Author Topic: Μέτωπο λαικής βάσης (ΜΕ.Λ.ΒΑ) www.paok1926.gr  (Read 2227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Φυσικά δεν εννοώ να δώσουμε το γήπεδο φίλε.
Σε παλαιότερα ποστ έχω γράψει ξεκάθαρα αυτό που πιστεύω πως έπρεπε να γίνει. ΟΚ, δεν έγινε, πιστεύω τώρα πως τα πράγματα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από πριν.
Δε χρειάζεται να πας σε χαρτορίχτρα, η εικόνα είναι πεντακάθαρη.
Πριν, μπορούσες να τρέξεις το γούμενο γιατί όλο και κάτι θα έβρισκες ότι έκλεψε. Τώρα δεν μπορείς να τρέξεις κανέναν. Πέταξε το χοντρό πουλάκι και καληνύχτα!

Για Λαϊκή Βάση. Μέσα και πορωμένος είμαι. Δεν μπορείς να ζητήσεις από το Λαό όμως από τη μια μέρα στην άλλη να αναλάβει διοίκηση. Μιλάμε για τουλάχιστον 2-3 χρόνια υπομονής και σκληρής δουλειάς. Σε παλαιότερο ποστ είχα πει πως καλά θα είναι το μοντέλο της ΛΒ να δουλέψει πρώτα στα μικρα τμήματα πχ βόλει, χάντμπαλ, κτλ. Να μάθει να δουλεύει πρώτα, να βρεθούν κάποιοι αυτοματισμοί, και ΜΕΤΑ να πάει να αγγίξει την ΚΑΕ και την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε μετοχές στη φόρα. Ελάχιστοι αγόρασαν. Ποια ΛΒ λοιπόν.
Πες ότι αύριο αλλάζει και το ΔΣ στον ΑΣ ΠΑΟΚ και η νέα διοίκηση βγάζει ανακοίνωση για νέα μέλη. Θα έχει ανταπόκριση; Αυτό είναι ένα μέγα ερωτηματικό. Κανένας δε ξέρει. Εάν δεν έχει; Κύριος λόγος θα είναι η αδιαφορία ή μήπως η μή-εμπιστοσύνη στη Νέα Διοίκηση;

Κι αν ξαφνικά βρεθεί ένας άγιος και βάλει 20 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και πει κάνω εγώ κουμάντο; Ποια ΛΒ; Όλοι κωλοτούμπες θα κάνουμε.

Δύσκολα τα πράγματα...

Το θέμα όμως είναι ότι μερικοί ζητούν την απομάκρυνση της τωρινής διοίκησης όταν δεν υπάρχει τίποτα μετά. Το "όποιος και να έρθει θα είναι καλύτερα" μας έχει φάει...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline petrov

• Αλλαγή
Μπα εγώ νομίζω ότι μας έφαγε το "ποιος να έρθει". Νομίζω πως ο συλλογισμος σου "βγάλανε μετοχές και κανείς δεν πήρε" δεν έχει καμία σχέση ούτε με την τοποθέτησή μου, ούτε με το εγχείρημα της λαϊκής βάσης. Είσαι moderator εδώ μέσα, κάνατε και μπράβο σας ειδικό τμήμα συζήτησης για τον ΑΣ και την Λαϊκή Βάση, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΕ 20 ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ, ΜΕ 1 ΜΕΛΟΣ=1 ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Για μένα τα πράγματα είναι απλά: Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ από την πρώτη ιδέα, και αν δεν ανάψει η πρώτη σπιθα δεν προκειται να γίνει ποτέ. Μια ζωή θα τα λέμε μεταξύ μας σε φόρουμ, δρόμο και συνδέσμους. Πρέπει να μπει τώρα που όλα είναι διαλυμένα ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που να είναι αποφασισμένοι να ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ. Ούτε εγώ σε λέω οτι είναι διαδικασία της μιας μέρας, αυτά τα έχουμε χιλιοπεί. Αλλά τώρα να αρχίσουμε με χάντμπωλ και ιστορίες, και ορίζοντα ετών, εγώ λέω οτι την πολυτέλεια αυτή δεν την έχει ο Π.Α.Ο.Κ.

Ο κόσμος είναι ξενερωμένος μέχρι αηδίας. Έχει δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και όλα τον πρόδωσαν. Το όραμα δεν θα το δώσει κανένας Ζαγοράκης από μόνος του, αφήστε τις προσωπολατρείες. Να μπει ο Ζαγοράκης να κανει τι; τον διαχειριστή; Σε 2 χρόνια θα έχει φάει κλοτσιές.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ
ΤΟΝ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ

Ξέρεις πόσα πράγματα έχουν να γίνουν; Χιλιάδες... Αλλά η αρχή πρέπει να γίνει ΧΤΕΣ

Μόνο αν η Ιδέα της Λαϊκής Βάσης αποκτήσει κάποια υπόσταση ΕΝΤΟΣ Π.Α.Ο.Κ. θα μπορέσει να ταρακουνήσει καταστάσεις
Αλλιώς θα μείνει για πάντα "μια καλή ιδέα"¨...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Κανένας δε μπερδεύει την πολυμετοχικότητα με τη ΛΒ.

