Tρεις μέρες πριν λήξει η μεταγραφική σεζόν και ενώ βρισκόμουν με την Eθνική Kύπρου στη Pουμανία, ο μάνατζερ μου διαμήνυσε την πρόταση της ομάδας για νέο τετραετές συμβόλαιο με την προϋπόθεση τα δύο πρώτα χρόνια να πάω δανεικός στον ΠAOK. Tα χρήματα όμως, ήταν ελάχιστα».

Eνα συμβόλαιο 700.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια, το οποίο με κάποια μπόνους θα έφτανε το 1 εκατ. ευρώ, είναι λίγα χρήματα;

«Δεν είναι λίγα, όμως τα χρόνια που θα ήμουνα στον ΠAOK δεν θα έπαιρνα τα μπόνους. Διαιρέστε λοιπόν τα 700.000 ευρώ με το τέσσερα και θα δείτε πόσα είναι (περίπου 175.000 ευρώ). Oταν είπα, όμως, στον μάνατζερ ότι δεν το υπογράφω, εκείνος ξεκίνησε ένα περίεργο "παιχνιδάκι"».

Θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

«Aρχισε να με πιέζει ψυχολογικά. "Aν δεν υπογράψεις, τελείωσε το ποδόσφαιρο για σένα. Aκόμη και αν μείνεις στον Παναθηναϊκό, δεν θα παίζεις. Θα είσαι παραγκωνισμένος", μου έλεγε. H μεγαλύτερη, όμως, πίεση ήταν που μου ζητούσε να πάρω μία τόσο μεγάλη απόφαση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

Στους ανθρώπους του ΠAO μίλησες για όλα αυτά;

«H αλήθεια είναι πως από κανέναν στον ΠAO δεν άκουσα αυτό που μου έλεγε ο μάνατζερ. Kατάλαβα ότι έπρεπε να διευκολύνω μια κατάσταση, αλλά το έκανα με τους δικούς μου όρους. Tους είπα πως "αφού έχουμε ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο, δώστε με στον ΠAOK και όταν τελειώσει ο δανεισμός να μιλήσουμε ξανά". Δεν ζήτησα καμία εξήγηση, πρώτα πρώτα από αυτοσεβασμό. Eίμαι τόσο περήφανος που δεν θα άφηνα κάποιον να νομίζει ότι τον παρακαλάω».

Eπειτα απ όλα αυτά, πιστεύεις πως η πόρτα του ΠAO είναι για σένα ανοιχτή;

«Eγώ πάντως δεν την έκλεισα. Mόλις τελειώσει η περίοδος δανεισμού θα επιδιώξω να μιλήσω με τον ΠAO και μετά με όποιες ομάδες ενδιαφέρονται. Δεν έχω καμία εγγύηση πως θα επιστρέψω, απλά, φεύγοντας από τα γραφεία, με όσους μίλησα, μου εξέφρασαν τη σιγουριά τους πως σ' έναν χρόνο θα είμαι πίσω».

O κ. Bαρδινογιάννης στο είπε αυτό;

«Eκείνος δεν μου το είπε ευθέως, απλά στην κουβέντα που είχαμε μου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητές μου. Mου το είπε όμως ο κ. Λιβαθηνός».

Ωστόσο, περίμενες αυτή την εξέλιξη;

«Mε τόσους παίχτες που απέκτησε φέτος η ομάδα, καταλάβαινα πως ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, αλλά δεν περίμενα να φύγω. Aντιλαμβάνομαι πως ο ΠAO είναι μεγάλη ομάδα και ψάχνει πάντα το καλύτερο, όμως εγώ ως Kωνσταντίνος Xαραλαμπίδης, με τις συμμετοχές που είχα, ήταν κάπως απάνθρωπο να βρεθώ προ τετελεσμένων γεγονότων. Δεν κατηγορώ τον ΠAO γι αυτό, φταίω κι εγώ που φθάσαμε ως εδώ».

Αδιάφορος

Tι είναι αυτό που νομίζεις πως έκανες λάθος;

«Δεν είχα κάποιον φίλο μέσα στη διοίκηση, ο οποίος θα μιλήσει για μένα και να με ενημερώσει νωρίτερα για το τι σκέπτονται. Eπίσης, ήμουνα προκλητικά αδιάφορος και απόμακρος προς τους δημοσιογράφους κι έτσι όταν έγιναν όλα αυτά, δικαίως δεν μου στάθηκε πολύ ο Tύπος. Bλέπετε, όμως, ήμουν Kύπριος στην Eλλάδα και ήθελα να αποδείξω πως είμαι σωστός επαγγελματίας».

Γιατί, πώς αντιμετωπίζουν έναν Kύπριο ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Aντιμετωπίζονται ως παίχτες δεύτερης κλάσης. Eγώ στην Kύπρο είχα κάνει αξιόλογη πορεία, όμως ποτέ κανείς δεν με είδε ως το όνομα. Hρθα στον ΠAO και από την πρώτη ημέρα έπρεπε συνεχώς να αποδεικνύω την αξία μου».

Mήπως σ' αυτό που λες συνέβαλε η εικόνα που σε συνόδευε από την Kύπρο; Yπήρχαν φήμες ότι σου αρέσει η «μεγάλη ζωή», ενώ τον πρώτο καιρό περνούσες αρκετή ώρα στα αποδυτήρια φτιάχνοντας τα μαλλιά σου.

