Author Topic: Πες μας την αιτία που ακόμα δεν γράφτηκες στον ΑΣ ΠΑΟΚ  (Read 3782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τον τελευταιο 1 μηνα δυο φορες συναντηθηκε στο ξενοδοχειο Μακεδονια Παλας ο Κατσαρης {με την μεσολαβηση του Ανδρεου (ΤΑΠ ΠΑΟΚ)} με ανωτερα στελεχη Ιταλικης Κατασκευαστικης εταιρειας με θεμα την κατασκευη γηπεδου . γεγονος που γραφηκε στα ΜΜΕ και επιβεβαιωθηκε απο τον ιδιο τον Ανδρεου.
Ο Γουμενος στην Αγγλια συζηταει με Αγγλικη εταιρεια την μεταβιβαση των μετοχων και προικα το γηπεδο.

ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ?  ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ή ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΟΥ?
Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...
ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ
.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chris

• Guest
@homo mou kai apo thn allh ti na kanoume?

na arxisoume na leme(se radia) kai na grafoume(sto internet) me ANANDRO , DIXASTIKO kai POUSTIKO tropo ELEINA klise tou styl "opoios den grafetai ston A.S. den einai PAOKtshs" kat' antigrafh tou persyno-propersynou EMETIKOY "opoios den parei diarkeias den einai PAOKtshs"?

OXI.

"me to zori pantreia den ginetai" lene sto xorio mou kontoxoriane mou @homo ;D

Offline agraf

• Αλλαγή
einai arketa ta xrhmata pou zitane. kai to pio vasiko einai i avevaiaotita. exei fygei, den exei fygei o goumenos, ti mia kseroun tin alli den kseroun i den mporoun na prosdiorisoun posa einai ta xreh tis PAE.se ola uparxei skoteinotita.

Η εγγραφή μας στον ΑΣ δεν έχει καμία σχέδη με την παε ΠΑΟΚ. Ο σκοπός είναι να έχουμε φωνή στα του γηπέδου και παράλληλα να δημιουργηθεί ένας πυρήνας ΠΑΟΚτσήδων που ίσως μία μέρα οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στη Λαική Βάση.
Είναι ότι καλύτερο για κάθε οπαδό, όταν έχεις φωνή σε υπολογίζουν και σε φοβούνται. Αλλιώς είμαστε απλοί πελάτες λες και πάμε κιν/φο ή θέατρο. Η λύση στο πρόβλημα ύπαρξης του ΠΑΟΚ θα δωθεί αργά ή γρήγορα από εμάς, ήδη παντού ακούμε προτροπές να βάλουμε λεφτά. Αφού και τα κλεμμένα του Μπατατούδη και του Γούμενου εμείς θα τα πληρώσουμε, ας μας μείνει η ομάδα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω θελω να ρωτησω ενα πραγμα.αν οπως λενε μερικοι οτι στις εκλογες του ΑΣ ΠΑΟΚ εχει γινει νοθεια,και ψηφιζει οποιος να ναι,δεν μπορει να γινει μια κινηση να κινηθει καποιος νομικα εναντιον του κατσαρη και να τον διωξουμε απο τον ΑΣ?????????ειμαι σιγουρος οτι αν μπουν καποιοι ανθρωποι μπροστα μειωσουν τη συνδρομη και δωσουν καποια ωθηση στον κοσμο για να γραφτει μεσα σε λιγους τα μελη θα γινουν πολλες χιλιαδες.

νομιζω οτι κανενας δεν δινει τα ωραια του λεφτα μονο και μονο για να παιρνει μερος σε καποια γενικη συνελευση και να ψηφιζει που και που.εδω ο κοσμος δεν παει να ψηφισει στις εθνικες εκλογες που ειναι τζαμπα και παιζεται και το μελλον του θα δωσει χρηματα για να εχει δικαιωμα να ψηφιζει σε θεματα που αφορουν τον παοκ?
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
sabbath τωρα δε γινεται ουτε τυπικα να καταθεσεις
ενσταση για τις εκλογες του Ιουνιου (εχουν περασει οι 6 μηνες).
νοθεια κατα πασα πιθανοτητα υπηρξε για μενα αλλα δεν εκρινε αυτη το
αποτελεσμα.
παμε παρακατω:
λες να μπουνε καποιοι ανθρωποι μπροστα για
να μειωσουν τη συνδρομη.
γιατι λες και εσυ και πολλοι αλλοι να μπουνε και οχι να μπουμε, να μπεις;
γιατι βγαζεις τον ευατο σου απ'εξω;
απαντησε μου για να καταλαβω τη λογικη ρε φιλε.
το καταστατικο του Α.Σ. ειναι ξεκαθαρο και δινει στα
μελη του ορισμενα δικαιωματα.
τα ιδια δικαιωματα δινει στον agraf, στον Οικονομιδη,
στο Ηοmopaokus, στο Ζουραρι, στον chris και τα ιδια θα δινει και
σενα οταν γινεις μελος.