Η πολυμετοχικότητα όμως επηρεάζει ΑΜΕΣΑ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ η ΛΒ περνάει μέσα από οργανώσεις όπως το ΜΕΛΒΑ και θεσμούς όπως ο ΑΣ ΠΑΟΚ, απαιτεί Νόμους, κτλ. Κοινώς όποιος λέει ότι η ΑΜΕΣΗ λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η ΛΒ, πιστευω πως κάνει λάθος. Σαν στρατηγικός στόχος μια χαρά με ακούγεται και συμφωνώ. Δεν μπορείς όμως -το ξαναλέω- να αναθέσεις πχ στο ΜΕΛΒΑ των "x" μελών και μηδενικών εσόδων τη διαχείρηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιχείρημα "είμαστε η ΛΒ".
Η ΛΒ σχετίζεται κατά τη γνώμη μου άμεσα με τον ΑΣ ΠΑΟΚ και ΟΧΙ με την ΠΑΕ. Αυτό που πρέπει να περάσει στα χέρια του ΛΑΟΥ είναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ, όχι η ΠΑΕ. Ο Λαός δεν μπορεί να έχει εταιρία. Μπορεί όμως να έχει μη-κερδοσκοπικό σύλλογο που έχει εταιρία.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια όπως το πέρασμα του ΑΣ ΠΑΟΚ από έναν ανθρωπάκο στον κόσμο του ΠΑΟΚ υποβαθμίζεται σε βαθμό... κακουργήματος καθώς το συνδέουμε με χρέη, απατεωνιές, κτλ.
Τέσπα, δεν είναι το θέμα του τόπικ άλλωστε.

Ξαναπάμε στον Βεζυρτζή. Πες ότι αύριο φεύγει. Πες μου τί θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ΑΜΕΣΑ κάποια χρήματα. Το ΜΕΛΒΑ θα τα βάλει αυτά;
Η μήπως θα ψάξει το ΜΕΛΒΑ να βρει αυτόν με τα 20 χαρτιά;
Αντίστοιχο της τωρινής Προσωρινής διοίκησης δηλαδη θα είναι το ΜΕΛΒΑ;

Πες μου με βήματα 1-2-3 ποιο πιστεύεις ότι είναι το σχέδιο βάσει του οποίου θα δωθεί λύση μέσω της ΛΒ.

Offline petrov

• Αλλαγή
1) Παράδωση μετοχών σε φυσικά πρόσωπα που εκφράζουν την κίνηση
2)Ανάθεση διαχείρισης της ΠΑΕ σε παράγοντα ή ομάδα παραγόντων
3)ΠΙΕΣΗ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ α) στην Πολιτεία και το αρμόδιο υπουργείο να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους β) στον Κατσαρή να αποτελέσει παρελθόν είτε παραιτούμενος είτε μέσω καταψήφισης του ισολογισμού
4)Μετατροπή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ από Ανώνυμη Εταιρία σε Σύλλογο Λαίκής Βάσης
5)Ανοιχτή δημοπρασία για το θέμα του γηπέδου
6)Ανεξάρτητος και ασπρόμαυρος Π.Α.Ο.Κ.

Όσο για τα λεφτά που θα βάλει το ΜΛΒ, και πάλι θεωρώ ασυναφή την ερώτησή σου σε σχέση με αυτό που είπα. Δηλαδή κατάλαβες από αυτά που εγραψα οτι το μέτωπο θα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ; Γιατί αυτοί που είναι τώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ;  Ή μήπως παιζουν τον ρόλο του τοκογλύφου;  Αν πρόσεξες εγώ δεν λεω να βγει ένα συμβούλιο με σκοπό να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. Εγω είπα να βγει ένα συμβούλιο με σκοπό να ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Κακά τα ψέμματα, η μεγάλη μάζα του παοκτσήδικου κοινού έχει μεγάλο μέρος της προσοχής της στραμμένο στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Αν δοθεί λοιπόν ο δρόμος εκ μέρους του ΕΠΙΣΗΜΟΥ Π.Α.Ο.Κ., της ΠΑΕ, για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος, ήδη θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα.

Να σου δώσω εναλλακτική αν βρίσκεις το παραπάνω ουτοπικό;
Μια συνάντηση όλων όσων εκφράζει η ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, με την ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και να τους ζητήσουν να τοποθετηθούν σχετικά με το εγχείρημα.
Γιατί εγώ απο την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το μόνο που έχω δει να διαφημίζεται είναι η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ.  Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Να μας απαντήσουν εαν είναι ΘΕΤΙΚΟΙ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ σε σχέση με το εγχείρημα της ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ
Αν είναι αρνητικοί να το πουν για να το ξέρει και ο κόσμος.Είναι θετικοί; ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αυτο το sait τι με θυμιζει ξερετε?τους μαλακες τους φιλοσοφους στην αρχαια ελλαδα που καθοντουσαν ολη μερα και πετουσαν ενα καρο μαλακιο φιλοσοφιες..χωρις κανενα σκοπο απλα για να εχουν να λενε
εχουμε βγαλει απο τη μυγα ξυγκι και ακομα καθομαστε και αναλυουμε...
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ

Offline petrov

• Αλλαγή
Eσύ ρε φίλε τώρα ξέρεις τι με θυμίζεις; τον βλάχο που έχεις στο αβαταρ σου. Και για να ξέρεις τι λες, οι μαλάκες οι φιλόσοφοι στην αρχαία ελλάδα θεμελίωσαν ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό. Ελπίζω το ψευδώνυμό σου να μην ανταποκρίνεται και στο πραγματικό σου επάγγελμα, γιατί αν αυτή την άποψη έχεις για την αρχαία ελλάδα λυπάμαι τα παιδιά. Όσο για το "ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ", κατάντησε το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό. Χωρίς τίποτε προσωπικο, αλλά δεν είναι και όλες οι φάσεις ίδιες.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
1) Παράδωση μετοχών σε φυσικά πρόσωπα που εκφράζουν την κίνηση
Σημειώνω ότι με την μεταφορά των μετοχών μεταφέρεις και τα χρέη/υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Είναι δηλαδή υπεύθυνοι οι νέοι ιδιοκτήτες για τα χρέη.

2)Ανάθεση διαχείρισης της ΠΑΕ σε παράγοντα ή ομάδα παραγόντων
Το πιο εύκολο από όλα. Παράγοντες έχει μπόλικους η Ελλάδα, το να βρεις κάποιον που να κάνει τον Γενικό Διευθυντή και που δε θα έχει καμιά οικονομική ευθύνη είναι το πιο εύκολο. Εάν τον πληρώνεις κι από πάνω, τότε δε θα προλαβαίνεις να διαβάζεις CV.

