Author Topic: Πες μας την αιτία που ακόμα δεν γράφτηκες στον ΑΣ ΠΑΟΚ  (Read 3757 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
Δε λεω ο Ζαγορακης να μη δινει τα ποσοστα στον Α.Σ. που δικαιουται απο τις τρεχοντες αγωνιστικες υποχρεωσεις.
...

IronEagle δε διαβασες προσεκτικα τι εγραψα (αν αναφερεσαι σε μενα).
Ημουν ξεκαθαρος. Τα ποσοστα που πρεπει να δινει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Α.Σ. εγραψα οτι
πρεπει να τα δινει κανονικα (απο εισπραξεις, μπουτικ κλπ).
Το χρεος ομως της ντροπης που υπαρχει απο την περιοδο Γουμενου - Μπατατουδη και το οποιο
εγινε με μεγαλη ευθυνη και του κυριου Κατσαρη πρεπει να διαγραφει με ομοφωνη αποφαση των μελων
του Α.Σ. κατα τη γνωμη μου.
« Last Edit: January 26, 2008, 15:57:03 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
...Ki ap th myga ksygki einai h dikh moy apanthsh

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

IronEagle

• Guest
...telos panton, kali tixi opos kai an kini8eite !!!
Apla sas leo oti xreiazete "maza" se opoiodipote ekxeirima kata tou katsari, pou distixos den exete/exoume !!!!

Y.G.: Prepei na bre8ei i "formoula", oste osoi 8eloun na enisxyoun ton podosfairiko PAOK, na eggrafonte apeu8eias stin PAE os meloi, kai oxi se endiamesous silogous-foreis-sindesmous klp. !!!

Y.G.2: Ka8e a8lima PAOK, prepei na autodioikeite xoris endiamesous "ntabatzides" typou katsari !!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
arwste  μάλλον η εμπάθεια του iron για αυτούς τους ''καποιους'' τον έκανε να μη διαβάσει προσεκτικά αυτά που έγραψες.
Και επειδή είμαι σε αυτούς τους ''κάποιους'', αν δεν είμαι και ο μοναδικός να απαντήσω πως ναι η π.....α μπορεί να τα φέρνει έτσι στο μυαλό σου, αλλά τον ερασιτέχνη θα τον υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους.
Γιατί ο ερασιτέχνης είναι ο δικέφαλος που ΟΛΟΙ αγαπάμε και αυτός δεν μπαίνει πάνω απο ονόματα ακόμα και του Ζαγοράκη.

Αλλά για να στο πω και διαφορετικά, για να το καταλάβουν και οι άλλοι, ο Ζαγοράκης και το επιτελείο του δικαιούνται να τους χαριστούν τα χρέη του Α.Σ. γιατί:

1 δεν τα δημιούργησαν αυτοί
2 δεν τα ζήτησε ποτέ τόσα χρόνια ο ερασιτέχνης
3 υπάρχει στην ΠΑΕ διοίκηση που έχει @@ και τα βγάζει όλα στη φόρα
4 Την απόφαση θα την πάρει, εάν την πάρει το σώμα του ερασιτέχνη και οχι τα 50 άτομα η ο μπαρπα - Θανάσης

Ελπίζω να κατάλαβες, αν οχι δεν θα συνεχίσω θα καταλάβουν οι άλλοι.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

IronEagle

• Guest
File mou me eironika sxolia typou: "....Ελπίζω να κατάλαβες, αν οχι δεν θα συνεχίσω θα καταλάβουν οι άλλοι.",
de 8a katafereis apolitos tipota, DYSTIXOS, oso pio grigora to katalabeis ayto, toso kalitera gia sena
(giati blepo exeis analabei kapoies protoboulies sto forum, metaksi allon na proselkiseis kosmo ston A.S.,
pou opos apodikneiete den akolou8ei kaneis !!!) Isos an allakseis YFOS kai tropo omilias ta katafereis kalitera !!!
Filika,
mpas kai petixeis sto diskolo ergo sou !!!

Kai gia na teleiono kai ego tin skepsi mou,
....NAI, OLIKH DIAGRAFH OPOIODHPOTE XREOUS THS PAE, SE OPIONDHPOTE (AKOMH KAI STON A.S.) !!!!
H diafora mou omos me mena kai sena einai, oti ego to elega apo kairo, eno esy tora pou ir8e to  *************
(Kai kapoios an 8imamai kala elege oti o A.S., me legomena tou antiproedrou Dimokrati Papadopoulou, DEN ZHTAEI LEFTA APO ZAGOR gia logous euno'i'tous, eno apo Zagor akousame to anti8eto stin S.T. prox8es !!! Den ksereis ti na akouseis kai tin pistepseis, se oti afora autin tin "organosi" me onomasia A.S.PAOK !!!)

edit tsakalaki

Τις εκφράσεις αυτές να τις κρατήσεις για αυτούς που έχεις φιλικές σχέσεις, γιατί εμένα δεν με γνωρίζεις προσωπικά.
Οσο για το σχόλιο μου που παραθέτεις, δεκάδες φορές στο παρελθόν σου έχω εξηγήσει και εσύ συνέχιζες τα δικά σου.
Καμία ειρωνία, μόνο ξεκάθαρες κουβέντες απο εμένα.
« Last Edit: January 26, 2008, 16:36:01 by tsakalaki »

LoGotHeTiS

• Guest
Συμφωνώ με την πρόταση του arwstos..

Πάντως από το πρώτο φιλικό με την Λιβόρνο ο ερασιτέχνης απαίτησε το ποσοστό του..Και καλώς θα έκανε ΑΝ όλα αυτά τα χρόνια το απαιτούσε και από τους προγενέστερους ή έκανε και κανέναν έλεγχο με το 10% για να μην φθάσουμε σε αυτό το σημείο..Το να κάνεις τσαμπουκά από την πρώτη μέρα σε αυτούς που ανέλαβαν το δύσκολο έργο να σώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα,που εσύ έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια,είναι τουλάχιστον πούστικο..

IronEagle

• Guest
Telika eisai poli .....asteios !!!!
Kataferes na me tsatiseis ....PALI !!!!  To katalabeno na to kaneis auto (na eironeuese kai na perniese yper ano), otan diafoneis mazi mou,
alla na to kaneis ayto kai se mia kai monadiki periptosi pou simfonoume, einai an mi ti allo     ....tragiko !!!

Poia ekfrasi se peirakse ? ? ?  To: "...ir8e to augo ston kolo..." ? ? ?  Einai tropos tou legein agorina mou(*), min to perneis kiriolektika !!!!

Poio einai to sxolio pou sou para8eto ? ? ? Oti o A.S. prepei na katergi8ei kai ta a8limata na ginoun autodioikoumena gia na min "trone" oi mesazontes ? ? ? 
Ti mou exeis eksigisei ? ? ? Oti einai o nomos tou kratous kai opoios goustarei ? ? ?  Distixos den me pei8eis !!!!

To an einai eironiko to post sou 'H an einai kseka8ares koubentes ase na to krinoun alloi, oxi o esy o idios !!!  Den exo dei kanena na grafei ek ton ysteron ti simanei to post kai me pio yfos to egrapse !!!

((*) Koita na deis pou 8a peiraxtei gia to agorina mou tora !!!!)

Εκφράσεις στυλ ''τρόπος του λέγειν'' σε αυτούς που έχει φιλικές σχέσεις σε εμένα όχι.
το σχόλιο μου που σε πείραξε
"....Ελπίζω να κατάλαβες, αν οχι δεν θα συνεχίσω θα καταλάβουν οι άλλοι.",  και δεν ήταν ειρωνικό
ΤΕΛΟΣ όποιος κατάλαβε βγάζει τα συμπερασματα του.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΕ ΚΑΕ ΚΛΠ

« Last Edit: January 26, 2008, 17:24:05 by tsakalaki »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παιδιά τα λεφτά είναι πολλά η μείωση στα 80 ευρώ το χρόνο ήταν καλή αλλά λίγη. Προσωπικά πιστεύω οτι και στα 50 να πέσει πάλι δεν θα υπάρξει μεγάλος αριθμός εγγραφών γιατί πάλι τα λεφτά κατα την γνώμη θα είναι πολλά. Και το εξηγώ : Το θέμα και το νόημα της εγγραφής στον Α.Σ δεν είναι κάποιο μέλος να γραφτεί , να συμετάσχει μία φορό σε μία γενική συνέλευση και μετά ψάξε να τον βρεις . Πιστεύω πως η συνδρομή πρέπει να πέσει στα 20 το πολύ 30 ευρώ , για να μπορεί το μέλος ανά πάσα στιγμή να μπορεί να ανανεώνει την συνδρομή του και να συμμετέχει συνεχώς στον Α.Σ . Από την άλλη τα χρήματα που θα λαμβάνει άμεσα ο Α.Σ μπορεί να είναι λιγότερα από τις συνδρομές θα μπορεί όμως να κάνει εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες και λόγω του μεγάλου όγκου των μελών τα χρήματα που θα λαμβάνει από αυτές τις συμφωνίες να είναι πολλαπλάσια από αυτά που θα έπαιρνε από τις συνδρομές . Εγώ δεν είμαι μέλος στον Α.Σ γιατί τα χρήματα για την συνδρομή ειναι αρκετά και δεν ξέρω αν θα μπορώ να είμαι συνεπής κάθε χρόνο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
e oxi kai 20 kai 30 evrw.to pio logiko einai sta 50 me 65.as dextoume ta 80 pou isxuoun twra.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Παιδια θελω να γραφτω στον ερασιτεχνη, είναι τελευταια βδομάδα πριν τις 30 μαρτιου.
Δεν εχω καποιον γνωστο απο τον ΑΣ για να υπογραψει για την εγγραφη μου.(χρειαζεται 2 υπογραφες απο αλλα μελη οπως ξερετε)
Μπορει να βοηθήσει κάποιος???

Offline arwstos

• Αλλαγή
To θεμα αυτο με τις υπογραφες πλεον ειναι περισσοτερο τυπικο.
Δηλαδη και χωρις υπογραφες να πας μια αιτηση συμπληρωμενη θα γινει δεκτη απο τον Α.Σ.

Παρολαυτα, σου εστειλα με mail μια αιτηση σκαναρισμενη με μια υπογραφη.
Δες τα e-mail σου.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Ok φιλε, ευχαριστώ!!!!
Ελπιζω να μην υπαρχει περιπτωση να μην την δεχτουν...

Offline alexisv

• Αλλαγή
e oxi kai 20 kai 30 evrw.to pio logiko einai sta 50 me 65.as dextoume ta 80 pou isxuoun twra.

Gia osous den gnorizoun, o AS gay-ros pou kanei kai protathlitismo se polla athlimata opos to volley kai to polo (antithetos me emas) kai horis diki tou periousia (antithetos me emas) ehei etisia sindromi 60 euro !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

CLUB LARISA

• Guest
Για όσους δεν καταλαβαίνουν που ακριβώς βαδίζει ο Σύλλογος εν ονόματι Π.Α.Ο.Κ. , για όσους δε χαμπαριάζουν οτι Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, για όσους δεν έχουν δει τη βαθμολογία της Α1 του Μπάσκετ, για όσους δεν έχουν δει οτι το βόλλευ θα παίξει play out για την παραμονη στην πρώτη κατηγορία (!!!!!!!!), ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟΝ Α.Σ. Η κατάντια του μπακάλη δεν έχει όριο κ μεις χτενιζόμαστε......
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.paok1926.gr/news.asp?ID=50