για τη μειωση συνδρομης 2 δρομοι υπαρχουν:

ο πρωτος ειναι να μειωθει μετα απο αποφαση της διοικησης του Α.Σ.,
αφου συμφωνα με το καταστατικο το θεμα αυτο ειναι αρμοδιοτητα
της διοικησης και οχι της Γενικης Συνελευσης.
αυτος ο δρομος ακολουθηθηκε πριν λιγο καιρο αλλα μαλλον απετυχε.
Ο Κατσαρης δε θελει κατι τετοιο. οι λογοι ευνοητοι.

ο δευτερος δρομος ειναι να αλλαξει το καταστατικο του Α.Σ.
και να περασει αυτο το θεμα στις αρμοδιοτητες της Γενικης Συνελευσης.
το αν θα αλλαξει ή οχι το καταστατικο του Α.Σ. ειναι αρμοδιοτητα της Γενικης Συνελευσης.
αν δηλαδη καλη ωρα τον Ιουνιο που μας ερχεται, μαζευτουν 50 υπογραφες οικονομικα τακτοποιημενων
μελων του Α.Σ. και βαλουν ως θεμα την αλλαγη του καταστατικου το θεμα αυτο μπαινει
σε ψηφοφορια και εφοσον ψηφιστει, απο δω και στο εξης αποφασιζει η Γενικη Συνελευση για τη συνδρομη.

πως ομως θα μαζευτουν οι υπογραφες αμα ο καθενας σκεφτεται με τη λογικη
σου και περιμενει απο τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο τη τρυπα;
οι 82 υπογραφες (μελων οχι κατα αναγκη οικονομικα τακτοποιημενων) που μαζευτηκαν τις προαλλες
δε μαζευτηκαν δια μαγειας.
καποιοι εκει πανω στη Θεσσαλονικη με δουλειες, με οικογενειες, με παιδια
τρεχαν επι μερες σε συνδεσμους, σε γνωστους τους που ηταν μελη του Α.Σ. για να μαζεψουν
οσο πιο πολλες υπογραφες μπορουσαν.

τον Ιουνιο θα ειναι ακομη πιο δυσκολο, γιατι εκει θα πρεπει να μαζεψεις
50 υπογραφες αλλα οικονομικα τακτοποιημενων μελων. αμα ειναι 49 τζιφος η δουλεια, δε μπαινει
το θεμα στη Γενικη Συνελευση.
οποτε οπως καταλαβαινεις μια νεα προσπαθεια αν γινει
θα βασιστει στη μουρλα καποιων παλι
που θα τρεχουν απο δω και απο κει για να βρουνε κανα μελος
και να μαζεψουν καμια υπογραφη...
και επειδη δεν ειναι και υποχρεωμενοι καποιοι να τρεχουν συνεχεια,
πολυ πιθανο να μη μπορεσουν να μαζευτουν 50 υπογραφες οσο ξεφτιλα και
να ακουγεται αυτο.

ξερεις ποιος ειναι ο χωρος οπου θα μπορουσαν να μαζευτουν πιο ευκολα
απο οπουδηποτε αυτες οι υπογραφες: εδω μεσα ή γενικοτερα μεσω διαδικτυου - π.χ. αλλου φορουμ.
πιο ευκολα ακομη και απο συλλογους οπως το ΜΕΛΒΑ και ο Χρυσος Δικεφαλος,
που λογικα εχουν μια Α κατασταση-αρχειο καποιων μελων τους που ειναι και μελη του Α.Σ.
σκεψου για παραδειγμα ποσο απλα θα ηταν τα πραγματα αν εδω μεσα στο φορουμ
υπηρχαν 100 μελη στον Α.Σ. ας ηταν και στην Αφρικη και στη Νοτια Αμερικη.
παιρνεις με mail ενα χαρτι, αν συμφωνεις το υπογραφεις, το σκαναρεις, τα μαζευεις και τα πας στον Α.Σ.
απλα πραγματα. ουτε να τρεχεις απο πορτα σε πορτα ουτε τιποτα.

μετα εχουμε το θεμα το τι θα ψηφισει η Γενικη Συνελευση.
δυστυχως και εκει ακομη και για αυτονοητα πραγματα θα δυσκολευτεις πιθανον
να τα περασεις γιατι υπαρχει και ενα μπλοκ-στρατος οπου θα ακολουθησει πιστα
την προταση του κυριου Κατσαρη
(την οποια και επαναλαμβανει πολλες φορες για να το εμπεδωσουν, οσοι ηταν στην τελευταια Γ.Σ.
καταλαβαινουν...)
και για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις δεν αναφερομαι στο συνολο αυτων που ψηφισαν Κατσαρη.
αναφερομαι στα γυναικοπαιδα και στα γεροντια απο το Λακκωμα που λογικα τους κατεβαζουν σαν σε εκδρομη
και αποκλειεται να ξερουν τι σημαινουν τα αρχικα Π.Α.Ο.Κ.

εφοσον υπερψηφιστει μπορεις να κανεις τη μαγκια και να μαζεψεις αμεσως μετα το τελος της συνελευσης
υπογραφες απο τα μελη που ειναι παροντα στο Παλατακι και να προκαλεσεις εκτακτη Γενικη Συνελευση
π.χ. τον Αυγουστο και να ριξεις τη συνδρομη τοτε.
(μονο με τετοια μαγκια για μενα μπορεις να προκαλεσεις εκτακτη Γενικη Συνελευση,
αφου χρειαζονται υπογραφες του 1/4 ολων των οικονομικα τακτοποιημενων μελων του Α.Σ.
δηλαδη πανω απο 250-300)
οπως καταλαβαινεις λοιπον, τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα.
θα απλουστευθουν σε μεγαλο βαθμο αν υπαρξει μεγαλυτερη συμμετοχη απο το κοσμο.

