sportime τελευταια σελιδα kaneis@sportime.gr
O μονος 100% δικαιωμενος προεδρος της Α Εθνικης (πανοπουλος)αποφευγει να μιλα για υψηλες πτησεις.Αυτος που ηδη αλλαξε εναν προπονητη και απετυχε να φερει τον επομενο μοιραζει......συγχαρητηρια στον εαυτο του. <ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑ-ΕΓΩ ΜΕ...... ΣΥΓΧΑΙΡΩ>>
Μια υπεροχη μερα ηταν η χθεσινη για τον προεδρο του ΠΑΟΚ Γιαννη Γουμενο,ο οποιος, οπως δηλωνει στο sportime.gr,απο το πρωι επαιρνε τηλεφωνο τους παικτες του ΠΑΟΚ για να τους συγχαρει.Ο προεδρος,που λιαν προσφατως εδιωξε τον προπονητη-Καραγεωργιου-που ο ιδιος ως διοικηση ειχε επιλεξει,που επισης λιαν προσφατως απετυχε να φερει τον προπονητη που ο ιδιος ανακοινωσε,δηλωσε χθες δικαιωμενος για την επιλογη του.Του προπονητη ντε..........
ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Με μετριοπαθεια και σεμνοτητα ο προεδρος Γουμενος υπογραμμισε οτι ο σκορερ του καραισκακη Π.Κωνσταντιδης ηταν.....<<προσωπικη μου επιλογη,τον παρακολουθουσα απο το χειμωνα και καταλαβα οτι ειναι ο παικτης που ελειπε απο τον ΠΑΟΚ>>και οτι οκοουτς Κωστικος επισης ειναι προσωπικη του επιλογη,διοτι.....<<καταλαβα οτι του αξιζε μια ευκαιρια ....>>Ωστε ετσι ε?Ο Κωστικος τωρα εγινε προσωπικη επιλογη και οχι λυση αναγκης μετα την αποχωρηση Καραγεωργιου,ο οποιος .......δεν ηταν προσωπικη επιλογη?Και ο Ματεους τι ηταν?Δικη μου επιλογη οχι του προεδρου?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Κανονικα,λοιπον,δεν επρεπε ο προεδρος Γουμενος να παιρνει τηλεφωνο χθες τους παικτες του ΠΑΟΚ για να τους ευχαριστησει.Αυτοι επρεπε να τον καλεσουν για να τον ευχαριστησουν και να τον συγχαρουν για τις προσωπικες του επιλογες......
Επισης,ενα ευχαριστω και στον Ματεους που δεν ηρθε.(προφανως θα καταλαβε οτι κατα βαθος δεν ηταν επιλογη του προεδρου........)