Author Topic: ΚΑΤΣΑΡΗΣ προεδρος ΑΣ ΠΑΟΚ(Μηνυσε την Θ4 , H απαντηση του μετωπου λαικης βασης στην συνεντευξη του & αλλα σχόλια)  (Read 7712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
4 mhnes meta, akoma na apanthsei h katsarida gia thn meiosh ths syndromhs....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Poet

• Guest
πηγή: http://www.paokg4.org/

...
Πληροφορίες φέρουν τον γίγαντα Γιαπωνέζο ΚατσαρήΣαν, να στήθηκε στην ουρά για να εισπράξει το μερίδιο του ΑΣ από τις σημερινές εισπράξεις. Το σχόλιο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη νυν διοίκηση, ούτε με το ορθό ή όχι της είσπραξης. Το θέμα είναι άλλο.
Πως ο εν λόγω Γιαπωνέζος έκανε την πάπια επί σειρά ετών στο αντίστοιχο θέμα, επί διοίκησης Μπατατούδη. Αλλά ακόμα χειρότερα, πως το αυτάκι του εν λόγω Γιαπωνέζου δεν ίδρωσε στην υπόθεση κατάχρησης 5.5 δις δραχμών του Γιώργου Μπατατούδη σε βάρος της ΠΑΟΚ παε. Πόσο ωραία έκανε την πάπια για τα 10 εκατ. ευρώ που στοίχισε η "απάτη" του Ολυμπιακού έργου της Τούμπας, πόσο ωραία έκανε την πάπια στα διαφυγόντα κέρδη του "φιάσκου Λουκά", πόσο ωραία έκανε την πάπια στα διαφυγόντα κέρδη του φετινού αποκλεισμού-απάτη του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο uefa, πόσο ωραία έκανε την πάπια στο πλιάτσικο της προηγούμενης τριετίας, πόσο ωραία μας παίρνει τα 108 ευρώ κάθε χρόνο για να ψηφίζουν δωρεάν οι συγγενείς και οι φίλοι του. Πόσο ωραία ντηλάρει την Τούμπα, από την J&P μέχρι πάνω σε δανεικά κότερα. Όλα εδώ πληρώνονται. Όλα.

Ρε arwstos, είπα και γώ ... στο ημίχρονο με χτυπάει ένα φιλαράκι μου στην πλάτη, στην 1 έχω διαρκείας, και μου δείχνει τον Κατσαρή και 2-3 ακόμα δικούς του και μου λέει ... σύσσωμος ο ερασιτέχνης σήμερα!!! Είπα και γώ!!!! Για να ψειρίσει πήγε!!!! Σου λέει, πάνε τώρα που έχει μαμαλίγκα .... αχάχα ... ρε τον Κατσαρή!!!!! Ωραίος!!! Διασφαλίζει τα συμφέροντα του ερασιτέχνη!!!!  ;D ;D ;D

Offline arwstos

• Αλλαγή
4 mhnes meta, akoma na apanthsei h katsarida gia thn meiosh ths syndromhs....

Ραντεβου τον Ιουνη, Ηοmo.
Ραντεβου τον Ιουνη.

εγω θα ηθελα να προσθεσω μια επιπλεον ερωτηση σε αυτες της Θυρας 4:
Oσο προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ηταν ο Γιαννης Γουμενος (ή και ο Μπατατουδης)
υπηρξε καποια αντιστοιχη κινηση απο τη διοικηση Κατσαρη για να τρεξει να παρει
τις εισπραξεις ενος αγωνα;
Kαι ποιες ηταν στη τελικη οι δικαστικες κινησεις της διοικησης του Κατσαρη για να εξασφαλισει
το ποσοστο του Α.Σ. απο τις εισπραξεις, γιατι ως γνωστον το χρεος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απεναντι στον Α.Σ.
κυμαινοταν παντα σε πολυ υψηλα νουμερα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Poet

• Guest
Παιδιά ... απλά πράγματα. Μαζέψατε 82 υπογραφές απο μέλη του Α.Σ για μείωση της συνδρομής. Δεν κάνουμε καμμιά κίνηση αντίστοιχη να κάνουμε μομφή εναντίον του Κατσαρή; Σήμερα άκουσα ότι ο ερασιτέχνης θα κινηθεί με αποστολή εξωδίκου εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δηλαδή ο Κατσαρής έκανε την πάπια στον Μπατατούδη, έκανε τηή πάπια στον Γούμενο και τώρα που έχουμε μιά διοίκηση για να αρχίσουμε να στρώνουμε σιγά σιγά έρχεται και τους κυνηγάει;

Είμαι εξοργισμένος!!!! Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Μαζεύουμε υπογραφές και τον διώχνουμε απο τον ερασιτέχνη!!!! Γενική συνέλευση άμεσα!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Poet, αυτο το πραγμα ξερεις και εσυ οτι πρακτικα δε μπορει να γινει για πολλους λογους.
Εγω απο τη πλευρα μου ελπιζω αυτες οι κινησεις του Κατσαρη να ειναι ενα
μαθημα στο Νικο το Βεζυρτζη, οσον αφορα τη λαθος σταση που αυτος ειχε στη Γενικη Συνελευση του Ιουνιου.
Κατα τα αλλα ευχομαι καποια στιγμη να δω το διδυμο της δοικησης πρωτοδικειου (Βεζυρτζη - Οικονομιδη)
μαζι στη διοικηση του Α.Σ. , εαν φυσικα αποχωρησουν απο τη ΠΑΕ.

μιας και πιασαμε θεμα υπογραφων, υπενθυμιζω τη θεση μου για τις 2 κινησεις που πρεπει
να γινουν οπως και δηποτε πριν τη Γενικη Συνελευση του Ιουνιου:
(βλεπε 2ο μισο του post μου)
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6295.msg101954.html#msg101954

Poet

• Guest
Poet, αυτο το πραγμα ξερεις και εσυ οτι πρακτικα δε μπορει να γινει για πολλους λογους.
Εγω απο τη πλευρα μου ελπιζω αυτες οι κινησεις του Κατσαρη να ειναι ενα
μαθημα στο Νικο το Βεζυρτζη, οσον αφορα τη λαθος σταση που αυτος ειχε στη Γενικη Συνελευση του Ιουνιου.
Κατα τα αλλα ευχομαι καποια στιγμη να δω το διδυμο της δοικησης πρωτοδικειου (Βεζυρτζη - Οικονομιδη)
μαζι στη διοικηση του Α.Σ. , εαν φυσικα αποχωρησουν απο τη ΠΑΕ.

μιας και πιασαμε θεμα υπογραφων, υπενθυμιζω τη θεση μου για τις 2 κινησεις που πρεπει
να γινουν οπως και δηποτε πριν τη Γενικη Συνελευση του Ιουνιου:
(βλεπε 2ο μισο του post μου)
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6295.msg101954.html#msg101954

Νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Χρειάζονται, βάσει των στοιχείων της Γ.Σ. 270 υπογραφές. Νομίζω ότι μπορούμε να τις μαζέψουμε αν οργανωθεί καλά η προσπάθεια και θα χρειαστούμε βοήθεια απο το Μέτωπο και τον Χρυσό Δικέφαλο.

Poet

• Guest
Ακούω τώρα extra ... είναι και άλλοι φίλοι που είναι εξοργισμένοι. Μπορούμε να καλέσουμε τον κόσμο και απο το ραδιόφωνο. Αναλαμβάνω εγώ τη χορηγία για την κίνηση αυτή, ότι χρειάζεται ... εκτυπώσεις, προσκλήσεις, πληρωμή ραδιόφωνα. Όσο όσο να γλυτώσει ο ΠΑΟΚ!!!! Να βάλουμε ένα τέλος σ'αυτό το χτικιό!!!!

gate4

• Guest
ston soufou g4 uparxei idi ena xarti me polles upografes gia to 8ema tis meiwsis tis sundromis. as epikoinwnisei kapoios gia na ksanazesta8ei to 8ema kai na xrisimopoii8oun ki autes.
« Last Edit: January 18, 2007, 15:12:06 by gate4 »

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
ο Θανάσης Κατσαρής πλέον είναι ξένο σώμα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline sabbath

• Αλλαγή
ante re mages as to organosei kapoios na dioksoume ton pousti kai ola ta lamogia pou einai mazi tou.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
gate4, οι υπογραφες αυτες αναφερονται στη μειωση της συνδρομης
και τι ακριβως ζητανε απο τη διοικηση του Α.Σ. ;

Oποιος θελει τα πολλα, χανει και τα λιγα Poet για μενα.
βημα βημα πρεπει να προχωρησουν οι διαδικασιες
εξυγιανσης (αν και τη σιχαινομαι αυτη τη λεξη λογω Γουμενου)
του Α.Σ.
εδω δεν εχουμε σιγουρευτει ακομα αν εγινε η αλλαγη στο
καταστατικο για το θεμα της απλης αναλογικης.
ας ζητηθει το καταστατικο απο ενα ή και περισοτερα μελη
του Α.Σ. απο τη διοικηση, ετσι για να δουμε αν θα μας το δωσουν
ως οφειλουν και αν οντως αλλαξε αυτο το αρθρο.

παρακατω, εξηγω για ποιο λογο δεν μπορεις ουσιαστικα να προκαλεσεις
εκτακτη Γενικη Συνελευση κατα τη γνωμη μου
(γιατι δεν μπορεις να ελεγξεις τον αριθμο των οικονομικα τακτοποιημενων
μελων του Α.Σ.)
και παραθετω τις 2 προτασεις μου για τον Ιουνιο, οι οποιες ειναι εφικτοτατες.

...
εμενα η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να βαλουμε ολοι στην ακρη τις μικροδιαφορες
και τουλαχιστον οσον αφορα τετοια θεματα να παμε οργανωμενοι και ενωμενοι στη
Συνελευση του Ιουνιου.
εδω δεν ειναι εκλογες. ειναι αυτονοητα πραγματα για οσους θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ.

δηλαδη μαζευουμε οσο το δυνατον περισσοτερες υπογραφες
για το θεμα της αλλαγης καταστατικου ωστε για τη συνδρομη να
αποφασιζει η Γ.Σ. και οχι το Δ.Σ.

το δευτερο θεμα που για μενα πρεπει να επικεντρωθουμε ειναι το πως
μπορεις ως μελος του Α.Σ. να προκαλεσεις Εκτακτη Γενικη Συνελευση.

με το υπαρχον καταστατικο (συγκεντωση υπογραφων του 1/4 των οικονομικα
τακτοποιημενων μελων) εγω λεω οτι ΔΕΝ μπορεις να προκαλεσεις.
γιατι ουσιαστικα δε μπορεις να ελεγξεις τον αριθμο των οικονομικα τακτοποιημενων
μελων. μπορει να μαζεψεις εσυ 300 υπογραφες για συγκληση εκτακτης Γενικης
Συνελευσης και να κανει τα μαγικα του ο Κατσαρης και τα οικονομικα τακτοποιημενα
μελη να εμφανιστουν οτι ειναι 1300 οποτε δεν καλυπτεις το 1/4.
μετα αντε να βρεις το δικιο σου...

οποτε για μενα πρεπει να μαζευτουν 50+ υπογραφες ετσι ωστε να αλλαξει
και αυτο το σημειο του καταστατικου και να μπορει να συγκληθει εκτακτη
Γενικη Συνελευση αν για παραδειγμα συγκεντρωθουν 100 υπογραφες
οικονομικα τακτοποιημενων μελων του Α.Σ.
με αυτη την αλλαγη καμια διοικηση του Α.Σ. δε θα μπορει να παιξει περιεργα
παιχνιδια με τα μητρωα μελων και τις συνδρομες των υπολοιπων.
εμφανιζεις 100 υπογραφες και η συζητηση εχει τελειωσει.
πας σε εκτακτη γενικη συνελευση.

αν λοιπον τον Ιουνιο πετυχουμε αυτα τα 2 τον Αυγουστο συγκαλεις
εκτακτη Γενικη συνελευση και μειωνεις τη συνδρομη. απλα πραγματα.

και αυτη η αλλαγη για τη δυνατοτητα συγκλησης γενικης συνελευσης
δεν ειναι απαραιτητη μονο για το θεμα της συνδρομης.
θα ξαναχρειαστει σιγουρα αν θα υπαρξει κριση στο μπασκετ, στο ποδοσφαιρο,
θα θελουμε να παρει πρωτοβουλιες ο Α.Σ. και η διοικηση δε θα συγκαλει εκτακτη γενικη
συνελευση.
ε τοτε θα τη συγκαλεσουμε εμεις τα μελη του Α.Σ.
« Last Edit: January 18, 2007, 14:36:45 by arwstos »

Poet

• Guest
gate4, οι υπογραφες αυτες αναφερονται στη μειωση της συνδρομης
και τι ακριβως ζητανε απο τη διοικηση του Α.Σ. ;

Oποιος θελει τα πολλα, χανει και τα λιγα Poet για μενα.
βημα βημα πρεπει να προχωρησουν οι διαδικασιες
εξυγιανσης (αν και τη σιχαινομαι αυτη τη λεξη λογω Γουμενου)
του Α.Σ.
εδω δεν εχουμε σιγουρευτει ακομα αν εγινε η αλλαγη στο
καταστατικο για το θεμα της απλης αναλογικης.
ας ζητηθει το καταστατικο απο ενα ή και περισοτερα μελη
του Α.Σ. απο τη διοικηση, ετσι για να δουμε αν θα μας το δωσουν
ως οφειλουν και αν οντως αλλαξε αυτο το αρθρο.

