Author Topic: Παν.ψωμιαδης 'Ειμαι περηφανος που ειμαι αρειανος' & αλλοι κιτρινοι πολιτικοι  (Read 2614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antonis_peraia

• Guest
IronEagle den nomizo pos prepei to skouliki na graftei me ellinika dioti milame
gia ton perifimo, diethnous fimis, titanio se omada kai lao (xoxoxo) ispaniko thiaso!!!
pos mporo to sima mias toso doksasmenis omadas (ksana xoxoxo), na to perioriso grafontas to me ellinika? kai sta salonia tis evropis pos tha paizei(kathe 13 xronia)? me ellinika gramata? katholoy sosto gia mia evropaiki xwra.
Pantos TO MONO PROVLIMA mou einai oti kolaei to floter apo to kazanaki tou xesti re gamoto!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
royfianoi arianoi
kaliteroi sas filoi oi astynomikoi

antonis_peraia

• Guest
oute kan stin eksedra den eprepe na anevei o malakas sto silalitirio
OUST
aporo re pousti mou

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Εδω ρε παιδια η πολη καθημερινα πνιγεται στην κινηση κ δεν υπαρχει ενας τροχονομος να διευκολυνει κ να εξομαλυνει την κυκλοφορια..κ ο μαλακας ο ψωμιαδης βγαινει στην χρουσαλα κ την μελετη...γαμω τον δημο κ την νομαρχια που εχουν βολεψει τους υπαλληλους του σκορδα. Λαμογια!!!!!!!!!!

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
dystyxws yparxoun akoma an8rwpoi pou pshfizoun ton enan pou vgainei se lampirh k tatiana kai ton allon pou h agaphmenh tou asxolia einai na kshlwnei plakakia.ksypnate,mauro sto maurogialouro.....
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
SYGNOMH, alla aksizoume autous pou psifizoume...
Yia ton psomiadh olo oi alloi ftene kai h nomarxia den exei eythinh pote...
EINAI O MEGALYTEROS MALAKAS KARAGIOZHS LA-I-KANTZAS POU EXEI PERASEI POTE...
Kai meis geloioi pou ton psifizoume...
Yia ton Papageorgopoulo den ksero yiati den ton vlepo kai toso syxna sta kanalia...alla o psomas einai....THEEE MOU

SALPARADISE

• Guest
Το θέμα είναι ποιοι ψηφίζουν!

Οι περισσότεροι που μένουν Θεσ/νίκη ψηφίζουν στα χωριά τους (όπως κι εγώ)......
« Last Edit: December 29, 2007, 22:33:51 by SALPARADISE »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Good point...alla ayto ta kanei ta pragmata xeirotera...yiati ypotithete oti aytoi pou einai anthropoi ths polhs exoun kai kapoio epipedo kai krish h opoia tha tous kanei na ton "steiloun"
Mipos symvenei to antitheto omos?...Polloi exoun metaferei ta dikeomata tous sthn Thesnikh kai psifizoun ton malaka?
Ase pou nomizo stis dimotikes nomarxiakes psifizeis opou meneis...isos na kano kai lathos

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
giati re???
o panagiwths einai maxhmos.....
stis parakatw photo o panagiwths-panagos-panahs h panos psomiadhs kanei oti mporei gia to kalo tou nomoy

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

northeagle_4

• Guest
Δεν ειναι θεμα μορφωσης αλλα αντιληψης των πραγματων και της πραγματικοτητας,ζουμε σε εποχες παρακμης.Ουτε μαλακες ειναι οι θεσσαλονικεις ειδικα ,ουτε ζωα ουτε αμυαλοι σε ολοι την ελλαδα η πολτοποιηση εχει πιασει τοπο μην τρωτε τον παπα των χαμουτζεων "ε καλα εσεις εκει πανω βγαζετε ψωμιαδη" στο τοιπικ τον εκλογων εχω κανει πιο εκτενη αναφορα.Απλα βαλτε ολους τους πολιτικους στην σειρα και πειτε μου σε ποσους θα το ριχνατε με κλειστα τα ματια.....προσωπικα στην Θσσαλονικη ως ηθος ξεχωριζω μονο τον Σαχινη και γενικα ακομα τον καστανιδη.ολη η πολιτικη σκηνη μυριζει σκατα κατα τα αλλα
 Κατα τα αλλα σε μελη του φορουμ καλο θα ειναι να μην απευθηνεστε με "Ξυπνατε" κ.α γιατι ειμαι σιγουρος οτι στν πλειοψηφια το επιπεδο εδω μεσα ειναι πολυ υψηλο.