υγ: για μενα τελικα ισως ειναι πιο σημαντικο να δημιουργησουμε τις συνθηκες στον Α.Σ.
ετσι ωστε να μην εμφανιστει ξανα αλλος Κατσαρης, παρα να "διωξουμε" σημερα κιολας
τον Κατσαρη.
π.χ. καποιοι στο Χρυσο Δικεφαλο εξεφρασαν την αποψη οτι το ποσο συνδρομης
ειναι καλο γιατι μονο οσοι εχουν αρκετα λεφτα πρεπει να γινοται μελη του Α.Σ.
αν αυριο λοιπον ο Χρυσος Δικεφαλος γινει διοικηση, βασει καταστατικου του Α.Σ.
εχει το δικαιωμα ακομη και να ανεβασει το ποσο συνδρομης στα 200, στα 300 ευρω ή και
παραπανω.
αυξηση αρμοδιοτητων της Γενικης Συνελευσης δηλαδη για διαφορα θεματα
μεσω καταστατικου παντα και αντιστοιχη μειωση των αρμοδιοτητων του Δ.Σ.
« Last Edit: December 12, 2006, 02:50:51 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Poet

• Guest
εγω θελω να ρωτησω ενα πραγμα.αν οπως λενε μερικοι οτι στις εκλογες του ΑΣ ΠΑΟΚ εχει γινει νοθεια,και ψηφιζει οποιος να ναι,δεν μπορει να γινει μια κινηση να κινηθει καποιος νομικα εναντιον του κατσαρη και να τον διωξουμε απο τον ΑΣ?????????ειμαι σιγουρος οτι αν μπουν καποιοι ανθρωποι μπροστα μειωσουν τη συνδρομη και δωσουν καποια ωθηση στον κοσμο για να γραφτει μεσα σε λιγους τα μελη θα γινουν πολλες χιλιαδες.

νομιζω οτι κανενας δεν δινει τα ωραια του λεφτα μονο και μονο για να παιρνει μερος σε καποια γενικη συνελευση και να ψηφιζει που και που.εδω ο κοσμος δεν παει να ψηφισει στις εθνικες εκλογες που ειναι τζαμπα και παιζεται και το μελλον του θα δωσει χρηματα για να εχει δικαιωμα να ψηφιζει σε θεματα που αφορουν τον παοκ?

Sabbath ... θα σου το πώ απλά για να το καταλάβεις ... άνοιξε όσο μπορείς τα μάτια σου ... δεν είναι δικιά μου διαπίστωση ... είναι απο άνθρωπο που είναι στην κυβέρνηση ... βουλευτή ... σκουλίκι ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ... εννοεί στην κυβέρνηση ... ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ... για την ακρίβεια ... υπάρχουν κάποιοι που όχι απλά θέλουν να μην λυθεί το πρόβλημα ... εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση όποτε το πρόβλημα φαίνεται ότι τείνει προς διέξοδο.

Καλά τα λές όλα ... καλά τα λένε όλοι ... ΑΛΛΑ ... υπάρχει πάντα ένα ΑΛΛΑ. Άλλο πράγμα εμείς ονειρευόμαστε και θέλουμε για τον ΠΑΟΚ ... και άλλο πράγμα ο κάθε ένας απο τους παράγοντες που εμπλέκονται. Εδώ λοιπόν ... λείπει η βασική στρατηγική ... λείπει το όραμα!!! Δεν υπάρχει βλέμμα προς το μέλλον ... αποσπασματικές κινήσεις ... σαν την επιτροπή σωτηρίας το καλοκαίρι ... σαν τις Δυτικές συνοικίες ... σαν τους 14 πριν μερικές εβδομάδες ... έστω σαν τους 11 που έχουμε τώρα ... όλοι με το ίδιο κίνητρο ... να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ ... την ίδια κάψα ... αλλά και πολλοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και πράγματα ... και δεν είναι πάντα κακό αυτό. Δυστυχώς όμως φίλε ... αν το σκεφτείς καλά ... υπάρχει πρόβλημα τεράστιο ... και πρόβλημα τεράστιο υπάρχει επειδή δεν υπάρχει στόχος ... δεν υπάρχει όραμα. Όραμα δε, δεν υπάρχει ... επειδή υπάρχει κρίση ταυτότητας!!!! κράτησε το αυτό. Το ξαναλέω ... το πρόβλημα μας είναι ότι έχουμε "κρίση ταυτότητας". Γι'αυτό και ο καθένας μας έχει και έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στο μυαλό του. Αν ήταν αλλιώς, θα είχαμε κοινούς στόχους ... τώρα δεν έχουμε. Άλλος λέει ... να σωθούμε ... άλλος να εξυγιανθούμε ... άλλος να γλυτώσουμε απο τον Γούμενο ... άλλος τα έχει με τον Κατσαρή ... ποιό το πρόβλημα; Δεν ξέρουμε τί θέλουμε ... και δεν ξέρουμε τί θέλουμε γιατί δεν ξέρουμε ποιοί είμαστε.

