Loipon den eida an yparxei thema gia to sport FM, opote to vazw edw giati ta exw parei kranio kai tha ta ksexasw psaxnontas. Epishs den kserw mipws paei se thema gia karpetopoulo, den eida, prokatavolika sorry an mpike lathos alla me ta vias kratiemai.
Eimai stin douleia kai paizei sport FM apo to prwi, ki akouw twra panoutsokarpetopoulo pou milane me ton kolka (reporter tou PAOK ap'oti katalava). Prosexte na deite.. Ton rwtaei o karpetopoustas giati leei "den egine to mats sto savvato?" "Den exw ksanakousei na diakoptetai mats apo aera", edw petagetai o panoutsos kai leei oti eixe diakopei ena stin leivadia. Synexizei o kafros o allos, (PARENTHESI, einai i monadiki stigmi pou anaferetai ston PAOK me eirwniki diathesi kai mpixtes gia tin diakopi tou mats), pws ton vlepeis leei ton skwlika??? (!!!!!!!!) pagwto o allos. Leei den asxoloumai egw me ton ari! (magkas). Tou leei nai alla einai apo panw sou.. e kai leei o reporter. E ,petagetai o panoutsos, pasxizeis na ton ftaseis tou leei. Ti lete re paidia leei o allos.. SYNEXIZOUN OI POUT@NAS gioi.. Twra tou leei poia einai i megalyteri omada tis Thes/nikis?? (AKOUTE RE..) Leei o reporter, irema paidia, apo 1-2 saizon den ginesai megali omada. Nai tou leei o karpetopoustas alla ama parei leei o aris prwtathlima, leme an, tha einai i megalyteri omada tis salonikis??
Re magkes den to exw ksanadei ayto to pragma.. Reportaz gia PAOK kai kala, kai to mouni milouse oli tin wra gia to skouliki me empaigmo kai eirwnia.
ALITES ROUFIANOI DIMOSIOGRAFOI
**EDIT**
Ftou, telika o sportfm itan mazi me sportday.. An thelei kapoios mod as to metaferei.