Author Topic: Cosmin Barcauan  (Read 5571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Απ: Cosmin Barcauan
« Reply #60 on: January 07, 2007, 12:31:51 »
Βράχος και παιχταράς. Πολύ πιο "παοκτσάκι" από κάτι δήθεν παοκτσάκια του κώλου.

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #61 on: January 07, 2007, 12:35:40 »
mia epilogi tou Doumi pou mas vgike. mallon kata la8os.
prepi na tou kanoume apo tora protasi gia ananeosi giati to kalokairi 8a mas ton fane.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #62 on: January 07, 2007, 14:05:11 »
Πρέπει να κλείσει από τώρα! Είναι λαϊκή απαίτηση. Ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Αυτό τα λέει όλα.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #63 on: January 07, 2007, 14:44:07 »
δεν ξεχασω στην ξανθη οταν διεκοψε το ματς ο κασναφερης και ηρθε η ομαδα να μας ηρεμησει και εμεις τρελαθηκαμε να φωναζουμε πανω κατω ολοι μαζι το ωωω παοκαρα πως μας κοιτουσε και ενω οι αλλοι προσπαθουσαν να μας ησυχασουνε αυτος κουνιοταν λιγο ρυθμικα και χτυπουσε παλαμακια στο ρυθμο... το ειχα γραψει και τοτε και το ξαναγραφω τωρα . Καποιος μπορει να θεωρησει την σταση του σταρχιδισμο οτι δεν τον νοιαζει και να τιμωρηθει η ομαδα καθως ειναι δανεικος αλλα εμενα κατι μου λεει οτι δεν ειναι ετσι και οτι μας γουσταρει απιστευτα. Αμοιβαια παντως τα αισθηματα οσον αφορα εμενα και ελπιζω να τον κρατησουμε καθως η χημεια που  εχει με τον μελλιση ειναι που καλη.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

SKAILS

• Guest
« Reply #64 on: January 07, 2007, 17:51:27 »
dEN MPORW NA HREMISW MILAME PAIDIA!!!!KLEISTETON APO TWRA REEEEEEEEEEEEE!
Paiktara einai na upograpsei apo twra sumbolaio thelw toulaxiston 3etes...De me noiazoun ta lefta,na kanei h dioikhsh to pan na ton krathsei!!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #65 on: January 07, 2007, 19:30:56 »
Bravo re palikare tetion kentruko amuntiko eho poli kairo na do stin Toumpa.

Kosmin na ksereis emeis panta tha se agapame oti kai an gunei

Gamiete o Thrilos kai o pireas

eagle

• Guest
« Reply #66 on: January 08, 2007, 12:43:56 »
mas vgike lira 100 o typos.mou thymizei ti periptwsi tou koukielka. irthe aparatiritos kai ekane megali aisthisi. to kalo einai me ta tosa dioikitika kai oikonomika provlimata thelei na meinei stin omada. dilwse oti tha zitisei apo to loutseskou na ton afisei eleythero apo to saxtior kai na meinei sto paok.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #67 on: January 08, 2007, 14:53:18 »
o barcauan molis eipe ston extra oti iparxei katarxin simfonia tou paok me tin saxtar h gia na ton afisei elefthero h gia paratero daneismo 2 ( DYO ) xronon!!!
pistevo oti einai i eidisi tis vdomadas eidika an evodothei
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

eagle

• Guest
« Reply #68 on: January 08, 2007, 15:18:20 »
nai. kai gia duo xronakia akoma toulaxiston den mas xalaei.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #69 on: January 08, 2007, 19:51:28 »
Οτι καλυτερο..
επισης (δεν ξερω που) ειπε οτι το χειροκροτημα τον αφησε αφωνο και θελει να μεινει για αλλα 10 χρονια :o

