Στεναχωρέθηκα πολύ με το 4-0. Όχι τοσο με το αποτελεσμα οσο με τον τροπο που ήρθε (οπως και το πρωτο ματς παροτι το σκορ τοτε, μονο 1-0, ηταν παραπλανητικο) γιατι ηταν μια ηττα με κατω τα χερια, εναντια στο DNA του ΠΑΟΚ. Το συζήτησα πολύ με έναν φίλο, ξεθύμανα, και τωρα, 2 μέρες μετά, με καθαρό μυαλό, μου ειναι πλεον ξεκάθαρο οτι, οπως ήδη ειπαν και πολλοί άλλοι εδω μέσα, ειναι θεμα προτεραιοτήτων. Δυστυχώς η ομάδα δεν εχει το (ποιοτικό) βάθος στο ρόστερ για να ειναι ανταγωνιστική με επιτυχία και σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη (πολλές ομάδες στην Ευρωπη εχουν το ιδιο προβλημα και πολλές το πληρώνουν στα εγχώρια πρωταθλήματα τους). Ποιός φταίει γι'αυτο; Σίγουρα ΟΧΙ ο Λουτσέσκου. Το οτι ο Χατσερίδης, ενα απο τα ακριβότερα συμβολαια μας, ΔΕΝ μπορει με επιτυχια να αναπληρώσει Βαρέλα/Κρέσπο, το οτι ο Γιαννούλης δεν εμεινε για να ξεκουράζει Βιειρίνια/Μάτος, το οτι δεν εχουμε στην ουσία αναπληρωματικό του Μαουρίσιο, δεν ειναι λαθη Λουτσέσκου. Παιζουμε στην ουσια με τους ιδιους παικτες με περσι και απλα αντι για Κάμπος/Μακ εχουμε Λημνιό/Ζαμπά. Βάλτε και την προχωρημένη ηλικία πολλών παικτών και τη μικρη αναγκαστικά προετοιμασία το καλοκαίρι για να ειμαστε φρεσκοι στα προκριματικά του ΤσουΛου και νομίζω οτι τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Αν δεχτουμε το παραπάνω, εξηγούνται όλα. Και η 11άδα με Χατσεριδη/Βερνμπλουμ/Σακχωφ/Καντουρί και η ξεκούραση πολλών βασικών για το ματς με τη Λαμία. Βαρέλα, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ δεν ξεκίνησαν (και απο αυτούς μονο ο Βαρέλα έπαιξε λιγα λεπτά) και ο Πρίγιοβιτς έπαιξε μονο ενα ημίχρονο και θα ειναι φρεσκοι με Λαμία, όπου νομίζω θα ειναι ολοι βασικοί. Κι εμενα μου ακούγεται "κάπως" οτι ξεκουράζουμε παικτες με Τσελσι για να παιξουν με ...Λαμία, αλλα έτσι ειναι. Οπότε, ας επικεντρωθούμε σε αυτο το ματς και για μετά βλέπουμε.
Ο γαύρος εχει ακομα ερίσματα στα κεντρα αποφάσεων, εχει κανονικό προπονητή και εχει καλό ρόστερ (με καποια μεγάλα κενά κυριως σε φορ και στοπερ). Ειναι κανούρια ομάδα, άρα λογικά (αφου με κωλοφαρδία απέφυγαν ηττες και γκελες στα τελευταια λεπτα σε πολλά παιχνίδια και δε διαλύθηκαν) θα βελτιώνονται στη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης μαλλον θα προσπαθήσουν να φέρουν εναν γκολτζή μπροστά για να λύσουν το μεγάλο τους προβλημα. Οπότε, δε θεωρω το πρωτάθλημα τελειωμενο, θα παιχτεί αναμεσα στους δυό μας, και πρέπει να είμασζτε πολύ προσεκτικοί, ολα τα ματς κρύβουν παγίδες. Πρεπει παντως να παιξουμε καλύτερα. Ειμαστε στο +6 αλλά ειναι λίγο παραπλανητικό αυτό, αν ειχαμε χάσει στο καραισκάκη, τωρα θα ημασταν ισόβαθμοι. Κομβικό το ματς του Β- στην Τούμπα, οπου πρέπει να κερδίσουμε.