Den mporesa na to diabaso olo, ....efriksa !!! Eidka sto seimeio.......
"Το πεπρωμένο ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή δεν γράφει ότι θα γίνει σώνει και καλά σπουδαίος προπονητής ή διαπρεπής διοικητικός παράγοντας."
....ekleisa tin selida tou !!!
As tou steilei kapoios ena mail, na tou epi to poso dikaio exei efoson laboume yp'opsi ta paradeigmata pou dinonte pagosmios !!!
Etsi loipon, "Το πεπρωμένο ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή δεν γράφει ότι θα γίνει σώνει και καλά σπουδαίος προπονητής ή διαπρεπής διοικητικός παράγοντας", apodikniete empraktos apo ta parakato paradeigmata !!!
- K.H. Rummenige
- F. Beckenbauer
- U. Hoenness
Protoklasatoi paixtes oloi tous, me dekades paixnidia kai stin E8niki Germanias, me pampolla tropaia (kai katoxoi tou Pagosmiou kipellou), stelexoi oloi tis, an mi ti allo, petiximenis F.C. Bayern Munchen !!!
- D. Hoennes (Mikros aderfos tou Uli Hoennes tis Bayern)
Stelexos tis (eos tote aniparktis) Hertha BSC Berlin, opou os dioikisi o pro'i'n protoklassatos senter for tis Bayern, katafere na bgalei apo tin anipolipsia tin omada tis Proteusas kai na tin odigisei akomi kai sto C.L. !!!
- M. Platini
Apo proedros tis Gallikis Omospondias, katoxos tou pagosmiou kipelou kai os paixtis kai OS PARAGONTAS THS E8NIKHS GALLIAS (to idio isxyei kai gia ton Beckenabauer stin Gemania), tora pleon dioikito stelexos tis deyetris megaliteris omospondias tou podosfairou pagosmios, UEFA !!!
Mporo na grapso xiliades paradeigmata akomi (mikroteron paixton se belinikous, alla kai mikroteron omadon, opos gia p.x. to paradeigma tis aek44 me ntemi, opou ligo poli petixe), apla tous exei peiraksei TOSO POLH, pou stin apognosi tous den kseroun ti laspi na riksoun oste na mayrasoun ton PAOK kai ton Zagor !!!
Y.G.: Eimai pragmatika periergos, na do an ayrio me8aurio prospa8isei na kanei to idio kanas giannakopoulos ston gay, ......8a grafoun ta idia !!! Ksekolla dimosikafroi atalantoi !!!