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: January 08, 2007, 19:57:22 »
poso xronwn einai?
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #71 on: January 08, 2007, 20:01:02 »
28-29 αν δεν κανω λαθος

aetopoulo

• Guest
« Reply #72 on: January 09, 2007, 12:36:23 »
Γεν. 05.08.1978
Υψος 1,82
Κιλά 76

SKAILS

• Guest
« Reply #73 on: January 09, 2007, 19:55:14 »
Paidia isxyei oti an katabaloume to poso twn 200.000 eyro sthn sahtar mporoume na ton agorasoume?
Siga to poso an einai etsi,den tha yparxei kamia dikaiologia gia thn dioikhsh bezirtzi..
Na ton paroune re ton roumano,to apaitoume!Eimai 21 etwn paidia k den thumame kanenan kalutero amuntiko apo ton barcaouan ston PAOK.

ck

• Guest
« Reply #74 on: January 09, 2007, 22:54:41 »
Αλλωστε και ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να μείνει άλλα δέκα χρόνια στον ΠΑΟΚ. βέβαια στα 38 του λίγο δύσκολο το βλέπω, αλλά φτάνει η όρεξη πυο έχει το παιδί. αν είναι για 200 χιλιάρικα νομίζω ότι δεν πρέπει να το σκεφτούμε

manos4

• Guest
« Reply #75 on: January 09, 2007, 23:08:24 »
αν ειναι 200.000 τον αγοραζουμε .........ουτε συζητηση ..........τα αξιζει με το παραπανω...........

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #76 on: January 10, 2007, 02:19:13 »
den isxiei auto den exei kamia paolitos opsion agoras

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #77 on: January 10, 2007, 19:39:20 »
Οντως δεν υπαρχει κατι τετοιο..αλλα ισως γινει και καλυτερα. Να ψησει τον Λουτσεσκου να μεινει ελευθερος ή να παραταθεί το δάνειο για αλλα δυο χρονια και μετα μενει ελευθερος απο αυτους

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #78 on: January 30, 2007, 20:23:17 »
Μπαρκαουάν: "Θέλω Κύπελλο"

Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν, παραχώρησε χθες το βράδυ συνέντευξη στην TV 100 και την εκπομπή "Αθλόραμα της Δευτέρας" του Κώστα Βασιλόπουλου, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι θέλει να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έκρυψε ότι η μεγάλη του φετινή φιλοδοξία όπως και όλης της ομάδας που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

- Πως μπορεί να εξηγήσει κανείς τις μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ, ακόμη και από ημίχρονο σε ημίχρονο;

"Ακόμη και εμείς οι ίδιοι οι παίκτες δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια επαρκή και λογική εξήγηση. Συνήθως ξεκινάμε καλά, πιέζουμε σωστά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν είμαστε το ίδιο καλοί. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά".

- Με την ΑΕΚ πάντως το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλό του ΠΑΟΚ...

"Ήταν το πρώτο παιχνίδι του β' γύρου και μετά από τις γιορτές και θέλαμε να μπούμε οπωσδήποτε με νίκη στο 2007. Μέχρι το ημίχρονο ήμασταν μέτριοι, όμως στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Έτσι μπήκαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη".

- Μήπως στις μεταπτώσεις της απόδοσης, φταίει και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε τρεις προπονητές φέτος ως τώρα;

"Δε νομίζω... Όταν είχε έρθει ο κ. Βούκοτιτς, ο ΠΑΟΚ είχε ένα διάστημα με 5-6 νίκες. Οι μεταπτώσεις δεν οφείλονται στις αλλαγές προπονητή. Τώρα προερχόμασταν από μία εντός έδρας ήττα σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το 0-0 με τον Εργοτέλη, παρότι δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, τουλάχιστον δεν είναι αρνητικό. Ελπίζω ο νέος προπονητής να βρει τη σωστή χημεία και να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας".

- Οι αλλαγές προπονητή όμως σημαίνουν και αλλαγές στη φιλοσοφία και το σύστημα. Ο Ντουμιτρέσκου προτιμούσε το "4-3-3", ο Βούκοτιτς το "4-4-2" και ο Παράσχος τώρα το "3-5-2"...

