Καταρχήν,ο κόσμος χθες ήταν γύρω στους 3-4 χιλιάδες.Ούτε 1500,ούτε 2000 αλλά ούτε 5000.Όταν στρίψαμε από υπουργείο,εγώ ήμουν με τον alexisv και τον univ στην μέση περίπου,κοιτάω μπροστά βλέπω τους πρώτους να έχουν φτάσει στο υπουργείο,γυρνάω πισω και βλέπω κόσμο μέχρι κάτω το δημαρχείο(για να θυμίσω,το δημαρχείο είναι γύρω στα 10 μέτρα με το που μπεις στην Βενιζέλου από Εγνατία).Πόρωση κατακπληκτική,οι φωνές μας έκλεισαν και όπως μου είπε ο chris κατά τις 12 το βράδυ στον Λευκό Πύργο,είχαμε και πολύ αυτοπειθαρχία εκτός από 2-3 ασήμαντα γεγονότα(μια μικρή φωτίτσα σε έναν κάδο,2 πυρσούς και 2-3 μπουκάλια που πετάχτηκαν μέσα στο υπουργείο που υπήρχαν ΜΑΤ παρατεταγμένα και στην τελική δεν ξέρουμε αν αυτοί που τα πέταξαν ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ή όχι).Επίσης,με κάτι παιδιά που μίλησα,τι παιδιά δηλαδή,οικογενειάρχες 40ρηδες ήταν,και με τον Αλέξη που το είπαμε,ο μεγάλος στόχος είναι η πίστα του αεροδρομίου Μακεδονια.Να έρχονται τα αεροπλάνα απο Αθήνα και ο πύργος ελέγχου να τα στέλνει πίσω.Έμαθα πως στην συγκέντρωση της δευτέρας στην Τούμπα ειπώθηκε πως θα ήταν τεράστια μαγκιά καμιά πορεία στην αθήνα(σαν εκδρομή),σκέψη που την είχα εκφράσει κι εδώ μέσα και η οποία θέλει τεράστια οργάνωση φυσικά.Η πόλη παρέλυσε στην κυριολέξία μιας και τα λεωφορεία με κατεύθυνση δυτικά κόλλησαν στην εγνατία και αργότερα τα λεωφορεία με κατεύθυνση ανατολικα,δεν κυκλοφορούσαν καν.Σε κάθε στάση είχε και απο καμιά 100 άτομα,γυναίκες να ταλαιπωρούνται να βρουν ταξί,άλλους να καταριούνται λεωφορεία,δήμους και νομαρχίες για το κυκλοφοριάκο μπάχαλο.Προβλέπω αύριο μεγαλύτερη κινητοποίηση,μιας και υπάρχει χρόνος για να μαθευτεί και φανταστείτε μηχανοκίνητη πορεία με κόρνες,ηχητική βία που λέει κι ο Ζοζέ,κτλ.
Συνθήματα που κυριάρχησαν:
Κωστάκη κα-που, έχεις κάνει λάθος
εμείς δεν ει-μαστε ολυμπιακός
θα βάλουμε και σύνορα στα τέμπη
γ... ο πρωθυπουργός! (σε ρυθμό '' στην φυλακή θα μπει...)
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ
Κι ένα καλό που δεν ακούστηκε πολύ,φωνάχτηκε με το που ξεκινούσε η πορεία,αλλά εμένα μ'αρεσε:
Τρεμεί η γη,τρεμεί η γη
δεν γαμιούνται οι υπουργοί
δεν γαμιούνται οι βουλευτές;
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ! (σε ρυθμό ''...αντε παρε τα σκυλιά σου και ξανά στον πειραιά)
Ανταπόκριση απο Καμάρα για όλα τα αδέρφια του forum εκτός Θεσσαλονίκης : giannis80!!!