3)ΠΙΕΣΗ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ α) στην Πολιτεία και το αρμόδιο υπουργείο να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους β) στον Κατσαρή να αποτελέσει παρελθόν είτε παραιτούμενος είτε μέσω καταψήφισης του ισολογισμού
Εδώ συζητούμε 2 διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο έχει να κάνει με την ΠΑΕ και την δέσμευση του υπουργού για ΠΑΕ με ΛΒ, και το δεύτερο έχει να κάνει με τον ΑΣ. Το πρώτο το καταλαβαίνω, το δεύτερο δε βλέπω που κολλάει. Εκτός κι αν είναι μπόνους. Συμφωνώ κι εδώ πάντως.

4)Μετατροπή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ από Ανώνυμη Εταιρία σε Σύλλογο Λαίκής Βάσης
Αυτό ουσιαστικά γίνεται κι από το πρώτο βήμα όπου μεταφέρεις τις μετοχές σε χιλλιάδες άτομα.

5)Ανοιχτή δημοπρασία για το θέμα του γηπέδου
Εδώ με τα χαλάς πολύ. Δηλαδή το ΠΡΩΤΟ πράγμα που θα κάνει η Λ.Β. θα είναι... δημοπρασία;

Όσο για τα λεφτά που θα βάλει το ΜΛΒ, και πάλι θεωρώ ασυναφή την ερώτησή σου σε σχέση με αυτό που είπα. Δηλαδή κατάλαβες από αυτά που εγραψα οτι το μέτωπο θα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ; Γιατί αυτοί που είναι τώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ;  Ή μήπως παιζουν τον ρόλο του τοκογλύφου;  Αν πρόσεξες εγώ δεν λεω να βγει ένα συμβούλιο με σκοπό να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. Εγω είπα να βγει ένα συμβούλιο με σκοπό να ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει "μια κατεύθυνση". Άλλες θα μας αρέσουν, άλλες λιγότερο. Σημασία έχει ότι η τωρινή διοίκηση δεν έχει φράγκο, κι εσύ ουσιαστικά λες να την αντικαταστήσουμε με μια ομάδα ανθρώπων που:
1- θα είναι άφραγκοι μεν, αλλά θα αναλάβουν τα χρέη της ΠΑΕ
2- θα βρούνε παράγοντα να διοικήσει βάσει της κατεύθυνσης που θα παίρνει από αυτούς.

Να σου δώσω εναλλακτική αν βρίσκεις το παραπάνω ουτοπικό;
Μια συνάντηση όλων όσων εκφράζει η ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, με την ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και να τους ζητήσουν να τοποθετηθούν σχετικά με το εγχείρημα.
Γιατί εγώ απο την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το μόνο που έχω δει να διαφημίζεται είναι η ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ.  Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Να μας απαντήσουν εαν είναι ΘΕΤΙΚΟΙ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ σε σχέση με το εγχείρημα της ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ
Αν είναι αρνητικοί να το πουν για να το ξέρει και ο κόσμος.Είναι θετικοί; ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Ναι, την παραπάνω λύση την βρίσκω ουτοπική. Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει μια συνάντηση της διοίκησης με το ΜΕΛΒΑ. Το θέμα είναι όμως ότι το ΜΕΛΒΑ πρέπει να πάει στη διοίκηση και να ζητήσει τις μετοχές. Να πει, "Λάκη μου και Νίκο μου, τέρμα τα ψέμματα, δώστε τις μετοχές και στο καλό, αναλαμβάνει ο Λαός του ΠΑΟΚ". Είδες κανέναν από το ΜΕΛΒΑ να το κάνει αυτό; Εάν το κάνουν, τότε και η σημερινή διοίκηση θα τοποθετηθεί στο θέμα όπως λες. Μέχρι τότε όμως τί κάνουμε;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Eσύ ρε φίλε τώρα ξέρεις τι με θυμίζεις; τον βλάχο που έχεις στο αβαταρ σου. Και για να ξέρεις τι λες, οι μαλάκες οι φιλόσοφοι στην αρχαία ελλάδα θεμελίωσαν ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό. Ελπίζω το ψευδώνυμό σου να μην ανταποκρίνεται και στο πραγματικό σου επάγγελμα, γιατί αν αυτή την άποψη έχεις για την αρχαία ελλάδα λυπάμαι τα παιδιά. Όσο για το "ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ", κατάντησε το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό. Χωρίς τίποτε προσωπικο, αλλά δεν είναι και όλες οι φάσεις ίδιες.

αυτο <<σε>> θυμιζω? λοιπον για να σε τσατισω λιγο  :P   οι φιλοσοφοι θεμελιωσαν οντως τον πολιτισμο μας..εσενα δεν ξερω αν σε επιασε ο πολιτισμος με τα σε και τα με (για να στη βγω και λιγο αθηναιος τωρα, αν και δεν ειμαι).λοιπον.οι φιλοσοφοι θεμελιωσαν οντως τον πολιτισμο μας,σκεψου ομως οτι φιλοσοφοι μεγαλοι υπηρξαν 20-30.σκεψου ποοοοοοσοι αλλοι ηταν διπλα τους και πεταγαν ενα καρο μαλακιες την ωρα που οι αλλοι φιλοσοφουσαν ετσι?αυτο εννοω και εδω μεσα.την εχουμε-ναι και βαζω και μενα μεσα- παραδεί στο φορουμ αυτο.μαγκες του πληκτρολογιου κι ετσι..Λες οτι περασαν αυτες οι εποχες..εσυ δεν εχεις αβαταρ τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ?πλλλλλακα με κανεις?
οσον αφορα το αλλο που λες

1ον ειμαι οντως δασκαλος και δεν μπορεις να με κρινεις απο 10 μαλακιες που λεω εδω μεσα για την αρρωστια μου τον ΠΑΟΚ.υπαρχουν μελη εδω μεσα σημαντικοτατα που με εχουν γνωρισει απο κοντα και ξερουν το ποιόν μου

2ον δεν χρειαζεται να σου πω τι σημαινει για μενα ο ΠΑΟΚ απο τη στιγμη που ειμαι φανταρος και εχω δει πιο πολλα  ματς φετος απο οσα ενας μεσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ κατοικος θεσσαλονικης και ξερεις τι εννοω.ουτε για τα δακρυγονα που χω φαει στα εκτος,ουτε για τις παρολιγο συλληψεις ουτε για τα μαχαιρωματα στη νεα σμυρνη

και μετα σου λεει δασκαλος.τι δασκαλος ρε μαλακα lol?ΟΠΑΔΟΣ

Offline petrov

• Αλλαγή
@Δικέφαλε, για να μην το κουράζουμε, τοποθετήθηκες και τοποθετήθηκα. Με ζήτησες επεξηγηση την έδωσα. Με ζήτησες 1,2,3 στα είπα. Τώρα απο κει και πέρα, θεωρώ υποχρέωση ενός ανεξάρτητου ΑΣ να κηρύξει ο ίδιος ανοιχτό διαγωνισμό για την διάφανη διαδικασία ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας. Έτσι το νιώθω σαν μέλος του ΑΣ, και σαν παοκτσής. Έτσι μόνο θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Όσο για τον ΔΑΣΚΑΛΟ, φίλε δυστυχώς με επιβεβαιώνεις. Τρέμω στην ιδέα να διδάξεις τα παιδιά μου. Ένα απο τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ότι η εκπαίδευση δεν οδηγεί στην παιδεία. Δεν το θεωρώ σκόπιμο να διαιωνίσουμε κάποια κόντρα. Το μόνο που θα σε παρακαλέσω είναι να ανοίξεις μια γραμματική του Μ. Τριανταφυλλίδη. Όπως και οποιοδήποτε εγχειρίδιο θεωρητικής γλωσσολογίας. Για να διαπιστώσεις ότι ο τύπος σε λέω, τον λέω κλπ είναι απόλυτα σωστός στην Νέα Ελληνική. Είμαι περήφανος που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη, όπως και για το ιδίωμά μου, το οποίο έχω κάθε δικαίωμα να γράφω. Δεν σε έκρινα ούτε σαν άνθρωπο ούτε το ποιόν σου. Μπορεί και καλός και χρυσός να είσαι, και κανείς να μην λεει τίποτα για την πάρτη σου. Ποτέ δεν είναι αργά για να μαθαίνεις φίλε, μόνο που πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ôï 1926 ¸ëëçíåò ðñüóöõãåò ôçò Êùíóôáíôéíïýðïëçò áëëÜ êáé ôùí ãýñù ðåñéï÷þí áõôÞò, ìáæß ìå íôüðéïõò Èåóóáëïíéêåßò-Ìáêåäüíåò, éäñýïõí ôïí Ðáíèåóóáëïíßêåéï Áèëçôéêü ¼ìéëï Êùíóôáíôéíïõðïëéôþí (ÐÁÏÊ). Ôïõ äßíïõí áõôü ôï üíïìá ðñïêåéìÝíïõ íá õðïäçëþóïõí êáé íá óõíäÝóïõí ôçí ðáëéÜ ìå ôçí íÝá ôïõò ðáôñßäá.

Ãéá äåêáåôßåò ï Óýëëïãïò áíáðôý÷èçêå êáé ãéãáíôþèçêå, âáóéóìÝíïò áðïêëåéóôéêÜ óôç óõììåôï÷Þ êáé ôç óõíåéóöïñÜ ôïõ êüóìïõ ôïõ, ï ïðïßïò óõììåôåß÷å åíåñãÜ óôéò äéáäéêáóßåò ìÝóù ôçò åêëïãÞò ôùí äéïéêÞóåùí ôïõ Á.Ó.ÐÁÏÊ, áðü ôéò ÃåíéêÝò Óõíåëåýóåéò.

Ôï 1979, ìå ôçí åðáããåëìáôïðïßçóç ôïõ ðïäïóöáéñéêïý ôìÞìáôïò êáé áñêåôÜ ÷ñüíéá áñãüôåñá ìå ôçí åðáããåëìáôïðïßçóç ôïõ êáëáèïóöáéñéêïý, ôá äåäïìÝíá Üëëáîáí ñéæéêÜ.

Ôï ðïäüóöáéñï êáé ôï ìðÜóêåô áöïý Ýãéíáí áíþíõìåò åôáéñßåò, äéá÷ùñßóôçêáí áðü ôïõò óõëëüãïõò êáé Ýôóé áõôïß ðåñéÞëèáí óå íÝï êáèåóôþò êáé íÝá äåäïìÝíá.

Ï åñáóéôÝ÷íçò ÐÁÏÊ Ýêôïôå, êáôÝ÷åé ôï 10% ôùí ìåôï÷þí ôïõ ÐÁÏÊ óå ÐÁÅ êáé ÊÁÅ (ôï ðïóïóôü áõôü äåí óõììåôÝ÷åé óå áõîÞóåéò ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ), Ý÷åé Ýíá ìÝëïò óôï äéïéêçôéêü óõìâïýëéï ôïõ ðïäïóöáéñéêïý êáé êáëáèïóöáéñéêïý ôìÞìáôïò, åßíáé áõôüò ðïõ Ý÷åé ôï óÞìá ôçò ïìÜäáò ìáò, äéá÷åéñßæåôáé ôá ðåñéïõóéáêÜ óôïé÷åßá ôïõ Óõëëüãïõ êáé åêìåôáëëåýåôáé üëá ôá åìðïñéêÜ ôïõ ðñïíüìéá.
Åðßóçò ï Á.Ó. ÐÁÏÊ äéïéêåß üëá ôá åñáóéôå÷íéêÜ ôïõ ôìÞìáôá.