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
edo kapoioi bgalan ton fasoula dhmarxo ti na leme....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

kostas4

• Guest
να δουμε ομως και ποιοι αλλοι υπαρχαν αντι του ψωμιαδη η του παπαγεωργοπουλου αν θελετε.αντε και δεν τους ψηφιζαν το 50%+,ποιους θα ψηφιζανε?την αραπογλου η την πατουλιδου?ελεος δηλαδη,αν υπηρχε καποιος αλλος αξιος και σοβαρος τοτε θα εβγαινε σιγουρα αλλα δεν υπαρχει

Offline Geo

• Αλλαγή
Τον σκουλήκο-ψωμιάδη θα τον φάμε στην μάπα, άλλα 3 χρόνια, ως νομάρχη.
Θα είναι όμως μεγάλη ήττα για τον ΠΑΟΚ, να βγει και δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αργότερα.
Διότι, δεν το κρύβει άλλωστε, αυτή είναι η επόμενη κίνησή του.
Απορώ αυτός ο άνθρωπος πότε δουλεύει. Όλο σε τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, γάμους, βαπτίσια και χοροεσπερίδες τον βλέπουμε. Α! Κάπου - κάπου παρευρίσκεται και σε κάψιμο βιβλίων!

Αλλά φταίνε και οι άλλοι, που τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν έναν ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ!

Βάλε ρε συ υποψήφιο Δήμαρχο τον Κούδα! Να δεις τι θα γίνει μετά..!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Diladh re kostas4 eisai euxaristimenos apo ton Psomiadh?
Nai psifizeis thn arapoglou, ton mpoutarh thn patoulidou h kai go den ksero poion yiati autoi oi dio exoun epaneklegei polles fores kai exoun apodeixthei axrhstoi.
Dineis thn eukeria se allous kai an kai autoi einai yia ton PEO stous stelneis spiti tous EPISHS... oi theseis den kaparonontai for ever....
Pos les eleos yia anthropous pou den tous exei dothei h eukeria...symfono den einai kai oi kaluteroi yia thn polh mas alla tous allous tous exoume faei sthn mapa kai mas douleuei olh h Ellada....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Αλλά φταίνε και οι άλλοι, που τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν έναν ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ!

SWSTA...
akradanta to pisteuo oti xrisimopoioun thn nomarxia/dimarxia Thessalonikhs yia na kapsoun autous pou den goustaroun..xronia twra akous kati onomata.....

kostas4

• Guest

αυτο ακριβως λεω.οχι maestro δεν θελω να δω την πατουλιδου,ουτε την αραπογλου,ουτε τον μπουταρη.θελω μια σοβαρη προταση οπως λεει και ο geo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δηλαδή πιστεύετε πως ο κόσμος ψηφίζει πρόσωπα; το μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή.
Εγώ νομίζω πως ψηφίζουν κόμματα, γιατί απο πρόσωπα υπάρχουν π.χ κατέβηκε ο Σαχίνης τις τελευταίες δυο τετραετίες, άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος πάνω απο όλα, αλλά και άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι που δεν το διαφημίζει μήπως πάρει καμιά ψήφο παραπάνω.
Αποτέλεσμα; τα ξέρετε τι να λέμε, αυτούς ψηφίζει ο κόσμος αυτούς τρωει στη μάπα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

kostas4

• Guest
στις δημοτικες/νομαρχιακες πιστευω οτι εχει αρχισει να αλλαζει λιγο η νοοτροπια.μην περιμενεις να βγει ο σαχινης αλλα δες το ποσοστο του μπουταρη.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν θέλω φίλε να ανοίξουμε πολιτική κουβέντα, αλλά μιλάμε για πρόσωπα αξιόλογα και είπα την γνώμη μου.
Αλλωστε δεν είμαι ψηφοφόρος της Θεσσαλονίκης αλλά πονάω αυτή την πόλη που είναι δεύτερη πατρίδα μου.
Μη κοιτάς όμως την κίνηση Μπουτάρη γιατί πάλι στα κόμματα θα καταλήξεις.
Η νοοτροπία του κόσμου δεν αλλάζει ποτέ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

northeagle_4

• Guest
Κωστα το κακο ειναι οτι ο Μπουταρης(που ειναι αντιβαρο για το επιχειρημα των χαμουτζεων για ψωμιαδη) κοβει στην πλειοψηφια απο τους μικροτερους υποψηφιους.Βεβαια στις βουλευτικες παθανε καλο πατατρακ οι 2 μεγαλοι αλλα εχουμε ακομα δρομο,ο κοσμος παντως εγω βλεπω οτι σιγα σιγα βγαινει απο τον θαλαμο αναισθησιας,κατι παει να γινει.
  Αυτο που λεει το τσακαλακι ειναι μεγαλη υποθεση,το οτι ο σαχινης δεν στηνετε διπλα στην ομαδα για να παρει καναν ψηφο ειναι προς τιμην του και σιγουρα ξερει οτι αν το εκανε θα εμπαινε πιθανον ακομα και βουλη.δεν υπαρχει για μενα χειροτερη παστα πολιτικου απο αυτον που προσπαθει να διαφημιστει μεσω μιας,ομαδας,καλλιτεχη,αθλητη που εχει λαικο ερισμα.

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
ο κόσμος ψηφίζει με κριτήριο την κομματική
του τοποθέτηση, τι να λέμε τώρα.
Κάποτε υποψήφιοι δήμαρχοι ήταν ο γνωστός
πατσατζής Κοσμόπουλος και ο πρύτανης του ΑΠΘ
και καθηγητής αρχιτεκτονικής, ο Φατούρος και
βγήκε δήμαρχος ο ντουζλαμάς.
Αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν.-
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό