Author Topic: Chelsea- ΠΑΟΚ Πέμπτη 29/11/2018 22:00 CosmoteSports  (Read 1566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Chelsea- ΠΑΟΚ Πέμπτη 29/11/2018 22:00 CosmoteSports
« Reply #40 on: November 30, 2018, 15:39:25 »
biv εγω συμφωνω σε αυτα ,και μη σου πω οτι θεωρω οτι μπορει και να μην θελει να περασει,κακως αλλα το ροστερ αυτο ειναι ,για μενα δειχνει γυμνια δυστυχως ,για την ελλαδα μπορει να αρκει και αυτο με προυποθεσεις.να πω την αληθεια ο γαβρος βγαζει τρελη ενεργεια στα παιχνιδια του και λιγο με φοβιζει αλλα ευτυχως για εμας δεν εχουν επιθετικους,πρεπει να ανοιξουμε κι αλλο την διαφορα μεχρι μεσα γεναρη οπωσδηποτε
θεωρω επισης οτι θα πηγαιναμε καλυτερα στο τσ.λ αλλα χειροτερα στο πρωταθλημα
δεν ειναι μονο ψυχωση αλλα θεωρω οτι μπορει να καταστραφουμε φετος αν δεν το παρουμε ετσι οπως εχουμε γινει απο περυσι με το κλεμμενο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: November 30, 2018, 16:44:41 »
Ευτυχώς που στον συλλογο δεν είναι όλοι Κλάιν μαιν, γιατί αλλιώς δεν θα είχαμε να μιλάμε για τα έπη του Λονδίνου, της φλωρεντιας, του Μονάχου κλπ. και θα είχαμε  highlights στην Ευρώπη τη βάλερεγκα και τη λεισοες.
Για όνομα του θεού, με τη Λαμία παίζουμε τη Δευτέρα και θελουμε κανένα μήνα ξεκούραση ;;;
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #42 on: November 30, 2018, 18:54:57 »
Ευχαριστώ πολύ που χάρη σε σένα και στους άλλους που κράζουν που χάσαμε απ' την τσελσι εκτος με 10 απ' το 7, έχουμε τα highlights του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
Μάλλον όμως δεν κράζεις πολυ γι αυτό και έχουμε 1 ματς ανά τριετία να θυμόμαστε και καμιά πρόκριση στους 32.
Κραξτε κι άλλο λοιπόν για να δούμε κι άλλα highlights στην Ευρώπη
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #43 on: November 30, 2018, 22:04:34 »
Για μένα η ομάδα έχει στο έμψυχο δυναμικό δομικά προβλήματα και ειδικά στο κέντρο που χωρίς Κανιας φαντάζει εξαιρετικά αργό. Το πρωτάθλημα  έχει ακόμα καμία 20 ρια  αγώνες ο γαύρος δείχνει να έχει περισσότερη ενέργεια από εμάς  και τα καρπούζια για αυτό το δυναμικό είναι πολλά . Μόνο πρωτάθλημα αντέχουμε με αυτούς δυστυχώς και κύπελλο Ευρώπη τέλειες το καλοκαίρι
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #44 on: November 30, 2018, 23:25:46 »
Να μην συγκρινουμε την φετινη ευρωπαϊκή πορεία με άλλες παρελθόντων ετών. Στο παρελθόν το πρωταθλημα το είχαμε χάσει απο 15 Σεπτεμβρη και η ευρωπη τοτε ηταν μια διεξοδος για διακριση, οταν παιζαμε με την τοτεναμ, τη φιορεντινα και τη βιγιαρεαλ ημασταν +10 ποντους απο το πρωτο. Και αν θυμαστε οι περισσοτεροι μετα απο ευρωπαικες επιτυχιες φερναμε ισοπαλιες με λιβαδειες ενω αντιστροφως σημερα μετα απο κλαρινα απο βιντι διαλυεις την βαζελα