Ìå ôç óçìåñéíÞ áðïãïçôåõôéêÞ êáé áäéÝîïäç êáôÜóôáóç ðïõ Ý÷åé äéáìïñöùèåß, ìåôÜ áðü ôüóá ÷áìÝíá ÷ñüíéá ãåìÜôá åîáðÜôçóç, öñïýäåò åëðßäåò, ðëáóôÝò åîõãéÜíóåéò, ìå ôï ãüçôñï ôçò ïìÜäáò ìáò íá êáôáðïíôßæåôáé êáèçìåñéíÜ êáé ôçí éåñÞ ðåñéïõóßá ìáò íá áðåéëåßôáé áðü ôéò ïñÝîåéò äéÜöïñùí êáëïèåëçôþí, ôï åñþôçìá ðïõ ôßèåôáé áõôÞ ôç óôéãìÞ åßíáé Ýíá êáé ìïíáäéêü: Þ áöÞíïõìå ôï ðñüâëçìá íá äéáéùíßæåôáé êáé ôáõôü÷ñïíá ðáñáìÝíïõìå áðëïß èåáôÝò ôùí åîåëßîåùí Þ âïçèÜìå ôï óýëëïãï íá ãßíåé õãéÞò ìå ôéò ìáæéêÝò åããñáöÝò ìáò óôïí åñáóéôÝ÷íç ÐÁÏÊ.

Ç óõììåôï÷Þ ìáò óôéò áðïöÜóåéò, ôï äéêáßùìá ãíþìçò êáé øÞöïõ, ôï äéêáßùìá ôïõ åêëÝãåéí êáé åêëÝãåóèáé, åßíáé ç ðåìðôïõóßá ôçò äçìïêñáôßáò êáé áöïñÜ üëïõò ôçò ôïìåßò ôçò äçìüóéáò æùÞò.

Áõôüò åßíáé êáé ï ìïíüäñïìïò ôçò ðñáãìáôéêÞò åîõãßáíóçò ôïõ ÐÁÏÊ. Ç ðñáãìáôéêÞ åîõãßáíóç åßíáé íá âáóéóôåß ï Óýëëïãïò óôï ìïíáäéêü ðñÜãìá ðïõ ôïí êÜíåé îå÷ùñéóôü, óôïí êüóìï ôïõ. Íá îáíáãõñßóåé óôéò ñßæåò ôïõ êáé íá ÷ôßóåé ðÜíù óå áõôü ôï óôïé÷åßï ðïõ ôïí Ýêáíå îå÷ùñéóôü êáé ôïõ ÷Üñéóå åêáôïììýñéá ößëïõò êáé èáõìáóôÝò óôçí ÅëëÜäá êáé óå üëï ôïí êüóìï.

Åßíáé äéêáßùìá êáé ôáõôü÷ñïíá õðï÷ñÝùóç üëùí ìáò ç åããñáöÞ ìáò ùò ìÝëç ôïõ Á.Ó.ÐÁÏÊ. Íá ãßíïõìå ìÝëç ôçò ïìÜäáò ìáò, íá áíáëÜâïõìå ôéò åõèýíåò ìáò êáé íá óõíáðïöáóßóïõìå ãéá ôçí ôý÷ç ôçò.

Ìüíï ìå ÷éëéÜäåò ìÝëç óôïí óýëëïãï ìáò ìðïñåß ï Ð.Á.Ï.Ê. íá ðåñÜóåé óå ëáúêÞ âÜóç êáé íá êëåßóåé ìßá êáé êáëÞ ôç ðüñôá óå ìåãáëïìåôü÷ïõò óôùí ïðïßùí ôï Ýëåïò ðáñáäßäåôáé ï Ð.Á.Ï.Ê áöïý ïé ößëáèëïé ïýôå ôïõò åêëÝãïõí ïýôå ôïõò êñßíïõí ìÝóá áðü ôçò åêëïãÝò ôïõ óùìáôåßïõ.

Ãéá üëïõò ôïõò ðáñáðÜíù ëüãïõò, ðïëëïß åðéöáíåßò ÐáïêôóÞäåò, ðáñÜãïíôåò, ïñãáíùìÝíïé ößëáèëïé êáé ìç, óôñáôåõôÞêáí ãýñù áðü áõôÞ ôç êßíçóç (ìÝôùðï ëáúêÞò âÜóçò) ìå Ýíá êáé ìüíï óôü÷ï, ôçí åããñáöÞ ÷éëéÜäùí ìåëþí óôï ÐÁÏÊ êáé åíôÝëåé ï ßäéïò áõôüò êüóìïò íá ïäçãÞóåé ôçí ïìÜäá óå ëáúêÞ âÜóç.

ÁõôÞ ç êßíçóç Ý÷åé áñ÷Þ êáé ôÝëïò. Ç áñ÷Þ åãéíå óôéò 3 Áðñéëßïõ 2005 êáé ôï ôÝëïò ôçò èá åßíáé ç åðßôåõîç ôïõ óôü÷ïõ ôçò, äçëáäÞ ç åããñáöÞ ÷éëéÜäùí ìåëþí óôï Á.Ó ÐÁÏÊ.

Ðéóôåýïõìå üôé áð’ áõôÞ ôç ðñïóðÜèåéá äåí ðåñéóóåýåé êáíåßò êáé èÝëïõìå äßðëá ìáò êÜèå ÐÁÏÊÔÓÇ ðïõ èÝëåé íá âïçèÞóåé ìå åíôéìüôçôá êáé óõíåßäçóç.

http://www.paok1926.gr/index.asp
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Damned

• Guest
ÁÍÁÊÏÉÍÙÓÇ ÌÅÔÙÐÏÕ ËÁÚÊÇÓ ÂÁÓÇÓ

Èåóóáëïíßêç, 15 Áðñéëßïõ 2008

Ößëå ÐÁÏÊôóÞ,
Ìéá ðïëý äýóêïëç áãùíéóôéêÞ ÷ñïíéÜ öôÜíåé óôï ôÝëïò ôçò, ìéá ÷ñïíéÜ ðïõ îåêßíçóå ìå Ýíá êïóìïúóôïñéêü ãåãïíüò ãéá ôçí ïìÜäá ìáò, ôçí áíÜëçøç ôçò äéïßêçóçò áðü ôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç, ôçò ðñþôçò åí äõíÜìåé ëáúêÞò äéïßêçóçò ôïõ ÐÁÏÊ.