Βαθύτερη ανάλυση του παραπάνω, λαμβάνοντας υπ'όψη ότι όλοι λίγο πολύ έχουε τον τρόπο μας, έχουμε το επίπεδο ζωής μας, έχουμε μιά προϊστορία ... έχουμε τον τσαμπουκά του ΠΑΟΚτσή ... αυτού που δεν κολλάει πουθενά ... τί μας λείπει;;; Το χρήμα!!! Γι'αυτό και στο μόνο που συμφωνούμε ως πλειονότητα ... είναι ο μεγαλοεπενδυτής. Γιατί εκεί μασάμε ... στο χρήμα. Αλλα το χρήμα δεν είναι το πρόβλημα ... το πρόβλημα είναι να διαγνώσεις όλα τα θετικά στοιχεία αυτού του σωματείου και να τα βάλεις να λειτουργήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση έχοντας έναν μακροπρόθεσμο στόχο και βραχυπρόθεσμες τακτικές. Όραμα σήμερα δεν μας δίνει κανείς. Αν με ρωτούσες ... τί ονειρεύεσαι για τον ΠΑΟΚ ... θα σου έλεγα ... να πάρουμε το Champions League και να τη στήσουμε την κούπα στην πλατεία του Δενδροπόταμου, να την κατουράνε τα γυφτάκια και εμείς να χορεύουμε γύρω γύρω!! Ονειρεύομαι μέσα απο τον ΠΑΟΚ την ευτυχία και την χαρά στις μεγάλες μάζες της πόλης μας που είναι μόνιμα αδικημένες ... όπως οι αδικημένοι παπούδες μου που ήρθαν απο τη Μικρασία και έχασαν περιουσίες ... έκλαψαν παιδιά ... ξεριζώθηκαν απο τόπο σε τόπο μέσα στην Ελλάδα ... κυνηγήθηκαν αργότερα για τα πολιτικά τους φρονήματα ... πέθαναν στην ψάθα ... και η οικογένειά μου μόνιμα είμαστε σε αυτόν τον αγώνα και σε αυτή την κατηγορία ... για την ακρίβεια εγώ μόνο απο την οικογένεια ... 3ης γενιάς έχω αρχίσει να βελτιώνομαι οικονομικά ... όπως λοιπόν οι ταλαιπωρημένοι μου παπούδες έβρισκαν αποκούμπι σ'αυτή την ομάδα ... έτσι θέλω αυτή η ομάδα να δίνει χαρά σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που τη στερείται αυτή τη χαρά απο την καθημερινότητά του. Αυτό είναι το δικό μου όραμα για τον ΠΑΟΚ.

Το δικό μου όραμα, όσο και αν σου φαίνεται φίλε sabbath αιθεροπερπάτημα ... εγώ σαν οικονομολόγος και επιχειρηματίας ... το θεωρώ εφικτό!!! Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μιά όμάδα που σε λίγα χρόνια να διεκδικήσει ακόμα και το Champions League!!! Όχι .. δεν είναι ψέματα. Απλά ... πρέπει να μπει στόχος ... να συσσωρευτούν οι κατάλληλες δυνάμεις ... και να συναινέσει σ'αυτό και ο Θεός ... και όλα γίνονται. Όπως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο πλουσιότερος ... και γι'αυτό είναι και το ωραιότερο άθλημα ... όπως η Εθνική μας πήρε το Euro ... έτσι και εμείς μπορούμε να ονειρευόμαστε ... αλλά για να ονειρευόμαστε ξύπνιοι και όχι κοιμισμένοι ... πρέπει επίσης και να δουλέψουμε ... και να δουλέψουμε κοινά προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό είναι το δύσκολο.

