Author Topic: Πες μας την αιτία που ακόμα δεν γράφτηκες στον ΑΣ ΠΑΟΚ  (Read 3854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arwstos

• Αλλαγή
Πρώτον δε μπορεί να πρωταγωνιστεί ή να έχει ηγετική θέση στην λαϊκή βάση ο Λάκης Οικονομίδης, ο πρόεδρος με τις περήφανες πωλήσεις που ξεπούλησε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Εκτός αν είναι άλλο πρόσωπο και κάνω λάθος.

αν και πολυ μικρος τοτε, απ'οτι θυμαμαι ο Οικονομιδης ηταν προεδρος του
ΠΑΟΚ την χρονια που πηγαμε στο φαιναλ-φορ στο Σεφ (πρωταθλητριων) και την επομενη που
πηραμε το κυπελλο κορατς(Στεφανελ). το καλοκαιρι πουλησε δυο παικτες και μετα δε θυμαμαι
με καποιο κολπο η τετρανδρια (Κατσαρης-Πανελουδης- Βασ. Οικονομιδης και αλλος ενας)
του πηραν το ΤΑΚ ΠΑΟΚ.
αλλο να εχεις ξοδεψει παρα πολλα ποσα και μη αντεχοντας οικονομικα να πουλας και
καποιους παικτες (εχοντας φτιαξει υπερομαδα) και αλλο φυσικα να ξεπουλας την ομαδα πριν
καν γινει (βλεπε Πανελουδη).
επισης, αν δε κανω λαθος τα χρεη που ειχαν δημιουργθει απο Βεζυρτζη- Λακη Οικονομιδη
ηταν πολυ πιο λιγα σε σχεση με τις επομενες διοικησεις που ειχαν τον ΠΑΟΚ στη χρυση μετριοτητα
Ηοmo ή καποιος αλλος αν ειπα κατι λαθος διορθωστε γιατι ημουν και λιγο μικρος τοτε...
(βγηκα απο το θεμα βεβαια...)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Den exw graftei, gia tous eksis logous:
1on: Oikonomikos
2on: Apostash
3on: Erasitexnismos apo to Metwpo. De ginetai na kaneis tetoia ekdhlwsh sthn A8hna kai na mazeuontai mono 100 atoma.PAOK eisai re gmt. Kai 8eleis na suspeirwseis ton kosmo? Ypoti8etai oti 8a eisia o ka8refths tou kosmou tou PAOK. Yparxei elleimma empistosunhs apo ton kosmo tou PAOK sta proswpa pou apartizoun to metwpo. Den mporw na to eksighsw alliws, giati de nomizw oti o kosmos tou PAOK einai toso ligos se ogko. Epeita, einai diaforetikes kai oi epoxes. Alliws tha antimetwpizotan mia kinhsh th dekaetia tou 80, alliws twra. Twra prospathoun (filotima vevaia) na kanoune mia kinhsh ta paidia xrhsimopoiwntas mesa allwn dekaetiwn. Parol' auta, pisteuw sthn pro8esh ths kinhshs kai elpizw sto mellon na exw thn dunatothta (oikonomika) na metasxw se authn.
Kai mia erwthsh: Mhpws to MLV den exei petuxei? H einai nwris gia na poume kati tetoio? Kalopista rwtaw, etsi? Akoma kai na exei apotuxei,ama den uparksei antikatastaths tou, kalo tha einai na sunexisei na leitourgei kai na eggrafei me autous tous (argous) ru8mous.

Offline agraf

• Αλλαγή
To eiha iposhethei ston eafto mou: "Molis ginei dinati i online eggrafi tha to kanw amesws". O logos einai oti mono etsi kata ti gnwmi mou iparhei elpida na prohwrisei i laiki vasi. Den ehoume kamia tihi an perimenoume mono apo aftous pou zoune sti Thessaloniki. An kapoios zei sti Thessalia i sti Thraki pws tha graftei?

DIstihws omws de vlepw fws (as opsetai oo Katsaris) kai mallon tha graftw stous epomenous mines otan vrethw Thessaloniki, etsi gia to gamwto pou leme...

Pantws hwris online eggrafes den ehoume kamia elpida, einai to mono sigouro.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Symfwnw me ton agraf.To provlhma ths apostashs 8a to lysei h on line eggrafh
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

xalllara4

• Guest
Πρώτον δε μπορεί να πρωταγωνιστεί ή να έχει ηγετική θέση στην λαϊκή βάση ο Λάκης Οικονομίδης, ο πρόεδρος με τις περήφανες πωλήσεις που ξεπούλησε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Εκτός αν είναι άλλο πρόσωπο και κάνω λάθος.

αν και πολυ μικρος τοτε, απ'οτι θυμαμαι ο Οικονομιδης ηταν προεδρος του
ΠΑΟΚ την χρονια που πηγαμε στο φαιναλ-φορ στο Σεφ (πρωταθλητριων) και την επομενη που
πηραμε το κυπελλο κορατς(Στεφανελ). το καλοκαιρι πουλησε δυο παικτες και μετα δε θυμαμαι
με καποιο κολπο η τετρανδρια (Κατσαρης-Πανελουδης- Βασ. Οικονομιδης και αλλος ενας)
του πηραν το ΤΑΚ ΠΑΟΚ.
αλλο να εχεις ξοδεψει παρα πολλα ποσα και μη αντεχοντας οικονομικα να πουλας και
καποιους παικτες (εχοντας φτιαξει υπερομαδα) και αλλο φυσικα να ξεπουλας την ομαδα πριν
καν γινει (βλεπε Πανελουδη).
επισης, αν δε κανω λαθος τα χρεη που ειχαν δημιουργθει απο Βεζυρτζη- Λακη Οικονομιδη
ηταν πολυ πιο λιγα σε σχεση με τις επομενες διοικησεις που ειχαν τον ΠΑΟΚ στη χρυση μετριοτητα
Ηοmo ή καποιος αλλος αν ειπα κατι λαθος διορθωστε γιατι ημουν και λιγο μικρος τοτε...
(βγηκα απο το θεμα βεβαια...)

an kai entelws off topic, na pw oti epi final four athinas proedros itan akoma o vezirtzis, o oikonomidis anelave kana trimino meta, sigxronws me ti prosfigi tou fasoula. kapoia stigmi epratte me litotita, sigxronws omws eixe ferei stin omada rentzia pedja giannouli nesterovic, o opoios kanei karriera nba simera.apo ayta pou deixnei i istoria, isws kai na nai o pio adikimenos paragontas tou basket.egw etsi ta thimamai, an kapoios thimatai kai kati allo kalodexoumeno.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εχω ααντησεις σε καποια απο αυτα, προς το παρον δεν προλαβαινω να αναφερθω με λεπτομερειες. Παντως οπως δεσμευτηκα, συγκεντωνω ολα τα σχολια ή αντιρρησεις σας.
Μονο για την αποδειξη πληρωμης που αναφερθηκε παραπανω να πω πως αν γραφεις στη Λαικη Βαση μεσω θυρας 4, παιρνεις αποδειξη απο τη θ4. (λογικο, αφου εκει δινεις τα λεφτα σου)
Η θ4 προωθει την αιτηση σου και τα χρηματα στον ΑΣ, παιρνει απο κει την αποδειξη πληρωμης-εγγραφης την οποια σου δινει στο χερι για να ολοκληρωθει η διαδικασια.
Ολα πεντακαθαρα λοιπον κι αν υπαρχουν αμφιβολιες μπορω να σκαναρω να σας δειξω τις αποδειξεις.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

nikolisv

• Guest
ti tha ginei re paidia me tin online kolpadoumpa ??? emeis sto eksoteriko den mporoume na stiriksoume tin omada mas

Offline agraf

• Αλλαγή
Ston Katsari na pas ta peis file, pou den dehetai na dwsei sto site tis laikis vasis enan trapeziko logariasmo tou A.S. wste na mporoume me pistwtiki karta i me ena emvasma  na graftoume...Alla ti na peis, edw den ehei o erasitehnis PAOK oute computer sta grafeia tou (etsi akousa toulahiston).

chris

• Guest
oxi den exei @agraf.ego toulaxiston pu phga kai grafthka monos mu ston A.S. den eixe pc

Maverick

• Guest
Καλησπέρα αδέρφια,

Δεν έχω γραφτεί μέλος ακόμα γιατί περιμένω να δω το θα γίνει.Πόσο κάτω θα πάμε???Πότε θα βρεθεί αγοραστής???
Αν βρεθεί λέω και έχει πολλά φράγκα και σου πεί να γραφτείς μέλος  τα λεφτά που θα έχει μάσει το μέτωπο λαϊκής βάσης που θα πάνε??Θα αφήσει να υπάρχει  μέτωπο λαϊκής βάσης???
Απλά αναρωτιέμαι???
Να θυμίσω μόνο ότι στο παρελθόν έχω ακούσει ότι και τα χανούμια κάνανε κάτι παρόμοιο και κλαίνε τα λεφτά τους.Δεν τα λέω λόγω του ποσού της εγγραφής είναι αστείο...απλά σκέψεις κάνω.

Φιλικά
Maverick

Offline alexisv

• Αλλαγή
@maverick
tha eisai melos ston AS file. ekei dineis ta lefta sou k ohi sto MLB. K na brethei agorastis ta lefta sou den pane hamena. Tha stirixoun ta ipolipa tmimata tou paok. Min mperdeuis tin eggrafi ston AS me autin sto MLB. Sto MLB i sindromi tha einai 5 euro to examino k ta lefta tha pane kirios stin organosi tou kosmou se oles tis polis tis ellados (blepe prosfati ekdilosi stin athina). An kapia stigmi loipon den theorithi aparetiti i iparxi tou MLB as poume oti tha hasis 5 euro!   :o

Apopsi mou loipon opos k eho xanapei se proigoumeno post gia tin mi eggrafi einai kirios i kaki enimerosi k epikoinonia....

Anti o kathenas na bgazei tis dikes tou theories apo tin stigmi pou niothei pos iparhei kapio keno giati den pigenei stis ekdilosis gia na mathei...rotontas?

File maverick eida pos eisai apo peiraia. Entelos filika se rotao, stin ekdilosi tis athinas piges? An nai, ekanes erotisis pros tous ipeuthinous (zouraris ktl) gia na katalabis kalitera to olo thema? An den piges, giati?

**K oi parapano erotisis ishioun gia olous osous eihan tin eukeria na pane se kapia ekdilosi tou MLB stin poli tous...
« Last Edit: March 29, 2006, 09:20:17 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

apostolos

• Guest
Ki egw den exw graftei akoma logw ths mh yparkshs on line eggrafhs. Tha erthw vevaia to Septembri mia bolta Ellada, alla elpizw na mh xreiastei na graftw toso arga. Ante organwtheite na sas steiloume ta wraia mas  \ (yen). Ase pou exei paei to eyrw 150 \ to ena kai mas exei tsakisei sthn kurioleksia. Pou tha paei auth h douleia? Alla gia thn PAOKara as mas ta fane kai oi trapezes kai ta taxydromeia xalali....

PAOK kai xalasmeno sushi....

PAOK kai giapwneza me isia dontia....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
kai ego eimai apo Kriti kai den mporo na grafto logo tis apostasis... :/
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline arwstos

• Αλλαγή
η Λαικη Βαση στο ποδοσφαιρο του ΠΑΟΚ ειναι ο τελευταιος στοχος
αυτης της προσπαθειας που εχει ξεκινησει.

εαν θες να προχωρησει το εγχειρημα της Λαικης Βασης ------------> πρεπει οπωσδηποτε να γραφτεις στον Α.Σ. ΠΑΟΚ

ειναι αλλο θεμα ομως αν συμφωνεις ή οχι με το μοντελο της Λαικης Βασης
και αλλο η εγγραφη σου στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
υπαρχουν δεκαδες ομαδες στην Ευρωπη στις οποιες
δεν υπαρχει μοντελο Λαικης Βασης στη παε( εχουν δηλαδη μεγαλομετοχο)
ομως ο αντιστοιχος Ερασιτεχνης τους εχει δεκαδες χιλιαδες μελη.
(οπως δηλαδη ειναι και ο γαυρος)

ακομη και αυτο σε πρωτη φαση ειναι επιβεβλημενο να γινει.

μη ξεχναμε τις αποφασεις που παιρνει ενα μελος του Α.Σ. ακομη και τωρα

επιγραμματικα, οι δυο σημαντικοτερες:

1)   εκλεγει τη διοικηση του Α.Σ.

αν ειχαμε μια σωστη διοικηση στον Α.Σ. τα τελευταια 3-4 χρονια μονο
θα ειχαμε σιγουρα καλυτερες εξελιξεις στα παρακατω θεματα:
- υπεξαιρεση των δις απο το Μπατατουδη και καμια κινηση απο τη διοικηση του Α.Σ. παρολο που εχασε οικονομικα και ο Α.Σ.
- απο 51% ο Γουμενος παιρνει το 67% με τη θετικη ψηφο του Α.Σ. ως κατοχου του 10% των μετοχων
- φιασκο στα ολυμπιακα εργα για το Γηπεδο της Τουμπας παρολα τα δις που δοθηκαν και καμια ενεργεια απο τον Α.Σ.
- καταντια του μπασκετ (οι μετοχες της ΚΑΕ χαριστηκαν ουσιαστικα απο τον Α.Σ. στον οποιο καναν κουμαντο Κατσαρης- Πανελουδης
στο Πανελουδη, απο το ενα χερι στο αλλο δηλαδη. φυσικα παλι δεν εγινε καμια κινηση απο τη διοικηση του Α.Σ. παρολο που η ομαδα
εφτασε μια ανασα απο την Α2)

2) αποφασιζει για το πολυ σημαντικο θεμα της Νεας Τουμπας, οταν θα τεθει

ειναι ακρως επικινδυνο μια τετοια αποφαση στην οποια παιζονται τεραστια ποσα που δεν μπορειτε να φανταστειτε
να παρθει απο λιγα ατομα. ακομη και τα 1000 και τα 2000 μελη για μενα ειναι παρα πολυ λιγα για να παρουν μια τετοια αποφαση.
γι'αυτο το θεμα διαβστε και το παρακατω κειμενο που τα λεει πολυ καλα:
http://www.paok1926.gr/stadium.asp

αν βλεπετε ιδιοτελεια σε καποιον( ειτε ο καποιος λεγεται Κατσαρης ειτε λεγεται Ζουραρις)
τοτε ειναι που πρεπει να γρεφτειτε επειγοντως στον Α.Σ. για να εμποδισετε τις κινησεις τους
με τη ψηφο σας.

μη ξεχναμε επισης οτι τα χρηματα μας ενισχυουν ολα τα εραστεχνικα τμηματα του ΠΑΟΚ.
(βολευ,χαντμπαλ, πολο, στιβο κλπ)

συνεχιστε να αναφερετε τους λογους για τους οποιους δεν εχετε γραφτει στν Α.Σ. παντως.
μονο ετσι η κινηση αυτη θα οργανωθει καλυτερα.

Πες μας την αιτία που ακόμα δεν γράφτηκες στον ΑΣ ΠΑΟΚ

« Last Edit: March 29, 2006, 17:27:48 by arwstos »

chris

• Guest

eidika eseis pou eiste kai ston a.s tha prepei na skedteite kala ti tha pshfhsete....

@bL-4-cK_religion

gia pes mas tus logous pu den grafthkes akoma ston AS. paliopaido e paliopaido  :b347:  :laugh:

warrior 4

• Guest
geia sas aderfia apo thn makrinh kai aspromauri australia...
kai emeis edw exoume polla melh ston syndesmo mas pou theloun na graftoun alla to problhma mas einai h apostash

pavlosk

• Guest
1)Apostash...pws 8a pshfizw otan eimai 2000 Km makria????

