Συνεχίζω γιατί πάτησα κατά λάθος Αποστολή από τα νεύρα μου.
4ο κρούσμα
Δείχνουν το βράδυ τη βαθμολογία ως εξής:
1. Ξάνθη 6 3-0
2. Ολιεμπιακός 4 6-2
3. παο 4 3-0
4. Λάρισα 4 2-0
5. Πανιώνιος 4 2-1
6. αεκ 3 2-0
7. Ατρόμητος 3 2-3
8. Εργοτέλης 3 1-3
9. ΟΦΗ 3 5-8
10. ΠΑΟΚ 3 3-1

Κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες. Λες εσύ τώρα ο κακόμοιρος ο ΠΑΟΚτσής. Πως ο ΟΦΗ που έχει φάει 6 είναι πάνω μου;
Τι ακριβώς υπολογίζουν στις ισοβαθμίες οι ηλίθιοι; Ποιο είναι το κριτήριο για να γράψουν μία ομάδα πάνω από την άλλη; Σε μια πρώτη σκέψη λες ότι έβαλαν αλφαβητικά τις ομάδες.
Τότε όμως πως ο ολιεμπιακός είναι αλφαβητικά πάνω από τη Λάρισα;
Και καταλήγεις μετά από λίγη σκέψη στο ότι
οι κομπλεξικοί καραγκιόζηδες υπολόγισαν με το συντελεστή τερμάτων τις ομάδες που ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς και αλφαβητικά τις ομάδες που ισοβαθμούν στους 3 βαθμούς!!!!!!!!Γιατί ρε να το κάνουν αυτό; Ποιος ο λόγος να κάτσει ένας μπάσταρδος να κάνει αυτή την αλχημεία αν όχι για να κάνει προπαγάνδα για τις τρεις σκατομάδες του ΠΟΚ;
Αν το πεις σε κανέναν αυτό σου λένε ότι ρε κομπλεξικέ με αυτά ασχολείσαι; Εγώ ρε είμαι κομπλεξικός που ασχολούμαι ή εσύ που κάθησες και το έκανες ρε μαλάκα;

Κρούσμα 6ο
Στη χθεσινή εκπομπή του Μπραουδάκη. Δεν τον βλέπω τον μαλάκα, αλλά τα πετυχαίνω κάνοντας zapping. Ακούω μιλάει μ' έναν από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ. Λέω ας ακούσω τι μαλακίες θα πει πάλι. Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, να σου η έκπληξη! Θαυμάστε συζήτηση:
Τ=Τηλεθεατής
Μ=μπραουδάκης
Μ - Ήσουν γήπεδο;
Τ - Ναι
Μ - Ήσουν δηλαδή μεταξύ των 11 χιλιάδων
Τ - Ποιων έντεκα χιλιάδων ρε Βαγγέλη, πίτα ήταν το γήπεδο
Μ - Ε, αφού η διοίκησή σου ανακοίνωσε 11 χιλιάδες εισιτήρια
Τ - Ναι, αλλά χωρίς τα διαρκείας
Μ - Λάθος κάνεις. Τα διαρκείας προσμετρώνται
Τ - Τι θέλεις να πεις ρε Βαγγέλη. Ότι είχε έντεκα χιλιάδες κόσμο. Δεν το είδες το γήπεδο που ήταν γεμάτο
Μ - Το είδα (με κουτοπόνηρο ύφος ο πανηλίθιος), αλλά μπλα μπλα μπλα
Πετάει ο ανίδεος ο δημοσιογράφος του κώλου χολή και λάσπη κατά της διοίκησής μας, χωρίς να ξέρει ότι η Τούμπα δεν έχει ηλεκτρονικό σύστημα για τα διαρκείας. Ή το ξέρει και πουλάει τρελίτσα με τη κερκίδα μας. Πιστεύω ότι η διοίκηση πρέπει σε λίγο καιρό να κανονίσει την επικοινωνιακή της πολιτική με κάτι τέτοιους γελοίους.
Γουστάρω να βάλει έναν υπεύθυνο για να ασχολείται με κάτι τέτοια τσογλάνια, που εκτός των άλλων δεν σταματάνε να λένε ότι ευνοηθήκαμε από τη ρύθμιση.
Στη συγκεκριμένη εκπομπή είχε και e-mail επικοινωνίας. opiosantexi@supersprt.gr
Κάντε και σεις καμιά "κουβεντούλα" με τον μπούλη
Κρούσμα 7ο
Αφού τα έχω πάρει τελείως παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω πότε θα βάλουν σε επανάληψη το ματς. Βγαίνει μία ηλίθια κότα και μου λέει...
-Βλέπω εδω ότι δείχνει το Καλαμαριά-άρης...
-Δεν με ενδιαφέρει...
-Δείχνει το τάδε...
-Κυρία μου της λέω δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ μ' ενδιαφέρει. Πότε δείχνετε τον ΠΑΟΚ;
-Δεν τον βλέπω πουθενά!

Πόσο μας μισούν ρε παιδί μου. Πάντα με εκπλήσσει αυτό το μίσος τους.
Κατά τ' άλλα υποτίθεται θεωρούν ότι θα πέσουμε! Που να πίστευαν ότι είχαμε και ομάδα δηλαδή!