ÁÍÁÊÏÉÍÙÓÇ

Èåóóáëïíßêç, 4 Áðñéëßïõ 2008

Ößëå ÐÁÏÊôóÞ,

Åßíáé ãíùóôÞ ç ðñïóðÜèåéá ðïõ êÜíïõìå ùò ÌÝôùðï ËáúêÞò ÂÜóçò, áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ ðïõ éäñõèÞêáìå, ãéá ôï Üíïéãìá ôïõ Á.Ó. óôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçí åããñáöÞ íÝùí ìåëþí.

Åßíáé åðßóçò ãíùóôü üôé ìå óõíå÷åßò áíáêïéíþóåéò ôï ôåëåõôáßï äéÜóôçìá êáëïýóáìå ôïõò åíäéáöåñüìåíïõò íá åããñáöïýí ìÝ÷ñé ôéò 31 Ìáñôßïõ 2008, ðñïêåéìÝíïõ íá Ý÷ïõí üëá ôá äéêáéþìáôá ôùí ôáêôéêþí ìåëþí óôçí ÔáêôéêÞ ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôïõ ÌáÀïõ/Éïõíßïõ 2008 êáé óôéò áñ÷áéñåóßåò ãéá íÝá äéïßêçóç ðïõ õðü öõóéïëïãéêÝò óõíèÞêåò èá ãßíïõí óôçí ÔáêôéêÞ ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôïõ ÌáÀïõ/Éïõíßïõ 2009.
ÂÜóåé ôïõ êáôáóôáôéêïý ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ, õðÜñ÷åé ç äõíáôüôçôá, åö’ üóïí ôï åðéèõìåß ç äéïßêçóç ôïõ Á.Ó, íá ðáñáôáèåß ç ðáñáðÜíù çìåñïìçíßá.

Ãéá ôï óêïðü áõôü, åìåßò ùò ÌÝôùðï ËáúêÞò ÂÜóçò, áðïóôåßëáìå åðéóôïëÞ ðñïò ôçí äéïßêçóç ôïõ Á.Ó. æçôþíôáò íá åíåñãïðïéÞóïõí ôçí êáôÜëëçëç äéáäéêáóßá âÜóåé ôïõ êáôáóôáôéêïý, þóôå üóïé ößëïé ÐÁÏÊôóÞäåò õðïâÜëëïõí áßôçóç ìÝ÷ñé 15 ÌáÀïõ 2008 íá ìðïñÝóïõí íá óõììåôÜó÷ïõí êáíïíéêÜ óôéò åðåñ÷üìåíåò ÃåíéêÝò Óõíåëåýóåéò êáé íá Ý÷ïõí üëá ôá äéêáéþìáôá ôùí ôáêôéêþí ìåëþí.

EðåéäÞ åðßêåéôáé ç óõíáßíåóç ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ óôï óõãêåêñéìÝíï áßôçìá, êáëïýìå üóïõò ößëïõò åðéèõìïýí êáé äåí ðñüëáâáí ãéá äéÜöïñïõò ëüãïõò, íá õðïâÜëëïõí ôçí áßôçóç åããñáöÞò ôïõò ìÝ÷ñé ôéò 15 ÌáÀïõ 2008.

Åðßóçò åíçìåñþíïõìå üôé óôïí áãþíá ðïäïóöáßñïõ ìå ôçí ÁÅÊ, èá äéåíåñãçèïýí ìáæéêÝò åããñáöÝò óôá ãñáöåßá ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ, êÜôù áðü ôç èýñá 7, óýìöùíá ìå ðñïöïñéêÞ õðüó÷åóç ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ ðñïò ôïõò åêðñïóþðïõò ôïõ Ìåôþðïõ ËáúêÞò ÂÜóçò.