2) Polles dyskolies gia thn eggrafh...mesw 8yra4, mesw allwn sundesmwn polla empodia

3) oikonomiko....polla ta lefta etsi gia thn plaka, idiws se sunduasmo me to 1)

pavlosk

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Prosopika, to 1) kai to 3) einai ta mono poy mporo na ektimhso os sovarh dikaiologia gia ton ka8ena mas. Mono ayta.

Pantos gia to 2) @Pavlosk (kai opoiosdhpote allos), mporo na voh8hso, an 8eleis/8elete steilte PM.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline arwstos

• Αλλαγή
οταν επιτευχθει η δυνατοτητα εγγραφης στον Α.Σ. για τους ΠΑΟΚτσηδες εκτος Θεσσαλονικης
(γιατι ειναι θεμα χρονου πια)
πρεπει αμεσως να βρεθει και μια νομιμη λυση για το 1) που λεει ο pavlosk
δηλαδη:
να δίνεται η δυνατότητα στα μέλη του Α.Σ. να ψηφίζουν και από απόσταση
και όχι μόνο με τη φυσική τους παρουσία στις Γενικές Συνελεύσεις.

επισης, για οσους προκειται να γραφτουν ας γραφτουν μεχρι τις 30 Απριλιου.

αυτο το λεω γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο του χρονου να εχουμε εκ νεου εκλογες στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
στις εκλογες φετος θα υπραχουν τουλαχιστον 2 ψηφοδελτια (ΜΛΒ και Κατσαρης) οποτε δεν ειναι καθολου
απιθανο στην αντιστοιχη Γενικη Συνελευση του Μαιου να υπαρξει μια προταση μομφης απο την ηττημενη πλευρα
καθως και απο τα μελη και να παμε σε νεες εκλογες του χρονου...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
για να πω και εγώ το κατί της μου..
Ο πρώτος βασικός λόγος για μένα τα λεφτά. Κάπως το ποσό δεν είναι αμελητέο και για μένα. Βλέπετε έχω πάρει και διαρκείας στην 4 ο μαλάκας καθώς την πάτησα και εγώ... Και για να κάνω το Χίος - Θεσσαλονίκη θέλω 60 ευρώ μπρος πίσω μόνο για εισητήρια...  Δεύτερος λόγος είναι ότι επειδή είμαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη νοιώθω ότι θα δώσω κάποια λεφτά αλλά θα πάνε χαμένα. Δλδ απλά θα τα δώσω θα πάρω μια βεβαίωση ότι είμαι μέλος στον Α.Σ. και δεν θα έχω καμία "δύναμη". Ελπίζω πως καταλαβαίνετε. Ως για το ότι είμαι μακριά δεν είναι πρόβλημα για να γραφτώ καθώς έχω πάει πέντε φορές Θεσσαλονίκη φέτος και θα μπορούσα να γραφτώ σε μια από αυτές.

Νομίζω πως οι συνθήκες για τους ΠΑΟΚτσήδες εκτός Θεσσαλονίκης είναι κάπως ανώριμες. Λίγο τα λεφτά, λίγο ότι δεν θα μπορούν να ψηφίσουν(επειδή είναι μακριά), λίγο το ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ΓΙΑΤΙ να γραφτείς (εγώ ξέρω λόγω του forum αλλά πολλοί δεν ξέρουν)  σε αποθαρύνουν από το να γραφτείς...
Όταν οριμάσουν λίγο οι συνθήκες και βρω κάποια χρήματα θα γραφτώ. Βεβαία να μου πεις άλλοι ΠΑΟΚτσηδες τρέχουν για να γίνουν μέρικα πράγματα, αλλά νομίζω πως από εδώ που είμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά...
Καλή δύναμη σε όλους όσους τρέχουν για να γίνει το όνειρο, πραγματικότητα!!
oooooooo PAOKara exo trela...