"Δεν έχει σημασία ούτε αυτό... Εμείς είμαστε επαγγελματίες παίκτες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε οποιοδήποτε σύστημα και φιλοσοφία".

- Πάντως απέναντι στον Παναθηναϊκό θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα, από ότι με τον Εργοτέλη, για πάρει την πρόκριση.

"Τόσο εμείς στην ομάδα, όσο και κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ καταρχήν θέλει την πρόκριση. Αν παίξουμε καλά ή όχι έρχεται σε δεύτερη μοίρα... Το επαναληπτικό ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είναι το πιο κρίσιμο φετινό ματς ως τώρα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ελπίζουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Είμαι σίγουρος ότι όλη η ομάδα πιστεύει στην πρόκριση, παρότι γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα όλοι στην ομάδα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Αλλά πρώτα από όλα θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά. Ποιος ξέρει, ίσως κερδίσουμε με 0-3 ή 0-4! Πιο σημαντικό είναι να προχωρήσουμε και να φτάσουμε μέχρι το Κύπελλο. Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ είχα πει ότι θέλω πρωτάθλημα. Και το Κύπελλο όμως δε θα είναι καθόλου άσχημο...".

- Πως πήρες την απόφαση να αφήσει τη Σαχτάρ για να έρθεις στον ΠΑΟΚ και με ποιο σκεπτικό είχες μιλήσει για κατάκτηση πρωταθλήματος;

"Σκέφτηκα τι θα ήταν καλό για μένα. Η Σαχτάρ έχει 40-45 παίκτες και 7-8 από αυτούς αγωνίζονται στην ίδια θέση με μένα. Έπαιζα σχετικά λίγο. Διαπίστωσα ότι αυτό δεν μου άρεζε. Εγώ θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ μίλησα με τον Ντουμιτρέσκου. Μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και φοβερό κόσμο και τον εμπιστεύτηκα χωρίς να έχω δει καν ματς της ομάδας! Τα προηγούμενα χρόνια είχα συνηθίσει σε ομάδες που κατακτούσαν τίτλους. Πήρα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Διναμό Βουκουρεστίου και πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ. Είναι λογικό μετά όπου πας να σκέφτεσαι τίτλους. Μακάρι να πάρουμε το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ φέτος".

- Έχεις εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να μείνεις στον ΠΑΟΚ. Έχεις πει ότι θα ήθελες να παίξεις για ακόμη 10 χρόνια στην ομάδα!

"Το είπα, το λέω και θα το ξαναπώ! Βασικά δε θέλω να γυρίσω πίσω... Θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο πρέπει να βρεθεί λύση με τη Σαχτάρ, καθώς έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο μαζί της. Ελπίζω να βρεθεί λύση. Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ στα πρώτα 3-4 πρώτα παιχνίδια έπαιζα σαν επαγγελματίας. Μετά άρχισα να νιώθω διαφορετικά για την ομάδα και όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο δένομαι".

- Θα βάλεις και εσύ το χέρι σου για να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ; Και αν επιστρέψεις θα έρθεις και πάλι δανεικός; Διότι το συμβόλαιο που έχεις με τη Σαχτάρ είναι υψηλό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ (σ.σ.: 380.000 ευρώ το χρόνο. Ο Δικέφαλος πληρώνει μόνο 120.000 επειδή είναι δανεικός);