παρακατω, εξηγω για ποιο λογο δεν μπορεις ουσιαστικα να προκαλεσεις
εκτακτη Γενικη Συνελευση κατα τη γνωμη μου
(γιατι δεν μπορεις να ελεγξεις τον αριθμο των οικονομικα τακτοποιημενων
μελων του Α.Σ.)
και παραθετω τις 2 προτασεις μου για τον Ιουνιο, οι οποιες ειναι εφικτοτατες.

...
εμενα η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να βαλουμε ολοι στην ακρη τις μικροδιαφορες
και τουλαχιστον οσον αφορα τετοια θεματα να παμε οργανωμενοι και ενωμενοι στη
Συνελευση του Ιουνιου.
εδω δεν ειναι εκλογες. ειναι αυτονοητα πραγματα για οσους θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ.

δηλαδη μαζευουμε οσο το δυνατον περισσοτερες υπογραφες
για το θεμα της αλλαγης καταστατικου ωστε για τη συνδρομη να
αποφασιζει η Γ.Σ. και οχι το Δ.Σ.

το δευτερο θεμα που για μενα πρεπει να επικεντρωθουμε ειναι το πως
μπορεις ως μελος του Α.Σ. να προκαλεσεις Εκτακτη Γενικη Συνελευση.

με το υπαρχον καταστατικο (συγκεντωση υπογραφων του 1/4 των οικονομικα
τακτοποιημενων μελων) εγω λεω οτι ΔΕΝ μπορεις να προκαλεσεις.
γιατι ουσιαστικα δε μπορεις να ελεγξεις τον αριθμο των οικονομικα τακτοποιημενων
μελων. μπορει να μαζεψεις εσυ 300 υπογραφες για συγκληση εκτακτης Γενικης
Συνελευσης και να κανει τα μαγικα του ο Κατσαρης και τα οικονομικα τακτοποιημενα
μελη να εμφανιστουν οτι ειναι 1300 οποτε δεν καλυπτεις το 1/4.
μετα αντε να βρεις το δικιο σου...

οποτε για μενα πρεπει να μαζευτουν 50+ υπογραφες ετσι ωστε να αλλαξει
και αυτο το σημειο του καταστατικου και να μπορει να συγκληθει εκτακτη
Γενικη Συνελευση αν για παραδειγμα συγκεντρωθουν 100 υπογραφες
οικονομικα τακτοποιημενων μελων του Α.Σ.
με αυτη την αλλαγη καμια διοικηση του Α.Σ. δε θα μπορει να παιξει περιεργα
παιχνιδια με τα μητρωα μελων και τις συνδρομες των υπολοιπων.
εμφανιζεις 100 υπογραφες και η συζητηση εχει τελειωσει.
πας σε εκτακτη γενικη συνελευση.

αν λοιπον τον Ιουνιο πετυχουμε αυτα τα 2 τον Αυγουστο συγκαλεις
εκτακτη Γενικη συνελευση και μειωνεις τη συνδρομη. απλα πραγματα.

και αυτη η αλλαγη για τη δυνατοτητα συγκλησης γενικης συνελευσης
δεν ειναι απαραιτητη μονο για το θεμα της συνδρομης.
θα ξαναχρειαστει σιγουρα αν θα υπαρξει κριση στο μπασκετ, στο ποδοσφαιρο,
θα θελουμε να παρει πρωτοβουλιες ο Α.Σ. και η διοικηση δε θα συγκαλει εκτακτη γενικη
συνελευση.
ε τοτε θα τη συγκαλεσουμε εμεις τα μελη του Α.Σ.

arvstos το διάβασα το post σου. Εγώ δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένω άλλο. Να περιμένω άλλους 5 μήνες; Θα μου έχει περάσει. Θα έχω ηρεμήσει. Μπορεί να τα γράψω όλα στα @@ μου. Έλεος με τους π@ύστηδες. Δεν μπορώ άλλο!!! Δεν αντέχω ρε παιδί μου. Θα κάνω κάνα φονικό!!! Να γράψω τον Πιά στον Α.Σ.;  ;D Δεν γίνεται ρε φίλε, κάτι πρέπει να κάνουμε ... όλοι λένε να περιμένουμε και να περιμένουμε ... να περιμένουμε τί; Δεν μπορούμε να στείλουμε επιστολή ή εξώδικο στον Α.Σ. να μας ενημερώσει πόσα είναι τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη; Δεν δικαιούμαι εγώ να στείλω ένα εξώδικό; Να μου απαντήσει εντός 3 ημερών. Αν θέλει ας μην μου απαντήσει. Θα το ρισκάρει; Πρέπει πρώτα να μαζέψουμε τις υπογραφές ή πρώτα να ζητήσουμε τον ακριβή αριθμό των οικονομικά τακτοποιημένων μελών;

gate4

• Guest
Steile ekswdiko. Den 8a se apantisei. Toso apla. To auti tous den idrwnei me tipota. Am ekeinos o Dimokratis Papadopoulos... kseftila gia ton PAOK... o loustros tou loustrou...
« Last Edit: January 18, 2007, 20:33:18 by gate4 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Emena moy aresei poly h idea toy gate4 gia deytero gyro ypografon gia meiosh ths syndromhs, me thn katallhlh diafhmhsh 8a einai oysiastikos moxlos pieshs. Fantasteite protoselido toy styl:
ALLA ...(tosa..)..... MELH ZHTOYN APO TON KATSARH MEIOSH SYNDROMHS. Omos kai oi ypoloipes idees nomizo prepei na shmeio8oyn.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=3281_0_1_0_M

Διαφωνία ΠΑΕ-Α.Σ. ΠΑΟΚ για ποσοστά εισπράξεων

Ένταση παρατηρήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αφορμή τα ποσοστά που δικαιούται ο Α.Σ. ΠΑΟΚ από τις εισπράξεις του χθεσινού αγώνα. Από το ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ ο σύμβουλος του Α.Σ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος ζήτησε από τον υπάλληλο της ΕΠΟ που ασχολούνταν με την εκκαθάριση των εισπράξεων να πάρει τα ποσοστά του Α.Σ. Ο υπάλληλος ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ που αντέδρασε υποστηρίζοντας ότι δεν επιτρέπεται να ασκείται τέτοια πίεση για την είσπραξη των ποσοστών. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Α.Σ. υποστήριξε ότι η ΠΑΕ δεν κατέβαλε (εκτός από 15.000 ευρώ) ποσοστά και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του ΠΑΟΚ. Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα με τους Βεζυρτζή και Οικονομίδη να μην είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν ποσοστά στον Α. Σ. Μάλιστα ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο του Α.Σ. ότι θα καταβάλουν τα χρήματα για να καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα από τη χρήση του γηπέδου και τίποτε άλλο αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Στο θέμα θα δοθεί συνέχεια σήμερα καθώς θα υπάρξει συνάντηση εκπροσώπου της ΠΑΕ με εκπρόσωπο του Α.Σ. σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Στο Παλατακι πηγες κυρ Θαναση (χρονια πολλα και καλα παρεπιπτοντως αλλα μακρια απο τον ΠΑΟΚ)
να παρεις το ποσοστο απο τις εισπραξεις του παιχνιδιου με το σκουληκι;
Αλλα εκει ειναι ο Τακης ο παντελονατος οποτε δε πειραζει και να μη μας τα δωσει, ετσι;
« Last Edit: January 19, 2007, 01:39:56 by arwstos »

Offline sabbath

• Αλλαγή
τι ξεφτιλα ειναι αυτη ρε??παμε σαν τους μαλακες στο γηπεδο φωναζουμε στελνουμε σαν ηλιθιοι μηνυματα το καλοκαιρι για να μεινουν οι παικτες,και καποιοι τα τσεπωνουν κανονικα και εχουν κανει τον παοκ επαγγελμα..
τελικα ειμαστε μεγαλα κοροιδα..αντε καλες δουλειες και οσα τρωτε να πανε σε φαρμακα...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
sabbath, ο Α.Σ. εχει και αυτος αναγκες και
το σωστο ειναι η ΠΑΕ να δινει το ποσοστο αυτο.

