Author Topic: Πες μας την αιτία που ακόμα δεν γράφτηκες στον ΑΣ ΠΑΟΚ  (Read 3778 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
να υπενθυμισουμε οτι υπαρχουν εκλογες μαιο-ιουνιο.

LFPADRAM

• Guest
Πριν απο λιγο επικοινωνησαν μαζι μου απο τον ερασιτεχνη και με ενημερωσαν γιαυτο που εγραψε καποιος αδερφος και πιο πανω οτι τα γραφεια του ερασιτεχνη θα ειναι ανοιχτα απο τις 4 και μεχρι την ωρα του αγωνα με την κολογρια για να πληρωσει οποιος θελει την ανανεωση της συνδρομη του (η και να γινει μελος αν δεν ειναι λογικα). Πρωτη φορα επικοινωνουν μαζι σου και δεν ξερω αν εχει να κανει με τις εκλογες που ερχονται η αν οργανωθηκαν καπως καλυτερα. Για τα καρτελακια που τον ρωτησα μου ειπε οτι συντομα (ποσο??) θα βγουν και να φανταστεις μου λεει ουτε εγω εχω!!(επιτιμος εισαι ρε φιλε και επρεπε να χεις ενω εμεις οχι?βρε μπας και ηταν ο κυρ θανασης γιατι ηταν και πριν τις 4 η ωρα  :o)

kp-83

• Guest
Προσωπικά δεν γίνομαι μέλος του ΑΣ γιατί δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος εμπιστοσύνης που να δίνει όραμα, διαφάνεια και να παλεύει για το καλό του ΠΑΟΚ......Τον Κατσαρίδα, Δημοκράτη,  πανελούδης (ούτε που τον διέγραψαν τον καταστροφέα του μπάσκετ!!!!!Τον είχαν ως επιβράβευση αντιπρόεδρο του ΑΣ!!!!!!!), το υπόλοιπο συμβούλιο τους καθώς και τους άλλους αιώνιους παράγοντες ΠΑΟΚάρχες τους βαρέθηκα, τους σιχάθηκα ας σηκωθούν να φύγουν αφού είναι αποτυχημένοι σε όλα τα επίπεδα.....Τι περιμένουν οι καταστροφείς;;;;;Άλλα που τέτοια ευθιξία!!!!! υπάρχει το νέο γήπεδο τους άνοιξε η όρεξη.....λαμόγια.....Αν δεν παίρναν τον μπούλο τους από την παε (να ναι καλά ο Ζαγοράκης και η υπόλοιπη διοίκηση) όπως είναι τώρα το μπάσκετ θα ήμασταν και στην μπάλα......
    Το μόνο που τους νοιάζει είναι το προσσωπικό τους συμφέρον......Στις μέρες αυτών δεν είναι τυχαίο ότι διαλύθηκαν ΠΑΕ και ΚΑΕ χωρίς καμιά αντίδραση (δεν ξέραν ότι δεν πλήρωναν κανένα και αιμορραγούσαν, χρέωναν την ομάδα γούμενος και πανελούδης; ) αντίθετα πίνανε ποτάκια με τον Γούμενο και σχεδίαζαν πως θα έβαζαν φουρνέλο στην ΤΟΥΜΠΑ!!!!Αυτός είναι ο Κατσαρίδας και η διοίκηση του.....Δεν είναι τυχαίο που κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν έχει αναλάβει ΠΑΕ και ΚΑΕ αφού πρώτα πρέπει να πάρει την άδεια του ΑΣ.Όλοι με τον κατσαρίδα και τα άλλα συν αυτό λαμόγια  μιλάνε και φεύγουν.....Γιατί άραγε;;;Αλήθεια αυτός παραιτήθηκε στα αλήθεια;;;;Ή ακόμα κινεί τα νήματα και ο άλλος είναι απλά η μαριονέτα του;;;;;Γιατί ο άλλος καταστροφέας του μπασκετ δρόσος μιλάει με τον Κατσαρίδα ακόμη;;;;;;Αφού είναι απλά μέλος όχι πρόεδρος;;;;;Άσε ρε κατσαρίδα που παραιτήθηκες......
   Πρέπει να υπάρξει ένα τέτοιο άτομο όπως ο Ζαγοράκης ο οποίος με την τιμιότητα και την σκληρή και ανιδιοτελή δουλειά έπεισε τον κόσμο και έσπασε όλα τα ρεκόρ σε διαρκείας και σε μετόχους (αν και λίγοι για τον λαός μας....Θα χουμε και δεύτερη ευκαιρία για μετοχές το Μάρτιο).Ένας τέτοιος  άνθρωπος πρέπει να ηγηθεί στον ΑΣ να δώσει όραμα, διαφάνεια, τιμιότητα να ανοίξει τις πόρτες του  ερασιτέχνη στον πολύ κόσμο.....Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος εμπιστεύτηκε τον Ζαγοράκη και όχι τους ΠΑΟΚάρχες της προηγούμενης διοίκησης βεζυρτζή οικονομίδη.....Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο.....Ο μόνος άνθρωπος  αποδεκτός, τίμιος, νέος, άφθαρτος, μορφωμένος, ακέραιος  που μπορεί να ηγηθεί τον ΑΣ είναι ο Παπαδόπουλος που ήταν υπεύθυνος οικονομικών στη παε αλλά δεν ξέρω αν έχει τη διάθεση και θέλει να γίνει πρόεδρος του ΑΣ.Μακάρι να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές του ΑΣ και να καθαρίσει τις κοπριές από εκεί μέσα......
    Και αν μου πείτε ότι πρέπει να γραφτώ για να τους διώξω απαντώ ότι αυτοί πρέπει πρώτα να φύγουν όπως ο γούμενος με κυνήγι και ξύλο......Δεν τους αξίζει τίποτε περισσότερο.....Γιατί και όπως αποδείχτηκε και στην ΠΑΕ πρώτα αναλαμβάνει κάποιος τίμιος, καθαρός, ΠΑΟΚΤΣΗΣ και μετά έρχεται και η μαζική λαϊκή συμμετοχή και συμπαράσταση.Όσο θα είναι αυτοί δεν θα υπάρχει συμμετοχή του λαού.....Κανένας σοβαρός δεν θέλει να αναμιχτεί με την κοπριά.......

Offline cure

• Αλλαγή
Απλά φίλε μου έχεις μόνο ένα άδικο σε όσα λες. Ένα αλλά μεγάλο.
Αν γίνει το χατίρι σου και το δικό μου και πολλών πολλών άλλων και ο Γιάννης Παπαδόπουλος διεκδικήσει στις ερχόμενες εκλογές τον ΑΣ, εσύ (και όλοι όσοι σκέφτονται έτσι) δεν θα μπορέσεις να τον ψηφίσεις.
Σε αυτή την περίπτωση ο λαός φέρνει τον Παπαδόπουλο στον ΑΣ και δεν ακολουθεί.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
kp-83 δεν είναι επιχείρημα αυτό για να μη γίνεισ μέλος στον Α.Σ. Με το να γραφτείς έχεις δικαίωμα ψήφου σε κάθε εκλογική αναμέτρησι για την προεδρία. Εσύ,εγώ και ο καθένας μας έχουμε τη δύναμη να διώξουμε καθένα που πιστεύουμε οτι δεν κάνει.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
kp-83 δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος το βλέπει σαν και εσένα γιαυτό ο Α.Σ ΠΑΟΚ βρίσκετε εκεί.

Η αλλαγή στα διοικητικά θα γίνει μόνο με εκλογές και θα ψηφίσουν μόνο τα μέλη του.

Όσο δεν αυξάνονται τα μέλη να ξέρεις πως και στις επόμενες εκλογές αυτοί θα βγούνε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το ξέρετε όλοι.

Συνεχίστε να αδιαφορείτε, θα έρθει ο από μηχανής θεός να αλλάξει τα πράγματα.

Όσο για το τι έχει κάνει τόσα χρόνια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ η διοίκηση του ερασιτέχνη το γνωρίζουμε όλοι.

Το θέμα είναι ότι έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά, γιατί αφήσαμε το ερασιτέχνη στην τύχη του.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