Äåí îå÷íÜìå ôçí õðüó÷åóç ðïõ äþóáìå üëïé ìáæß, ïé ïðáäïß, ïé ößëáèëïé, ïé öïñåßò êáé ç äéïßêçóç, íá ðñï÷ùñÞóïõìå åíùìÝíïé ôïí äýóêïëï áãþíá ôçò åîõãßáíóçò ôïõ óõëëüãïõ êáé ôïõ êôéóßìáôïò åíüò íÝïõ ìåãÜëïõ ÐÁÏÊ.

Ç ìüíç ìáò ðñïóäïêßá ãéá ôç ÷ñïíéÜ ðïõ ôåëåéþíåé Þôáí íá äïýìå ôïí ÐÁÏÊ ðñùôáèëçôÞ ôçò åîõãßáíóçò êáé ôïí åßäáìå.

Åêôüò üìùò áðü áõôü, åßäáìå öÝôïò ôïí ÐÁÏÊ ðñùôáèëçôÞ ôçò åíüôçôáò, ðñùôáèëçôÞ ôçò óõóðåßñùóçò, ðñùôáèëçôÞ ôçò íçöáëéüôçôáò, ðñùôáèëçôÞ ôçò ùñéìüôçôáò êáé ôçò õðïìïíÞò ôùí öéëÜèëùí. Ôá ôÝóóåñá áðáíùôÜ sold-out ìåôÜ áðü ôÝóóåñéò óõíå÷üìåíåò Þôôåò, åßíáé áðüäïóç ðñùôáèëçôÞ êüóìïõ.

Äåí åßìáóôå äéáôåèåéìÝíïé ìå ïðïéïäÞðïôå êüóôïò Þ èõóßá áðáéôçèåß, íá åðéôñÝøïõìå óå å÷èñïýò ôçò ïìÜäáò ìáò êáé óå åñáóôÝò ôïõ ðáñåëèüíôïò íá âÜæïõí ôñéêëïðïäéÝò êáé êùëýìáôá óôçí êïóìïãïíßá ðïõ óõíôåëåßôáé óôïí ÐÁÏÊ.

¼óïé åðé÷åéñÞóïõí íá ìáò ÷áëÜóïõí ôï üíåéñï, èá ìáò âñïõí áðÝíáíôé ôïõò.

ÊáôáäéêÜæïõìå áðåñßöñáóôá ôá öáéíüìåíá ç÷çñþí äéáöùíéþí ðïõ ðáñáôçñÞèçêáí óôïí ðñüóöáôï áãþíá ìå ôçí ÁÅÊ.

Ï ÐÁÏÊ óõíå÷ßæåé íá Ý÷åé áíÜãêç ôçí åíüôçôá êáé ôçí óýìðíïéá üëùí.

Ï ÐÁÏÊ äåí ìðïñåß íá ìåéþíåôáé êáé íá åõôåëßæåôáé ìå óõíôñïöéêïýò êáõãÜäåò êáé êüíôñåò.

Äéáôñáíþíïõìå ôçí ðßóôç ìáò êáé ôçí åìðéóôïóýíç ìáò óôï ðñüóùðï ôïõ ÐñïÝäñïõ ìáò ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç êáé ôçò äéïßêçóÞò ôïõ, äçëþíïõìå ôçí áìÝñéóôç óõìðáñÜóôáóç ìáò óôï Ýñãï ôïõ êáé æçôÜìå áðü ôïí ößëáèëï êüóìï íá óõíå÷ßóåé íá åðéäåéêíýåé åíüôçôá, ïìüíïéá, øõ÷ñáéìßá, óùöñïóýíç êáé ÐÁÏÊôóÞäéêç ïìïøõ÷ßá.

Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ’ÏËÁ
« Last Edit: April 15, 2008, 18:58:07 by Damned »

papas4

• Guest
πολυ καλη η ανακοινωση!η ισχυς εν τη ενωσι!στηριξη σημαινει εμπιστοσυνη!ο ΠΑΟΚ απ'ολα!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Το μοντέλο της Μπαρτσελόνα

Πολλές φορές έχω τοποθετηθεί για την πρόταση του Μετώπου Λαϊκής Βάσης, που αποτελεί πράγματι, εάν ακολουθηθεί το μοντέλο της Μπαρτσελόνα, μία εξαιρετική λύση για τον ΠΑΟΚ. Αν και εξακολουθώ προσωπικά να είμαι της άποψης πως μόνο ένας ισχυρός οικονομικά επιχειρηματίας μπορεί να μετατρέψει σε ανταγωνιστική την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ηρακλή και του Αρη και σε καμία περίπτωση οι διοικήσεις που έχουν σήμερα. Για ένα και μοναδικό λόγο. Οτι στερούνται οικονομικής δυνατότητας. Το Μέτωπο Λαϊκής Βάσης υποστηρίζει πως, εάν εφαρμοστεί μοντέλο της Μπαρτσελόνα, ο ΠΑΟΚ θα βρει τη λύση του.