¼óïé ößëïé åßíáé áðü ôçí åðáñ÷ßá êáé áäõíáôïýí íá ìåôáâïýí óôçí Èåóóáëïíßêç ãéá ôçí õðïâïëÞ ôçò áßôçóçò, ìðïñïýí íá óõìðëçñþóïõí ôçí áßôçóç ðïõ èá âñïõí óôï site ôïõ Ìåôþðïõ ËáúêÞò ÂÜóçò, íá ôçí õðïãñÜøïõí êáé íá ôçí áðïóôåßëïõí óôç äéåýèõíóç: ÌÝôùðï ËáúêÞò ÂÜóçò ÐÁÏÊ - ÔÈ.10041 – ÔÊ. 542.10 – Èåóóáëïíßêç»

Ïé Üíèñùðïé ôïõ Ìåôþðïõ ËáúêÞò ÂÜóçò èá õðïâÜëëïõí ôéò áéôÞóåéò óôïí Á.Ó. ÐÁÏÊ ãéá ëïãáñéáóìü ôïõò, êáé èá áðïóôåßëïõí ôá÷õäñïìéêÜ ôçí áðüäåéîç ðëçñùìÞò ôïõ Á.Ó. ðïõ áðïôåëåß êáé áðüäåéîç åããñáöÞò ó’ áõôüí.

Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ áðáéôïýíôáé ãéá ôçí åããñáöÞ, 72,00 €, ìðïñïýí íá áðïóôÝëëïíôáé åßôå ìå ôá÷õäñïìéêÞ åðéôáãÞ óôçí ßäéá äéåýèõíóç, Þ íá êáôáôßèåíôáé óôçí ÅìðïñéêÞ ÔñÜðåæá óôï ëïãáñéáóìü ôïõ Ìåôþðïõ ËáúêÞò ÂÜóçò, ìå áñéèìü 62793911 êáé ãéá ôïõò êáôïßêïõò åîùôåñéêïý IBAN GR650120445000000062793911 áíáöÝñïíôáò áðáñáßôçôá ôï ïíïìáôåðþíõìü ôïõò óôï áðïäåéêôéêü êáôÜèåóçò. 

Bayern4

• Guest
Το σαββατο μετα τις 16:00, τα γραφεια του ΑΣ θα ειναι ανοιχτα για οσους θελουν να γινουν μελη κ για αυτους που θελουν να πληρωσουν την συνδρομη τους.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Να ρωτησω ρε παιδια?
Η συνδρομη μου εχει ληξει απτον Δεκεμβριο.

Δεν εχω πληρωσει.
Τωρα που θα πληρωσω θα πληρωσω το εξαμηνο Δεκεμβριος-Μαιος ή το 6μηνο Φεβρουαριος-Ιουλιος?

Εγινα κατανοητος?

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Θα πληρώσεις, αν πληρώσεις εξάμηνο την περίοδο Δεκέμβριος - Μάιος.
Εκτός αν θέλεις να πληρώσεις ετήσια συνδρομή.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αλήθεια ΕΣΥ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή το θέμα μπορείς να εξηγήσεις γιατί δεν έγινες μέλος στον ΑΣ ΠΑΟΚ;

Δεν σε ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟΚ;

Δεν σε ενδιαφέρει η υπόθεση ''νέο γήπεδο;''

Δεν σε ενδιαφέρει να πάρεις εσύ την κατάσταση στα χέρια σου;

Αν όχι μετά μη συζητάτε τζάμπα για το μέλλον της ομάδας, γιατί το μέλλον του ΠΑΟΚ περνάει μέσα απο τον Α.Σ. ΠΑΟΚ

Αν είσαι ήδη βάλε το όνομα σου στην λίστα των μελών που είναι στο φόρουμ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2988.160.html#lastPost

Αν έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι ρίξε μια ματιά εδώ για το πως θα γραφτείς, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχεις σαν μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8105.0.html#top