Ετσι ειναι, ολα ειναι θεμα προτεταιοτητων. Φετος, καλως ή κακως, απολυτη προτεραιοτητα ειναι τα παιχνιδια πρωταθληματος. Και η λιβερπουλ τα ιδια ακριβως κανει. Γραφει το λαο στ' αρχιδια της;
Εγω στραβωνω πολυ για τα κλαρινα με τη βιντι. Οποιος και να παιξει, δε γινεται να σε δενει κομπο η βιντι και να εχεις κανει εναμιση σουτ σε δυο παιχνιδια, δε χωνευεται αυτο το πραγμα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #45 on: December 01, 2018, 14:21:48 »
Στεναχωρέθηκα πολύ με το 4-0. Όχι τοσο με το αποτελεσμα οσο με τον τροπο που ήρθε (οπως και το πρωτο ματς παροτι το σκορ τοτε, μονο 1-0,  ηταν παραπλανητικο) γιατι ηταν μια ηττα με κατω τα χερια, εναντια στο DNA του ΠΑΟΚ. Το συζήτησα πολύ με έναν φίλο, ξεθύμανα, και τωρα, 2 μέρες μετά, με καθαρό μυαλό, μου ειναι πλεον ξεκάθαρο οτι, οπως ήδη ειπαν και πολλοί άλλοι εδω μέσα, ειναι θεμα προτεραιοτήτων. Δυστυχώς η ομάδα δεν εχει το (ποιοτικό) βάθος στο ρόστερ για να ειναι ανταγωνιστική με επιτυχία και σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη (πολλές ομάδες στην Ευρωπη εχουν το ιδιο προβλημα και πολλές το πληρώνουν στα εγχώρια πρωταθλήματα τους). Ποιός φταίει γι'αυτο; Σίγουρα ΟΧΙ ο Λουτσέσκου. Το οτι ο Χατσερίδης, ενα απο τα ακριβότερα συμβολαια μας, ΔΕΝ μπορει με επιτυχια να αναπληρώσει Βαρέλα/Κρέσπο, το οτι ο Γιαννούλης δεν εμεινε για να ξεκουράζει Βιειρίνια/Μάτος, το οτι δεν εχουμε στην ουσία αναπληρωματικό του Μαουρίσιο, δεν ειναι λαθη Λουτσέσκου. Παιζουμε στην ουσια με τους ιδιους παικτες με περσι και απλα αντι για Κάμπος/Μακ εχουμε Λημνιό/Ζαμπά. Βάλτε και την προχωρημένη ηλικία πολλών παικτών και τη μικρη αναγκαστικά προετοιμασία το καλοκαίρι για να ειμαστε φρεσκοι στα προκριματικά του ΤσουΛου και νομίζω οτι τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Αν δεχτουμε το παραπάνω, εξηγούνται όλα. Και η 11άδα με Χατσεριδη/Βερνμπλουμ/Σακχωφ/Καντουρί και η ξεκούραση πολλών βασικών για το ματς με τη Λαμία. Βαρέλα, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ δεν ξεκίνησαν (και απο αυτούς μονο ο Βαρέλα έπαιξε λιγα λεπτά) και ο Πρίγιοβιτς έπαιξε μονο ενα ημίχρονο και θα ειναι φρεσκοι με Λαμία, όπου νομίζω θα ειναι ολοι βασικοί. Κι εμενα μου ακούγεται "κάπως" οτι ξεκουράζουμε παικτες με Τσελσι για να παιξουν με ...Λαμία, αλλα έτσι ειναι. Οπότε, ας επικεντρωθούμε σε αυτο το ματς και για μετά βλέπουμε.

Ο γαύρος εχει ακομα ερίσματα στα κεντρα αποφάσεων, εχει κανονικό προπονητή και εχει καλό ρόστερ (με καποια μεγάλα κενά κυριως σε φορ και στοπερ). Ειναι κανούρια ομάδα, άρα λογικά (αφου με κωλοφαρδία απέφυγαν ηττες και γκελες στα τελευταια λεπτα σε πολλά παιχνίδια και δε διαλύθηκαν) θα βελτιώνονται στη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης μαλλον θα προσπαθήσουν να φέρουν εναν γκολτζή μπροστά για να λύσουν το μεγάλο τους προβλημα. Οπότε, δε θεωρω το πρωτάθλημα τελειωμενο, θα παιχτεί αναμεσα στους δυό μας, και πρέπει να είμασζτε πολύ προσεκτικοί, ολα τα ματς κρύβουν παγίδες. Πρεπει παντως να παιξουμε καλύτερα. Ειμαστε στο +6 αλλά ειναι λίγο παραπλανητικό αυτό, αν ειχαμε χάσει στο καραισκάκη, τωρα θα ημασταν ισόβαθμοι. Κομβικό το ματς του Β- στην Τούμπα, οπου πρέπει να κερδίσουμε.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #46 on: December 01, 2018, 21:30:15 »

μερικά ενδεικτικά σχόλια για το λαό του ΠΑΟΚ.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #47 on: December 02, 2018, 00:04:24 »
Αδερφέ dis μπράβο που τα μαζεψες. Μπράβο σε όλους ήταν εκεί. Κατά τα άλλα έχω ακόμα φριχτά παράπονα από Λουτσι, παίχτες, τον 'οργσνισμο' ΠΑΟΚ αλλά την πνίγω γιατί έχω αγώνα αύριο. Κατά τα άλλα όπως είπαν ήδη κι άλλοι ο γαύρος είναι δυνατός, λογικά θα πάρει γκολτζη να λύσει το πρόβλημα μου. Θέλει λοιπόν μεγάλη συγκέντρωση, μυαλό, προσοχή και πάθος από όλους μας. Ομάδα και κόσμο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #48 on: December 02, 2018, 00:23:44 »
Δε διαφωνώ με όλους εδώ μέσα που κράζουν, αλλά πραγματικά άμα δείτε τα στατιστικά, το ποσοστό των πετυχημένων πασών που είχαμε στο ματς, ήταν το λιγότερο εκπληκτικό. Στο δεύτερο ημίχρονο δε, θεωρώ ότι παίξαμε πάρα πολύ καλύτερα και ισορροπήσαμε τον αγώνα. Για μένα η ομάδα έδειξε ότι είχε προετοιμαστεί πολύ καλά για το ματς, και με απόδοση στα όρια θα είχαμε πάρει κάτι από το ματς. Βέβαια, με αλλαγή ισορροπιών τόσο νωρίς, είναι άδικο να κατηγορούμε τον έναν και τον άλλον, για ένα ματς που θα μπορούσε να λήξει με το ίδιο σκορ και χωρίς αλλαγή ισορροπιών. Το ξεχνάμε και προχωράμε, κρατώντας τα θετικά (πάσες και προσπάθεια παιχνιδιού από τα πίσω κανονικά, είτε παίζεις με Απόλλωνα Αθηνών/Σμύρνης, είτε με Τσέλσι. Η ομάδα φτιάχνει ακόμα νοοτροπία. Και οι αναποδιές μέσα στο παιχνίδι είναι.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #49 on: December 02, 2018, 09:17:48 »
Δε με νοιάζει αν είμαι μειοψηφία αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εν ονόματι του πρωταθληματος που διεκδικώ πρπει να ξεφτυλιστω με τέτοιο στήσιμο ομάδας και τέτοιες αλλαγές

Και όμως, όταν προσπαθούμε να τα γράψουμε ορισμένοι μας πιάνουν από τον λαιμό.. Και για πιο πρωτάθλημα μιλάμε; Δεν έκανες υποτίθεται ομάδα για Ευρώπη, Κύπελλο και πρωτάθλημα; Ποιος ο λόγος σε Ευρώπη και Κύπελλο να κάνεις πειράματα δείχνοντας πως δεν δίνεις την ανάλογη σημασία στα ματς;
Προσωπικά μόλις είδα ενδεκάδα αυθόρμητα που βγήκε ένα, ενδεκάδα για πίπες έβαλε... Μετά το πρώτο ημίχρονο έκλεισα την τηλεόραση δυστυχώς..
Ο ΠΑΟΚ που ονευρευόμαστε δεν είναι αυτός, εκτός και αν οι στόχοι μας είναι μόνο Ελλάδα.. και ξανά γράφω ότι χτίζαμε ομάδα για την διοργάνωση του CL...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #50 on: December 02, 2018, 09:54:13 »
Ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε θα γινει με τα ζεστα 30 του τσουλου που θα βγεις ΑΦΟΥ παρεις το πρωταθλημα
Συν 10-20 απο πωλησεις
Τοτε θα δειτε και παικταραδες επιπεδου ΤΣΟΥΛΟΥ , οχι παικτες επιπεδου ΓΙΟΥΡΟΠΑ να αντιμετωπιζουν παικτες ΤΣΟΥΛΟΥ (μπενφικα 4, τσελσι 4) και σε 3 μερες να παιζουν ματς με το γαυρο να στηνει τα παντα απο πισω

Ενας συνδυασμος ειναι ολα. Και το επιπεδο μας και η συγκεντρωση μας και ο στοχος μας  δεν ηταν αυτα που επρεπε, οκ.

Τεσπα μεγαλη κουβεντα ας την κανουμε το Μαιο
Πως να το κανουμε τωρα εντολη ειναι ο τιτλος για πολλους λογους (κλεψιμο περσινου- πρεστιζ ιβαν νεα γηπεδα πολιτικη μπιζνες και φυσικα νεοι οπαδοι)
Υγ:Και η ομαδαρα του 70  πεντε εφαγε απο τη Μπαρτσα τοτε

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #51 on: December 02, 2018, 10:14:26 »
Τοτε θα δειτε και παικταραδες επιπεδου ΤΣΟΥΛΟΥ , οχι παικτες επιπεδου ΓΙΟΥΡΟΠΑ να αντιμετωπιζουν παικτες ΤΣΟΥΛΟΥ (μπενφικα 4, τσελσι 4) και σε 3 μερες να παιζουν ματς με το γαυρο να στηνει τα παντα απο πισω

Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχασε γιατί η Τσέλσι έπαιξε μπαλάρα, έχασε γιατί δεν στήθηκε σωστά.. Τουλάχιστον στην Τούμπα, και τέτοια στησίματα είδαμε και στο Κύπελλο..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #52 on: December 02, 2018, 14:03:59 »
Chelsea PAOK Half time 3.000 crazy fans of PAOK don’t give matter about score

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #53 on: December 02, 2018, 15:37:46 »
Κάθεστε και κάνετε αγωνιστική κριτική σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια τοπ 10 ομαδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή,  όταν παίζαμε με  10 παίχτες από το 7.
Έχω ακούσει διάφορα κουλά αλλά αυτό με ξεπερνάει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: December 02, 2018, 17:25:03 »
Κάθεστε και κάνετε αγωνιστική κριτική σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια τοπ 10 ομαδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή,  όταν παίζαμε με  10 παίχτες από το 7.
Έχω ακούσει διάφορα κουλά αλλά αυτό με ξεπερνάει

Συμφωνώ μαζί σου. Τώρα μετά από 3 μέρες. Και εγώ εκείνη την Πέμπτη είχα νεύρα και έλεγα και εγώ διάφορα.
Αλλά σήμερα με κρύο μάτι και μυαλό πιστεύω το ίδιο με σένα. Και με ανησυχεί που τρελαίνεστε  μερικοί
Εξάλλου η ΠΑΟΚΑΡΑ μας δεν έχασε τίποτα σε αυτό το ματς.
Μόνο κέρδισε