Αποσπασματικές ενέργειες δεν ξέρω αν προς το παρόν θα έφερναν οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Το να κινηθείς ενάντια σε έναν άνθρωπο που πήρε 65% στις εκλογές πριν 6 μήνες ... είναι απλά μιά τρέλλα. Εξ'άλλου το πρόβλημα δεν είναι ο Κατσαρής ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ... μπορεί να είναι ΚΑΙ ο Κατσαρής ... αλλά όχι μόνο!!! Εκτός και αν έχουμε τη βούληση να αποδομήσουμε το σύμπαν ... και μέσα απο τις στάχτες να δούμε ότι βγεί. Είσαι σίγουρος ότι μέσα απο τις στάχτες θα βγούν καλύτεροι; Ότι θα έχου λυθεί αυτά τα προβλήματα; Πιστεύεις ότι το ΜΕ.Λ.ΒΑ. θα ήταν σήμερα καλύτερο απο τον Κατσαρή; Ίσως ο Ζουράρης ... άντε και ο Μαμιδάκης; Δεν φαντάζομαι για τον Μαμιδάκη αλλά πές ναί. Οι άλλοι; Τί γίνεται με τους άλλους; Παρορμητικοί, με οπαδική νοοτροπία, ενθουσιώδεις. Θεωρείς ότι αυτό χρειάζεται ο Α.Σ; Εγώ δεν το πολυπιστεύω. Και εγώ ενάντια του Κατσαρή είμαι ... μην τρελλαίνεσαι ... αλλά κάνουμε μιά ειλικρινή κουβέντα. Μήπως το ΜΕ.Λ.ΒΑ. έχει επιδείξει δημοκρατικότητα; Μήπως είναι αυτό που επαγγέλεται; Όχι. Σου το λέω εγώ. Καπελώθηκε απο 10 επώνυμους ... αυτό είναι το ΜΕ.Λ.ΒΑ. Επειδή το επίπεδο των περισσοτέρων εκεί είναι χαμηλό ... αυτοί που ξεχωρίζουν ... συνήθως καπελώνουν τους υπόλοιπους. Ε ωραία λοιπόν ... και ρωτάω εγώ. Μήπως και ο Κατσαρής ... το ίδιο δεν κάνει; Τί θα άλλαζε λοιπόν. Οι προθέσεις; Είσαι σίγουρος ότι οι προθέσεις ας πούμε ... του Καναράκη ... είναι καλύτερες απο του Κατσαρή; Και πού το ξέρεις θα σου πώ εγώ!!! Δεν το ξέρεις. Ξέρεις αυτό που σου αφήνει ο καθένας να φαίνεται. Αυτό που δεν φαίνεται; Πάμε και στους άλλους ... ο Χρυσός Δικέφαλος ... η τρίτη παράταξη ... θεωρείς θα ήταν καλύτεροι απο τον Κατσαρή; Ή μήπως είναι σήμερα ικανοί να πάρουν τον Α.Σ.; Είδες λοιπόν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά; Ότι τα προσωποποιούμε επειδή αυτό μας διευκολύνει αλλά στην πραγματικότητα δεν φταίνε τα πρόσωπα αλλά οι νοοτροπίες;

Πολλά είπα ...

IronEagle

• Guest
Pragmati file @Poet, pola eipes    :P  , opos epeisis   kai esy file  @arwste !!!

Ta pragmata einai apla kai diafotistika, .....
'H pernoume tin katastasi sta xeria mas mesou tou A.S.,
'H perimenoume na "figoun" apo monoi tous, OLA ta lamogia pou anaferete sta parapano post !!!
Den yparxei mesos dromos, oute makropro8esmi lisi, oute konto pro8esmi !!!
H lisi einai mia kai monadiki.....   Eggrafi ston A.S. PAOK !!!
Isxyros A.S., Isxyri Oikonomia, Isxyro Somateio, Sebasmos apo Olous !!!!

Exo omos diafonia me to post tou @chris (eyxomnai na min fao "ban" pali) ....

@homo mou kai apo thn allh ti na kanoume?

na arxisoume na leme(se radia) kai na grafoume(sto internet) me ANANDRO , DIXASTIKO kai POUSTIKO tropo ELEINA klise tou styl "opoios den grafetai ston A.S. den einai PAOKtshs" kat' antigrafh tou persyno-propersynou EMETIKOY "opoios den parei diarkeias den einai PAOKtshs"?

OXI.

"me to zori pantreia den ginetai" lene sto xorio mou kontoxoriane mou @homo ;D

Sto diko mou to xorio file @chris lene oti opou den piptei logos, piptei rabdos !!!!  'H an to 8eleis kai allios "to ksilo bgeike ap'ton paradeiso" !!!
To ksilo stin prokeimeni periptosi einai fisika H ENHMEROSH MESOU TOU INTERNET KAI MESOU TON RADIOFONON !!!!
O perissoteros kosmos, opos alloste blepeis, DEN kseroun pou pane ta lefta, poios diaxirizete ta lefta, ti einai PAE kai ti A.S., kai stin teliki GIATI YPARXEI o A.S. !!!!

Tora to "ANANDRO , DIXASTIKO kai POUSTIKO tropo ELEINA klise tou styl "opoios den grafetai ston A.S. den einai PAOKtshs"",
os apantisi sto post tou @HOMO  :o     :b347: ,
pragmatika mono esy mporeis na to erminepseis   :gruebel:   !!!!  O enas prospa8ei na peisei ton kosmo gia ton A.S., kai o allos ton apo8ei !!!

Gia na teleiono, kai gia na deis oti eisai la8os (toulaxiston ekfrastika) sto pro'i'goumeno post sou, se rotao to eksis :
Eleikse i periodos (2 eksamino arxes tou Dekmbri) kai DEN exo plirosei AKOMA tin epomeni sindromi mou (54 Euro gia to epomeno eksamino) !!!
Me basi to diko sou post, afou loipon blepo oti DEN yparxei kinisi stis eggrafes, to na protrepoume ton kosmo mesou tou Internet kai ton radiofonon einai Anandro, dixastiko klp. , me protrpeis na MHN pao na ananaioso tin sindromi mou ston A.S., kai na perimeno ton kosmo me to kalo kai apo mono tou na graftei .......KAI AN simbei ayto, tote na parameino kai ego kai na sinexeiso na eimai melos ston A.S. PAOK !!!!

