Author Topic: Γενικά για το στρατό, πότε παρουσιαζόμαστε, σειρές και άλλα  (Read 13572 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Λογικα μεσα στις επομενες μερες θα ερθει το χαρτι... αλλα καλυτερα να την ψαξεις εσυ γιατι αυτοι τα ξυνουν ασχημα!

GeorgT

• Guest
Ναι σωστα, γιαυτο ρώτησα κ εδω αν φυγει κανεις τωρα, για να ρωτουσα κ την ημερομηνία (για να ξερω στο περίπου)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παει και ενας ξαδερφος μου τωρα... 10-11-12 Νοεμβρη μπαινει η ΕΣΣΟ και οσοι ειναι απο αναβολη μια βδομαδα νωριτερα(το χαρτι του ηρθε για 4 Νοεμβρη Θηβα..)

GeorgT

• Guest
Τους μ@λακες μορης πειρα τηλ. στη στρατολογια κ λεει  μεχρη την αλλη βδομαδα θα το στειλουν ΛΟΓΙΚΑ.

Τη να πεις,γρικ σιστεμ!

Παντως θενκς biv, ξερω τουλάχιστον πότε ειναι στο περίπου!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Και εγώ μπαίνω κ δν ήρθε χαρτί..

Τι ακριβώς σου είπαν GeorgT?
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

GeorgT

• Guest
εδωσα τα στοιχεια μου κ την ειπα οτι εκοψα την αναβολη πριν 1 μηνα (μον. κατοικος εξωτερικου) αλλα οτι δεν ερχει ερθει τιποτα. Κοιταξε κ λεει οτι δεν εχουν στειλει ακομα τιποτα κ λογικα απο βδομαδα?????? Τη ρωταω στα καπακια αν δεν στειλουν την αλλη βδομαδα τιποτα τη θα γινει κ επεμενε οτι δεν γινεται αυτο κ οτι θα στειλουν σιγουρα!!

Καλο κακο παρε ενα τηλ. να δουν συγκεκριμενα για σενα σε τη κατασταση βρισκεται!

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Καλη θητεία GeorgT  και hawkins.
Που πας τελικά??
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

GeorgT

• Guest
Νιγρίτα την Tριτη θενκς ρε ppantelos!!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
ρε συ georgeT στη νιγριτα που??γιατι απ'οσο ξερω στραατοπεδο δεν παιζει.... ??? ???
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φυσικα και υπαρχει στρατοπεδο στην νιγριτα ρε...χρονια τωρα...just for the record

GeorgT

• Guest
το μονο κέντρο παρουσιάσεως στο νομο Σερρών που έμεινε απ οσο μου είπαν (παλια ειχε σίγουρα κ στη Ροδόπολη)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
στην ροδοπολη νομιζω οτι ειχε μονο λ.υ.β.
δεν ξερω αν ειχε και κεντρο νεοσυλλεκτων παλιοτερα

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Ροδόπολη μέχρι πριν 3 χρόνια είχε ΚΕΝ και ήταν μάλιστα απ'τα χειρότερα κέντρα, λέγαν δεν είχε θέρμανση, ζεστό νερό για μπάνιο κλπ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Κανονικα ειχε κεντρο νεοσυλλεκτων μεχρι τον Μαιο του 08(ειχε παρουσιαστει φιλαρακι μου)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
08...

3 χρονια παλιοτερα...

πρεπει να ειμαι πολυ παλιος για σας  :D :D  :P

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καλή θητεια μαγγες! Μη μασατε, μεχρι να κλασετε θα εχετε απολυθει. Εμεις στην εποχη μας υπηρετουσαμε 3 χρονια  :P

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
3 χρόνια γάμησε τα. Εχω ακούσει ιστορίες απο τον παππού μου. Τι εποχές και κείνες  :100:  :100:

Offline arwstos

• Αλλαγή
Πολεμησες και στον εμφυλιο HOMO;  ;D

Καλη θητεια παιδια εσεις που μπαινετε!
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

GeorgT

• Guest
Εχει υπηρετήσει κανείς παλαιότερα στο Στρατόπεδο Νταλιπη (ΣΔΙΕΠ) να δώσει καμια πληροφορία, παρουσιάζουμε αύριο κ δεν βρίσκω καμιά πληροφορία!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Για θεσσαλονικη λες τζωρτζ?αν ειναι εδω μην μασας....θα ερχομαστε απεξω και θα φωναζουμε συνθηματα του ΠΑΟΚ να γουσταρεις..