"Είναι ακόμη νωρίς, όμως θα προσπαθήσω να βρω λύση για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά όμως όχι ως δανεικός... Θέλω να έρθω με κανονικό συμβόλαιο. Και τότε θα αγοράσω και ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη! Ξαναλέω ότι θέλω να ζήσω εδώ! Άλλωστε είναι και πιο κοντά στην πατρίδα μου. Έχω κάνει ήδη μία προκαταρτική συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως είπαμε να συζητήσουμε περισσότερα μετά από τη σειρά των ντέρμπι που έχουμε. Το ύψος του συμβολαίου δε θα είναι πρόβλημα. Το βασικό είναι να βρεθεί λύση με τη Σαχτάρ. Θα πάω και θα μιλήσω με τον Λουτσέσκου, που είναι ο προπονητής και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, θα του πω τι πραγματικά θέλω και ελπίζω να πάνε όλα καλά... Δε θέλω να χάσω αυτό το συναίσθημα που έχω στον ΠΑΟΚ, όταν παίζω μπροστά σε 30.000 κόσμο! Δεν έχω νιώσει έτσι πουθενά. Σίγουρα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι πιο φανατικοί που έχω συναντήσει...".

- Έχουν ειπωθεί πολλά για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

"Οι σχέσεις μας μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικές. Μην περιμένετε όμως να πω περισσότερα πράγματα για τα μυστικά των αποδυτηρίων. Το δέσιμο που έχουμε ήταν εκείνο που μας είχε οδηγήσει σε ένα σερί νικών πριν από λίγο καιρό, παρά τα προβλήματα της ομάδας. Καθοριστικό ρόλο βέβαια έπαιξε και η συμπαράσταση του κόσμου καθώς τον είχαμε πάντα δίπλα μας όταν τον χρειαζόμασταν. Αποδείχθηκε ότι όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Και όταν βλέπεις 25-30.000 κόσμο στις κερκίδες στο πλευρό σου, οι οποίοι αγαπούν με την καρδιά τους τον ΠΑΟΚ, τότε δίνεις και εσύ την ψυχή σου. Το ότι είμαστε αρκετοί ξένοι στην ομάδα δε σημαίνει τίποτα. Όλοι... τρώμε το ίδιο ψωμί και έχουμε τον ίδιο σκοπό".

- Σε κάποια παιχνίδια μοιάζει να λείπει το πάθος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τι φταίει;

"Καταρχήν διαφωνώ στο θέμα ότι λείπει το πάθος. Επειδή πλέον ξέρω καλά όλους τους παίκτες μπορώ να διαβεβαιώσω ότι όλοι παίζουν πάντα για τη νίκη . Είναι δυνατόν να έχεις 25.000 φιλάθλους σου στην κερκίδα και να μην παίζεις με πάθος; Ωστόσο κάποιες φορές η ένταση του αγώνα και τα νεύρα δε σου επιτρέπουν να βγάλεις αυτά που θέλεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο ματς με τον Εργοτέλη ας πούμε προερχόμασταν από την ήττα από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που είχαμε μεγάλες προσδοκίες, ενώ μέσα στην εβδομάδα έγινε και αλλαγή προπονητή. Αυτά επιβαρύνουν την ψυχολογία της ομάδας. Αυτά τα αφήνουμε πίσω όμως και πρέπει να κοιτάμε μπροστά".

- Τον τελευταίο καιρό φάνηκε να μη λειτουργεί καλά η άμυνα. Τι άλλαξε;

"Δεν είναι θέμα άμυνας, αλλά κάποιων προσωπικών λαθών που μπορεί να συμβούν σε κάθε ομάδα. Έτσι είναι στη ζωή. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα υπολογίζεις. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι θέμα μόνο των αμυντικών, αλλά όλης της ομάδας και είναι σταθερά καλή σε γενικές γραμμές. Τα ατομικά λάθη είναι αυτά που έχουν στοιχίσει και πρέπει να εξαλείψουμε. Δεν πρέπει να τρελαθούμε και να χάσουμε το μυαλό μας. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια και να δείχνουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στα παιχνίδια".

http://www.sport24.gr/html/ent/733/ent.161733.asp

BARCAUAN PROSKINO :)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #79 on: January 31, 2007, 00:15:01 »
Ο τύπος είναι πολύ έξυπνος! Μακάρι να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του εδώ!