Epeisis sto diko mou xorio lene kai to eksis....
Einai pou einai strabia i klimataria, tin efage kai o ga'i'daros !!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Χριστουγεννιατικες προσφορες:

1)
Οποιο μελος* του φορουμ απο επαρχια, Αθηνα, Ευρωπη, Αμερικη, Ιαπωνια, Αφρικη,
Αυστραλια ή και απο το διαστημα θελει να γραφτει μελος στον Α.Σ. , το μονο που τον
εμποδιζει ειναι η αποσταση και αν και μονο αν με εμπιστευεται, εγω προτιθεμαι να τον
βοηθησω:

συγκεκριμενα η διαδικασια για οποιον ενδιαφερεται ειναι η εξης:

- κατεβαζει και συμπληρωνει την αιτηση εγγραφης του Α.Σ.
( http://www.paok1926.gr/data/aitisiaspaok.doc
  http://www.paok1926.gr/data/aitisiaspaok.pdf
  http://www.thisispaok.com/as_paok.jpg )

- τη σκαναρει και μου τη στελνει με email στο email μου το οποιο ειναι φανερο στο προφιλ μου

- εγω του στελνω εναν δικο μου αριθμο λογαριασμου τραπεζας μαζι με το ονοματεπωνυμο μου που υπαρχει
στο λογαριασμο

- καταθετει τα 84 ευρω στο λογαριασμο μου

- εγω συμπληρωνω τις 2 υπογραφες, πηγαινω την αιτηση μαζι με τα 84 ευρω στον Α.Σ.
και η εγγραφη ολοκληρωνεται

- τελος, σας επιστρεφω την αποδειξη πληρωμης που θα μου δωσει ο Α.Σ.
ειτε ταχυδρομικως (για Ελλαδα), ειτε σκαναρισμενη με mail (για εξωτερικο)

αυτη η διαδικασια εγινε ακριβως το καλοκαιρι με μελος του φορουμ απο επαρχια.

Η προσφορα (  ;D ) ισχυει απο τις 21 Δεκεμβριου 2006 ως τις 5-6 Ιανουαριου του 2007.

* Μοναδικη προυποθεση απο μενα ειναι το μελος που θα μου το ζητησει να ειναι 2-3 μηνες στο
φορουμ και να φαινεται τελοσπαντων απο τα posts του οτι ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ.
οποιος λοιπον ενδιαφερεται ας μου στειλει pm

φυσικα, ειναι απολυτα κατανοητο καποιος να μην εμπιστευεται να στειλει λεφτα σε εναν
αγνωστο ουσιαστικα που τον ξερει ως nickname απο ενα φορουμ

για οποιον ξεπερναει αυτο το προβλημα εγω προσφερομαι να βοηθησω.

2)
οποιος φιλος εχει προβλημα για να βρει τις 2 υπογραφες που απαιτουνται
(εστω και αν πια ατυπα δεν απαιτουνται) και για να μη χρειαζονται ραντεβου, συναντησεις
και ξανα συναντησεις για να βρει τις υπογραφες,
μπορει να στειλει ενα pm στο μελος του φορουμ tsakalaki με το email του,
και το tsakalaki θα σας στειλει με mail μια σκαναρισμενη αιτηση με 2 υπογραφες
μελων του Α.Σ.
οποτε το μονο που θα εχετε να κανετε ειναι να εκτυπωσετε τη σκαναρισμενη αιτηση,
να τη συμπληρωσετε και να τη πατε στον Α.Σ. μαζι με τα γκαφρα.

υγ: τελος, θυμιζω οτι οποιος γραφεται απο εδω και περα θα εχει πληρη δικαιωματα
μελους για τη Συνελευση Ιουνιου του Α.Σ. ,
αλλα και για καθε αλλη εκτακτη συνελευση που πιθανον γινει τους επομενους μηνες
(δικαιωμα ψηφου στη Συνελευση, υποβολη θεματος προς συζητηση σε αυτην κλπ)
χωρις να χρειαστει να πληρωσει αλλη συνδρομη πλην των 84 ευρω.
μετα τον Ιουνιο θα δουμε ποσο θα ειναι η συνδρομη...
« Last Edit: December 20, 2006, 04:29:13 by arwstos »

Offline agraf

• Αλλαγή
¸íá äþñï ðïõ ìðïñïýìå íá êÜíïõìå óå ößëïõò ìáò ÐÁÏÊôóÞäåò åßíáé íá ðëçñþóïõìå ôï ðñþôï åîÜìçíï åããñáöÞò óôïí ÁÓ. Êïóôßæåé 54 € êáé Ý÷åé êáé íüçìá! Áí ôï óêåöôïýìå, îïäåýïõìå ôüóá ÷ñÞìáôá Üóêïðá êáé äéóôÜæïõìå íá äþóïõìå áõôÜ ôá 54 ãéá åíáí éåñü óêïðü.

IronEagle

• Guest
Siga siga re paidia !!!!  Mi sproxneste    ............oloi 8a grafteite !!!!

O @arwstos den prolabenei na sikonei ta tilefona kai na sbinei ta pm tou apo tin polikosmia pou epese !!!!

@arwste ti egine , eixame kamia ekseliksi ? ? ?
« Last Edit: January 20, 2007, 18:25:39 by IronEagle »

IronEagle

• Guest
Efige o mpatman, ir8e o diaxiristis o gou !!!!