Και τελικά αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να οδηγηθούν σε αυτή τη σκέψη-απόφαση, από τη στιγμή που δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα ισχυροί επιχειρηματίες. Και ίσως τελικά η λύση αυτή είναι μονόδρομος. Αρκεί να έχουν συμμετοχή, ανταπόκριση και αποδοχή. Τι θα γίνει, όμως, με το «σύστημα» που ελέγχει τον ΠΑΟΚ και του τρώει τις σάρκες; Το ονομάζω έτσι για οικονομία.(Δεν τον παίρνουν οι «έξυπνοι» στα σοβαρά, αλλά ο Νικόλας ξέρει). Διότι όλοι το γνωρίζουν, όλοι το μισούν, αλλά όλοι του επιτρέπουν να διαφεντεύει τον ΠΑΟΚ και κανείς δεν το αγγίζει. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ετσι;

Ακόμη και μερικοί κατά καιρούς αγνοί επαναστάτες έχουν προσφύγει στην αγκαλιά του «συστήματος», για να βρουν θαλπωρή και υποστήριξη. Αλλά αυτή η συζήτηση δεν μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες γραμμές.

Το μοντέλο της Μπαρτσελόνα μπορεί να εφαρμοστεί στον ΠΑΟΚ; Προσωπικά, υποστηρίζω πως μπορεί να εφαρμοστεί και να θριαμβεύσει. Και η βεβαιότητά μου αυτή πηγάζει από δύο στατιστικές έρευνες (που δεν είναι δημοσιεύσιμες ακόμη) και μία ευρωπαϊκή δημοσκόπηση, που δείχνουν τον αριθμό των ανθρώπων σε Ελλάδα και ομογένεια (Αμερικής, Γερμανίας, Αυστραλίας κ.λπ.) που είναι κοντά στον ΠΑΟΚ. Ναι, μπορεί να ευδοκιμήσει. Αλλά με πολλές προϋποθέσεις. Μία από αυτές, η πιο απλή, είναι η προβολή του εγχειρήματος, η διαφήμισή του, που απαιτεί όμως πολύ χρόνο και αρκετό χρήμα. Και αυτό το βάρος δεν μπορούν να το σηκώσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και το Μέτωπο Λαϊκής Βάσης.

Και με το μοντέλο Μπαρτσελόνα μπορείς επιτέλους στο μέλλον να εκμηδενίσεις την πιθανότητα και το ενδεχόμενο νέων Μπατατούδηδων και Γουμενοπαγώνηδων. Δημιουργείται μία ισχυρή και συνάμα υψηλή προοπτική. Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι η χαμηλή προβολή (που μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και θάψιμο) που συναντά η προσπάθεια των παιδιών της λαϊκής βάσης θα συνεχιστεί. Το «σύστημα» δεν θα το αφήσει να ανασάνει. Για να πέσει το τείχος του ΠΑΟΚτσήδικου Βερολίνου, χρειάζεται αρετή και τόλμη. Ετσι επιτυγχάνεται η ελευθερία. Αλλιώς?

Η προοπτική

Απλά για ενημέρωση, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του μοντέλου λειτουργίας και διοίκησης της Μπαρτσελόνα είναι πως, όταν γίνεις μέλος της ομάδας, τυπικά και ουσιαστικά εσύ αποφασίζεις. Το κάθε μέλος γίνεται έμμεσα δημιουργός αποφάσεων για το μέλλον. Μπορεί να ψηφίζει στις γενικές εκλογές. Στις προεδρικές εκλογές που γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια. Εχει, δηλαδή, το δικαίωμα να εκλέξει τον πρόεδρο και για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων αποτελείται από 2.442 μέλη (που επιλέγονται τυχαία), επίσης από 637 μέλη με την πιο πολυετή παρουσία, από 17 μέλη του ΔΣ, από 6 πρώην προέδρους, από 4 μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής, από 5 μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς και 25 μέλη που ορίζονται από το ΔΣ). Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, προκύπτει Λαπόρτα, αλλά πολύ δύσκολα προκύπτει Γούμενος.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10669&subid=2&tag=8103&pubid=1034089

Αποψη του περικλη Στελλα για την λαικη βαση.
Συμφωνω και εγω με την λαικη βαση και νομιζω ειναι η μονη λυση.

Τα πραματα στον ΠΑΟΚ ειναι πολυ δυσκολα, γουσταρουμε ολοι Ζαγορακη αλλα δεν μπορουμε αμεσα να πρωταγωνιστισουμε.
Και αντε καποιοι εχουν υπομονη να αντεξουν 5 χρονια μετριοτητας, οι υπολοιποι?
Εδω φετος και δεν αντεξανε πολλοι, τι θα γινει απτου χρονου? Πιστευει κανεις οτι ο ΠΑΟΚ θα αντεξει 5-6 χρονια μετριοτητας μεχρι να απαλαγει καπως απτα χρεη? Εγω λεω οχι.

Τι λετε για λαικη βάση?Με ζαγορακη μπροσταρη και με τον κοσμο διπλα , μονο ετσι θα πετυχουμε.
Ο κοσμος διπλα με την μορφη λαικης βασης ομως και οχι με 12-15χιλιαδες διαρκειας.

Offline agraf

• Αλλαγή
Πρέπει να ξέρεις ότι για να εφαρμοστεί το μοντέλο Λαικής Βάσης πρέπει κάπως (...) να ξεμπερδέψουμε από τα χρέη. Τα χρέη βαραίνουν την εταιρεία παε ΠΑΟΚ και δεν είναι απλό να καταργηθεί η παε και να πάμε σε Εταιρεία Λαικής Βάσης (άλλο νομικό καθεστώς). Τί θα γίνει με τα χρέη? Θα αιωρούνται ορφανά?

Μάλλον θα χρειαστεί να καθαρίσουμε την μπουγάδα των 18.000.000 από την τσέπη μας, να αγοράσουμε την παε εμείς οι οπαδοί και μετά ίσως μπορέσουμε να βάλουμε μπρος το σχέδιο της λαικής βάσης.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το μοντέλο της Μπαρτσελόνα

Προσωπικά, υποστηρίζω πως μπορεί να εφαρμοστεί και να θριαμβεύσει. Και η βεβαιότητά μου αυτή πηγάζει από δύο στατιστικές έρευνες (που δεν είναι δημοσιεύσιμες ακόμη) και μία ευρωπαϊκή δημοσκόπηση, που δείχνουν τον αριθμό των ανθρώπων σε Ελλάδα και ομογένεια (Αμερικής, Γερμανίας, Αυστραλίας κ.λπ.) που είναι κοντά στον ΠΑΟΚ.

