Tromero to keimenaki ths thyras 4 Xwris ntropi (
www.paokg4.org) katw apo to faskelo....mia paragrafos 15 seirwn ta leei ola....
Kai psaxnoume na vroume ti kai pws kai istories....
Enan stoixeiwdws sovaro erasitexnh elegxomeno apo timious kai ikanous antrhwpous na eixame tosa xronia kai den tha eixe ftasei se auto to xali pote, oute to podosfairo oute to basket...
Sthn korufh mporei na mhn hmastan, alla de tha kindyneye kai h uparksh tou sullogou sto katw katw...
8a mou peite twra mas ta les, toso kairo ti leme?
Sumfwnw, apla thelw na epishmanw thn periektikothta kai thn dunamikh autou tou keimenou.
Mesa se ena lepto exei dei kapoios th riza tou problhmatos tou PAOK, pou oso kai an exei katanthsei periploko kai dusepiluto, allo toso aples einai oi aities tou kai h eukolia me thn opoia dhmiourgh8ike.....
Alhtheia pou exei eksafanistei o Thanasakis opws polu swsta leei to keimeno?
Stis diapragmteuseis me tous diaforous "ependutes" prwth mouri htane....
Twra me to porisma pou xathike pali? Siwph, hsuxia, toubeka.....
To pososto apo tis eisprakseis tou agwna me to aigalew 8a paei na to parei? H den mas noiazei ekei afou mallon psilikoko tha einai...?
Pou einai na parei thesh epanw stis trives ths dioikhshs prwtodikeiou?
Me ton psuxopathh sto basket ti tha ginei? Exei ksefugei entelws kai o Thanassakis mokola ki ekei. Toubeka. Den uparxei. Ton exei afhsei na kanei o,ti tou goustarei....
Pare leei Pswmiadh esu tis metoxes...Kala tha trelathoume? Apo pou ki ws pou dineis tis metoxes opou thes? Ante etsi, xwris elegxo xwris tipota?
Giati den tis dineis se mena h sto paokworld gia paradeigma outws h allws tzamba pragma einai, giati na mhn dioikhsoume emeis?
Xamenos ki ekei o thanassakis....Tipota kante o,ti goustarete...
Telospantwn. Nomizw oti prepei epitelous na sobareytoume kai mexri to telos auths ths xronias na uparxoun minimum 2000 melh, gia o,ti sumbainei eimaste aksioi ths moiras mas kai oi grinies kai oi kritikes prepei na strafoun pros ton kathrefth para se opoiondhpote allo...