Efige o gou, ir8e o diaxiristis o  :police: bezirtzis !!!

To oneiro tou pro'i'goumeno diaxiristi itan i nea Toumpa, kai tou epomenou pos na balei kameres stin Toumpa (aneksartitos pou 8a balei epipleon kameres i superleague ton Augousto se ola ta gipeda), gia na "Elenxei" tous opadous !!!!

Ap'oti katalaba, an kai imoun yper tou bezirtzi, KAI aytos opos kai oi pro'i'goumenoi DEN exoun skopo na bo'i'8eisoun tin omada oikonomika
alla na to "PAIZOUN" proedroi me DIKA MAS lefta (opos alloste paradexteike o en logo kyrios simera stin Synenteyksi Typou, apo opou "omologise" oti se enan mina dioikiseis "emase" 2 ek. Eyro apo lefta eisprakseon) !!!!

Distixos tous bgalame olous tous LEFTADES lamogia !!!!  Poreyomaste me PAOKTSIDES DIAXIRISTES pou to mono pou DEN SKEFTONTE einai na kanoune kapoia stigmi omada AKSIA ton YPOXREOSEON tis !!! Mas koubalane INDIANOUS, ROUMANOUS, ISPANOUS kai loipous skoupido-tenekedes gia podosfairistes, eno i omada ton NEON SIKONEI TITLO fetos !!!!  Apo toin stigmi pou den yparxei salio oute gia na ftisoun giati mou kanoun portaseis MAMOU8 se kafedes kai frapedes kai GIATI den proo8oune tous dikous mas NINIDES stin proti omada, efoson i omada tou NINH blepei ta @rxid@ mas me kialia (10 b. diafora apo ton bazelo ta pitsirikia mas), opote 8eoritika emeis 8a exoume 2 isos kai 3 NINIDES !!!

O Laos (nai more aytoi pou gemizoun tin TOUMPA me gay) autoi oi 30.000 to mono pou kanoun einai na exoun apaitiseis apo SYNDESMOUS, POLITEIA, DIAXEIRISTES kai loipous foreis na KANOUN TON PAOK     ......PAOKARA !!!!

DEN GINETE TIPOTA MAGGES !!!!   APOLITOS TIPOTA !!!!

O PAOK 8A PARAMEINEI MIKROS (blepe aek44, opou sfazete diarkos apo gay), oso den koinoume ta nimata emeis !!!! O PAOK 8elei eite ton Savvidi, eite emas os eggegramena meloi stin omada !!!!  Endiamesi lisi DEN YPARXEI !!!!  Me diaxeiristes pou parakalane ton kosmo na pane na plirosoune 20 Eyro eisitirio gia na dioikoune aytoi, DISTIXOS 8a eimaste PROTOI APO TOUS MIKROUS !!!!

LEFTA LEFTA LEFTA !!!!   To mono pou koini ta nimata stis meres mas, einai ta LEFTA !!!!
Aytoi pou einai tora stin dioikisei (apededigmena) DEN exoun mia !!!!  KAi DEN tous katakrinei KANEIS gia ayto (gia to oti einai mpatirides) !!!!

Megalo-ependitis tou mege8ous Savvidi DEN PROKEITE NA ER8EI (gia mege8os milame, oxi gia to fisiko prosopo) !!!
O laos menei ametoxos KOLLIMENOS sta radia kai tis TV kai area kai pou, paei kai mia bolta sto gipedo na DEI ton rivaldo !!!!
Etsi, KAMIA MA KAMIA omada PAGOSMIOS DEN MPOREI NA PERPATISEI !!!!
Ean o PAOK kator8osei kai brei ton dromo tou, tote PRAGMATIKA 8A EINAI PRADEIGMA PROS MIMISH KAI GIA TA YPOLOIPA SOMATEIA, SE OLO TON KOSMO !!!!! Diladi na perpatisei kai na "dei" titlous me aplous DIAXEIRISTES !!!!

Telos panton, egrapsa polla kai mallon 8a perasoun apartirita !!!!

Eosotou ginei YPER-OMADA o PAOK, as analeisoume poios 8a kerdisei sto fetino fame story !!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Distihws tous teleftaious mines ehei stamatisei na emfanizetai stin mpoutik to trapezaki tou AS gia tis eggrafes. Giati? STin teliki, as dwthei i dinatotita ston kosmo na eggrafei, me to trapezaki thimatai o allos oti einai ena hreos.

Tosa lefta pane sta proionta tis mpoutik kai apo ekei stin tsepes tou Mpatatoudi, as paei kaiti kai ston AS. Nomizw oti o Katsaris pairnei ena pososto apo ta kerdi tou Batman kai gia afto ekane aftin tin aparadekti simfwnia. Gia afto kanei oti mporei na meinei proedros tou AS se aftin tin ilikia. Me alla logia, ta ehoun vrei kai mas ta pairnoun.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Isa poy prolavainei kapoios na graftei  oste na parei meros sthn Genikh Syneleysh toy AS PAOK ton Ioynio. Otan graftei kapoios mesa se 2 mhnes to poly (symfona me to katastatiko) ginetai epishma melos. H syneleysh 8a ginei se 2.5-3 mhnes peripoy.
H ypen8ymish ayth apey8ynetai se osoys:

EXOYN THN OIKONOMIKH DYNATOTHTA NA PLHROSOYN 108 EURO SE PROTH FASH Edit: la8os: oxi 108, 30 eggrafh+ 54 eksamhniaia syndromh=84 euro
8ELOYN NA KATAPSHFISOYN TON ISOLOGISMO TOY KATSARH DIAMARTYROMENOI GIA THN GENIKOTERH POLITIKH TOY AS PAOK
8ELOYN NA PAROYN MEROS KAI NA AKOYSOYN TA LOGYDRIA TOY DHMOKRATH PAPADOPOYLOY GIA TIS DIAKRISEIS TON ERASITEXNIKON TMHMATON
8ELOYN NA ROTHSOYN GIATI EINAI PANTELOS APWN O AS PAOK APO TIS EKSELIKSEIS STHN PAE PAOK
8ELOYN NA ROTHSOYN GIATI EINAI PANTELOS APWN O AS PAOK APO TO BASKET, GIATI DEN EGINE EDO KAI 2 XRONIA H SYNELEYSH POY EIXAN YPOSXE8EI
8ELOYN NA ROTHSOYN GIATI O AS PAOK EKANE GARGARA TOSA XRONIA TO KA8ESTOS THS DIKEFALOS AE KAI THN EPAKRIVH SXESH ME TON AS
8ELOYN NA ROTHSOYN TI EIDOYS ELEGTIKOYS MHXANISMOYS EFARMOSAN OS 8EMATOFYLAKES TOY SYLLOGOY PROS THN PAE KAI POS EKSHGOYN OI IDIOI TA
XREH
8ELOYN NA ROTHSOYN POIES EINAI OI SKEPSEIS TOY AS GIA THN EKMETALLEYSH TOY GHPEDOY, ME POIOYS OROYS
8ELOYN NA DOYN APO KONTA PERIFEROMENOYS FOYSKOTOYS POY DEN EINAI A8LHTES VAREON A8LHMATON TOY SYLLOGOY ALLA SECURITADES KAI
PSHFOFOROI

kai sto finale.....
8ELOYN NA GNORISTOYN APO KONTA ME OMORFES KSAN8ES KOMMOTRIES KAI ALLES GOMENES-PSHFOFOROYS POY OYTE KAN TA XROMATA TOY PAOK DEN KSEROYN

ISA POY PROLAVAINETE LOIPON....
GINE MELOS - DOSE TELOS
« Last Edit: March 29, 2007, 22:43:30 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest

Offline ved

• Αλλαγή
wres wres kai eidika ton telefteo kairo niwthw oti to telefteo pragma poy exei meinei orthio einai .... o homo paokous...an stamatisei kai aftos den tha iparxei paok...asteio bebaia alla kai ligo sobaro...se efxaristw file...krata oso boreis.

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
H ypen8ymish ayth apey8ynetai se osoys:

EXOYN THN OIKONOMIKH DYNATOTHTA NA PLHROSOYN 108 EURO SE PROTH FASH
...

Μη τρομοκρατεις το κοσμο  ;).
84 ευρω θα δωσουν σε πρωτη φαση (54 +30) και θα ειναι μελη του Α.Σ.
μεχρι το φθινοπωρο του 2007.
μετα θα δουμε ποσο θα ειναι η συνδρομη του Α.Σ.
και το "θα δουμε" εξαρταται και απο το τι θα κανουμε στη Συνελευση του Ιουνη για μενα...

υγ: ελπιζω να σε δουμε και σενα τη Κυριακη.

Offline babis36

• Αλλαγή
Homo, arrwstos αλλοι 2 ΠΑΟΚαρες απο εχθες ειναι μελη  ;)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline agraf

• Αλλαγή

Μπράβο, η μόνη ελπίδα μας είναι να αποκτήσουμε χιλιάδες μέλη στον ΑΣ...Δεν μουλες, φωτογραφίες πήγανε τα παιδιά? Σας ζήτησε η γραμματέας, η Στέλλα? Και αυτό είναι κρίσιμο, να ξέρει ο καθένας μας τον αριθμό μέλους!
« Last Edit: January 19, 2008, 21:28:44 by tsakalaki »

Offline babis36

• Αλλαγή
Γαμησετα φιλε πρεπει να πανε φωτο και εγω και αυτοι. Εγω 1 χρονο μετα την εγγραφη μου ειμαι ακομα με την αποδειξη :-\
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
epeidi to skeftika kairo apofasisa kai gw na ginw melos ston A.S. otan erthw tin epomeni fora saloniki dld sto mats me gay 16 flevari.
peite m akrivws ti xreiazetai na kanw gia na ginw melos,posa lefta na xw mazi mou gia tin eggrafi kai an mporei kapoios ligo periliptika epeidi variemai na diavasw pio panw ti tha exw stis upoxrewseis mou ws melos tou A.S. PAOK.
yg.epeidi kai paliotera eixa endiaferthei enas gnwstos m exei pei pws prepei na me proteinei kapoios allos gia na eggrafw.kati tetoio de ta kserw kala.
please opoios de varietai as me voithisei giati i 16i flevari den einai kai polu makria...
thanks ek twn proterwn.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!