γνωρίζει κανείς κάτι για αυτές τις έρευνες που λέει ο σκώληκας ?????
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline petrov

• Αλλαγή
Πρέπει να ξέρεις ότι για να εφαρμοστεί το μοντέλο Λαικής Βάσης πρέπει κάπως (...) να ξεμπερδέψουμε από τα χρέη. Τα χρέη βαραίνουν την εταιρεία παε ΠΑΟΚ και δεν είναι απλό να καταργηθεί η παε και να πάμε σε Εταιρεία Λαικής Βάσης (άλλο νομικό καθεστώς). Τί θα γίνει με τα χρέη? Θα αιωρούνται ορφανά?

Μάλλον θα χρειαστεί να καθαρίσουμε την μπουγάδα των 18.000.000 από την τσέπη μας, να αγοράσουμε την παε εμείς οι οπαδοί και μετά ίσως μπορέσουμε να βάλουμε μπρος το σχέδιο της λαικής βάσης.

Mήπως η μετατροπή από ΠΑΕ σε Σωματείο Λαϊκής Βάσης λύσει και το πρόβλημα;
Δηλαδή αφού προχωρήσουμε στα εξής βήματα, απαλλαγούμε και από το θέμα των χρεών;

α) νόμος από τον υφυπουργό αθλητισμού που να επιτρέπει στα Σωματεία Λαϊκής Βάσης να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα

β) Συμμετοχή στο πρωτάθλημα του ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. αντί της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

γ) Μηδενικό χρέος- έσοδα από τις ετήσιες συνδρομές των μελών- κάλεσμα σε επενδυτή

Ερωτήσεις καταθέτω και όχι βεβαιότητες, για να μην παρεξηγηθούμε

Offline chuck

• Αποστολή
  • **

Εγω δεν βλεπω αλλη λυση για να γινει ο ΠΑΟΚ μεγαλος, δυσκολη αλλα η μονη.

Μεγαλος επενδυτης δεν ερχεται και με Ζαγορακη και 10-15χιλιαδες διαρκειας θα ξεχρεωσουμε σε 10 χρονια και θα ειμαστε και 10 χρονια μετριοι, εκτος αν κοροιδευουμε τον εαυτο μας και πιστευουμε οτι σε 3 χρονια παμε για πρωταθλημα.
Θα αντεξουμε?Εγω λεω οτι ο κοσμος δεν εχει υπομονη. Εγω μπορω να περιμενω με Ζαγορακη και 10 χρονια...αλλοι ομως ουτε 9 μηνες δεν αντεξαν. Δεν ειμαι αισιοδοξος, δεν υπαρχει μελλον οσο θα συνεχιζουμε με αυτον τον τροπο.

Offline petrov

• Αλλαγή
Eννοείται αυτό που λες, γιατί ο κόσμος δεν είναι μαλάκας να ξεπληρώνει για μια δεκαετία τις ΚΛΕΨΙΕΣ εκείνων, που ήρθαν με πρόσχημα να εξυγιάνουν και έριξαν τον Π.Α.Ο.Κ. στον βούρκο. Να μην ξεχνιόμαστε, ε;

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Υποθέτω ότι αυτό που λέει ο petrovgr γίνεται, αλλά για να πάρει τη θέση της ΠΑΕ στο πρωτάθλημα ο ΑΣ θα πρέπει να "συγχωνευτεί" μαζί της για να υπάρξει και συνέχεια. Εάν συγχνευτεί τότε αναλαμβάνει και τα χρέη...
δεν νομίζω δηλαδή ότι μια μέρα θα μας πουν "ΟΚ, τέλος η ΠΑΕ από σήμερα, πτώχευσε/σταμάτησε, και συνεπώς ο ΑΣ ΠΑΟΚ παίζει στη superleague". Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εάν θέλει μπορεί κι από αύριο να κατεβάσει ποδοσφαιρική ομάδα αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να ξεκινήσει από την κατώτερη κατηγορία...

Επίσης, για να μην παρεξηγούμαστε.
Άλλο η Λαϊκή Βάση στον ΑΣ ΠΑΟΚ, και άλλο η ΛαΙκή Βάση στην ΠΑΕ.
Άλλο δηλαδή το γίνομαι μέλος στον ΑΣ, και άλλο το γίνομαι μέλος στην ΠΑΕ.
Προς το παρόν ο ΠΑΟΚτσής μπορεί να γίνει μέλος στον ΑΣ και να αγοράσει μετοχές της ΠΑΕ.
Πιστεύω ότι υπάρχει κάποια σύγχηση στο όλο θέμα καθώς ο κόσμος θέλει -κυρίως- Λαϊκή Βάση στην ΠΑΕ, αλλά το "Γίνε Μέλος" έχει σχέση με τον ΑΣ...

Offline agraf

• Αλλαγή

γ) Μηδενικό χρέος- έσοδα από τις ετήσιες συνδρομές των μελών- κάλεσμα σε επενδυτή

Ερωτήσεις καταθέτω και όχι βεβαιότητες, για να μην παρεξηγηθούμε

Τελικά εκεί πάει το πράμα. Αντί να ξεχρεώσουμε τα χρέη του γούμενου και του μπατατούδη μέσω των ετήσιων συνδρομών μας στην "Εταιρεία Λαικής Βασης ΠΑΟΚ",

θα τα ξεχρεώσουμε αγοράζοντας μετοχές της σημερινής παε ΠΑΟΚ. Η ουσία δεν αλλάζει σε πρώτη φάση αλλά καλύτερα θα είναι να πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στη πλατιά συμμετοχή του λαού του ΠΑΟΚ.