το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ο Κατσαρης εκανε
μια τετοια κινηση ισως για πρωτη φορα τα τελευταια 10 χρονια,
τη στιγμη που εχουμε μετα απο χρονια και μια απο τις μετρημενες
στα δακτυλα του ενος χεριου αυτα τα 10 χρονια διοικηση στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ
η οποια διαχειριζεται τα εσοδα για το καλο της ομαδας και οχι για τις τσεπες
τους.
και ενω εκανε τη παπια και σε ολα αυτα που αναφερονται στο site της Θυρας 4.

το μονο μου μενει να δουμε απο τη διοικηση του Α.Σ.
ειναι να σαμποταρει την παραταση της θητειας αυτης της προσωρινης διοικησης
οταν ληξει το πρωτο εξαμηνο και θα πρεπει να αποφασισει εκ νεου το πρωτοδικειο,
με τον Α.Σ. ομως να μπορει να παιξει καποιο ρολο.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Twra katalavainoun k osoi den to xan katalavei apo prin oti to No2 lamogio ston paok meta to goumeno, kai mazi me ton pagwni einai o aksiotimos proedros tou AS. TOSA XRONIA POU KATASXIZE TH SARKA TOU PAOK O XONTROS EPERNES TO 10% SOU KAI TO BOULWNES E? TWRA SE PEIRAKSE LAMOGIO ARXIKLEFTH

apostolos

• Guest
Tromero to keimenaki ths thyras 4 Xwris ntropi (www.paokg4.org) katw apo to faskelo....mia paragrafos 15 seirwn ta leei ola....
Kai psaxnoume na vroume ti kai pws kai istories....
Enan stoixeiwdws sovaro erasitexnh elegxomeno apo timious kai ikanous antrhwpous na eixame tosa xronia kai den tha eixe ftasei se auto to xali pote, oute to podosfairo oute to basket...
Sthn korufh mporei na mhn hmastan, alla de tha kindyneye kai h uparksh tou sullogou sto katw katw...

8a mou peite twra mas ta les, toso kairo ti leme?
Sumfwnw, apla thelw na epishmanw thn periektikothta kai thn dunamikh autou tou keimenou.
Mesa se ena lepto exei dei kapoios th riza tou problhmatos tou PAOK, pou oso kai an exei katanthsei periploko kai dusepiluto, allo toso aples einai oi aities tou kai h eukolia me thn opoia dhmiourgh8ike.....

Alhtheia pou exei eksafanistei o Thanasakis opws polu swsta leei to keimeno?
Stis diapragmteuseis me tous diaforous "ependutes" prwth mouri htane....
Twra me to porisma pou xathike pali? Siwph, hsuxia, toubeka.....
To pososto apo tis eisprakseis tou agwna me to aigalew 8a paei na to parei? H den mas noiazei ekei afou mallon psilikoko tha einai...?
Pou einai na parei thesh epanw stis trives ths dioikhshs prwtodikeiou?
Me ton psuxopathh sto basket ti tha ginei? Exei ksefugei entelws kai o Thanassakis mokola ki ekei. Toubeka. Den uparxei. Ton exei afhsei na kanei o,ti tou goustarei....
Pare leei Pswmiadh esu tis metoxes...Kala tha trelathoume? Apo pou ki ws pou dineis tis metoxes opou thes? Ante etsi, xwris elegxo xwris tipota?
Giati den tis dineis se mena h sto paokworld gia paradeigma outws h allws tzamba pragma einai, giati na mhn dioikhsoume emeis?
Xamenos ki ekei o thanassakis....Tipota kante o,ti goustarete...

Telospantwn. Nomizw oti prepei epitelous na sobareytoume kai mexri to telos auths ths xronias na uparxoun minimum 2000 melh, gia o,ti sumbainei eimaste aksioi ths moiras mas kai oi grinies kai oi kritikes prepei na strafoun pros ton kathrefth para se opoiondhpote allo...

Offline agraf

• Αλλαγή
Ο Κατσαρής όταν μυριστεί χρήμα δεν κρατιέται όπως φαίνεται...Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τη γραμματέα του Βγενόπουλου να ρωτήσει για την παε ΠΑΟΚ! Αν έδειχνε το μισό ενδιαφέρον για την παε και τα οικονομικά της τα προηγούμενα χρόνια όταν δεν αποδίδοταν ο ΦΠΑ που πληρώναμε στα εισιτήρια στο κράτος αλλά πήγαινε στις τσέπες του γούμενου, σήμερα θα είμασταν πολύ καλύτερα.

Επίσης ο Μετρουλάκης ως γνωστό είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Κατσαρή, μαζί κάνουν business.