"Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα"
Από την αναμέτρηση της Κυριακής (11/11) κόντρα στον Εργοτέλη, στο γήπεδο της "Τούμπας", ο Τόνι Γκονζάλες θα ήθελε να κρατήσει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τονίζει πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα ακριβή αίτια των άσχημων εμφανίσεων του "Δικεφάλου", εκφράζει όμως την αισιοδοξία του για την συνέχεια, αφού όπως τονίζει: "Έχουμε παίξει μόνο τους οκτώ από τους 30 αγώνες μας στο πρωτάθλημα".
Με δηλώσεις που παραχώρησε στον αθλητικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, "Libero 107,4", ο Τόνι Γκονζάλες μίλησε για την σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας, νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, για τη βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ έως τώρα, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα.
Ερωτηθείς για την φάση του γκολ του Γκλεν Σάλμον, ο Γκονζάλες είπε: "Πανηγύρισα το γκολ με αυτόν τον τρόπο, γιατί πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής μου μου είχε δώσει την οδηγία να βγω μπροστά από τα πλάγια και να βοηθήσω στη δημιουργία ενός γκολ. Πανηγύρισα λοιπόν με αυτόν τον τρόπο, γιατί έκανα αυτό που μου είπε ο προπονητής μου και τον δικαίωσα. Ο κ. Σάντος είναι πολύ σοβαρός, εργατικός και καλός προπονητής. Δεν ξέρω αν τον έχω ξαναδεί να εκδηλώνεται τόσο αυθόρμητα, αλλά σε αυτό βοήθησε και η συγκυρία του χρονικού σημείου που επιτεύχθηκε αυτό το τέρμα".
Έπειτα, ο Ισπανός μίλησε για την ενέργεια του και την ασίστ στον Σάλμον, τονίζοντας πως ήταν αποτέλεσμα οδηγιών από τον προπονητή του: "Δεν γνωρίζω αν αυτό που συνέβη πρόκειται να επαναληφθεί. Κάθε αγώνας είναι μία διαφορετική ιστορία. Κάποιες ομάδες κλείνονται στον άξονα και σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθείς από τα πλάγια, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης".
Για τον Φερνάντο Σάντος, είπε: "Η βελτίωση έρχεται μέσα από την καθημερινή δουλειά. Σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε όλοι οι παίκτες καλύτερα τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του προπονητή μας. Μπορούμε να κρατάμε καλύτερα τις θέσεις μας, να έχουμε καλύτερο πρέσινγκ στον αντίπαλο και σε αυτά τα δύο σημεία, πιστεύω ότι έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης".
Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει την κακή αγωνιστική κατάσταση του "Δικεφάλου" και την θέση που καταλαμβάνει στο πρωτάθλημα, ο Γκονζάλες απάντησε: "Δε μπορώ να απαντήσω στο τι έφταιξε και δεν είμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία. Δεν πρέπει να κοιτάμε την βαθμολογία αυτή τη στιγμή, γιατί έχουν παιχτεί μόνο οκτώ αγώνες από τους συνολικά τριάντα που θα δώσουμε. Αυτό θα το δούμε στο τέλος. Μέχρι τότε πρέπει να κυνηγάμε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και να παίρνουμε τρεις βαθμούς από κάθε αγώνα".
Τέλος, ο Τόνι Γκονζάλες μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στα αποδυτήρια της ομάδας: "Αυτό είναι εμφανές. Φέτος υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά. Αυτό κάνει τόσο την ομάδα να προοδεύει, όσο και κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, γιατί ξέρουμε ότι εφόσον χαλαρώσουμε, υπάρχει κάποιος άλλος από πίσω μας που μπορεί να μας πάρει τη θέση".
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=64573