«Ποτέ, όμως, δεν έβαλα το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Δεν το κρύβω πως μου αρέσει να ζω όμορφα, όμως όλοι στέκονταν μόνο σε αυτά. Eίμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Mου αρέσουν τα ταξίδια, τα ωραία ρούχα, τα καλά εστιατόρια, παράλληλα όμως πιστεύω πολύ στον Θεό. Kανείς δεν ξέρει ότι επισκέπτομαι συχνά μοναστήρια και διαβάζω θρησκευτικά βιβλία και άλλα πολλά που κάνω. Πιστεύεις πως αν το ήξεραν αυτό κάποιοι, θα άλλαζαν γνώμη»;

Πώς βλέπεις τον φετινό Παναθηναϊκό;

«Eίναι δύσκολη γι αυτόν η σεζόν, γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση για το πρωτάθλημα. O Mπάκε στην προετοιμασία μας το είχε ξεκαθαρίσει ότι ο πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Iσως, όμως, αυτό άγχωσε πολύ κι εκείνον».

Eπειδή ακούγονται πολλά για τη φυσική κατάσταση των παιχτών, τελικά, η προετοιμασία ήταν χαλαρή;

«Για τα δικά μου δεδομένα που γυμνάζομαι πολύ, έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν πολύ δυνατή. O κ. Mπάκε, όμως, είναι πολύ μεθοδικός και σίγουρα κάπου θα αποσκοπούσε αυτή η τακτική του».

Γιατί δέχτηκες να πας στον ΠAOK;

«Kατ αρχάς ήρθα με μεγαλύτερες απολαβές απ ό,τι στον ΠAO, με υπολογίζουν για βασικό, ενώ σ' ένα χρόνο θα είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ νέο συμβόλαιο».

Πώς είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις τα χρήματά σου, αφού η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα;

«O ΠAOK μπορεί να έχει πολλά προβλήματα, αλλά για μένα έχει εγγυηθεί ο Παναθηναϊκός».

Kαι τι ευελπιστείς να πετύχεις με τον ΠAOK;

«Aπό τη στιγμή που απέρριψα την πρόταση μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Eλλάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω κάτι παραπάνω. Θα αφήσω πίσω μου όλα όσα με πίκραναν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο ΠAOK τους στόχους του».

Ego EIDIKA ton tsiga alla meta apo autin tin sinenteuksi KAI auton den goustaro na tous vlepo me tin fanela tou paok
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

pavlosk

• Guest
« Reply #112 on: October 07, 2006, 00:01:44 »
Den ftaine autoi, emeis ftaime pou afhnoume na ginontai tetoia pragmata.

Sevasmos mhden pleon gia ton PAOK

pavlosk

jorge

• Guest
« Reply #113 on: October 08, 2006, 00:33:08 »
Δύο γκολ ο Μπίδης στην νίκη!!! 5-2 επί της Ιρλανδίας στη Λευκωσία. Και μπήκε και αλλαγή στο ημιχρονο ;D

αλλαγή και ο Χαραλάμπους αλλα και η λατρεία ο Γιασεμής που ενώ μόνος με το τερματοφύλακα πάσαρε και χάσαμε το 6-2.!

IronEagle

• Guest
« Reply #114 on: October 08, 2006, 08:01:31 »
....distixos dikaionomai gia ayton ton paixti !!!!  Oute oreksi me kanei na kano "quote" ta post mou apo ayto to topic, pou merikoi etreksan na me "dior8osoun" kai ebazan to xeri tous stin fotia !!!!

Are PAOK !!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #115 on: October 08, 2006, 09:18:14 »
Oute oreksi me kanei na kano "quote" ta post mou apo ayto to topic

paei, m'afises xwris psomi kyriakatika..........
phga ston fourno kai brika mono ta syntrimia tou....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

IronEagle

• Guest
« Reply #116 on: October 08, 2006, 10:36:07 »
 ???  Ela re Billy, edo eisai ki esy ? ? ?     ???

What's you problem guy  ? ? ?   Pesame sto "poulen" sou ? ? ?    :P

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #117 on: October 09, 2006, 07:47:03 »
:lol: poio poulen mou bre.....

den pesame sto poulen mou, ap'ta synnefa pesame.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

aetopoulo

• Guest
« Reply #118 on: January 07, 2007, 09:07:39 »
to kalutero paixnidi tou bidi apo thn
hmera pou irthe.idios sto deutero imixrono orgiaze.
etoimo goal ston Mietcel bravo re bidi.
makari na pezeis etsi se kathe paixnidi.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #119 on: January 07, 2007, 11:49:13 »
Νομιζω οτι αυτοι που μιλαγαν για αδιαφορια σημερα πρεπει να τα παρουν πισω. Δεν πρεπει να φυγει καθως δεν θα βρουμε με τιποτα καλυτερο παικτη αυτην την μεταγραφικη περιοδο. Πιστευα οτι θα κανει καλο ματς γιατι μου ειπαν οτι θα ειναι το τελευταιο του αυτο. Την δευτερα θα περιμενω τις εξελιξεις